Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση κατ' αρχήν αλλά...

Δεν φεύγει με τίποτα.

Παραμένει το εικονίδιο και απο κάτω 5-6 τελείες να κινούνται και με την αναγραφή : Συνδέθηκε.

Μόλις βγάλω το καλώδιο όλα δουλεύουν εντάξει.

Και για την version έχω

PDA: I5800XWJG8

PHONE: I5800XXJG3

CSC: I5800VGRJG1

Ετσι ακαδημαϊκά δηλαδή.

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν φεύγει με τίποτα.

Παραμένει το εικονίδιο και απο κάτω 5-6 τελείες να κινούνται και με την αναγραφή : Συνδέθηκε.

Και για την version έχω

Ετσι ακαδημαϊκά δηλαδή.

Ενεργοποίησε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB (από ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Ανάπτυξη

Δεν φεύγει με τίποτα.

Και για την version έχω

Ετσι ακαδημαϊκά δηλαδή.

Α, απλά το έχεις σε Kies mode. Mπορείς από τις ρυθμίσεις (αν θυμάμαι καλά μετά πας Σχετικά, ρυθμίσεις usb), να ρωτάει τί είδους σύνδεση θες. Η οθόνη αυτή πάντως στο Galaxy S φεύγει και αποσυνδέεται όταν πατήσεις το Home button. Λογικά πρέπει να ισχύει το ίδιο.

ΕDIT: Ο εντοπισμός σφαλμάτων που προτείνει ο vector4 αποφεύγει το Kies mode, οπότε κι αυτό θα δουλέψει. Eίναι λίγο παράδοξος τρόπος αφού γίνεται μόνο με το Home button... τουλάχιστον στο S.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ενεργοποίησε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB (από ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Ανάπτυξη

Όταν το κάνω αυτό, απλά δεν συνδέεται με τον υπολογιστή.

Ενώ με απενεργοποιημένη την επιλογή συνδέεται κανονικά.

Να το πετάξω?

:D

Μια ερωτησούλα ρε παιδιά.

Η RC2 είναι καθολου πιο ελαφριά από την πρώτη; Γιατί με την RC1 το τηλέφωνο πολλές φορές εμφανίζει μαύρη οθόνη μέχρι να ανταποκριθεί. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω overclocking. Επίσης από μπαταρία πως πάει η 2;

Επίσης είναι υποχρεωτικό το overclocking στη 2 ή υπάρχει μέσα η εφαρμογή και αν θέλεις την χρησιμοποιείς;

Ευχαριστώ!

Edited by mourtzman

Α, απλά το έχεις σε Kies mode. Mπορείς από τις ρυθμίσεις (αν θυμάμαι καλά μετά πας Σχετικά, ρυθμίσεις usb), να ρωτάει τί είδους σύνδεση θες. Η οθόνη αυτή πάντως στο Galaxy S φεύγει και αποσυνδέεται όταν πατήσεις το Home button. Λογικά πρέπει να ισχύει το ίδιο.

ΕDIT: Ο εντοπισμός σφαλμάτων που προτείνει ο vector4 αποφεύγει το Kies mode, οπότε κι αυτό θα δουλέψει. Eίναι λίγο παράδοξος τρόπος αφού γίνεται μόνο με το Home button... τουλάχιστον στο S.

Λοιπόν με βοήθησες να βρω την αιτία. :)

Ρυθμίσεις - Πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο - Ρυθμίσεις USB Και το έβαλα να Γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση.

Τώρα μάλιστα. :D

Εντιτ: Ηταν σε Kies.

Μια ερωτησούλα ρε παιδιά.

Η RC2 είναι καθολου πιο ελαφριά από την πρώτη; Γιατί με την RC1 το τηλέφωνο πολλές φορές εμφανίζει μαύρη οθόνη μέχρι να ανταποκριθεί. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω overclocking. Επίσης από μπαταρία πως πάει η 2;

Επίσης είναι υποχρεωτικό το overclocking στη 2 ή υπάρχει μέσα η εφαρμογή και αν θέλεις την χρησιμοποιείς;

Ευχαριστώ!

Ναι είναι πιο ελαφριά και πιο γρήγορη. Σχετικά με το overclocking, υπάρχει εφαρμογή μέσα (SetCpu) που θα βάλεις στην πρώτη μπάρα max 667 και θα τικάρεις το set on boot και θα σε κομπλέ.

Σας παρακαλω πολυ θα μπορουσε καποιος να μ στειλει τον οδηγω για την ροομ του kyrilllou13

εχω περασει ανετα το 2.2 froyo.... αλλα για την ροομ δεν βρισκω κατι και τα ποστ ειναι υπερβολικα πολλα.....ευχαριστω και καλη συνεχεια!!!:rolleyes:

Για να συνδεθείs με το kies πρέπει να κάνεις αποσύνδεση της κάρτας μνήμης και να είναι μή ενεργός ο εντοπισμόs σφαλμάτων. Μπορείς να βάλεις τον εντοπισμό σφαλμάτων ενεργό να μην κάνεις αποσύνδεση της κάρτας μνήμης να το συνδέσεις να κατέβασειs τις ειδοποιήσεις και να πατήσεις σύνδεση usb.

Όσο για το εικονίδιο μήπως έχεις μεταφέρει την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης? Αν ναι για αυτό χάνεται

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Τα εχω κανει ολα ,αλλα τιποτε δε με βλεπει,ενω ακουω τους ηχους συνδεσης και στο pc και στο τηλεφωνο,παρολα αυτα δε κανει τιποτα!!!

:confused:

ΣΥΡΟΣ:

ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

@ Kyrillos

Ευχαριστώ. Θα το κάνω και θα σου πω αν έχω πρόβλημα. Το βάζω σε download mode και βάζω τη ρομ χωρίς να κάνω wipe data και wipe cache σωστά; την v4RC έχω τώρα.

EDIT: Τα πάντα όλα! Χωρίς wipe, όλα πήγαν καλά! Το κινητό έγινε σαφέστατα πιο γρήγορο. Να πειράξω στο setupcpu ή να το αφήσω ως έχει; Δεν θέλω να το πειράξω. Μου αρκεί κι έτσι το τηλέφωνο. Απλά ρωτάω μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΛΛΕ!!!!!

Edited by mourtzman

Κύριλλε, μέχρι σήμερα δεν είχα πειράξει καθόλου το setup Cpu και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σήμερα το άνοιξα για να το δω κι έκανα κάποιες αλλαγές και το μηχάνημα τρώει κολλήματα. Το επανέφερα στην αρχική κατάσταση αλλά όλο και από κάποιο κόλλημα τρώει. Ξέρεις γιατί;

Και μια σημαντική ερώτηση ακόμη. To setcpu να το βάλω στο autokill του task manager μου ή δεν κάνει;

όχι καλύτερα να μην το βάλεις.

Κύριλλε, μέχρι σήμερα δεν είχα πειράξει καθόλου το setup Cpu και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σήμερα το άνοιξα για να το δω κι έκανα κάποιες αλλαγές και το μηχάνημα τρώει κολλήματα. Το επανέφερα στην αρχική κατάσταση αλλά όλο και από κάποιο κόλλημα τρώει. Ξέρεις γιατί;

Τι αλλαγές έκανες?

@ Kyrillos

Ευχαριστώ. Θα το κάνω και θα σου πω αν έχω πρόβλημα. Το βάζω σε download mode και βάζω τη ρομ χωρίς να κάνω wipe data και wipe cache σωστά; την v4RC έχω τώρα.

EDIT: Τα πάντα όλα! Χωρίς wipe, όλα πήγαν καλά! Το κινητό έγινε σαφέστατα πιο γρήγορο. Να πειράξω στο setupcpu ή να το αφήσω ως έχει; Δεν θέλω να το πειράξω. Μου αρκεί κι έτσι το τηλέφωνο. Απλά ρωτάω μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

ΕΥΧΑΡΙΣΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΛΛΕ!!!!!

Μπορείς να πειράξεις την πάνω μπάρα και να την βάλεις 1066 (για περισσότερη μπαταρία). Και τίκαρε και το set on boot.

Τι αλλαγές έκανες?

Το έβαλα για λίγο στα 667 MHz. Από τότε άρχισε το πρόβλημα. Μετά το επανέφερα στα κανονικά κι άρχισαν τα όργανα...

Πες μου που πρέπει να το βάλω και με ποια ρύθμιση; Conservative?

Το έβαλα για λίγο στα 667 MHz. Από τότε άρχισε το πρόβλημα. Μετά το επανέφερα στα κανονικά κι άρχισαν τα όργανα...

Πες μου που πρέπει να το βάλω και με ποια ρύθμιση; Conservative?

Στα 667 ειναι ετσι και αλλιως το max εργοστασιακα.Αν θες να το ανεβασεις λιγο προτεινω να βαλεις max 1066 και min 83(οπως ειχε πει και ο κυριλλος για εξοικονομηση μπαταριας)

Τικαρε το set on boot και βαλτο conservative. :)

Edit:Δυο μερες το εχω ετσι και δε μου εχει κανει το παραμικρο.απλα πεταει ^^

Μπορείς να πειράξεις την πάνω μπάρα και να την βάλεις 1066 (για περισσότερη μπαταρία). Και τίκαρε και το set on boot.

1066 να το βάλω; πριν μου είπες 667. στο 1066 κρατάει περισσότερο η μπαταρία;

Στα 667 ειναι ετσι και αλλιως το max εργοστασιακα.Αν θες να το ανεβασεις λιγο προτεινω να βαλεις max 1066 και min 83(οπως ειχε πει και ο κυριλλος για εξοικονομηση μπαταριας)

Τικαρε το set on boot και βαλτο conservative. :)

Edit:Δυο μερες το εχω ετσι και δε μου εχει κανει το παραμικρο.απλα πεταει ^^

Το έβαλα. Να δώ τι θα γίνει... :wacko:

1066 να το βάλω; πριν μου είπες 667. στο 1066 κρατάει περισσότερο η μπαταρία;

667 είναι χωρίς overclock και κρατάει περισσότερο η μπαταρία :) 1066 είναι με overclock. ότι θες βάλε :)

Κύριλλε αν δεν τικαριστεί στο Set on boot, με την επανεκκίνηση ποιές ρυθμίσεις έχει;

μου φαίνεται 667 είναι το προεπιλεγμένο (χωρίς να είμαι σίγουρος). περίμενε να το τεστάρω.

μου φαίνεται 667 είναι το προεπιλεγμένο (χωρίς να είμαι σίγουρος)

Έχω την εντύπωση ότι ξεκινάει με 1333. Το linkpack δίνει 13.000+ Mflops όταν ξεκινάει χωρίς το τικάρισμα. :wacko:

Έχω την εντύπωση ότι ξεκινάει με 1333. Το linkpack δίνει 13.000+ Mflops όταν ξεκινάει χωρίς το τικάρισμα. :wacko:

εε τότε όντως ξεκινάει με 1300.. :) το δοκιμάζω και εγώ τώρα.

εε τότε όντως ξεκινάει με 1300.. :) το δοκιμάζω και εγώ τώρα.

Αυτό που δεν ξέρω είναι η ρύθμιση. Λες να ξεκινάει με conservative? Για ψάξτο λίγο...:cool:

Αυτό που δεν ξέρω είναι η ρύθμιση. Λες να ξεκινάει με conservative? Για ψάξτο λίγο...:cool:

ναι conservative είναι το προεπιλεγμένο. :) και εμένα με 1300 ξεκινάει..