ALIEN_3_ Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Υπάρχουν kernels αλλά θα πρέπει να έχεις root+custom recovery... root είμαι .Αλλά επειδή είμαι και νέος στον χώρο μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι custom recovery και πως γίνετε ? και αν είναι εύκολη η επιστροφή για μελλοντική αναβάθμιση της Lg? εντιτ1 .Άκυρο βρήκα το θέμα σου. εντιτ2. Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό kernel? Edited May 5, 2011 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) @GeOVaG Κανε αυτο που σου λεει ο EOL : με το Root Explorer βάλε το αρχείο "Widget.apk" στην θέση /system/app , δώσε του τα σωστά δικαιώματα (πανω φωτιζει το "Remount as R/W" πατα το να γινει "Remount as R/O") μετα κρατα παρατεταμενα το αρχειο και θα σου εμφανισει καποιες επιλογες πατας στο "permissions" και σου ανοιγει ενα παραθυρακι με επιλογες, εσυ τικαρεις: User: v v Group: v Other : v Πατας ΟΚ κανεις μια επανακινηση και μολις ανοιξει πατας Οθονη - γραφικα στοιχεια και εισαι ενταξει. Edited May 5, 2011 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeOVaG Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 @GeOVaG Κανε αυτο που σου λεει ο EOL : με το Root Explorer βάλε το αρχείο "Widget.apk" στην θέση /system/app , δώσε του τα σωστά δικαιώματα (πανω φωτιζει το "Remount as R/W" πατα το να γινει "Remount as R/O") μετα κρατα παρατεταμενα το αρχειο και θα σου εμφανισει καποιες επιλογες πατας στο "permissions" και σου ανοιγει ενα παραθυρακι με επιλογες, εσυ τικαρεις: User: v v Group: v Other : v Πατας ΟΚ κανεις μια επανακινηση και μολις ανοιξει πατας Οθονη - γραφικα στοιχεια και εισαι ενταξει. Ακριβώς όπως τα περιγράφεις τα έκανα αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tibillys Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Το έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα καμιά φορά με διαφορετικές ROM. Λύνεται άμα κάνεις turn off/on το wifi ... Ίσως θα είναι κάποιο hardware bug... Εμενα παντως δεν λυνετε με τιποτα...ειμαι με official rom.τεσπα ελπιζω να φιαξει με την 2.3 αν ποτε βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Εμένα δυστυχώς μου κολλάει και αφού το αφήσω το δάχτυλο αλλά και πριν το πατήσω και με έχει σπάσει τα νεύρα !! ε τοτε το κινητο δεν ειναι τοσο δυνατο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 root είμαι .Αλλά επειδή είμαι και νέος στον χώρο μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι custom recovery και πως γίνετε ? και αν είναι εύκολη η επιστροφή για μελλοντική αναβάθμιση της Lg? εντιτ1 .Άκυρο βρήκα το θέμα σου. εντιτ2. Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό kernel? Ψάξε στο xda,υπάρχει κατάλληλος kernel για 2.2 που το διορθώνει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδες εχω το κινητο μια μερα προς το παρων δεν ειδα προβλημα εκτος του οτι φαινεται ακαλιμπραριστη η οθονη και δεν ξερω απο που γινεται.. Δηλαδη παταω κατι και ειναι σε λαθος σημειο.. καμια φορα... Επισης δεν ξερω πως να ενεργοποιησω το street view στο google maps.... Λεει 4.4 και δε ξερω πως να το αναβαθμισω.. Αποτο ιντερνετι καπως ανοιξε το street αλλα για ενα σημειο μονο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Φίλε για αρχή κάνε την αναβάθμιση του firmware από το πρόγραμμα της lg που βρίσκετε στην κάρτα του κινητού σου .Δεν έχω βρει από κάπου να καλιμπράρετε η οθόνη .Αλλά είμαι και νέος στο χώρο του android :p Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Oι capasitive οθόνες δέν καλυμπράρονται..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Norah Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Επιτέλους μετά απο 4 αποτυχημένες προσπάθειες με emergency mode , αναβαθμίστηκε το κινητό σε V10h! :) Επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Επιτέλους μετά απο 4 αποτυχημένες προσπάθειες με emergency mode , αναβαθμίστηκε το κινητό σε V10h! :) Επιτέλους! Με την αναβάθμιση η LG λύνει το πρόβλημα με το touchscreen bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Με την αναβάθμιση η LG λύνει το πρόβλημα με το touchscreen bug; Οχι δεν το λυνει. Δοκιμασμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Έχω την έκδοση 2.2.2 και την έκανα root οκ! Πως θα βάλω ή να ενεργοποιήσω το apps2sd; Ευχαριστώ πολύ! Εννόω την έκδοση που πρέπει να έχεις rooted την συσκευή και που θα την βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Έχω την έκδοση 2.2.2 και την έκανα root οκ! Πως θα βάλω ή να ενεργοποιήσω το apps2sd; Ευχαριστώ πολύ! Εννόω την έκδοση που πρέπει να έχεις rooted την συσκευή και που θα την βρω! οπως ειναι το γραφεις στο market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδια το stupid zombies https://market.android.com/details?id=com.gameresort.stupidzombies&feature=search_result Σας γινεται εγκατασταση? Απο τον υπολογιστη μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη ενω απο το κινητο δεν το εμφανιζει καν σε search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihachris Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδια το stupid zombies https://market.android.com/details?id=com.gameresort.stupidzombies&feature=search_result Σας γινεται εγκατασταση? Απο τον υπολογιστη μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη ενω απο το κινητο δεν το εμφανιζει καν σε search Προφανώς δεν υποστηρίζεται η ανάλυση μας. Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 οπως ειναι το γραφεις στο market έχει κάποιες εφαρμογές με το ίδιο όνομα, μπορείς να μας δόσεις λινκ ποιά ακριβώς πρέπει να περάσουμε; ευχαριστώ!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Αυτο με developer τον sam lu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Αυτο με developer τον sam lu Φίλε μου το έχω βάλει αυτό και δεν είναι για rooted τηλέφωνο. Είναι η free έκδοση και δεν κάνει update στην full. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Παιδες εχω το κινητο μια μερα προς το παρων δεν ειδα προβλημα εκτος του οτι φαινεται ακαλιμπραριστη η οθονη και δεν ξερω απο που γινεται.. Δηλαδη παταω κατι και ειναι σε λαθος σημειο.. καμια φορα... ειναι προβλημα του clearpad. εκτος απο το cross axis και οτι δε μπορεις να πατησεις ταυτοχρονα 2 περιοχες για input κανει και τυχαια jumps μερικες φορες για να το διαπιστωσεις αυτο ειναι απλο. βγαλε το keyboard και πατα συνεχεια με τους αντιχειρες σου 2 διαφορετικα γραμματα. οποτε οταν πληκτρολογεις να παταει ενα δαχτυλο τη φορα στην οθονη Προφανώς δεν υποστηρίζεται η ανάλυση μας. Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια. ναι ασε. εβαλα το nova και εφαγα ηττα. δεν ανοιγε καν!. και αλλα HD games που δοκιμασα δεν επαιζαν το Intro και δεν εμπαινε το game Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsid Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Φιλοι μου καλημερα σας θα ηθελα να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου αλλα και παραλληλα να ζητησω τα φωτα σας γιατι πλεον εχω μπερδευτει παρα πολυ. Πηρα το εν λογω κινητο στις 15/4/2011 και μετα απο 15 μερες παρουσιαστηκε στην οθονη του μοτιβου ξεκλειδωματος μια λευκη γραμμη κατω απο την ημερομηνια. Για το προβλημα αυτο που γραφω παραπανω μεχρι χτες ημουν σιγουρος αλλα μετα απο συναντηση με τον τεχνικο της LG (υστερα απο 1000 τηλεφωνηματα και φασαριες για να μπορεσω να δω αυτοπροσωπως εναν ανθρωπο) μου εδειξε ενα αλλο κινητο σαν το δικο μου υποτιθεται καινουριο και χρησιμοποιωντας τις γνωστες μαρκετιστικες ατακες που ολοι ξερουμε ποσο καλα εκαπιδευονται πανω σε αυτα προσπαθησε να με πεισει οτι η γραμμη αυτη ειναι φυσιολογικη και οτι μαλλον δεν την ειχα προσεξει εγω απο την αρχη. Οπως και οτι η γραμμη αυτη ειναι φυσιολογικη ειναι και η επισημη απαντηση τησ αντιπροσωπειας. Επειδη εχω λοιπον αρχισει να αμφιβαλλω για πολλα πραγματα μετα τα τελευται γεγονοτα θα ηθελα απο τους χρηστες του εν λογω κινητου να με βοηθησουν και να μου πουν αν στην οθονη του ξεκλειδωματος και οταν χρησιμοποιυν μοτιβο ξεκλειδωματος βλεπουν κατω ακτιβως απο την ημερομηνια μια λεπτη λευκη η αναλογα με το φοντο χρωμα γραμμη. Ευχαριστω εκ των πρωτερω για την πολυτιμη βοηθεια σας και την υπομονη σας Παράθεση bye!!! jimsid!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastriot Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 και εγω βλεπω μια ασπρη γραμμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Ναι συμφωνώ! Δεν είναι για rooted! Πριν την αναβάθμιση σε 10h είχα το app2sd που κάθε φορά που κατέβαζα κάτι κατά το installation μου έλεγε αν θέλω να το βάλει στην κάρτα! Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει για το apps2sd για rooted τηλέφωνο που μπορώ να το βρω ή πως να το ενεργοποιήσω; Ευχαριστώ πολύ! Φίλε μου το έχω βάλει αυτό και δεν είναι για rooted τηλέφωνο. Είναι η free έκδοση και δεν κάνει update στην full. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Καλημέρα. Μια ερώτηση. Τρέχει προγράμματα GPS όπως το Igo ή το NDrive? To έχει δοκιμάσει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Ποιος μπορεί να μας βοηθήσει για το apps2sd για rooted τηλέφωνο που μπορώ να το βρω ή πως να το ενεργοποιήσω; https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts