kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αν δεν μου αρεσει ετσι και θελω να το αλλαξω απλα διαγραφω το αρχειο και ολα οπως πριν? όχι. Αν δε σαρέσει, θα σου στείλω άλλο αρχείο :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Για minimum τι λετε?Στο max τον εχω στα 1066. (Kyrille super η rc2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 οκ,,,θα προσπαθησω,,,ειναι αυτο στην πρωτη σελιδα ετσι?? ελπιζω να μην κανω καμια χαζομαρα γιατι μετα θα κλαιω,,,ψιλοπηζω να σας πω αληθεια γιατι ειδα ποσοστο επιτυχιας 90% γ αυτους που ξερουν,,,,για μενα μειωνεται,,,,χαχαχαχαχα χαχα μην ανησυχείς φίλε, το ποσοστό αγγίζει το 100% αρκεί να διαβάσεις τις οδηγίες... Έχω καιρό να ανανεώσω το ποστ... Μόλις έρθει ο astronayths Θα σε βοηθήσει! Για minimum τι λετε?Στο max τον εχω στα 1066. (Kyrille super η rc2 ;) minimum άστο στα 83 mhz... Για εξοικονόμιση μπαταρίας :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 stl6 rfs stl7 rfs stl8 rfs fs.convert βαλτο εδω και το αλλο να τα δοκιμασουμε Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 βαλτο εδω και το αλλο να τα δοκιμασουμε το άλλο είναι αυτό. http://www.multiupload.com/K1P78KE5PN Τα περιεχόμενα του είναι: stl6 ext4 stl7 ext4 stl8 ext4 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Τις αλλες οθονες κλειδωματος πως τις βαζουμε?θελω αυτο με το παζλ! Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Τις αλλες οθονες κλειδωματος πως τις βαζουμε?θελω αυτο με το παζλ! Μπες στο μενού => ρυθμίσεις οθόνης => display => puzzle Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bositman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αχά άρα απότι κατάλαβα αυτό κάνει convert το file system σε rfs από ext4 που χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία σωστα? Υποθέτω θα πρέπει να έχω ήδη κάνει flash την ROM σου ωστε να τρέξει το script Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αχά άρα απότι κατάλαβα αυτό κάνει convert το file system σε rfs από ext4 που χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία σωστα? Υποθέτω θα πρέπει να έχω ήδη κάνει flash την ROM σου ωστε να τρέξει το script καλά υποθέτεις. :) Αλλά αν έχεις το firmware τις sammy τα partitions είναι rfs... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Kyrille η οποιος αλλος γνωριζει το Linpack με o/c στα 1066 μου δινει αποτελεσματα mflops 12.213 και time 6.86.Καλα δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Kyrille η οποιος αλλος γνωριζει το Linpack με o/c στα 1066 μου δινει αποτελεσματα mflops 12.213 και time 6.86.Καλα δεν ειναι? Ναι πολύ καλά είναι :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS-M Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Εδώ και 3 μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Galaxy 3, έχω σχεδόν διαβάσει τα 3/4 αυτού του φόρουμ και θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου για την εξαιρετική δουλειά που έκανε (έως τώρα) τον Kyrillos13. Σαν πληροφορικός ο ίδιος, γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό που έκανε ο Kyrillos13: χρειάσθηκε σίγουρα αμέτρητες ώρες διάβασμα, γράψιμο κώδικα, τεστάρισμα και πολύ κόπο για να μας δώσει (έως τώρα) το Kyrillos' Rom v4.0 RC2 Ultimate Edition. Αν δε ισχύει το ότι είναι μόλις 16 χρονών, τότε εύγε, θαυμάζω το ταλέντο σου. Επειδή ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό μας έχει κυριεύσει μια μόνιμη μελαγχολία και ένας αρνητισμός για την κατάσταση στη χώρα μας και όλα τα κατακρίνουμε και τα βρίσκουμε μαύρα, να ένας λόγος για τον οποίο μπορούμε να χαρούμε όταν βλέπουμε ένα ταλέντο σαν τον Kyrillo. Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθειά σου έως τώρα!. Εννοείται ότι εγκατέστησα πρώτα τη rom 3.30 μετά την Rom v4.0 RC και τέλος χθές την Kyrillos' Rom v4.0 RC2 Ultimate Edition και όλα πήγαν ρολόι. Kyrille συνέχισε όχι μόνο για μας αλλά και για τον εαυτό σου...! Τελειώνοντας βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσω τις αξιοθαύμαστες υπηρεσίες του Astronayti, τον ευχαριστώ επίσης πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Εδώ και 3 μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Galaxy 3, έχω σχεδόν διαβάσει τα 3/4 αυτού του φόρουμ και θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου για την εξαιρετική δουλειά που έκανε (έως τώρα) τον Kyrillos13. Σαν πληροφορικός ο ίδιος, γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό που έκανε ο Kyrillos13: χρειάσθηκε σίγουρα αμέτρητες ώρες διάβασμα, γράψιμο κώδικα, τεστάρισμα και πολύ κόπο για να μας δώσει (έως τώρα) το Kyrillos' Rom v4.0 RC2 Ultimate Edition. Αν δε ισχύει το ότι είναι μόλις 16 χρονών, τότε εύγε, θαυμάζω το ταλέντο σου. Επειδή ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό μας έχει κυριεύσει μια μόνιμη μελαγχολία και ένας αρνητισμός για την κατάσταση στη χώρα μας και όλα τα κατακρίνουμε και τα βρίσκουμε μαύρα, να ένας λόγος για τον οποίο μπορούμε να χαρούμε όταν βλέπουμε ένα ταλέντο σαν τον Kyrillo. Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθειά σου έως τώρα!. Εννοείται ότι εγκατέστησα πρώτα τη rom 3.30 μετά την Rom v4.0 RC και τέλος χθές την Kyrillos' Rom v4.0 RC2 Ultimate Edition και όλα πήγαν ρολόι. Kyrille συνέχισε όχι μόνο για μας αλλά και για τον εαυτό σου...! Τελειώνοντας βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσω τις αξιοθαύμαστες υπηρεσίες του Astronayti, τον ευχαριστώ επίσης πολύ. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε :) (τον Αύγουστο κλείνω τα 17) Edit: 1000 Posts :D Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Κύριλλε σκέφτηκα κάτι....μήπως γίνεται να πάρουμε τον kernel από κάποιο καλό κινητό όπως nexus one και να τον επεξεργαστεί κάποιος από το xda?? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Κύριλλε σκέφτηκα κάτι....μήπως γίνεται να πάρουμε τον kernel από κάποιο καλό κινητό όπως nexus one και να τον επεξεργαστεί κάποιος από το xda?? όχι δυστυχώς δεν γίνετε :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 κρίμα.....:P πάντως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζουμε 3D παιχνίδια στο galaxy 3 ? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 κρίμα.....:P πάντως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίζουμε 3D παιχνίδια στο galaxy 3 ? υπάρχει απότι λένε οι devs της apocalypse.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 μακάρι...εγώ είχα δει ένα screenshot που έδειχνε το raging thunder 2 και είχε bug πώς πήγαινε μόνο δεξιά το αυτοκίνητο :P Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καμία ιδέα πως διορθώνουμε τον ήχο στο κινητό όταν μας καλούνε να χτυπά δυνατά με την μια και να μην ξεκινάει σιγά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καμία ιδέα πως διορθώνουμε τον ήχο στο κινητό όταν μας καλούνε να χτυπά δυνατά με την μια και να μην ξεκινάει σιγά? Δεν υπαρχει/Ειναι θεμα της εταιριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Γεια σας είμαι νέο μέλος και αυτό είναι το 2ο μου post, έχω διαβάσει πολλές σελίδες του topic αλλά εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες. Το root και η εγκατάσταση της έκδοσης του Κύριλλου είναι ασφαλή; Αν γίνεται overclocking σε root galaxy 3 υπάρχει η πιθανότητα να καεί κάτι όπως στους υπολογιστές; Η μπαταρία έχει κάποιο αντίκτυπο λόγω της ταχύτητας του κινητού της ROM του Κύριλλου; Είχα ακούσει ότι με Root δεν γίνεται να σου κάνει update η εταιρεία...ισχύει αυτό ε; Η τελευταία έκδοση του Κύριλλου είναι gingerbread η απλά froyo με look gingerbread; Και τέλος που μπορώ να βρω οδηγίες για το root και για την εγκατάσταση των εκδόσεων του Κύριλλου; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων κάνετε φανταστική δουλειά εδώ μέσα και βοηθάτε πολύ κόσμο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Γεια σας είμαι νέο μέλος και αυτό είναι το 2ο μου post, έχω διαβάσει πολλές σελίδες του topic αλλά εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες. Το root και η εγκατάσταση της έκδοσης του Κύριλλου είναι ασφαλή; Αν γίνεται overclocking σε root galaxy 3 υπάρχει η πιθανότητα να καεί κάτι όπως στους υπολογιστές; Η μπαταρία έχει κάποιο αντίκτυπο λόγω της ταχύτητας του κινητού της ROM του Κύριλλου; Είχα ακούσει ότι με Root δεν γίνεται να σου κάνει update η εταιρεία...ισχύει αυτό ε; Η τελευταία έκδοση του Κύριλλου είναι gingerbread η απλά froyo με look gingerbread; Και τέλος που μπορώ να βρω οδηγίες για το root και για την εγκατάσταση των εκδόσεων του Κύριλλου; Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων κάνετε φανταστική δουλειά εδώ μέσα και βοηθάτε πολύ κόσμο!!! Καλησπέρα φίλε, το root είναι ασφαλές. Η ρομ μου έχει 99% ποσοστό επιτυχίας αλλά αν δεν μπει καλά απλά την ξαναπερνάς. Overclocking γίνεται αλλά δεν καίγεται ο επεξεργαστής απλά μπορεί να κολήσει το σύστημα και να θέλει reboot. Η μπαταρία είναι λίγο μειωμένη λόγω του filesystem.. (ext4 αν και μάλλον δεν ξέρεις τι λέω :P) Η έκδοση μου είναι froyo με gingerbread look. Για οδηγίες μπορείς να δεις τον οδηγό που είναι στην υπογραφή μου. Είναι εύκολη διαδικασία σχετικά αλλά θέλει προσοχή. Επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις root πριν βάλεις την rom μου. Αα και η εγγύηση δεν θα ισχύει μέχρι να βάλεις πάλι την official έκδοση. Επίσης κατέβασε αυτή την έκδοση: http://www.multiupload.com/4MCID25GBQ της ρομ μου που είναι η τελευταία. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ Κύριλλε να σαι καλά που μας βοηθάς όλους με το ταλέντο σου...2 τελευταία θα μπορώ να βάλω χρήσιμο ελληνικό swype μετά και χρειάζεται για την όλη διαδικασία κάρτα μνήμης με περισσότερη χωρητικότητα πέρα του 1 γίγα που είχε από την αρχή το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visitor Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση από άσχετο (εμένα). Όταν συνδέουμε το USB καλώδιο, τηλέφωνο δηλαδή με τον υπολογιστή, υπάρχει τρόπος να φύγει αυτό το εικονίδιο με το usb στην οθόνη, και να δουλεύει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σαν τηλέφωνο? Όχι, manual δεν έχω διαβάσει. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση από άσχετο (εμένα). Όταν συνδέουμε το USB καλώδιο, τηλέφωνο δηλαδή με τον υπολογιστή, υπάρχει τρόπος να φύγει αυτό το εικονίδιο με το usb στην οθόνη, και να δουλεύει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σαν τηλέφωνο? Όχι, manual δεν έχω διαβάσει. :X Πάτα το κουμπί back. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts