Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά, συγνώμη και πάλι.

Πώς μπορούμε να βλέπουμε, την κάρτα sd και τί βρίσκεται μέσα και να επεμβαίνουμε στα αρχεία της κάρτας ?

Ευχαριστώ και πάλι.

το τηλεφωνο εχει προεγκατεστημενη την εφαρμογη ThinkFree Office

αν το τρεξεις εχεις προσβαση στην sd

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το τηλεφωνο εχει προεγκατεστημενη την εφαρμογη ThinkFree Office

αν το τρεξεις εχεις προσβαση στην sd

Χίλια ευχαριστώ. Το βρήκα.

Είμαι τελείως noobάς σε αυτά φίλε...

Οδηγίες χρήσεως ακολούθησα για την ROM κι έτσι τα έκανα,δεν ξέρω τίποτα από εκεί και πέρα

Οκ φιλος.θα το δω εγω με κανα πειραμα...

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Πάντως αξίζει να δοκιμάσετε custom ROMS.Το κινητό έχει γίνει αγνώριστο σε απόκριση...

Το θέμα είναι ότι επειδή οι roms είναι "γυμνές" από εφαρμογές,είναι λίγο περίεργο να ξαναστήσεις το τηλέφωνο στις ανάγκες σου...

Καλησπέρα παιδιά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τηλεφωνώ ούτε με την sd ούτε με τίποτα θα ήθελα και εγώ να το κάνω custom ROMS αλλα θα έχει το τηλεφωνώ αλλαγή θα είναι ποιο γρήγορο από ότι πριν? και αν ναι επειδή δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρω έναν οδηγό αλλα στα ελληνικά η να με βοηθούσε κάποιος που το έκανε από εσάς....ευχαριστώ πολύ!!!
Μανώλης

Πάντως αξίζει να δοκιμάσετε custom ROMS.Το κινητό έχει γίνει αγνώριστο σε απόκριση...

Το θέμα είναι ότι επειδή οι roms είναι "γυμνές" από εφαρμογές,είναι λίγο περίεργο να ξαναστήσεις το τηλέφωνο στις ανάγκες σου...

ποιες εχεις δοκιμασεις και σε ποια τελικα κατεληξες?

εγω μολις βρω χρονο (και παρω καμια καλη sd) θα αρχισω τους πειραματισμους, αλλα θα ηθελα και καποια γνωμη πριν κανω το οτιδηποτε

εχω βεβαια ριξει ενα σχετικο διαβασμα στο xda, αλλα δε μπορω να πω οτι καποια rom με εχει πεισει ιδιαιτερα

και δυστυχως δεν εχουμε τη ποικιλια ακριβοτερων μοντελων (φιλοι μου με galaxy και desire εχουν βαρεθει να αλλαζουν )

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ποιες εχεις δοκιμασεις και σε ποια τελικα κατεληξες?

εγω μολις βρω χρονο (και παρω καμια καλη sd) θα αρχισω τους πειραματισμους, αλλα θα ηθελα και καποια γνωμη πριν κανω το οτιδηποτε

εχω βεβαια ριξει ενα σχετικο διαβασμα στο xda, αλλα δε μπορω να πω οτι καποια rom με εχει πεισει ιδιαιτερα

και δυστυχως δεν εχουμε τη ποικιλια ακριβοτερων μοντελων (φιλοι μου με galaxy και desire εχουν βαρεθει να αλλαζουν )

Την void έβαλα καθώς μου άρεσε το blackstyle που είδα στα screenshots...

Πολύ πιο γρήγορο έχει γίνει το τηλέφωνο...

Και κάτι περίεργο,δεν μου έχει κολλήσει από χθες λόγω κάρτα μνήμης,που με την stock το έκανε 2 φορές την ημέρα

Καλημερα, υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω το P500 overclocking ? η να περασω καμια custom? ετσι για κανα πειραμα.. Edited by iliaspot

Καλημερα, υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω το P500 overclocking ? η να περασω καμια custom? ετσι για κανα πειραμα..

http://lgoptimusonep500.blogspot.com/

Aν περάσεις custom rom μετά μπορείς να κάνεις τα πάντα

http://lgoptimusonep500.blogspot.com/

Aν περάσεις custom rom μετά μπορείς να κάνεις τα πάντα

Ευχαριστω θα το ψαξω

Πολύ πιο γρήγορο έχει γίνει το τηλέφωνο...

για το μενου μιλας? και με το go launcher που δοκιμασα ειναι ππιο γρηγορο και με καλυτερη αποκριση αλλα δε μου αρεσε και τοσο. βασικα κανενας απο τους γνωστους launchers μου αρεσε να σου πω....προτιμαω της lg.

κατι περιεργο και δε ξερω γιατι γινεται. με οποιον αλλο launcher να βαλεις απο το κεντρικο μενου το πισω σε επιστρεφει στην αρχικη οθονη και οχι παλι στο κεντρικο μενου ασε που κανει και ενα σπασιμο κατα τη μεταφορα και φαινεται οτι τρεχει απο πανω σαν εφαρμογη και δεν ειναι integrated με το κινητο οπως το lg home....

ισως βεβαια αυτο να εχει σχεση σε unrooted κινητα δε ξερω

καλησπερα παιδια...μια ερωτηση που την εχω απορια καιρο και ειπα να ψαχτω λιγο...τι ειναι τελικα αθτο το SDK android ...τι ακριβως κανει...και τι θα μου χρησιμευσει εμενα στην froyo 2.2 ...και τελος αν οντως το χρειαστω απο που να το κατεβασω;;;ευχαριστω εκ των προτερων!
pame gera!!!Dennis

καλησπερα παιδια...μια ερωτηση που την εχω απορια καιρο και ειπα να ψαχτω λιγο...τι ειναι τελικα αθτο το SDK android ...τι ακριβως κανει...και τι θα μου χρησιμευσει εμενα στην froyo 2.2 ...και τελος αν οντως το χρειαστω απο που να το κατεβασω;;;ευχαριστω εκ των προτερων!

ειναι για να γραψεις εφαρμογες για το android. δε το χρειαζεσαι εσυ εκτος αν εισαι προγραμματιστης :lol:

οταν θα χεις οντως την ορεξη να πειραξεις την νεα σου συσκευη , τοτε ρωτα μας να σου πουμε οτι θελεις.

οταν θα χεις οντως την ορεξη να πειραξεις την νεα σου συσκευη , τοτε ρωτα μας να σου πουμε οτι θελεις.

με καλυψες φιλε μου ευχαριστω να λειπει το βυσσινο δεν χρειαζετια να σας καταστρεψω ;P

pame gera!!!Dennis

Ρε παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος να περασω custom rom η να μου πειτε αν υπαρχει κατι στα ελληνικα???

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Μανώλης

Εαν βαλω νεα ρομ στο κινητο θα μπορω να κανω οτι θελω σαν power user η θελει παλι root? Τελος , μπορω να κανω backup την ρομ μου και αν κατι χαλασει να φτιαχτει με απλο hard reset;

Για να βάλεισ rom πρέπει να είσαι ήδη root , και όταν την βάλεις θα παραμείνεις root, οπότε και superuser, οπότε ναι θα μπορείς να κάνιςσ ότι θέλεις.

Οταν βάζεις την καινούργια ρόμ μπορείς να κάνεις backup και να την επαναφέρεις όποτε θές.

Δίαβασε τον οδηγό για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Ρε παιδιά που μιλάω ήμαρτον ας μου απαντήσει κάποιος θέλω να κάνω custom rom στο τηλέφωνο μου root το έχω κάνει μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ???? η να πει αν μπορώ να βρω έναν οδηγό στα ελληνικά.....

ευχαριστώ!!!

Μανώλης

με τις custom roms που δοκιμασατε εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα σε μερικα παιχνιδια που οταν ακουμπαμε την οθονη εχουμε 100% cpu usage;

Για να βάλεισ rom πρέπει να είσαι ήδη root , και όταν την βάλεις θα παραμείνεις root, οπότε και superuser, οπότε ναι θα μπορείς να κάνιςσ ότι θέλεις.

Οταν βάζεις την καινούργια ρόμ μπορείς να κάνεις backup και να την επαναφέρεις όποτε θές.

Δίαβασε τον οδηγό για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Ευχαριστω, μπορεις να μου πεις αν κατι παει λαθος ,σβησω κατι σημαντικο η κανω εγω βλακεια,μιας κ δεν εχω πειραματιστει με τετοια, αν με το hard reset ολα θα ειναι οπως πριν ;; γιατι αλιως παπαλα η εγγυση.. κανω λαθος;

Καλησπερα που θα βρω τους usb drivers για το optimus p500 ?

τους εχει μεσα η καρτα μνημης, αντιγραφεις στο pc σου τη καρτελα lg suite και κανεις εγκατασταση

Samsung Galaxy S I-9000 CM10 RuLeZ ;)

Καλησπέρα παιδιά τελικά τα κατάφερα μονος μου με αυτόν τον οδηγό αλλα έβαλα και το [ROM] Ubuntdroid 4 Final-Optimus T αλλα δεν είπατε ότι σβήνονται όλα έχει μονο αγγλικά μέσα είναι όλο αγγλικό το τηλέφωνο τώρα απλός μπορείτε να μου πείτε που θα βρω να βάλω ελληνικά στο πληκτρολόγιο και στο μενού ???
Μανώλης

Καλησπέρα παιδιά τελικά τα κατάφερα μονος μου με αυτόν τον οδηγό αλλα έβαλα και το [ROM] Ubuntdroid 4 Final-Optimus T αλλα δεν είπατε ότι σβήνονται όλα έχει μονο αγγλικά μέσα είναι όλο αγγλικό το τηλέφωνο τώρα απλός μπορείτε να μου πείτε που θα βρω να βάλω ελληνικά στο πληκτρολόγιο και στο μενού ???

Μάλλον θα είναι θέμα της ROM.Εγώ έχω την void και έχει κανονικά ελληνικά...