Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμ όχι δεν είναι απόλυτα σωστό. δοκίμασε ξανά pernament root, reroot και unroot :) αα και το κινητό να είναι σε debugging mode πάντα.
Και μετά την μετάπτωση σε eclair, συνεχίζει και εμφανίζει την λέξη root μέσα στην έκδοση kernel!!! Τι πρέπει να κάνω για να μην το γράφει ???

Βασίλης

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το βάζεις σε download mode πριν το συνδέσεις?

πρέπει να είναι κλειστό και σε download mode (volume down + home + power)

κατα γραμμα τα ακολουθω. εκτος αυτου ομως ενω το ανοιγω κανονικα και παλι δεν το βλεπει το Pc. μηπως φταει το pc ? μηπως φταιει οτι το πρωι το syndesa στο Pc του γραφειου οπου εχει linux? (τα σκεφτομαι ολα...)

κατα γραμμα τα ακολουθω. εκτος αυτου ομως ενω το ανοιγω κανονικα και παλι δεν το βλεπει το Pc. μηπως φταει το pc ? μηπως φταιει οτι το πρωι το syndesa στο Pc του γραφειου οπου εχει linux? (τα σκεφτομαι ολα...)

μπορεί. δοκίμασε και από άλλο pc.

Και μετά την μετάπτωση σε eclair, συνεχίζει και εμφανίζει την λέξη root μέσα στην έκδοση kernel!!! Τι πρέπει να κάνω για να μην το γράφει ???

Βασίλης

ωραία αφού μπήκε η eclair επιτυχώς ωραία. κάνε ένα factory reset, και ξανακάνε με το z4root: pernament root, re-root, kai un-root

κι ομως το εκανα αλλα δεν αλλαξε τιποτα!!παραμενει το froyo

ναι?? ξαναπροσπάθησε το ίδιο!! αλλά αυτή την φορά πριν συνδέσεις το κινητό τίκαρε και ξετικαρε το one package μήπως είχε κολήσει πριν :)

Edited by kyrillos13

δυστυχως μου αλλαζει το phone οχι το scs kai to pda.

τι εννοείς?

άκου. άνοιξε odin τικαρε ξετικαρε το one package. τίκαρε auto reboot και protect ops. επέλεξε ops. επέλεξε boot,pda,phone,csc. κάνε factory reset, κλείσε το κινητό και άνοιξε το σε download mode, σύνδεσε το και πάτα start.

Edited by kyrillos13

Είναι φυσιολογικό να μην έχω καθόλου mobile internet (δηλαδή να μην έχω καθόλου internet από τον πάροχό μου, ενώ πριν από το root δούλευε κανονικά) ???

Τι λέτε?

Βασίλης

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι φυσιολογικό να μην έχω καθόλου mobile internet (δηλαδή να μην έχω καθόλου internet από τον πάροχό μου, ενώ πριν από το root δούλευε κανονικά) ???

Τι λέτε?

Βασίλης

τι firmware έχεις?

κάνε factory reset μήπως φτιάξει.

τι εννοείς?

άκου. άνοιξε odin τικαρε ξετικαρε το one package. τίκαρε auto reboot και protect ops. επέλεξε ops. επέλεξε boot,pda,phone,csc. κάνε factory reset, κλείσε το κινητό και άνοιξε το σε download mode, σύνδεσε το και πάτα start.

αυτα ακτιβως εκανα αλλα μου αλλαζει μονο το phone

αυτα ακτιβως εκανα αλλα μου αλλαζει μονο το phone

δεν ξέρω. άκου. ξαναπέρασε το froyo κανονικά και μετά ξαναδοκίμασε να περάσεις το eclair. καλή επιτυχία και υπομονή.

δεν λέει να βγει το γιαούρτι από το κινητό σου :)

δεν ξέρω. άκου. ξαναπέρασε το froyo κανονικά και μετά ξαναδοκίμασε να περάσεις το eclair. καλή επιτυχία και υπομονή.

δεν λέει να βγει το γιαούρτι από το κινητό σου :)

αν μπορουσα να μπω ιντερνετ δεν θα το αλλαζα αλλα δεν μπορω.θα το κανω και αυτο

κάτσε μία !!!!

λοιπόν κράτα το power για 2 δεύτερα (ενώ το κινητό είναι ανοιχτό) και δες εκεί που λέει Data Netqork Mode. αν λέει deactivated τότε πάτα πάνω για να το ενεργοποιήσεις

Edited by kyrillos13

Μήπως με το φλασάρισμα άλλαξαν /δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις του ίντερνετ σου;; Για τσέκαρε το!

τι firmware έχεις?

κάνε factory reset μήπως φτιάξει.

Καλά...,ώρες-ώρες έχουμε πολύ πλάκα! Μόνοι μας θέτουμε τα ερωτήματα και μόνοι μας τα απαντάμε!!:lol:

Όσον αφορά το mobile intenet έψαξα και βρήκα ότι έπρεπε να σετάρω το ΑΡΝ ώστε να έχει λήψη wind internet (gint.b.online.gr, κ.λ.π.)! Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τι ρυθμίσεις έχει στο APN του ώστε να μην ψάχνομαι?

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Παραμένει σαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ερώτημα για την όλη διαδικασία του rooting που πολύ ωραία ανέδειξες, το γιατί δεν φεύγει η περιγραφή root από την Έκδοση kernel!!! Γιατί αν πάμε το κινητό για σέρβις, μας έχουνε 'τσιμπήσει' και τα νηπιαγωγάκια!!!! Αν εννοείς ?!?! :D

Βασίλης

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

κάτσε μία !!!!

λοιπόν κράτα το power για 2 δεύτερα (ενώ το κινητό είναι ανοιχτό) και δες εκεί που λέει Data Netqork Mode. αν λέει deactivated τότε πάτα πάνω για να το ενεργοποιήσεις

λεει activated αλλα δεν ανοιγει τιποτα ποτε

Μήπως με το φλασάρισμα άλλαξαν /δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις του ίντερνετ σου;; Για τσέκαρε το!
ας βοηθησει καποιος που εχει cosmote

ας βοηθησει καποιος που εχει cosmote

Greek APN Settings (Cosmote, Vodafone, Wind)

Greek APN Settings (Cosmote, Vodafone, Wind) for Android G1

Operator: – Wind

GPRS APN: – gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr

Username: – {blank}

Password: – {blank}

MCC=202

MNC=10

APN type=default

DNS: – 212.152.79.19, 212.152.79.20

Operator: – Vodafone GR

GPRS APN: – internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr

MCC=202

MNC=05

APN type=default

DNS: – 213.249.17.10, 213.249.17.11

Operator: – Cosmote

GPRS APN: – internet

MCC=202

MNC=01

APN type=default

DNS: – 195.167.065.194

thanks

http://androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=130

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ SITE! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!

Βασίλης

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

όντως αυτό πρέπει να είναι :)

Ερώτηση για το Kies! Όταν κάνω upgrade μέσω Kies, μου γράφει ότι δεν έιναι δυνατή η ενημέρωση για αυτή τη συσκευή!!! Γιατί ? Γίνεται κόμπλα μεταξύ rootαρίσματος και Kies?

Βασίλης

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είναι, γιατί βλέπω ότι έχει σβήσει τις ρυθμίσεις και στο δικό μου!

Πήγαινε στο:

Settings - Wireless and Network - Mobile Networks - Access Point Names και εκεί πάτα το κάτω αριστερό κουμπί του κινητού ( που βγάζει τα μενού ) και μετά "new apn" και βάλε τις ρυθμίσεις που ποστάραμε πιο πάνω ^^

Ερώτηση για το Kies! Όταν κάνω upgrade μέσω Kies, μου γράφει ότι δεν έιναι δυνατή η ενημέρωση για αυτή τη συσκευή!!! Γιατί ? Γίνεται κόμπλα μεταξύ rootαρίσματος και Kies?

Βασίλης

όχι δεν παίζει ρόλο το root. Αν έχεις 2.2 δεν γίνεται να κάνεις ακόμα update μέσω κιες

Αυτό είναι, γιατί βλέπω ότι έχει σβήσει τις ρυθμίσεις και στο δικό μου!

Πήγαινε στο:

Settings - Wireless and Network - Mobile Networks - Access Point Names και εκεί πάτα το κάτω αριστερό κουμπί του κινητού ( που βγάζει τα μενού ) και μετά "new apn" και βάλε τις ρυθμίσεις που ποστάραμε πιο πάνω ^^

ναι αυτο ηταν.οκ.ευχαριστω.μενω με froyo και ελπιζω να μπορουμε να παρουμε και την επισημη γιατι πρεπει να σας πω οτι εμενα το βλεπε to kies αλλα δεν με αφηνε να κανω αναβαθμιση.και ελπιζω να λυθει και το bug με το wi-fi

ναι αυτο ηταν.οκ.ευχαριστω.μενω με froyo και ελπιζω να μπορουμε να παρουμε και την επισημη γιατι πρεπει να σας πω οτι εμενα το βλεπε to kies αλλα δεν με αφηνε να κανω αναβαθμιση.και ελπιζω να λυθει και το bug με το wi-fi

μπορούμε να πάρουμε την επίσιμη μέσω kies με registry hack μόλις βγει.. :)