Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι...αυτο ειναι?θα το κανω το σαββατο γιατι φευγω ταξιδι και δεν θα παρω το κινητο κοντα.αν ειναι αυτο θα ξαναποσταρω μην παθουν το ιδιο αλλοι

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι...αυτο ειναι?θα το κανω το σαββατο γιατι φευγω ταξιδι και δεν θα παρω το κινητο κοντα.αν ειναι αυτο θα ξαναποσταρω μην παθουν το ιδιο αλλοι

Φλασάρε μια άλλη ρομ να κάνεις δουλειά σου κ τα λέμε τότε αλλιώς φλασάρε αυτό http://www.multiupload.com/J5A01K76WZ στο odin με ops σαν να φλασάρειs κανονικά δεν χάνεις τίποτα

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Θα το βρω.........δωρεαν;;;;

δωρεαν, οχι, αλλα ολα δωρεαν,δεν ειναι???..!!!

χρονια πολλα απο επταλοφο!

gt i5800 Kyrillos v.4.1

καλημερα χρονια πολλα και απο εμενα παιδια εχω το εξης προβλημα απο τοτε που φλασαρα σε froyo 2,2 μου εχει πεσει η διαρκεια της μπαταριας απο 2 μερες που κραταγε σε μια μερα με την Φωτεινότητα στο 0 κλειστο το 3GS και το WIFI να το ανοιγω μονο αμα σερφαρω οποτε λεω να περασω την ρομ του κυριλλου και εχω 3 αποριες .. 1 ακολουθω τον οδηγο του astronayti η εχει αλλαξει τιποτα ; να πω οτι ειμαι root .. 2 ποια ρομ του κυρριλου να βαλω ; που να μην κανει πολλα κοληματα εχετε βγαλει καμια 10αρια και μπερδευτηκα :lol:...3 θα κραταει παραπανω η μπαταρια ; .. Αυτα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited by kabamaru13
Kyrillos rom v5.3

καλημερα χρονια πολλα και απο εμενα παιδια εχω το εξης προβλημα απο τοτε που φλασαρα σε froyo 2,2 μου εχει πεσει η διαρκεια της μπαταριας απο 2 μερες που κραταγε σε μια μερα με την Φωτεινότητα στο 0 κλειστο το 3GS και το WIFI να το ανοιγω μονο αμα σερφαρω οποτε λεω να περασω την ρομ του κυριλλου και εχω 3 αποριες .. 1 ακολουθω τον οδηγο του astronayti η εχει αλλαξει τιποτα ; να πω οτι ειμαι root .. 2 ποια ρομ του κυρριλου να βαλω ; που να μην κανει πολλα κοληματα εχετε βγαλει καμια 10αρια και μπερδευτηκα :lol:...3 θα κραταει παραπανω η μπαταρια ; .. Αυτα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η διαδικασια δεν αλλαζει για καμια rom!Δοκιμασε τη final εκδοση του Κυριλλου και οσο για τη μπαταρια θα το φορτισεις πληρως και θα κανεις calibration τη μπαταρια κανοντας τις ρυθμισεις στο setcpu!

Χρηστος ανεστη.

Εχω την 4.1oc, την έχω φλασαρει 2 φορες και τις 2 wipe data cache. Το κινητο παει σφαιρα τις 2 με 3 μερες και μετα αρχιζει τα κολληματα. Τι μπορει να παιζει;

Η διαδικασια δεν αλλαζει για καμια rom!Δοκιμασε τη final εκδοση του Κυριλλου και οσο για τη μπαταρια θα το φορτισεις πληρως και θα κανεις calibration τη μπαταρια κανοντας τις ρυθμισεις στο setcpu!
Ευχαριστω Για την βοηθεια φιλε μου τωρα κανω backup για να το φλασαρω υπαρχει καποιο λινκ για την final του κυρριλου ; εγω βρηκα αυτην '_rom_v4.1_Non_OC. .......EDIT τωρα το ειδα αυτη πρεπει να λες Kyrillos' Rom v4.0 Final Ultimate Edition ,..........EDIT 2 Τωρα περασα την v4.1_Non_OC μου εβγαλε κατι κοκκινα γραματα πριν κανω το reboot για να δουμε .....EDIT 3 ΑΜΑΝ ΡΕ ΚΥΡΡΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Edited by kabamaru13
Kyrillos rom v5.3

Γεια σας παιδια .Εχω βαλει την 3.3 του Κυριλλου και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.

Μονο το οτι δεν μπορω να αντιστοιχισω καποια επαφη με μια φωτογραφια. Με την επισημη 2.1 το μπορουσα τωρα ; Αν καποιος ξερει τον τροπο ας βοηθησει λιγακι.

Ευχαριστω!!

Θα το βρω.........δωρεαν;;;;
Εμένα πάλι γιατί μου εμφανίζονται κολυβογράμματα όταν φορτώνω το ndrive???

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρηστος ανεστη.

Εχω την 4.1oc, την έχω φλασαρει 2 φορες και τις 2 wipe data cache. Το κινητο παει σφαιρα τις 2 με 3 μερες και μετα αρχιζει τα κολληματα. Τι μπορει να παιζει;

Καμια απαντηση

Γεια σας παιδια .Εχω βαλει την 3.3 του Κυριλλου και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.

Μονο το οτι δεν μπορω να αντιστοιχισω καποια επαφη με μια φωτογραφια. Με την επισημη 2.1 το μπορουσα τωρα ; Αν καποιος ξερει τον τροπο ας βοηθησει λιγακι.

Ευχαριστω!!

Σε μια επαφη που το εχω κανει μεσα απο gmail την εμφανιζει,δεν εχω βαλει ακομα αλλες.

Kyrillos' Rom 10

Το ρώτησα στο άλλο thread αλλά δεν πήρα απάντηση οπότε το ρωτάω κ εδώ. Ξέρει μήπως κανείς πως γίνεται να κάνουμε calibrate τον g-sensor? Γιατί είναι λιιιγο off όπως βλέπω από το GPS status και το layar. Με το πρόγραμμα GPS Status μπορώ να κάνω calibrate pitch and roll και τότε έρχεται στα ίσα, το πρόβλημα όμως είναι ότι η ρύθμιση ισχύει για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και όχι για το τηλέφωνο γενικά. Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό (έχω επίσημη eclair) ή αν δε γίνεται εδώ υπάρχει αντίστοιχο εργαλείο στη froyo 2.2?

Εμένα πάλι γιατί μου εμφανίζονται κολυβογράμματα όταν φορτώνω το ndrive???

Δεν έχεις περάσει ελληνική γλώσσα γι αυτό

Γενικά μετά την 3.3 οι ρομ είναι λίγο πιο βαριές έτσι; Δεν είναι η ιδέα μου;

Sent from my GT-I5800 Kyrillos v4.0 Ultimate Edition Final using Tapatalk

Καμια απαντηση

O Κύριλλος το είχε αναφέρει ότι η overclock rom έχει θέμα με το κερνελ. Αν δεν έχεις πειράξει την συχνότητα παίζεις στα 1300. Αυτό σε συνδυασμό με αργή κάρτα μνήμης έχει αυτά τα αποτελέσματα. To android έχει παιδικές ασθένειες και ειδικά σε αυτό το κινητό είναι ιδιαίτερα αισθητές. Βάλε την απλή 4.1 και απέφυγε το μουλτιτασκινγκ και πιστεύω ότι θα είσαι κομπλέ

:cool:

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Το ρώτησα στο άλλο thread αλλά δεν πήρα απάντηση οπότε το ρωτάω κ εδώ. Ξέρει μήπως κανείς πως γίνεται να κάνουμε calibrate τον g-sensor? Γιατί είναι λιιιγο off όπως βλέπω από το GPS status και το layar. Με το πρόγραμμα GPS Status μπορώ να κάνω calibrate pitch and roll και τότε έρχεται στα ίσα, το πρόβλημα όμως είναι ότι η ρύθμιση ισχύει για τη συγκεκριμένη εφαρμογή και όχι για το τηλέφωνο γενικά. Ξέρει κανείς πως μπορεί να γίνει αυτό (έχω επίσημη eclair) ή αν δε γίνεται εδώ υπάρχει αντίστοιχο εργαλείο στη froyo 2.2?

Πιστεύω ότι ισχύουν τα ίδια με το Galaxy S. Κοίτα στο θέμα που λέει για Hacks/Root εκεί, υπάρχει link για το στραβό g-sensor στο πρώτο μήνυμα. Σε Εκλαίρ διορθώνεται μόνο αν είσαι root, στο Froyo υπάρχει εφαρμογή για calibration στις ρυθμίσεις.

- Alex

Πιστεύω ότι ισχύουν τα ίδια με το Galaxy S. Κοίτα στο θέμα που λέει για Hacks/Root εκεί, υπάρχει link για το στραβό g-sensor στο πρώτο μήνυμα. Σε Εκλαίρ διορθώνεται μόνο αν είσαι root, στο Froyo υπάρχει εφαρμογή για calibration στις ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Νομίζω ότι στο i5800 δεν υπάρχει το sensorcalibutil_yamaha (που υπάρχει στο S) για eclair, αλλά ενθαρυντικό ότι στο froyo υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή στις ρυθμίσεις (που πιστεύω ότι θα υπάρχει και στο i5800).

αυτο δουλευει με την Kyrillos rom; εχει δοκιμασει κανενας να φτιαξει θεμα απο δω και να το περασει;

http://uot.dakra.lt/pickup/

το site του στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=990829

Καλημέρα. Μια ερώτηση προς τους χρήστεs του 3g watchdog. Μετά από επανεκκίνηση του κινητού χάνουν τα δεδομένα του προγράμματος? Τις μετρήσεις εννοώ. Και αν ναι με ποια ρομ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

αυτο δουλευει με την Kyrillos rom; εχει δοκιμασει κανενας να φτιαξει θεμα απο δω και να το περασει;

http://uot.dakra.lt/pickup/

Οποιοδήποτε άλλο θέμα θα έχει δυσλειτουργίες και ο λόγος είναι ότι πρέπει να προσαρμοστεί στην ρομ του κυρίλλου. Από προσωπική εμπειρία λέω ότι με την χρήση αλλού θέματος χάνεις το power menu. Πατώντας το on off θα σου κάνει επανεκκίνηση.

Καλημέρα. Μια ερώτηση προς τους χρήστεs του 3g watchdog. Μετά από επανεκκίνηση του κινητού χάνουν τα δεδομένα του προγράμματος? Τις μετρήσεις εννοώ. Και αν ναι με ποια ρομ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εμένα όχι με 4.0 Final και kernel 2.6.32.9

Φλασάρε μια άλλη ρομ να κάνεις δουλειά σου κ τα λέμε τότε αλλιώς φλασάρε αυτό http://www.multiupload.com/J5A01K76WZ στο odin με ops σαν να φλασάρειs κανονικά δεν χάνεις τίποτα

Αυτό το αρχείο είναι .tar ή το κάνω extract? Επίσης με onepackage γίνεται το flash για αυτό; Θέλω να δω αν θα δω διαφορά με αυτό το kernel.

Αυτό το αρχείο είναι .tar ή το κάνω extract? Επίσης με onepackage γίνεται το flash για αυτό;

Όπως ακριβώς τα λεs.πάρε ένα backup καλού κακού

Όπως ακριβώς τα λεs.πάρε ένα backup καλού κακού

Το αρχείο δεν το κάνω extract? Το zip θα επιλέξω για να flashαρω έτσι;

EDIT: ΟΚ Το βρήκα...

Edited by pkatsaras
Το βρήκα...