BOYKIOY Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Η μπαταρία τα παει πολυ καλα. Όμως οι διάφορες αναξελεγκτες εφαρμογές του market κάνουν πολλές φορές ζημια. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο βρήκα σήμερα το πρωι την μπαταρία στο 8% απο 52% που την είχα αφησει 7 ώρες πριν. Υποπτεύομαι το System Info Widget, αφου αυτο εγκατεστησα τελευταίο. Το ψάχνω για να δω τι φταίει αφου πριν η αυτονομία συναγονιζονταν αυτη του iphone4. Mήπως έχεις ανοιχτό το maps? Αποδεδειγμένα τρέχει από μόνο του χωρίσ να κλείνει ποτέ. Δοκίμασε κανένα startup cleaner και απενεργοποιησέ το. Πάντως ο καινούργιος kernel 14 είναι αρκετά καλός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Mήπως έχεις ανοιχτό το maps? Αποδεδειγμένα τρέχει από μόνο του χωρίσ να κλείνει ποτέ. Δοκίμασε κανένα startup cleaner και απενεργοποιησέ το. Πάντως ο καινούργιος kernel 14 είναι αρκετά καλός.. Δεν κλεινω ποτε το google maps. Δεν θυμάμαι όμως μήπως άφησα το Gps ανοικτο γιατί έπαιζα μ ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Ίσως σε συνάρτηση με το maps να μου την έκανε. Θα δοκιμάσω με κάποιο startup cleaner αν και είναι φάουλ του λειτουργικού αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Πέρασα κι εγώ σήμερα CM7 6.5.1 και Franco Kernel... Θα περιμένω να κάνω 2-3 κύκλους μπαταρίας με αυτόν τον συνδυασμό και θα γράψω αποτελέσματα...;) μπορεί καποιος στα γρήγορα να μου εξηγήσει τι ακριβώς ειναι αυτά και τι κάνουν?μήπως υπάρχει κανά λινκ να διαβασουσε και να ξεστραβωθούμε.Ειμαι εδώ και καιρο κάτοχος του κινητου αλλά,δεν υπηρχε χρονος να ασχοληθω περαιτερω.Τώρα όμως υπαρχει.Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1579 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 1)Δεν υπάρχει κάποιο δωρεάν. 2)Για ιουλιο λένε. 3)Διάβασε εδώ για το root. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306732 Και οπωσδήποτε διάβασε και εδω... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=115 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 μπες στο android-gr θα βρεις το ndrive σημερα το εγκατεστησα δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω.βρες το igo ειναι δωρεαν και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 μπορεί καποιος στα γρήγορα να μου εξηγήσει τι ακριβώς ειναι αυτά και τι κάνουν?μήπως υπάρχει κανά λινκ να διαβασουσε και να ξεστραβωθούμε.Ειμαι εδώ και καιρο κάτοχος του κινητου αλλά,δεν υπηρχε χρονος να ασχοληθω περαιτερω.Τώρα όμως υπαρχει.Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστώ Καλησπέρα σου... Αυτά που γράφω είναι: CM7 -> beta έκδοση Gingerbread για το κινητό μας από μία ομάδα και ο franco kernel ένας kernel λειτουργικού που λέει πως καλυτερεύει κάποια πράγματα... Αν έχεις όρεξη να ψαχτείς γράψου οπωσδήποτε στο xda-developers, τσέκαρε το post του φίλου Te-salat εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3654164#post3654164 ή κάποιους οδηγούς που έχω στην υπογραφή μου. Αλλά να ξέρεις με όλα αυτά βγαίνεις σε εκτός εγγύησης μονοπάτια αν και αν τύχει κάτι και το κινητό πρέπει να πάει για service υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις το κινητό σου στην αρχική μορφή και να μην καταλάβει κανείς τίποτα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 μπες στο android-gr θα βρεις το ndrive σημερα το εγκατεστησα δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω.βρες το igo ειναι δωρεαν και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Σπασμένες ειναι οι εφαρμογές δεν είναι free. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλησπέρα σου... Αυτά που γράφω είναι: CM7 -> beta έκδοση Gingerbread για το κινητό μας από μία ομάδα και ο franco kernel ένας kernel λειτουργικού που λέει πως καλυτερεύει κάποια πράγματα... Αν έχεις όρεξη να ψαχτείς γράψου οπωσδήποτε στο xda-developers, τσέκαρε το post του φίλου Te-salat εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3654164#post3654164 ή κάποιους οδηγούς που έχω στην υπογραφή μου. Αλλά να ξέρεις με όλα αυτά βγαίνεις σε εκτός εγγύησης μονοπάτια αν και αν τύχει κάτι και το κινητό πρέπει να πάει για service υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις το κινητό σου στην αρχική μορφή και να μην καταλάβει κανείς τίποτα... ;) Όπως τα λέει ο φίλος είναι. Απλα να συμπληρώσω για σίγουρη επαναφορα χωρίς κόπο, θα πρέπει πριν περάσεις οποιαδήποτε custom rom, να πάρεις ένα backup της rom που έχει η συσκευη σου απο τον κατασκευαστή. Το backup αυτο λέγεται nandroid backup. Αν κανεις αναζήτηση στο google θα βρεις όλες τις πληροφορίες. Για να το κάνουμε, θα πρέπει πρώτα να έχεις περάσει custom recovery.. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 LG Optimus One P500 vs Sony Ericsson Xperia X8 . Ποιό πιστεύετε είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 LG Optimus One P500 vs Sony Ericsson Xperia X8 . Ποιό πιστεύετε είναι καλύτερο; Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πέρασα κι εγώ σήμερα CM7 6.5.1 και Franco Kernel... Θα περιμένω να κάνω 2-3 κύκλους μπαταρίας με αυτόν τον συνδυασμό και θα γράψω αποτελέσματα...;) Δες στο δικό μου κανονική χρήση έχοντας ανοικτό 3G, data, αυτόματο συγχρονισμό mail και κάθε 15´ το twitter & Facebook, live wallpaper και 7 οθόνες στο launcher pro. Το fancy weather το έχω να ανανεώνεται κάθε φορά που ανοίγω την οθόνη. http://tapatalk.com/mu/c4cd7b9d-a1e5-db2a.jpg http://tapatalk.com/mu/c4cd7b9d-a1fb-e7e4.jpghttp://tapatalk.com/mu/c4cd7b9d-a20d-465e.jpghttp://tapatalk.com/mu/c4cd7b9d-a224-a1a2.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μια χαρά σε βλέπω...;) Εγώ το σκίζω σε μηνύματα το κινητό μου κι έχω ανοιχτους συγχρονισμούς σε αυτά που λες εκτός από 3G.Μόλις το φόρτισα όμως έτσι δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μια χαρά σε βλέπω...;) Εγώ το σκίζω σε μηνύματα το κινητό μου κι έχω ανοιχτους συγχρονισμούς σε αυτά που λες εκτός από 3G.Μόλις το φόρτισα όμως έτσι δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot Όχι εγω μιλώ για νορμαλ χρήση. Δηλαδή καμία δεκαριά σύντομες κλήσεις, το twitter μου τα mail, λίγο αναζήτηση στο market με κατέβασμα μιας εφαρμογής και ανάγνωση των ειδήσεων. 14% σε 6 ώρες αναλογούν σε 2.4% ανα ώρα. Κάτι που σε άλλες συσκευές συμβαίνει σε sleep mode. :p Γι αυτο λέω αν έβρισκα μια android συσκευη που να λειτουργει σαν το P500 και να έχει οθόνη, κάμερα και ποιότητα κατασκευής σαν του iPhone, θα την επαιρνα με την μια. Απορώ γιατί η LG δεν ακολούθησε την ίδια συνταγή στο Optimus 2x. Αν του είχε βάλει 1 γίγα ram, nova οθόνη και λίγο καλύτερη κάμερα θα έκανε φοβερές πωλήσεις. Πιστεύω θα βγάλει κάτι τέτοιο μέσα στην χρόνια και με οθόνη 4.3" Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Noμιζω οτι εισαι ο πρωτος που αναφερει κατι τετοιο:confused: δεν είμαι ο πρώτος. διάβασα και πιο πίσω αλλά δεν αναφέρει κανείς λύση Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πέρασα χθες CM 6.3 και Franco kernel. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές! Έγινε πιο γρήγορο, το scrollάρισμα στα μενού είναι πολύ πιο smooth, όπως και το zoom στον browser. Τα παιχνίδια τρέχουν πολύ καλύτερα και επιτέλους έφυγε το touch bug! Του πέρασα και τον LauncherPro γιατί τον προτιμώ από τον ADW που είχε. Έχω κάποιες ερωτήσεις όμως... 1) Ενώ στην αρχή μου εμφάνιζε το widgetάκι "έλεγχος ισχύος" (wifi, bluetooh, gps, κτλ) στο status bar, τώρα δε μου το εμφανίζει. Μήπως το έβγαλα καταλάθος; 2) Στο SetCPU, έχω βάλει max 729 MHz και Μin 480 MHz. Τι προφίλ ("scalling") να επιλέξω; Στο performance που δουλεύει συνέχεια στα 729, φαντάζομαι θα τρώει περισσότερη μπαταρία. Εσείς που το έχετε; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) μια ερώτηση παιδιά. για να έχω το internet της vodafone(100MB) καθε μηνα . πως θα περασω τις ρυθμισεις στο κινητο; Edited May 30, 2011 by alexakos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πέρασα χθες CM 6.3 και Franco kernel. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές! Έγινε πιο γρήγορο, το scrollάρισμα στα μενού είναι πολύ πιο smooth, όπως και το zoom στον browser. Τα παιχνίδια τρέχουν πολύ καλύτερα και επιτέλους έφυγε το touch bug! Του πέρασα και τον LauncherPro γιατί τον προτιμώ από τον ADW που είχε. Έχω κάποιες ερωτήσεις όμως... 1) Ενώ στην αρχή μου εμφάνιζε το widgetάκι "έλεγχος ισχύος" (wifi, bluetooh, gps, κτλ) στο status bar, τώρα δε μου το εμφανίζει. Μήπως το έβγαλα καταλάθος; 2) Στο SetCPU, έχω βάλει max 729 MHz και Μin 480 MHz. Τι προφίλ ("scalling") να επιλέξω; Στο performance που δουλεύει συνέχεια στα 729, φαντάζομαι θα τρώει περισσότερη μπαταρία. Εσείς που το έχετε; Ευχαριστώ :) Κάνε ένα rebbot, είναι περίεργο να το έβγαλες έτσι απλά. 710 - 245 με INTERACTIVEX . Ναί όσο μεγαλύτερα το βάζεις τόσο περισσότερο θα σου τρώει μπαταρία. Ειδικά και με το performance που δουλευει συνέχεια στο maximum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 O υπερχρονισμος σίγουρα το κάνει πιο γρήγορο αλλα χάνουμε αλλου. Ειδικά στο 729 η κάμερα έχει πρόβλημα. Συν ότι ζεστενεται. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τελικά. Με την CM μπορείς να παίξεις άνετα όλες τις πίστες στο angry birds χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1579 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Κάνε ένα rebbot, είναι περίεργο να το έβγαλες έτσι απλά. 710 - 245 με INTERACTIVEX . Ναί όσο μεγαλύτερα το βάζεις τόσο περισσότερο θα σου τρώει μπαταρία. Ειδικά και με το performance που δουλευει συνέχεια στο maximum. εμενα δεν μου κραταει ουτε μερα.τι μπορει να φταιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Την ήθελε την επανεκκινησούλα του, όλα οκ τώρα! :) Όντως, παρατήρησα ένα φλικάρισμα στην φωτεινότητα όταν τρέχει η κάμερα στα 729, αλλά δε με πειράζει ιδιαίτερα αυτό, εξάλλου δεν χρησιμοποιώ την κάμερά του. Αν δω και εμφανίσει κανένα άλλο πρόβλημα, θα κατεβάσω την συχνότητα. Παρεμπιπτόντως, κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Franco ετοιμάζει κάτι καλό. Για να δούμε... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια ΣΟΣ ΕΒΑΛΑ καταλαθος την γλωσσα στα ισπανικα.πως την αλλαζω?! σωστε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Με την 6.5.1 που έχω δεν μπορώ να στέλνω ούτε να λαμβάνω εικόνες από ΒΤ.Δοκίμασα σήμερα με 2 κινητά και τίποτα,ούτε έστελνα ούτε λάμβανα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια ΣΟΣ ΕΒΑΛΑ καταλαθος την γλωσσα στα ισπανικα.πως την αλλαζω?! σωστε με Πήγαινε στο μενού, και άνοιξε τις ρυθμίσεις (ελπίζω να βρεις ποιο εικονίδιο είναι). Όταν ανοίξεις τις ρυθμίσεις, επέλεξε το εικονίδιο που έχει ένα τετράγωνο με ένα "Α" μέσα του. Η πρώτη επιλογή που θα σου βγάλει είναι η γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 εντάξει .. το καταφερα! καμια προταση για καμια καλη εφαρμογη και wallpapers ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Με την 6.5.1 που έχω δεν μπορώ να στέλνω ούτε να λαμβάνω εικόνες από ΒΤ.Δοκίμασα σήμερα με 2 κινητά και τίποτα,ούτε έστελνα ούτε λάμβανα... :( Εμένα μου έκανε το εξής κουφο. Είμαι συνδεδεμένος με το στερεό του αυτοκινήτου και όταν κάνω κλήση δεν άκου ενω με ακούνε. Δεν ξέρω μήπως είναι κάτι απο τις ρυθμίσεις του Car home widget. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) A study on the new version for Optimus Gingerbread One P500. Following requests from fans of the page LG in the Box, we have included new benchmark and spent more time around the menus and settings. Gingerbread One Optimus to it by the end of June. http://www.youtube.com/watch?v=f6jpf20YOfE το neocore στα 35 βλεπω ανεβασμενο απο 30 στην 2.2.2 και το quandrant στα 806 και τη δευτερη φορα φτανει τα 850. ανεβηκε πολυ. διπλασια σχεδον αποδοση απο stock 2.2.2. και δεν ειναι τελικη εκδοση. η 2.3.3 φαινεται θα πεταει! Edited May 31, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts