markonis Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Παρακαλώ θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Επειδή έχω ακούσει ότι σε μερικά κινητά αφής δεν μπορείς να βάλεις ως φόντο φωτογραφίες(είτε τραβηγμένες από την κάμερα, είτε γενικά εικόνες περασμένες σε αυτό), θέλω να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο και στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Αναβάθμισα χθες και το δικό μου, όλα πηγαν μια χαρα, και ΔΕΝ σβηνουν τα δεδομένα που εχετε ήδη μέσα. α λαθος μου τοτε για τα δεδομενα. ηταν απλα υποθεση που κακως δεν ανεφερα γιατι τις επαφες μου τις εχω στη sim και οχι στο τηλεφωνο. επειδη αναφερει για backup πριν κανεις την αναβαθμιση γιαυτο θεωρησα οτι χανονται τα δεδομενα. αλλιως τι νοημα εχει να το γραψει? :p εμένα με βλέπω να μη βάζω ούτε την 2.3.....τι διαφορά έχει η 2.2 με την 2.2.2 δε κατάλαβα..... Επίσης το τηλέφωνο ανταποκρίνετε πολυ ποιο γρηγορα και ειναι επίσης πολυ ποιο ομαλό στην κινηση των μενου και γενικοτερα στην λειτουργια του!!!!! Sent from my LG-P500 using Tapatalk το ιδιο βεβαια ανεφερα και εγω οταν την πρωτοεβαλα εκτος το κλεισιμο των security exploits, το sms bug fix και αυτο που ανεφερες για την ενταση του ηχου (το οποιο καλα το εκαναν γιατι με μπερδευε στο αναποδο) Παρακαλώ θέλω να κάνω μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Επειδή έχω ακούσει ότι σε μερικά κινητά αφής δεν μπορείς να βάλεις ως φόντο φωτογραφίες(είτε τραβηγμένες από την κάμερα, είτε γενικά εικόνες περασμένες σε αυτό), θέλω να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο και στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ευχαριστώ προκαταβολικά ναι μπορεις να βαλεις οτι θελεις Δεν παρατηρησα μεγαλη διαφορά....μονο λιγο μειωση στη χωρητικ. μνημης του τηλεφωνου.... ναι γιατι σου αναβαθμισε τις εκδοσεις διαφορων εφαρμογων και σου εβαλε το google street view που επρεπε να το κατεβασεις extra (3MB μειωθηκε) Edited March 12, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 καλησπέρα παιδιά εγώ κάνει το τηλεφωνώ root και custom rom όπως είναι να την κάνω την αναβαθμίσει η να το κάνω unroot? και αν σβήνει από μέσα αρχεία επαφές και τέτοια!! Μή ξεκινήσειεσ την αναβάθμιση έχοντασ την Custom rom γιατί θα κολλήσει. Πρέπει ή να βγάλεις την custom και να ξαναπεράσεις την stock με το kdz update( Ψάξε μερικέσ σελίδες πίσω) ή μπορείν να βάλεισ μια καινούργια custom rom βασισμένη σε 2,2,2 ( NESSY, LIGHT,LOL 1.4) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=839 ;) Παρόλαυτά η stock 2,2,2 δεν γίνεται root, τουλάχιστον ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Εμμενα στην αναβαθμιση μου κολλαει στο 4% και μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα επικοινωνιας υπολογιστη κινητου και αναφερει να βγαλω μπαταρια να ξανασυνδεσω και να πατησω επαναληψη και κολλαει παλι.Εχω απενεργοποιησει antivirus εχω win 7 64bit.καμια ιδέα.......? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Εμμενα στην αναβαθμιση μου κολλαει στο 4% και μου βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα επικοινωνιας υπολογιστη κινητου και αναφερει να βγαλω μπαταρια να ξανασυνδεσω και να πατησω επαναληψη και κολλαει παλι.Εχω απενεργοποιησει antivirus εχω win 7 64bit.καμια ιδέα.......? να ξαναπερασεις τους drivers? υπαρχουν 64bit drivers για το optimus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Και γω εχω 64bit αλλα το εκανε μπαμ μπαμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 προσπαθω τωρα απο το netbook που εχει win7 32bit Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Με το netbook win7 32bit ολα οκ κομπλε... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Μή ξεκινήσειεσ την αναβάθμιση έχοντασ την Custom rom γιατί θα κολλήσει. Πρέπει ή να βγάλεις την custom και να ξαναπεράσεις την stock με το kdz update( Ψάξε μερικέσ σελίδες πίσω) ή μπορείν να βάλεισ μια καινούργια custom rom βασισμένη σε 2,2,2 ( NESSY, LIGHT,LOL 1.4) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=839 ;) Παρόλαυτά η stock 2,2,2 δεν γίνεται root, τουλάχιστον ακόμα.. Τι λολ 1.4 εχω πανω οποτε τιν κανω αφοβα ετσι? Θα μου σβειση τιποτα ? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Ένας φίλος θέλει να του πάρω screen protector για το p500 του. Έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένα απο ebay; Είδα τα εξής αλλα δε ξέρω αν έχουν διαφορές 1 2 3 4 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 καλησπέρα, προσπαθώ να στείλω κενό μήνυμα στη wind, στο 1212, αλλά αν δεν πληκτρολογήσεις κάποιο χαρακτήρα δεν ενεργοποιείται η αποστολή...έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 πατα μια σκετη τελεια, αυτο εκανα εγω που ηθελα να στειλω κενο sms και δε μπορουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Τι λολ 1.4 εχω πανω οποτε τιν κανω αφοβα ετσι? Θα μου σβειση τιποτα ? Άμα έχεις την lol 1.4 τότε έχεισ ήδη την 2,2,2. Μην κάνεις τίποτα άλλο. είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Άμα έχεις την lol 1.4 τότε έχεισ ήδη την 2,2,2. Μην κάνεις τίποτα άλλο. είσαι κομπλέ Πω πω σορρυ τωρα το ειδα ειμαι 2.2.2 αλλα συνδεσα το καλοδιο. Με το προγραμμα του update της lg και μου εβγαλε μια αναβαθμιση για μια νερσιον 10 κατι δεν θυμαμε τωρα και μου ελεγε πως αν θελω να το αναβαθμισω σε αυτη....μπορω να το κανω η θα μπρικαρι το τηλ? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 ρε παιδιά ο φάκελος Lazylist στην κάρτα sd τι αρχεία είναι αυτά που περιέχει; είναι τίποτα χρήσιμο ή κρατάει ''σκουπίδια'' τα οποία μπορούμε να σβήσουμε; ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_h Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Σημερα περασα τη Nessy στην εκδοση Cassandra, ειναι καινουρια ρομ βασισμενη στην 2.2.2 εκδοση Android. Ειναι πολυ γρηγορη και εχει μονο τα απαραιτητα (ολα τα αλλα κατεβαινουν κατα βουληση). Το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο, παρολο που εχει ελληνικο μενου. Πως μπορω να περασω ελληνικο πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 anysoft keyboard αφου το φορτωσεις κατεβάζεις και τα ελληνικά και είσαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_h Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Το κατεβασα και λειτουργει μια χαρα!!!! Ευχαριστω πολυ!!! Edited March 12, 2011 by vagelis_h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Το χω δει σε φίλο , δε το εχω εγω αλλα ειχε ελληνικα, πηγαινε ρυθμισεις γλώσσας μηπως εχει εκεί, η μέσα στο πρόγραμμα ψάξε, αποκλείεται να μην έχει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) ρε παιδιά ο φάκελος Lazylist στην κάρτα sd τι αρχεία είναι αυτά που περιέχει; είναι τίποτα χρήσιμο ή κρατάει ''σκουπίδια'' τα οποία μπορούμε να σβήσουμε; ευχαριστώ τα παντα μπορεις να σβησεις απο την SD καρτα. οτι χρειαζεται το λειτουργικο τα δημιουργει οταν του κανεις φορματ Lazylist is a generic folder created and used by multiple apps to store cached image files. Open the filder and view the files as images and you'll see images from apps you've used. This is used to help speed up the loading of the market, apps, etc. There's no harm in deleting the folder, but it will come back. It would be wise to delete it since it can take up quite a bit of useless storage space. http://androidforums.com/samsung-moment/205418-lazy-list.html Edited March 13, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 σκεφτομαι να αγορασω το τηλ ειδικα τωρα που επεσε η τιμη του αλλα με αυτα που γραφεται εχω τρομαξει αλλαγη πλακετας απωλεια σηματο 2g δεν αναγνωριζει καρτες μνημης τελικα τι ισχυει? αν το παρω θα εχω προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 σκεφτομαι να αγορασω το τηλ ειδικα τωρα που επεσε η τιμη του αλλα με αυτα που γραφεται εχω τρομαξει αλλαγη πλακετας απωλεια σηματο 2g δεν αναγνωριζει καρτες μνημης τελικα τι ισχυει? αν το παρω θα εχω προβληματα? Σε όλα τα προϊόντα υπάρχουν ελλατωματικές παρτίδες... Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως κανένα πρόβλημα εκτός από τι θέμα της κάρτα μνήμης που αυτό είναι πρόβλημα της κάρτας και όχι του τηλεφώνου.Έτσι αγόρασα μία άλλη και είναι κομπλέ το κινητάκι....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Σε όλα τα προϊόντα υπάρχουν ελλατωματικές παρτίδες... Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως κανένα πρόβλημα εκτός από τι θέμα της κάρτα μνήμης που αυτό είναι πρόβλημα της κάρτας και όχι του τηλεφώνου.Έτσι αγόρασα μία άλλη και είναι κομπλέ το κινητάκι....;) Ακριβώς τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 μετα την αναβαθμιση δεν αντιμετωπιζω προβλημα με sd kingston 8gb class 4..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Σε όλα τα προϊόντα υπάρχουν ελλατωματικές παρτίδες... Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως κανένα πρόβλημα εκτός από τι θέμα της κάρτα μνήμης που αυτό είναι πρόβλημα της κάρτας και όχι του τηλεφώνου.Έτσι αγόρασα μία άλλη και είναι κομπλέ το κινητάκι....;) ευχαριστω για την απαντηση το θεμα ειναι κατα ποσο η lg και γενικοτερα ολες οι εταιρειες αντιλαμβανονται το προβλημα και φροντιζουν εστω η επομενη παρτιδα να ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts