atlasjd Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Είσαι root οκ? Λοιπόν: ανοίγεις το τιτανιουμ. Μετά αριστερό κουμπί(Επιλογές) > batch και επιλέγεις backup εφαρμογών χρήστη και ρυθμίσεων συστήματος. Και μετα οταν επανέλθουν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν θα ειμαι πια root? και πως θα περάσω το back up παλι μεσα? Αν κάνω copy τον τηλεφωνικο κατάλογο στην εξωτερική μνήμη, γινετε? Δεν υπάρχει αλλος τροπος να φτιαχτεί αυτο το πορβλημα με το usb? Μονο οταν επανελθουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Και μετα οταν επανέλθουν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν θα ειμαι πια root? και πως θα περάσω το back up παλι μεσα? Αν κάνω copy τον τηλεφωνικο κατάλογο στην εξωτερική μνήμη, γινετε? Δεν υπάρχει αλλος τροπος να φτιαχτεί αυτο το πορβλημα με το usb? Μονο οταν επανελθουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις? θα είσαι ακόμα root. απλά ξαναπέρνα το titanium και κάνε restore.. δεν μου ρχετε κάτι άλλο τώρα... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlasjd Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 θα είσαι ακόμα root. απλά ξαναπέρνα το titanium και κάνε restore.. δεν μου ρχετε κάτι άλλο τώρα... Λοιπον εκανα backup. Και εκανα restore τις εργοστασιακεςε ρυθμισεις. Τωρα πως ξανακανω restore το backup απο το titanium, αφου δεν υπαρχει η εφαρμογη πλεον στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Λοιπον εκανα backup. Και εκανα restore τις εργοστασιακεςε ρυθμισεις. Τωρα πως ξανακανω restore το backup απο το titanium, αφου δεν υπαρχει η εφαρμογη πλεον στο κινητο?? ξαναπέρνα την εφαρμογή. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 ναι γραφω SU και δεν πιανει ... θα ξαναδοκιμασω τωρα αμεσως και θα σας πω τι θα γραψει. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlasjd Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 ξαναπέρνα την εφαρμογή. Πωπω τρελαθηκα. δεν θυμομουν τους κωδικους του adroid market! Παλι καλα το βρηκα. ΟΚ την εγκατεστησα παλι την εφαρμογη. Τωρα που παω για restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Πωπω τρελαθηκα. δεν θυμομουν τους κωδικους του adroid market! Παλι καλα το βρηκα. ΟΚ την εγκατεστησα παλι την εφαρμογη. Τωρα που παω για restore? όπως έκανες και το backup, απλά θα πας πιο κάτω που λέει επαναφορά εφαρμογών ή κάτι τέτοιο. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Μολις το εκανα και εγω. γραφω Mount- o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 μολις γραψω το stl5 πεταει "Permission Denied" τι κανω? Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlasjd Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 όπως έκανες και το backup, απλά θα πας πιο κάτω που λέει επαναφορά εφαρμογών ή κάτι τέτοιο. χμμμ εχει πολλες επιλογες. α) επαναφορα απώντων εφαρμογων +...ν συστηματος ή β) επαναφορα ολων των εφαρμογων κα...ομενων τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 ρε παιδιά θα σαλτάρω στο τέλος .... έβαλα το 2.2 δούλεψε μια χαρά κατέβασα αυτά που ήθελα τα τακτοποίησα όλα όπως με βολεύουν πέρασα ότι θεωρώ δευτερεύων στην sd και είμαι (νομίζω ) μια χαρά ... (ως τώρα δεν τον έχω συνδέσει στο pc ούτε έφαγε reboot) το συνδέω στο pc να περάσω κάτι τραγούδια φωτο κλπ όλα καλά βγάζω το καλώδιο και με το που μπαίνω στην αρχική οθόνη τα μισά΄και εικονίδια έχουν πάει περίπατο ... όπα τι γίνετε κάνω ένα reboot(μπας και ) αλλά δεν , ρε από εδώ ρε από εκεί τίποτα τρώει ένα από τα πολλά factory reset ξανά όλα από την αρχή με το που συνδέω στο pc και βγάζω καλώδιο το ίδιο τρώει και άλλο reset όλα από αρχή και λέω κάτσε να κάνω πρώτα reboot και μετά σύνδεση αλλά όταν έκανε reboot μια από τα ίδια και ακόμη και τώρα το ίδιο με κάνει και έχει καταντήσει #@$@! έβαλα και το adw αλλά και launcher pro αλλά και σε αυτά το ίδιο κάνει , κανένα φάρμακο για το σύμπτωμα ?? έτυχε σε κανέναν άλλον ή είμαι ο τυχερός Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 είσαι μάλλον ο τυχερός .... Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlasjd Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 χμμμ εχει πολλες επιλογες. α) επαναφορα απώντων εφαρμογων +...ν συστηματος ή β) επαναφορα ολων των εφαρμογων κα...ομενων τους Σας παρακαλω καποιος να μου πει ποια επιλογη να πατησω για να κανει restore?! Εντωμεταξυ οσην ωρα περιμενω, δοκιμασα να το συνδεσω με τον υπολογιστη με το Usb και παιζει κανονικα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Σας παρακαλω καποιος να μου πει ποια επιλογη να πατησω για να κανει restore?! Εντωμεταξυ οσην ωρα περιμενω, δοκιμασα να το συνδεσω με τον υπολογιστη με το Usb και παιζει κανονικα τωρα πάτα το α) :) Μολις το εκανα και εγω. γραφω Mount- o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 μολις γραψω το stl5 πεταει "Permission Denied" τι κανω? δοκίμασε να γράψεις αντί για Mount- o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5, αυτό: mount -o rw,remount /dev/block/stl6 /system και μετά τα άλλα Edited February 20, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlasjd Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 πάτα το α) :) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Δουλεψε τωρα! Και συνδεετε με USB και εκ πρωτης οψεως δειχνει να ειναι ενταξει ολα. Πρεπει να δουλεψω ομως τις εφαρμογες να δω αν ειναι ολα καλα!!! THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 καλησπέρα, έχει κανείς πρόβλημα με τον αυξανόμενο ήχο κλήσης; Δεν βρίσκω πουθενά κάποια επιλογή και έχω επιλέξει την μέγιστη ένταση ήχου. (firm v2.2, baseband version I5800XXJP4, build number FROYO.XXJPF) Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 για ροοτ, κατέβασε αυτό http://www.megaupload.com/?d=N3126UA1, πέρνα το στην κάρτα μνήμης, και εγκατέστησε το. μετά άνοιξε το και πάτα "pernament root". θα κάνει μια επανεκίνηση και θα είσαι root. στο autokiller βάλε 40 60 80. (εγώ έβαζα 60, 80, 100). δοκίμασε και τις 2 τιμές και διάλεξε. Kyrillos13 εβαλα το z4root πατησα pernament root, και μου εβγαλε ειδοποιηση για usb εντοπισμο σφαλματων να το κανω τικ, θελει συνδεση με usb sto laptop για να γινει το ρουτ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xCoder Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 σορρυ, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... Ετρεξα τη διαδικασία για την αναβάθμιση, αλλά το Odin μου σκάει όταν παώ να φορτώσω το αρχείο "I5800XXJP4_PHONE.tar.md5" Είμαι σε Windows 7 enterprise 64-bit .... Παράθεση In the flat field :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xCoder Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 σορρυ, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... Ετρεξα τη διαδικασία για την αναβάθμιση, αλλά το Odin μου σκάει όταν παώ να φορτώσω το αρχείο "I5800XXJP4_PHONE.tar.md5" Είμαι σε Windows 7 enterprise 64-bit .... Αστο... απαντάω μόνος μου :lol: Compatibility mode και run as Administrator.... Παράθεση In the flat field :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Kyrillos13 εβαλα το z4root πατησα pernament root, και μου εβγαλε ειδοποιηση για usb εντοπισμο σφαλματων να το κανω τικ, θελει συνδεση με usb sto laptop για να γινει το ρουτ; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk απλά ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων. (ρυθμίσεις => εφαρμογές => ανάπτυξη) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Γεια σας παιδιά!!Πώς βάζουμε το καινούριο destinator????????? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xCoder Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Γεια σας παιδιά!!Πώς βάζουμε το καινούριο destinator????????? Τι ακριβως εννοεις; αν εχεις κατεβασει το apk αρχειο βαλτο στην SD και τρεξτο... Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση In the flat field :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Από σήμερα το απόγευμα και εγώ επιτυχημένα πέρασα την έκδοση 2.2. Ευχαριστώ τον Kyrillos13 φυσικά για τον αναλυτικότατο οδηγό του και όλα τα παιδιά που έγραψαν κάθε πρόβλημα και αυτούς που το έλυσαν ώστε να τα βρούμε οοοολα έτοιμα εμείς. Σας είμαστε όλοι υπόχρεοι. @Kyrillos13 Στο αρχικό ποστ εκεί που λές Android 2.3 (gingerbread) θέμα για το Galaxy 3! και μετά εκεί που λέει "ΟΔΗΓΙΕΣ (χρειάζεται root) 1) Αρχικά κατεβάστε το αρχείο αυτό (για android 2.2)" το "αυτό" το λινκ δηλαδή δεν λειτουργεί. Υπάρχει περίπτωση να το διορθώσεις κάπως κάποια στιγμή ή δεν αξίζει να το περάσω; Συγνώμη για το μέγαλο πόστ και ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη κατανόηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Από σήμερα το απόγευμα και εγώ επιτυχημένα πέρασα την έκδοση 2.2. Ευχαριστώ τον Kyrillos13 φυσικά για τον αναλυτικότατο οδηγό του και όλα τα παιδιά που έγραψαν κάθε πρόβλημα και αυτούς που το έλυσαν ώστε να τα βρούμε οοοολα έτοιμα εμείς. Σας είμαστε όλοι υπόχρεοι. @Kyrillos13 Στο αρχικό ποστ εκεί που λές Android 2.3 (gingerbread) θέμα για το Galaxy 3! και μετά εκεί που λέει "ΟΔΗΓΙΕΣ (χρειάζεται root) 1) Αρχικά κατεβάστε το αρχείο αυτό (για android 2.2)" το "αυτό" το λινκ δηλαδή δεν λειτουργεί. Υπάρχει περίπτωση να το διορθώσεις κάπως κάποια στιγμή ή δεν αξίζει να το περάσω; Συγνώμη για το μέγαλο πόστ και ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη κατανόηση! όντως έχει πρόβλημα. Edited February 22, 2011 by dragonn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Από σήμερα το απόγευμα και εγώ επιτυχημένα πέρασα την έκδοση 2.2. Ευχαριστώ τον Kyrillos13 φυσικά για τον αναλυτικότατο οδηγό του και όλα τα παιδιά που έγραψαν κάθε πρόβλημα και αυτούς που το έλυσαν ώστε να τα βρούμε οοοολα έτοιμα εμείς. Σας είμαστε όλοι υπόχρεοι. @Kyrillos13 Στο αρχικό ποστ εκεί που λές Android 2.3 (gingerbread) θέμα για το Galaxy 3! και μετά εκεί που λέει "ΟΔΗΓΙΕΣ (χρειάζεται root) 1) Αρχικά κατεβάστε το αρχείο αυτό (για android 2.2)" το "αυτό" το λινκ δηλαδή δεν λειτουργεί. Υπάρχει περίπτωση να το διορθώσεις κάπως κάποια στιγμή ή δεν αξίζει να το περάσω; Συγνώμη για το μέγαλο πόστ και ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη κατανόηση! όντως έχει πρόβλημα. Διορθώθηκε :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Από σήμερα το απόγευμα και εγώ επιτυχημένα πέρασα την έκδοση 2.2. Ευχαριστώ τον Kyrillos13 φυσικά για τον αναλυτικότατο οδηγό του και όλα τα παιδιά που έγραψαν κάθε πρόβλημα και αυτούς που το έλυσαν ώστε να τα βρούμε οοοολα έτοιμα εμείς. Σας είμαστε όλοι υπόχρεοι. @Kyrillos13 Στο αρχικό ποστ εκεί που λές Android 2.3 (gingerbread) θέμα για το Galaxy 3! και μετά εκεί που λέει "ΟΔΗΓΙΕΣ (χρειάζεται root) 1) Αρχικά κατεβάστε το αρχείο αυτό (για android 2.2)" το "αυτό" το λινκ δηλαδή δεν λειτουργεί. Υπάρχει περίπτωση να το διορθώσεις κάπως κάποια στιγμή ή δεν αξίζει να το περάσω; Συγνώμη για το μέγαλο πόστ και ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη κατανόηση! Λοιπόν φίλε Γιάννη, το αρχείο το ξαναανέβασα εδώ: http://www.multiupload.com/I6J5YY69SA . Είναι πολύ ωραίο θέμα! Επίσης αν θες και έχεις χρόνο, ρίξε και μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123, είναι η rom/firmware που έχω φτιάξει με κάποιες αλλαγές, μπορεί να σ'αρέσει. EDIT: tyxerakia Thanks :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts