baggelisrouk Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Kyrille το πληκτρολογιο στα μυνηματα ειναι περιεχει και τα δυο? γιατι στο xda λενε οτι έχει μονο swype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Kyrille το πληκτρολογιο στα μυνηματα ειναι περιεχει και τα δυο? γιατι στο xda λενε οτι έχει μονο swype μια χαρά sms στέλνω με το κανονικό quenty, και έχει και swype :P unable to find a version of the rundime to run this application μου βγαζει αυτο το μνμ δεν τρεχει καν. ξανακατέβασε το και αν πάλι σου λέει τα ίδια κάντο από κανένα φίλο σου.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ξανακατέβασε το και αν πάλι σου λέει τα ίδια κάντο από κανένα φίλο σου.. οκ ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_29 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδια εγω το βλέπω σταθερότερο μέχρι στιγμής... αλλα μένει να δοκιμασουμε gps wifi και πολλα άλλα.... το σημαντικότερο όμως είναι η μπαταρία.... για να δούμε πόσο μπορεί να κρατήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Περιμενουμε τις εντυπωσεις σας παιδια για να εγκαταστησουμε και εμεις την καινουρηοα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Το περναω και εγω. Για να δουμε.. Χωρις τον Bootloader ομως θα λειτουργει σωστα? Φανταζομαι οτι δεν το περναω με one-package option ετσι δεν ειναι? Δε χριαζετε αρχειο EFS? Γιατι στο φακελο του JPF δεν ειχε. Success. Περασα και bootloader. Απ οτι διαβασα στο XDA μονο οσοι εχουν το μοντελο i5801 χανουν εγγυηση μιας και το κινητο θα φενετε παντου σαν i5800. Μεχρι τωρα: Γρηγοροτερο Shutdown. Απο 10-12sec σε 5-6 μετα την εμφανιση του "Samsung" shutdown-animation. Καλητερη ανταποκτιση παντου μεχρι τωρα Edited January 6, 2011 by Lied Εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Το περναω και εγω. Για να δουμε.. Χωρις τον Bootloader ομως θα λειτουργει σωστα? Φανταζομαι οτι δεν το περναω με one-package option ετσι δεν ειναι? Δε χριαζετε αρχειο EFS? Γιατι στο φακελο του JPF δεν ειχε. Success. Περασα και bootloader. Απ οτι διαβασα στο XDA μονο οσοι εχουν το μοντελο i5801 χανουν εγγυηση μιας και το κινητο θα φενετε παντου σαν i5800. Μεχρι τωρα: Γρηγοροτερο Shutdown. Απο 10-12sec σε 5-6 μετα την εμφανιση του "Samsung" shutdown-animation. Καλητερη ανταποκτιση παντου μεχρι τωρα οκ όντως στο xda αυτό λέει τώρα... Είπα και εγώ τι διάολο... Ναι το shutdown είναι γρηγορότερο και του έχω βάλει αρκετές εφαρμογές, ενώ σε JPA, JPB μόλις του έβαζα εφαρμογές αργούσε να κλείσει. EFS δεν έχει και δεν χρειάζεται:) ΟΔΗΓΙΕΣ: είναι οι ίδιες με το πρώτο ποστ. απλά στο βήμα 5) κατεβάζετε το αρχείο I5800XXJPF, το αποσυμπιέζετε και μέσα έχει ένα φάκελο με 4 αρχεία. δεν τικάρετε το one package και επιλέγετε ένα ένα τα αρχεία: BOOT: I5800XXJPF-REV02-Bootloader-low-CL794643.tar.md5 PHONE: I5800XXJP4_PHONE.tar.md5 PDA: I5800XXJPF-REV02-PDA-CL794643.tar.md5 CSC: I5800OXXJPF-CSC-MULTI-OXX.tar.md5 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τι εντυπωσεις εχετε με το νεο firmware οσον αφορα την αυτονομια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τι εντυπωσεις εχετε με το νεο firmware οσον αφορα την αυτονομια; μάλλον σαν την jpa. με λίγη προς μέτρια χρήση, 19 ώρες ανοιχτό, 80% μπαταρία Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 μάλλον σαν την jpa. με λίγη προς μέτρια χρήση, 19 ώρες ανοιχτό, 80% μπαταρία Ακουγεται πολυ καλα! Λεω να φλασαρω κι εγω. Εχεις ανοιχτο το wifi; Δοκιμασε να το φορτισεις και απο usb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ακουγεται πολυ καλα! Λεω να φλασαρω κι εγω. Εχεις ανοιχτο το wifi; Δοκιμασε να το φορτισεις και απο usb! ναι προτείνω να την βάλεις. είναι πιο γρήγορη και το lag έχει εξαφανιστεί. αα να σημειώσω ότι έχω μόνο gsm και όχι 3g :) το wifi το άνοιξα κάνα 2ωρο. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Να κανω μια ερωτηση?Αυτο τι ειναι ακριβως http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10354823#post10354823 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εχω βάλει την i5800xxjpf και την εκανα root με το superoneclick αλλα το κινητο εχει γινει πολύ αργο. Παω να κάνω unroot και κολάει η εφαρμογη στο Pc. Καμια ιδέα είτε για να μην ειναι τοσο αργο το κινητο η για να κάνω unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Να κανω μια ερωτηση?Αυτο τι ειναι ακριβως http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10354823#post10354823 είναι όλες οι εφαρμογές συστήματος της JPF. δηλαδή σε περίπτωση που απεγκαταστήσεις καμία και μετά την χρειαστείς περιέχετε σε αυτό το zip που ανέβηκε στο xda Εχω βάλει την i5800xxjpf και την εκανα root με το superoneclick αλλα το κινητο εχει γινει πολύ αργο. Παω να κάνω unroot και κολάει η εφαρμογη στο Pc. Καμια ιδέα είτε για να μην ειναι τοσο αργο το κινητο η για να κάνω unroot? δεν χρειάζεται να κάνεις unroot. στις froyo roms αργεί το κινητό μόλις κάνεις ροοτ αλλά με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων φτιάχνεται το θέμα:) το κινητό πηγαίνει πάλι πολύ γρήγορα και δεν χάνεται το root. Edited January 6, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Καλημέρα, φλάσαρα και εγώ (είχα eclair)...Δεν μπορω να πω οτι βλέπω διαφορά στην ταχυτητα. Νομίζω οτι καθυστερεί το media scanning. Επίσης το gallery σαν να αργει λιγο να δειξει τους φακελλους και καθυστερεί στο ανοιγμα. Τελος μια δυο φορές οταν επιστέφεις στο menou ρετάρει για 1-2 sec δειχνοντας μαυρη εικόνα. Τελος δεν νομιζω οτι κλεινει γρηγορότερα (turn off) απλά σβηνει η οθόνη, αλλά διατηρείται ανοικτό το τηλέφωνο και μετά από κάποια sec κλείνει πραγματικά κάνοντας μια ανεπαίσθητη δόνηση. Σιγουρα έχει ακόμα ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσει τη στρωτή και ταχυτατη λειτουργία του froyo lg optimus one. Α και το κυριότερο μην έχοντας τις ρυθμίσεις APN της Vodafone για ιντερνετ και mms πρέπει να τις βάλω χειροκίνητα....Φαντάζομαι από το site της Voda με μήνυμα over the air δεν παίζει για android??? κανένα link? Edited January 7, 2011 by RadiactiveToy Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλημέρα, φλάσαρα και εγώ (είχα eclair)...Δεν μπορω να πω οτι βλέπω διαφορά στην ταχυτητα. Νομίζω οτι καθυστερεί το media scanning. Επίσης το gallery σαν να αργει λιγο να δειξει τους φακελλους και καθυστερεί στο ανοιγμα. Τελος μια δυο φορές οταν επιστέφεις στο menou ρετάρει για 1-2 sec δειχνοντας μαυρη εικόνα. Τελος δεν νομιζω οτι κλεινει γρηγορότερα (turn off) απλά σβηνει η οθόνη, αλλά διατηρείται ανοικτό το τηλέφωνο και μετά από κάποια sec κλείνει πραγματικά κάνοντας μια ανεπαίσθητη δόνηση. Σιγουρα έχει ακόμα ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσει τη στρωτή και ταχυτατη λειτουργία του froyo lg optimus one. Α και το κυριότερο μην έχοντας τις ρυθμίσεις APN της Vodafone για ιντερνετ και mms πρέπει να τις βάλω χειροκίνητα....Φαντάζομαι από το site της Voda με μήνυμα over the air δεν παίζει για android??? κανένα link? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161&page=12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) είσαι μέγιστος, thanks!!! Πάντως media scanning, gallery και κάποια lag όταν κλείνεις ένα πρόγραμμα και επιστρέφεις στο home σε άλλη εφαρμογή είναι τα μελανά σημεία του μέχρι στιγμής. Και η JPA που λέτε ήταν γρήγορη έτσι ηταν??? Το gps μου δουλεψε σε 1 λεπτο χωρίς μάλιστα να τρέξω το gps opt του octy. Μένει η μπαταρία που νομίζω οτι πάει καλά. Edited January 7, 2011 by RadiactiveToy Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aizo Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα. Μόλις πέρασα και εγώ την froyo. Αφού μου βγάλει το pass το odin, πρέπει να κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Δεν θα χαθεί η froyo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα. Μόλις πέρασα και εγώ την froyo. Αφού μου βγάλει το pass το odin, πρέπει να κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Δεν θα χαθεί η froyo? ναι καλό θα ήταν να κάνεις για να λειτουργήσει τέλεια. δεν θα χαθεί η froyo. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με δυο θέματα. 1) Δεν μπορούσα να συνδεθώ με το Kies 1.5.xxx και ούτε και με το 2.0.xxx που είναι και το πιο πρόσφατο. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? ΥΓ. Το laptop 'βλέπει' κανονικά το Galaxy. 2) Ποια προγράμματα πρέπει να έχω για να λειτουργεί το GPS. Ενώ με το Nokia E52 είχα άψογη εφαρμογή GPS και πραγματικά το GPS ήταν φοβερό εργαλείο, στο Galaxy αισθάνομαι σαν τον βλάχο απ'το χωριό που ακόμα δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βρει τη θέση του μέσω GPS και να πλοηγηθεί με αυτό! ΥΓ. Ένα manual A-Z θα με βοηθούσε πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ναι καλό θα ήταν να κάνεις για να λειτουργήσει τέλεια. δεν θα χαθεί η froyo. Δηλαδή εγώ που μετα το flash εκανα επαναφορά και μεσω recovery "wipe data/factory reset" και "wipe cache partition" ήμουν λίγο υπερβολικός??? Μηπβως αυτό φταίει που νομίζω οτι πάει αργά το τηλέφωνο??? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clear Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! 2) Ποια προγράμματα πρέπει να έχω για να λειτουργεί το GPS. Ενώ με το Nokia E52 είχα άψογη εφαρμογή GPS και πραγματικά το GPS ήταν φοβερό εργαλείο, στο Galaxy αισθάνομαι σαν τον βλάχο απ'το χωριό που ακόμα δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βρει τη θέση του μέσω GPS και να πλοηγηθεί με αυτό! ΥΓ. Ένα manual A-Z θα με βοηθούσε πολύ! Σας ευχαριστώ πολύ. Και εγώ μία από τα ίδια. έχω εγκαταστησει την froyo JPA (τώρα θα βάλω την JPF), αλλά GPS τίποτα. Δοκιμάζω με GPSfix GPS test από market και nDrive και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumbis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 GPSopt από το market το ανοίγεις πριν ανοίξεις το GPS και έχεις σήμα(σήμα καμπάνα) και μέσα στο σπίτι κλειδώνει γρήγορα Παράθεση LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Δηλαδή εγώ που μετα το flash εκανα επαναφορά και μεσω recovery "wipe data/factory reset" και "wipe cache partition" ήμουν λίγο υπερβολικός??? Μηπβως αυτό φταίει που νομίζω οτι πάει αργά το τηλέφωνο??? και εγώ αυτό έκανα:) αν πάει αργά το τηλέφωνο λογικά θα φταίει ότι έχεις κάνει ροοτ. κάνε πάλι factory reset Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Και εγώ μία από τα ίδια. έχω εγκαταστησει την froyo JPA (τώρα θα βάλω την JPF), αλλά GPS τίποτα. Δοκιμάζω με GPSfix GPS test από market και nDrive και πάλι τίποτα. και εγω με την JPA δεν επιανά καθόλου δορυφόρους (ακόμα και με GPSopt). Με την JPF το gps βρίσκει δορυφόρους και τους κλειδώνει σχεδόν αμέσως (και χωρίς GPSopt). Οπότε προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts