treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 εμ όχι δεν είναι απόλυτα σωστό. δοκίμασε ξανά pernament root, reroot και unroot :) αα και το κινητό να είναι σε debugging mode πάντα.Και μετά την μετάπτωση σε eclair, συνεχίζει και εμφανίζει την λέξη root μέσα στην έκδοση kernel!!! Τι πρέπει να κάνω για να μην το γράφει ??? Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 το βάζεις σε download mode πριν το συνδέσεις? πρέπει να είναι κλειστό και σε download mode (volume down + home + power) κατα γραμμα τα ακολουθω. εκτος αυτου ομως ενω το ανοιγω κανονικα και παλι δεν το βλεπει το Pc. μηπως φταει το pc ? μηπως φταιει οτι το πρωι το syndesa στο Pc του γραφειου οπου εχει linux? (τα σκεφτομαι ολα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) κατα γραμμα τα ακολουθω. εκτος αυτου ομως ενω το ανοιγω κανονικα και παλι δεν το βλεπει το Pc. μηπως φταει το pc ? μηπως φταιει οτι το πρωι το syndesa στο Pc του γραφειου οπου εχει linux? (τα σκεφτομαι ολα...) μπορεί. δοκίμασε και από άλλο pc. Και μετά την μετάπτωση σε eclair, συνεχίζει και εμφανίζει την λέξη root μέσα στην έκδοση kernel!!! Τι πρέπει να κάνω για να μην το γράφει ??? Βασίλης ωραία αφού μπήκε η eclair επιτυχώς ωραία. κάνε ένα factory reset, και ξανακάνε με το z4root: pernament root, re-root, kai un-root κι ομως το εκανα αλλα δεν αλλαξε τιποτα!!παραμενει το froyo ναι?? ξαναπροσπάθησε το ίδιο!! αλλά αυτή την φορά πριν συνδέσεις το κινητό τίκαρε και ξετικαρε το one package μήπως είχε κολήσει πριν :) Edited November 25, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) δυστυχως μου αλλαζει το phone οχι το scs kai to pda. Edited November 25, 2010 by macattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δοκιμασατε live wallpapers εσεις που το περασατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) δυστυχως μου αλλαζει το phone οχι το scs kai to pda. τι εννοείς? άκου. άνοιξε odin τικαρε ξετικαρε το one package. τίκαρε auto reboot και protect ops. επέλεξε ops. επέλεξε boot,pda,phone,csc. κάνε factory reset, κλείσε το κινητό και άνοιξε το σε download mode, σύνδεσε το και πάτα start. Edited November 25, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Είναι φυσιολογικό να μην έχω καθόλου mobile internet (δηλαδή να μην έχω καθόλου internet από τον πάροχό μου, ενώ πριν από το root δούλευε κανονικά) ??? Τι λέτε? Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Είναι φυσιολογικό να μην έχω καθόλου mobile internet (δηλαδή να μην έχω καθόλου internet από τον πάροχό μου, ενώ πριν από το root δούλευε κανονικά) ??? Τι λέτε? Βασίλης τι firmware έχεις? κάνε factory reset μήπως φτιάξει. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 τι εννοείς? άκου. άνοιξε odin τικαρε ξετικαρε το one package. τίκαρε auto reboot και protect ops. επέλεξε ops. επέλεξε boot,pda,phone,csc. κάνε factory reset, κλείσε το κινητό και άνοιξε το σε download mode, σύνδεσε το και πάτα start.αυτα ακτιβως εκανα αλλα μου αλλαζει μονο το phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αυτα ακτιβως εκανα αλλα μου αλλαζει μονο το phone δεν ξέρω. άκου. ξαναπέρασε το froyo κανονικά και μετά ξαναδοκίμασε να περάσεις το eclair. καλή επιτυχία και υπομονή. δεν λέει να βγει το γιαούρτι από το κινητό σου :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 δεν ξέρω. άκου. ξαναπέρασε το froyo κανονικά και μετά ξαναδοκίμασε να περάσεις το eclair. καλή επιτυχία και υπομονή. δεν λέει να βγει το γιαούρτι από το κινητό σου :)αν μπορουσα να μπω ιντερνετ δεν θα το αλλαζα αλλα δεν μπορω.θα το κανω και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) αν μπορουσα να μπω ιντερνετ δεν θα το αλλαζα αλλα δεν μπορω.θα το κανω και αυτο κάτσε μία !!!! λοιπόν κράτα το power για 2 δεύτερα (ενώ το κινητό είναι ανοιχτό) και δες εκεί που λέει Data Netqork Mode. αν λέει deactivated τότε πάτα πάνω για να το ενεργοποιήσεις Edited November 25, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 αν μπορουσα να μπω ιντερνετ δεν θα το αλλαζα αλλα δεν μπορω.θα το κανω και αυτο Μήπως με το φλασάρισμα άλλαξαν /δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις του ίντερνετ σου;; Για τσέκαρε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 τι firmware έχεις? κάνε factory reset μήπως φτιάξει. Καλά...,ώρες-ώρες έχουμε πολύ πλάκα! Μόνοι μας θέτουμε τα ερωτήματα και μόνοι μας τα απαντάμε!!:lol: Όσον αφορά το mobile intenet έψαξα και βρήκα ότι έπρεπε να σετάρω το ΑΡΝ ώστε να έχει λήψη wind internet (gint.b.online.gr, κ.λ.π.)! Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει τι ρυθμίσεις έχει στο APN του ώστε να μην ψάχνομαι? Ευχαριστώ. ΥΓ. Παραμένει σαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ερώτημα για την όλη διαδικασία του rooting που πολύ ωραία ανέδειξες, το γιατί δεν φεύγει η περιγραφή root από την Έκδοση kernel!!! Γιατί αν πάμε το κινητό για σέρβις, μας έχουνε 'τσιμπήσει' και τα νηπιαγωγάκια!!!! Αν εννοείς ?!?! :D Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 κάτσε μία !!!! λοιπόν κράτα το power για 2 δεύτερα (ενώ το κινητό είναι ανοιχτό) και δες εκεί που λέει Data Netqork Mode. αν λέει deactivated τότε πάτα πάνω για να το ενεργοποιήσειςλεει activated αλλα δεν ανοιγει τιποτα ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μήπως με το φλασάρισμα άλλαξαν /δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις του ίντερνετ σου;; Για τσέκαρε το!ας βοηθησει καποιος που εχει cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ας βοηθησει καποιος που εχει cosmote Εδώ είσαι, οι ρυθμίσεις όλων των δικτύων ελλάδα. http://androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=130 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ας βοηθησει καποιος που εχει cosmote Greek APN Settings (Cosmote, Vodafone, Wind) Greek APN Settings (Cosmote, Vodafone, Wind) for Android G1 Operator: – Wind GPRS APN: – gnet.b-online.gr ή gint.b-online.gr Username: – {blank} Password: – {blank} MCC=202 MNC=10 APN type=default DNS: – 212.152.79.19, 212.152.79.20 Operator: – Vodafone GR GPRS APN: – internet.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr Username: – {blank} Password: – {blank} MCC=202 MNC=05 APN type=default DNS: – 213.249.17.10, 213.249.17.11 Operator: – Cosmote GPRS APN: – internet Username: – {blank} Password: – {blank} MCC=202 MNC=01 APN type=default DNS: – 195.167.065.194 thanks http://androidgreece.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=130 ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ SITE! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Μήπως με το φλασάρισμα άλλαξαν /δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις του ίντερνετ σου;; Για τσέκαρε το! όντως αυτό πρέπει να είναι :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ερώτηση για το Kies! Όταν κάνω upgrade μέσω Kies, μου γράφει ότι δεν έιναι δυνατή η ενημέρωση για αυτή τη συσκευή!!! Γιατί ? Γίνεται κόμπλα μεταξύ rootαρίσματος και Kies? Βασίλης Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αυτό είναι, γιατί βλέπω ότι έχει σβήσει τις ρυθμίσεις και στο δικό μου! Πήγαινε στο: Settings - Wireless and Network - Mobile Networks - Access Point Names και εκεί πάτα το κάτω αριστερό κουμπί του κινητού ( που βγάζει τα μενού ) και μετά "new apn" και βάλε τις ρυθμίσεις που ποστάραμε πιο πάνω ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ερώτηση για το Kies! Όταν κάνω upgrade μέσω Kies, μου γράφει ότι δεν έιναι δυνατή η ενημέρωση για αυτή τη συσκευή!!! Γιατί ? Γίνεται κόμπλα μεταξύ rootαρίσματος και Kies? Βασίλης όχι δεν παίζει ρόλο το root. Αν έχεις 2.2 δεν γίνεται να κάνεις ακόμα update μέσω κιες Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αυτό είναι, γιατί βλέπω ότι έχει σβήσει τις ρυθμίσεις και στο δικό μου! Πήγαινε στο: Settings - Wireless and Network - Mobile Networks - Access Point Names και εκεί πάτα το κάτω αριστερό κουμπί του κινητού ( που βγάζει τα μενού ) και μετά "new apn" και βάλε τις ρυθμίσεις που ποστάραμε πιο πάνω ^^ναι αυτο ηταν.οκ.ευχαριστω.μενω με froyo και ελπιζω να μπορουμε να παρουμε και την επισημη γιατι πρεπει να σας πω οτι εμενα το βλεπε to kies αλλα δεν με αφηνε να κανω αναβαθμιση.και ελπιζω να λυθει και το bug με το wi-fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 ναι αυτο ηταν.οκ.ευχαριστω.μενω με froyo και ελπιζω να μπορουμε να παρουμε και την επισημη γιατι πρεπει να σας πω οτι εμενα το βλεπε to kies αλλα δεν με αφηνε να κανω αναβαθμιση.και ελπιζω να λυθει και το bug με το wi-fi μπορούμε να πάρουμε την επίσιμη μέσω kies με registry hack μόλις βγει.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 μπορούμε να πάρουμε την επίσιμη μέσω kies με registry hack μόλις βγει.. :)τετοια να ακουω....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts