Dekoz Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Θα παρακαλουσα απο καποιον να μου δωσει συνοπτικα τα μειονεκτηματα που εχει η τελευταια stable cyanogen 2.3 για το P500 και με ποιον kernel. (Σε ΡΜ, διοτι εχω χασει τη μπαλα με το να παρακολουθω το τοπικ εδω και μηνες, απο την τελευταια φορα που εγραψα.) Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καλημέρα. Σκέφτομαι μήπως αξίζει τον κόπο να περάσω από την αντιπροσωπεία της LG στην Αθήνα για να ζητήσω αλλαγή μπαταρίας στο Optimus One μου. Εδώ και 3-4 μήνες η μπαταρία τα έχει κυριολεκτικά παίξει. Αν το πιάσω στα χέρια μου για να κάνω λίγο web μπορεί να χάσει και 5% σε 2-3 λεπτά.... :worry: Πέρασα και το επίσημο Gingerbread χωρίς να δω βελτίωση. Του πέρασα και custom ROM πριν από μια εβδομάδα, του έκανα και battery calibration, αλλά τίποτα. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν μπαταρία δωρεάν; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καλημέρα. Σκέφτομαι μήπως αξίζει τον κόπο να περάσω από την αντιπροσωπεία της LG στην Αθήνα για να ζητήσω αλλαγή μπαταρίας στο Optimus One μου. Εδώ και 3-4 μήνες η μπαταρία τα έχει κυριολεκτικά παίξει. Αν το πιάσω στα χέρια μου για να κάνω λίγο web μπορεί να χάσει και 5% σε 2-3 λεπτά.... Πέρασα και το επίσημο Gingerbread χωρίς να δω βελτίωση. Του πέρασα και custom ROM πριν από μια εβδομάδα, του έκανα και battery calibration, αλλά τίποτα. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν μπαταρία δωρεάν; Εννοειται έχεις 2ετή εγγύηση αν και μπορείς να το πας και στο κατάστημα απ όπου το αγόρασες.Πριν τους το πας φρόντισε να το γυρίσεις σε stock rom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Παρακαλω καποιος να με βοηθησει!Εκανα root στο κινητο και εβαλα την PRIME V2 CUSTOM ROM και ολα πηγαινα τελεια.το κινητο πηγαινε σφαιρα και σε μερικα παιχνιδια που κολουσε καπως οπως τα angry bird τα πηγαινε πολυ καλα.Μετα εκανα μια βλακεια και εβαλα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=929941 το kernel με το touch bug fix και πλεον το κινητο κολαει αρκετα ενω το angry birds δεν το φορτωνει καν!Eπισης μερικες φορες που λεει η εφαρμογη χαρτες πχ δεν αντοπικρινετε και πρεπει να κλεισει η οι ρυθμισεις καμια φορα.Τι μπορω να κανω για να βγαλω αυτο το kernel*?ευχαριστω *ή στην χειροστερη περιπτωση να τα βγαλω ολα ακομα και το root και να επαναφερω το κιντο στην κατασταση που ειχε οταν το πηρα/ Edited September 2, 2011 by stavros88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Φλασαρεται ξανά τον official kernel η τον Franco 2.6.32 για custom rom. Δες στο xda. Το φλασαρισμα είναι απλό με rom manager Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Φλασαρεται ξανά τον official kernel η τον Franco 2.6.32 για custom rom. Δες στο xda. Το φλασαρισμα είναι απλό με rom manager Sent from my iPad 2 using Tapatalk Χιλια ευχαριστω φιλε μου!Φλασαρα τον Franco 2.6.32 και πλεον τα κινητο παει οπως πριν σφαιρα!Και παλι ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 εχω το lg optimus p500 το εχω κάνει αναβάθμιση και μερικές φορές κλείνει μόνο του και πρέπει να βγάλω τι μπαταρία για να ανοίξει πάλι. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει . ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) εχει κανεισ βρει κανα προβλημα με τον αισθητηρα που σβηνει την οθονη οταν μιλας?πολλεσ φορες ενω το εχο μακρια μου και κατω απο το φως δεν αναβει και μου σπαει τα νευρα ειδικα σε κατι αναπαντητες...μηπως φτιαει to screen protector?το εχει κανεισ αλλοσ αυτο? Μου το έκανε κι εμένα αυτό, χωρίς screen protector. Απο κάποια στιγμή σταμάτησε και δεν το ξανάκανε.Δεν άλλαξα κάτι εκείνες τις μέρες απ'όσο θυμάμαι.Έτσι ξαφνικά. Βέβαια, κάνω όλες τις ενημερώσεις προγραμμάτων κανονικά.Να έστρωσε απ'αυτό ? εχω το lg optimus p500 το εχω κάνει αναβάθμιση και μερικές φορές κλείνει μόνο του και πρέπει να βγάλω τι μπαταρία για να ανοίξει πάλι. ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει . ευχαριστώ Μία δοκιμή που θα έκανα εγω, θα έβγαζα την κάρτα sd και θα το δούλευα για λίγο χωρίς κάρτα να δω αν το ξανακάνει. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited September 5, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Η μπαταρία βρε παιδιά διαρκεί μόνο 1,5 μέρα, με ομιλία κανένα μισάωρο και surfing με WiFi κανένα 2ωρο.....τόσο λίγο???? Μήπως υπάρχουν κάποιες έξτρα ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?? Τη φωτεινότητα την έχω βάλει ήδη στο μικρότερο σημείο..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Η μπαταρία βρε παιδιά διαρκεί μόνο 1,5 μέρα, με ομιλία κανένα μισάωρο και surfing με WiFi κανένα 2ωρο.....τόσο λίγο???? Μήπως υπάρχουν κάποιες έξτρα ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω?? Τη φωτεινότητα την έχω βάλει ήδη στο μικρότερο σημείο..... Πόσο καιρό την έχεις τη συσκευή; Αν είναι καινούργια είναι λογικό, άστη να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης και θα δεις βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 (edited) εμενα αρχισε τις βλακειες η στοκ ρομ και μενει ολη την ωρα awake.. με μετρια χρηση μου εβγαλε 23 ωρες :mad: το κανει αρκετα συχνα τωρα τελευταια http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/20110905175930.png Edited September 5, 2011 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Για το Original Firmware αν χρειαστει ποτε εχουμε αυτη την λυση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=875881 αλλα η σελιδα που δινουν http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/ezlooks_model_list.jsp?model=LGP500 δεν λειτουργει σε μενα...απλα μου βγαζει μια κενη σελιδα.Πως θα βρουμε Original Firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Πόσο καιρό την έχεις τη συσκευή; Αν είναι καινούργια είναι λογικό, άστη να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης και θα δεις βελτίωση. Ναι, είναι ολοκαίνουργια με λίγες μέρες χρήσης..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatolitis4 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδιά υπάρχει καμία λύση-ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά με την εγοστασιιακη εφαρμογ η μυνημάτων??διάβασα για μία ρυθμιση που προτείνει καποιος αλλα δεν τη βρίσκω στο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 παιδιά υπάρχει καμία λύση-ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά με την εγοστασιιακη εφαρμογ η μυνημάτων??διάβασα για μία ρυθμιση που προτείνει καποιος αλλα δεν τη βρίσκω στο κινητο...Διάβασε το πρώτο post :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Νομίζω ότι, χωρίς να χρησιμοποιήσεις τίποτα εξωτερικό, μπορείς να κάνεις το εξής: από το πρόγραμμα των μηνυμάτων πηγαίνεις Μενού -> Ρυθμίσεις -> Γλώσσες και αφήνεις επιλεγμένα μόνο Αγγλικά και Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Καλησπέρα, παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα σύνδεσης με το Internet (Wi-Fi) με το κινητό......από εχθές δεν μπορώ να μπω στο Internet, παρόλο που βρίσκει το δίκτυό μου (εκπέμπει κανονικά σε Wi-Fi το Modem) και κάνει σύνδεση σε αυτό, το σήμα σύνδεσης είναι άσπρο (όταν έχει Ιντερνετ γίνεται πράσινο) και δεν μπαίνει πουθενά. Έλεγξα τις ρυθμίσεις του modem και είναι ΟΚ, τόσο το κλειδί (εξάλλου συνδέεται είπαμε) είναι σωστό όσο και τα λαμπάκια του modem είναι όλα πράσινα (με καλώδιο συνδεδεμένο το PC από το οποίο γράφω τώρα). Καμμιά βοήθεια?? Δεν το πιστεύω, την ώρα που γράφω το μήνυμα αυτό συνδέθηκε κανονικά μετά από 1,5 μέρα προσπάθειας......!!! Εάν μου το ξαναπαρουσιάσει, τι μπορεί να είναι??? Edited September 6, 2011 by topmar ...θαύμα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Για το Original Firmware αν χρειαστει ποτε εχουμε αυτη την λυση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=875881 αλλα η σελιδα που δινουν http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/ezlooks_model_list.jsp?model=LGP500 δεν λειτουργει σε μενα...απλα μου βγαζει μια κενη σελιδα.Πως θα βρουμε Original Firmware? εχει καποιος απαντηση σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 εχει καποιος απαντηση σε αυτο? Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ποσα γραμματα στελνει τωρα σε sms; --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.658417,22.957066 Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strta Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Διάβασε το πρώτο post :) Επίσης γράφε κεφαλαία ελληνικά και δεχεται 160 χαρακτήρες Δυστυχώς τα ελληνικά μικρά είναι άλλη κωδικοσελίδα και δέχεται μέχρι 70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Έχει πάει κανείς το κινητό για αλλαγή μπαταρίας στην αντιπροσωπεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Έχει πάει κανείς το κινητό για αλλαγή μπαταρίας στην αντιπροσωπεία; Τι συμπτώματα έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Τι συμπτώματα έχεις; Αν το πιάσω με λίγο internet για κανένα 5λεπτο πέφτει η μπαταρία του πολύ γρήγορα... Με συντηρητική χρήση βγάζει 1 μέρα περίπου... Όταν το είχα πάρει θυμάμαι έβγαζε διήμερο άνετα με πιο εντατική χρήση. Έχουν φτιάξει κάπως τα πράγματα με έναν kernel που έχω βάλει, αλλά το θέμα είναι "μαμά" να αντέχει το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros88 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Ρίξε μια ματιά εδώ. Eυχαριστω πολυ εβαλα την original και πηγα μετα να περασω την prime v2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881045 με ROM Manager αλλα πλεον δεν μπορω να την φλασαρω επειδη το clockworkmod δεν την υποστιριζει απο την εκδοση 3 και πανω(Διαβασα κατι για amend και edify και δεν εβγαλα ακρη).Πως γινετε να την περασω τωρα? και το αλλο το κουφο δοκιμασα και την cyanogenmod και ενω ολα εδειχναν καλα οταν εγινε reboot δεν αναγνωρισε την καρτα SIM....ετσι δεν ειχα κλησεις!πω γινετε αυτο? Edited September 8, 2011 by stavros88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts