minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δεν ξέρω. Πάντως πριν 2 ώρες βγήκε καινούριο official firmware :) Μπορείς να το δοκιμάσεις αν θες. http://hotfile.com/dl/114606097/800f179/I5800XWJPE.rar.html ΟΚ!! Ευχαριστω!!Θα το παλεψω λιγο και μετα....τηλεφωνο χωρις mms!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 ΟΚ!! Ευχαριστω!!Θα το παλεψω λιγο και μετα....τηλεφωνο χωρις mms!!!!! στην ρομ μου πάντως δουλεύουνε :) Αν θες να την βάλεις... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 στην ρομ μου πάντως δουλεύουνε :) Αν θες να την βάλεις... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Φοβαμαι λιγο να ασχοληθω με rom!!Δεν ειμαι και τοσο σχετικος :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Φοβαμαι λιγο να ασχοληθω με rom!!Δεν ειμαι και τοσο σχετικος :cry::cry::cry: θα γίνεις σιγά σιγά. Είναι πολύ εύκολο να την εγκαταστήσεις :) Ότι απορία έχεις, εδώ είμαστε. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 θα γίνεις σιγά σιγά. Είναι πολύ εύκολο να την εγκαταστήσεις :) Ότι απορία έχεις, εδώ είμαστε. Χαχαχα!!! Ειμαι σιγουρος φιλε μου!!!Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 είδα από την υπογραφή σου ότι έχεις την v3.0 αν ισχύει ακόμα. Βάλε την v4.0 RC2 έχει πολλές αλλαγές :) Το σκεφτομαι μέσα στο ΣουΚου να το κάνω αν και περίμενα την τελική. Ερώτηση: Από 3 και χωρίς παρτίτιον για swap χρειάζεται wipe data & cache? Αν όχι το κάνω άμεσα. Α.:) Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Το σκεφτομαι μέσα στο ΣουΚου να το κάνω αν και περίμενα την τελική. Ερώτηση: Από 3 και χωρίς παρτίτιον για swap χρειάζεται wipe data & cache? Αν όχι το κάνω άμεσα. Α.:) Δεν χρειάζεται. κατά 95% θα είναι οκ αλλά κάνε και ένα backup καλού κακού. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δεν ξέρω. Πάντως πριν 2 ώρες βγήκε καινούριο official firmware :) Μπορείς να το δοκιμάσεις αν θες. http://hotfile.com/dl/114606097/800f179/I5800XWJPE.rar.html Κυριλλε, θελει pass!!Το ξερεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δοκίμασε το "samfirmware.com" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δοκίμασε το "samfirmware.com" Ναι,αυτο ειναι!!!Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Ναι,αυτο ειναι!!!Ευχαριστω!! Πάντως εγώ σου προτείνω το firmware μου. Υπαρχουν λιγότερες πιθανότητες να μπρικάρει το κινητό από τι αν φλασάρεις official :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Πάντως εγώ σου προτείνω το firmware μου. Υπαρχουν λιγότερες πιθανότητες να μπρικάρει το κινητό από τι αν φλασάρεις official :) Εννοεις αυτη που εχω ηδη, ή τη rom;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Οποίος έχει what's up η cu μπορώ να τον βοηθήσω και δια μέσω τηλεφώνου για αλλαγή ρομ η ότι άλλο θέλει. Επίσης μπορείτε να εγκαταστήσετε το teamviewer αναζητήστε στο στο ίντερνετ και να αναλάβω όλη την δουλειά της αναβάθμισης. Εσυ το μόνο που θα κάνετε είναι να συνέδεσε αποσύνδεετάι το κινητό. Είπα να να αναβάθμισω λίγο τις υπηρεσίες αναβάθμισης ρομ στο forum μαs ..ευχαριστώ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Εννοεις αυτη που εχω ηδη, ή τη rom;; Εννοώ ότι αν περάσεις την 2.2 επειδή έχει μέσα και bootloaders οι πιθανότητες για successful flashing πάνε από πέφτουν λίγο. Ενώ αν περάσεις την δικιά μου, το μόνο που μπορεί να σου τύχει είναι ν ξαναφλασάρεις. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Οποίος έχει what's up η cu μπορώ να τον βοηθήσω και δια μέσω τηλεφώνου για αλλαγή ρομ η ότι άλλο θέλει. Επίσης μπορείτε να εγκαταστήσετε το teamviewer αναζητήστε στο στο ίντερνετ και να αναλάβω όλη την δουλειά της αναβάθμισης. Εσυ το μόνο που θα κάνετε είναι να συνέδεσε αποσύνδεετάι το κινητό. Είπα να να αναβάθμισω λίγο τις υπηρεσίες αναβάθμισης ρομ στο forum μαs ..ευχαριστώ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk hahaha astronaytis => αυτό με το teamviewer παίζει να γ@μάει... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Εννοώ ότι αν περάσεις την 2.2 επειδή έχει μέσα και bootloaders οι πιθανότητες για successful flashing πάνε από πέφτουν λίγο. Ενώ αν περάσεις την δικιά μου, το μόνο που μπορεί να σου τύχει είναι ν ξαναφλασάρεις. :) Η 2.2 froyo δεν κανει;; (sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα...αρχαριος βλεπεις!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 hahaha astronaytis => αυτό με το teamviewer παίζει να γ@μάει... :) Ήδη έχει γίνει με 2 άτομα. :-):-):-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Η 2.2 froyo δεν κανει;; (sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα...αρχαριος βλεπεις!!) Τι εννοείς δεν κάνει? Δεν σε πιάνω :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Τι εννοείς δεν κάνει? Δεν σε πιάνω :P Μου προτεινεις να περασω τη rom v4.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Μου προτεινεις να περασω τη rom v4.0; Ναι v4.0_RC2 :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Δεν χρειάζεται. κατά 95% θα είναι οκ αλλά κάνε και ένα backup καλού κακού. Οκ. Έγινε το φλασάρισμα. Δεν έκανα wipe ούτε πριν το φλασάρισμα (μπήκα κατευθείαν σε download mode) ούτε όταν με έβγαλε στο μενου το Odin. Ερώτηση. Τι πρεπει να κάνω τώρα για να φτιαξω το παρτίτιον (ή το έχει κάνει ήδη μόνο του?) και θα χρεαιστεί φορμάτ της κάρτας? (Δεν την είχα πειράξει ούτε αυτή). Προς το παρόν δείχνει οκ. Αναμένω στο "ακουστικό" γιατρέ :):D:):D:rolleyes: Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Οκ. Έγινε το φλασάρισμα. Δεν έκανα wipe ούτε πριν το φλασάρισμα (μπήκα κατευθείαν σε download mode) ούτε όταν με έβγαλε στο μενου το Odin. Ερώτηση. Τι πρεπει να κάνω τώρα για να φτιαξω το παρτίτιον (ή το έχει κάνει ήδη μόνο του?) και θα χρεαιστεί φορμάτ της κάρτας? (Δεν την είχα πειράξει ούτε αυτή). Προς το παρόν δείχνει οκ. Αναμένω στο "ακουστικό" γιατρέ :):D:):D:rolleyes: Στην v3.0 είχες κάνει partition? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Στην v3.0 είχες κάνει partition? όχι. το γράφω εξάλλου και στην υπογραφή. και αυτό γιατί εχω κλασ 2 κάρτα (δηλ. αργή ) και φοβάμαι λίγο να μην βαρεσει από τα πολλά w/r τι λες να κάνω? θα χρειαστεί φορματ? υπόψη ότι εχω περασμένα αππς στην κάρτα και ίσως πρέπει να τα απεγκαταστησω πριν προχωρήσω. ευχαριστώ Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokojojobobo Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 καλησπερα παιδες κι απο μενα!πηρα χτες το galaxy 3.βρηκα pc με windows τελικα περασα froyo,αλλα οταν παω να περασω μεσω odin τη rom του kyrilloa κολλαει εκει που λεει setup connection...ειμαι σε download mode και δεν ξερω τι παιζει...τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Για χαρά παίδες! Καιρό είχα να γράψω, αν και παρακολουθώ. Επιτέλους κατάφερα να κάνω το PC να αναγνωρίσει το τηλέφωνο(τελικά τα updates της Microsoft υπάρχουν για κάποιο λόγο!). Ρε παίδες να ρωτήσω, έχω 2.1 και θέλω να πάω στην επίσημη 2.2. Καταρχήν στο KIES(2.0.0.11032_12) δε μου βγάζει αναβάθμιση(φοράω XWJG8/XXJG3/COSJH1). Αν κάνω την αναβάθμιση μέσω ODIN θεωρείται επίσημη αναβάθμιση; Τέλος, πρέπει να φλασάρω και το boot-loader; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts