leodary Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 κάτι δεν έκανα σωστά. περίμενα αρκετά λεπτά αλλά οκ δεν έβγαλε. δοκίμασα με z4root και από τι καταλαβαίνω το κινητό είναι ποια root. (στα εικονίδια στο βασικό μενού δεν έχει σηματάκι που έχω ακούσει ότι εμφανίζεται. ένα εικονίδιο καινούργιο το "superuser" εμφανίστηκε μονό. και τώρα μια ερώτηση πως κάνω απεγκατάσταση τις αρχικές εφαρμογές του κινητού πχ. το app advisor? τα φώτα σας παρακαλώ έχω μπερδευτεί. δεν καταλαβαινω... αφου λες οτι εμφανιστηκε ενα εικονιδιο καινουργιο ΄΄ superuser'' πως λες οτι δε βλεπεις το σηματακι που εχεις ακουσει να λενε? κατι δεν πιανω:blink::blink:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 δεν καταλαβαινω... αφου λες οτι εμφανιστηκε ενα εικονιδιο καινουργιο ΄΄ superuser'' πως λες οτι δε βλεπεις το σηματακι που εχεις ακουσει να λενε? κατι δεν πιανω:blink::blink:? Βασικα ειχα ακουσει οτι σε καθε εικονιδιο σε καθε εφαρμογη εχει ενα σηματακι μαλλον δε καταλαβα καλα ενοουσαν ενα καινουργιο εικονιδιο. οπωσ και να χει πιστικα οτι τωρα ποια ειναι root πως κανουμε απεγκατασταση ομως τις εφαρμογεσ τις αρχικεσ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Φιλε EOL σε ποια ρομ εχεις(?) καταληξει τελικα? βασικα θελω να μαθω αν εχεις προβληματα με sd ή επανεκινησης γιατι εμενα τον τελευταιο καιρο δεν την παλευει... κανει καθε 2 μερες μια με δυο φορες επανεκινησεις το συστημα και μετα δε βλεπει την sd... Του εχω κανει root και του εχω περασει πολλες εφαρμογες στην εργοστασιακη ,το τονιζω, sd και εχω κανει 60+ mb !!! χωρο στην μνημη του κινητου δε ξερω ομως πως ριχνω την ταχυτητα του επεξεργαστη για εξοικονομιση ενεργειας ,τρεχω ηδη το setcpu και δεν εχω δει κ τρελη διαφορα... πως μπορω να διαγραψω εφαρμογες προεγκατεστημενες? αν βαλω νεα ρομ το κινητο ειναι γυμνο ή εχει οτι ειχε κ πριν? Δεν μπήκα σε δοκιμασίες καθώς έχω μείνει ευχαριστημένος από την void echo,άσε που μ αρέσει και το dark style που έχει... Προβλήματα με την SD έχω ακόμα αλλά μειώθηκαν κατά πολύ... Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να πάρω μία καινούρια να τελειώνω και με αυτό. Η void έρχεται τελείως γυμνή χωρίς τίποτα επάνω... Στο thead της στο xda ο δημιουργός έχει πολλά modules,ακόμα και να γυρίσεις ότι εφαρμογή έχει η stock rom. Γενικά όμως αν είσαι rooted,προεγκατεστημένες εφαρμογές μπορείς να αφαιρέσεις με το Root Uninstaller από το market....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_h Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Και αν θες να ξε-root-αριστεις τι κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Και αν θες να ξε-root-αριστεις τι κανεις? Σε όλα τα προγράμματα που κάνουν root υπάρχει και η επιλογή unroot....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Σε όλα τα προγράμματα που κάνουν root υπάρχει και η επιλογή unroot....;) θα το ρωτησω παλι... εχεις δικιο στο θεμα του unroot αλλα... αν φαει κολλημα το κινητο ετσι... κ κλεισει κ δεν ανοιγει ή κανουμε μεγαλη.... με διαγραφες κλπ. με hard reset επενερχονται ολα στην θεση τους δηλ. γινεται unroot, φευγει τι εικονιδιο , ερχονται ολα τα αρχικα προγραμματα οπως πριν ? δεν εχω καταλαβει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 θα το ρωτησω παλι... εχεις δικιο στο θεμα του unroot αλλα... αν φαει κολλημα το κινητο ετσι... κ κλεισει κ δεν ανοιγει ή κανουμε μεγαλη.... με διαγραφες κλπ. με hard reset επενερχονται ολα στην θεση τους δηλ. γινεται unroot, φευγει τι εικονιδιο , ερχονται ολα τα αρχικα προγραμματα οπως πριν ? δεν εχω καταλαβει... Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Φιλε EOL σε ποια ρομ εχεις(?) καταληξει τελικα? βασικα θελω να μαθω αν εχεις προβληματα με sd ή επανεκινησης γιατι εμενα τον τελευταιο καιρο δεν την παλευει... κανει καθε 2 μερες μια με δυο φορες επανεκινησεις το συστημα και μετα δε βλεπει την sd... Του εχω κανει root και του εχω περασει πολλες εφαρμογες στην εργοστασιακη ,το τονιζω, sd και εχω κανει 60+ mb !!! χωρο στην μνημη του κινητου δε ξερω ομως πως ριχνω την ταχυτητα του επεξεργαστη για εξοικονομιση ενεργειας ,τρεχω ηδη το setcpu και δεν εχω δει κ τρελη διαφορα... πως μπορω να διαγραψω εφαρμογες προεγκατεστημενες? αν βαλω νεα ρομ το κινητο ειναι γυμνο ή εχει οτι ειχε κ πριν? για να διαγραψεις προεγκατεστημενες εφαρμογες εφοσον εισαι root πολυ καλο προγραμματακι ειναι το SystemApp Remover μολις 40 ΚΒ θαυματουργο το εχει στο μαρκετ οχι ομως δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frazer Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια το θεμα με τους χαρτες παει να με τρελανει... κατεβαζω το sygic απο το μαρκετ...δε λεω ωραια εφαρμογη...βρισκει αμεσως σημα...το κλεινω μετα το ξανανοιγω...με ζηταει σινδεση ιντερνετ για να βαλω e-mail kai κωδικο..κανω παραβλεψη...και τοτε ο χαρτης θολωνει και η εφαρμογη κολαει...τι συμβαινει? αργοτερα κατεβαζω το ndrive απο το μαρκετ...με γραφει οτι υπαρχει νεοτερη εκδοση...τοτε κατεβαζω το ndrive promo....κανει εγκατασταση...παω να διαλεξω χαρτη και δεν εχει την Ελλαδα...τι γινεται παιδια? ημαρτον...το εχει παρατηρησει και αλλος αυτο? file mou kalos xartis gia android einai autos tis navigon. kalyptei oli tin ellada kai paei mpala! apo kei kai pera xartes typou ndrive kai tetoia ta exw dokimasei, den doulevei kanena, toulaxiston gia ellada kai sigkekrimen kriti pou menw egw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 για να διαγραψεις προεγκατεστημενες εφαρμογες εφοσον εισαι root πολυ καλο προγραμματακι ειναι το SystemApp Remover μολις 40 ΚΒ θαυματουργο το εχει στο μαρκετ οχι ομως δωρεαν το θεμα ειναι με το hard reset επανερχονται η παπαλα? και τι γλυτωνεις αμα τις αφαιρεσεις? ουτως η αλλως δεν τρεχουν και δε σου δημιουργουν προβλημα στη ram. εκτος και αν με την αφαιρεση τους αυξανεις τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο των 170mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 το θεμα ειναι με το hard reset επανερχονται η παπαλα? και τι γλυτωνεις αμα τις αφαιρεσεις? ουτως η αλλως δεν τρεχουν και δε σου δημιουργουν προβλημα στη ram. εκτος και αν με την αφαιρεση τους αυξανεις τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο των 170mb με hard reset επενερχεται το τηλεφωνο στις εργοστασιακες του ρυθμισεις ακριβως οπως το πηρες και διαγραφονται ολα τα δεδομενα σου εφαρμογες επαφες κτλ γι αυτο πριν κανεις hard reset επιβαλεται να κανεις ενα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 με hard reset επενερχεται το τηλεφωνο στις εργοστασιακες του ρυθμισεις ακριβως οπως το πηρες και διαγραφονται ολα τα δεδομενα σου εφαρμογες επαφες κτλ γι αυτο πριν κανεις hard reset επιβαλεται να κανεις ενα backup το ξερω απλα ρωταω αν επανερχονται και οι εφαρμογες συστηματος που εχεις αφαιρεσει γιατι αυτες κανονικα δεν απεγκαθιστανται χωρις root. δε το εχω δοκιμασει γιαυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπερα παιδες εχτες εκανα root με το z4root η διαδηκασια ειναι απλη. Τωρα για απεγκατασταση εφαρμογων κατεβασα το unistaller for root. Δηλαδη τωρα μπορω να στειλω και τις προεγκατεστημενες εφαρμογες στην καρτα? και αν ναι πως?? Απο το superuser χρειαζεται να κανω κατι αλλο? η απλα μας ενημερωνει για το πια εφαρμογη χρησημοποιουμε ως admin? @frazer εχεις δοκιμασει το IGo? αν οχι δοκιμασε το. @voltron λογικα απο την στιγμη που επανερχετε στην αρχικη του κατασταση τοτε θα ειναι οπως το αγορασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leodary Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 για να περασεις εφαρμογες στην sd βαλε το Move2sd Enabler ειναι πολυ καλο ( θελει root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 @voltron λογικα απο την στιγμη που επανερχετε στην αρχικη του κατασταση τοτε θα ειναι οπως το αγορασες. οκ θα το δοκιμασω για να ειμαι σιγουρος. δε με νοιαζει να παιξω με ρομς αλλα θα ειναι καλο να μπορεις να εχεις root εφαρμογες οπως το Move2sd Enabler. μονο σκεφτομαι οτι σε μελλοντικη αναβαθμιση θα εχουμε θεμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Γειά χαρά παιδιά. Μόλις έκανα ρουτ το κινητό. Σε παλιότερο θέμα, είχα ρωτήσει για το ship finder. (Θέμα #991 σελ. 67). Αρχικό μήνυμα από kles Εμφάνιση Μηνύματος Μιά ερώτηση για βοήθεια ρε παιδιά σας παρακαλώ. Η εφαρμογή ship finder υπάρχει και μπορούμε να την βάλουμε στο κινητό ? Για το iphone υπάρχει και επειδή την θέλω για επαγγελματικούς λόγους, την ψάχνω πως και πως. Υπάρχει άραγε ? Ευχαριστώ. Μπεις να την κατεβάσεις απο εδώ http://bit.ly/SFDroid Την διεύθυνση αυτή την βάζουμε στον ΟΠΕΡΑ π.χ ? Η πώς αλλοιώς δουλεύει ? Γιατί στο μάρκετ δεν βλέπω εφαρμογές αλλες πέρα απο τις δωρεάν που έβλεπα.Υποτίθεται οτι θα το έβρισκα στο μαρκετ. Και μιά άλλη ερώτηση. Hard reset πως γίνεται ? Ευχαριστώ. Εdit: Σόρυ, για το Hard reset το είδα. Πας ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ στις επιλογες του τηλεφώνου έτσι ? Edited February 7, 2011 by kles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 για hard reset παμε μεσω των ρυθμισεων η κλεινουμε το κινητο και παταμε home+vol down+on switch. με την σειρα που τα εγραψα. Σημειωση: οτι και hard reset να κανετε το root παραμενει. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 οκ θα το δοκιμασω για να ειμαι σιγουρος. δε με νοιαζει να παιξω με ρομς αλλα θα ειναι καλο να μπορεις να εχεις root εφαρμογες οπως το Move2sd Enabler. μονο σκεφτομαι οτι σε μελλοντικη αναβαθμιση θα εχουμε θεμα :p Οταν ασχοληθεις με ρομ πες μου πως γινεται γιατι δεν εχω πολυκαταλαβει την ολη διαδικασια της αλλαγης της ρομ και φοβαμαι να μην κανω καμια πατατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Σημειωση: οτι και hard reset να κανετε το root παραμενει. Eκτος και εαν κάνουμε ανρούτ πιο πρίν έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Οταν ασχοληθεις με ρομ πες μου πως γινεται γιατι δεν εχω πολυκαταλαβει την ολη διαδικασια της αλλαγης της ρομ και φοβαμαι να μην κανω καμια πατατα. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του blog που έχει αναφερθεί θα γίνουν όλα σωστά.... Edited February 7, 2011 by EOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Στο galaxy s σε 3 κινήσεις γίνεται...εδώ πολύ πράμα για πρώτη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Στο galaxy s σε 3 κινήσεις γίνεται...εδώ πολύ πράμα για πρώτη φορά Και στο GalaxyS αν είσαι τυχερός και έχεις το 3-button-combo είσαι μια χαρά... Αν δεν το έχεις εξ αρχής τότε πρέπει να το περάσεις όπως εμείς περνάμε το custom recovery (το δικό μας 3-button-combo)....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Eκτος και εαν κάνουμε ανρούτ πιο πρίν έτσι ? σωστα φιλε μου Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Σημειωση: οτι και hard reset να κανετε το root παραμενει. καλα το ροοτ να παραμεινει δε με νοιαζει. το βγαζεις οποτε γουσταρεις. το θεμα ειναι αν επανερχονται οι ξηλωμενες εφαρμογες του συστηματος η παπαλα :p εχει φοβερη μπαταρια!!! http://www.anandtech.com/bench/Product/224 Edited February 7, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παλικάρια για να αλλάξω λίγο θέμα. Σχετικά με bluetooth hands free. Λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω το SE VH700. Λάθος κίνηση. Δεν ακούγομαι καθόλου καλά, κάνει σπασίματα στην φωνή. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το handds free αλλά μόλις το σύνδεσα με το SE P1 όλα καλά , πολύ καλός ήχος. Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοιο πρόβλημα με hands free??? Υπάρχει κάποιος που είναι ευχαριστημένος ?? Αν ναι ποιο hf bluetooth χρησιμοποιεί??? Παιδιά για πείτε τις απόψεις σας γιατί πραγματικά έχω στεναχωρηθεί, να παίρνω ένα καλό Hf και τελικά να μην γίνεται δουλειά... και το χρειάζομαι γιατί είμαι και αρκετή ώρα στο αμάξι αλλα και στην δουλειά δεν πιανει καλά και πρέπει να το έχω κοντά σε παράθυρο!!! Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts