Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γι αυτούς που θέλουν sync με το Facebook: γίνεται, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο. Καταρχήν χρειάζεται η επίσημη εφαρμογή του Facebook, της LG δε λέει και πολλά. Δεύτερον, πρεπει να ρυθμίσετε στις Επαφές να φαίνονται και όλες οι επαφές του Facebook. Όταν το καταφέρετε, πρέπει να κάνετε συγχώνευση τον επαφών του τηλεφώνου με αυτές του Facebook. Αυτό γίνεται αν κάνετε επεξεργασία μιας επαφής και πατήσετε το menu. Προφανώς πρέπει να γίνει για κάθε επαφή ξεχωριστά. Επίσης αν κάποιος έχει Twitter η Skype μπορεί να κάνει πολλαπλή συγχώνευση, οπότε στο τέλος έχεις μια επαφή με όλα τα account αυτού του ατόμου σε ένα μέρος.

Το κλειδί είναι να μάθετε να δουλεύετε τα menu στις επαφές! Δεν ειναι κάτι δύσκολο.

Aφού έκανα αυτό και σύνδεσα όσες επαφές ήθελα πάτησα να μην φαίνονται όλες οι επαφές του FB,και από το FB app επέλεγα την επιλογή για συγχρονισμό των επαφών που βρίσκονται στον κατάλογο.

Παρόλα αυτά,ενώ σε όλους στον κατάλογο μου βγάζει e-mail και "Προβολή προφίλ FB" μόνο σε λίγους μου έχει βάλει την εικονίτσα τους και την κατάστασή τους.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον μετα απο καιρο ενασχολησης με το κινητο πρεπει να πω οτι must have apps:Shazam,Soundhound,FreediYoutube(απιστευτη εφαρμογη),astro file manager,google μεταφραστης,tune in radio,zynga poker,zougla,Imdb

παιδια μην τις χασετε τις παραπανω

τωρα παω στις ερωτησεις μου:

1)εχει βαλει κανενας κανα πληκτρολογιο διαφορετικο απο τα υπαρχοντα; (οποιος εχει δοκιμασει το htc ime και το swype ας μου στειλει ενα pm :) )

2)υπαρχει κανα widget για τις επαφες σε στυλ Htc;

3)εχει δοκιμασει κανεις τo wifi spot (tethering); Λειτουργει καλα;Υπαρχουν τιποτα κρυφές χρεώσεις;

ευχαριστω

Το μονο που χω δοκιμασει απο tethering ειναι να μπω απο κινητο φιλου μου που εκανε το desire του router ωστε να μπω εγω και να κατεβασω ενα αρχειο απο dropbox (γιατι ημασταν στου διαλου το κωλο κι εγω δεν εχω 3g) , ολα δουλεψαν τελεια παντως

Επισης μπηκε και αυτος με το λαπτοπ του για να δει κατι πραγματα

Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

καλα ο dolphin browser δεν παιζεται. κλασεις μπροστα!!! παιρνει ενα σορο plug in και google translate και δεν ειναι και πολυ βαρυς. ετσι για να μην εχω ενα σορο προγραμματα εβγαλα τον skyfire.

Παιδια κατεβασα το sygic aura αλλα μου λεει οτι το license will expire στις 5/1/2011.. Πρεπει να το αγορασω για να μην έχω προβλημα ή έχω κανει κάτι λάθος..παρακαλώ ας μου απαντήσει κάποιος γτ το χρειάζομαι..ευχαριστώ εκ τω προτέρων.

Κανείς για αυτο???????????????????????

Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus

παιδια μου εκανε ενα προβλημα σημερα! τραβηξα κατι φωτογραφιες και πηγα να τις δω και οταν παταγα πανω στην φωτογραφια μου εβγαζε μαυρη οθονη μονο. γνωριζει κανεις τι παιζει?

Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει εάν υπάρχει η δυνατότητα και πώς να μεγαλώσει η γραμματοσειρά (fond) -καταραμένη πρεσβυωπια - στα μηνύματα;

Μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πει εάν υπάρχει η δυνατότητα και πώς να μεγαλώσει η γραμματοσειρά (fond) -καταραμένη πρεσβυωπια - στα μηνύματα;

Στο πρόγραμμα της LG δεν βλέπω κάτι...

Δοκίμασε το handcent sms,αυτό έχει αρκετές παραμετροποιήσεις

Απο antivirus ποια προτινετε ως καλυτερα αν έχετε δοκιμάσει???
Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus

Απο antivirus ποια προτινετε ως καλυτερα αν έχετε δοκιμάσει???

Μονο απο το παρανομο μαρκετ μπορει να φας ιους και παλι οχι τοσο ευκολα

Ξερω παρολα αυτα περιπτωση τουβλοποιησης.. αλλα επανηλθε!

Μαλλον ειναι υπερβολη το antivirus προς το παρον

Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

τωρα παω στις ερωτησεις μου:

1)εχει βαλει κανενας κανα πληκτρολογιο διαφορετικο απο τα υπαρχοντα; (οποιος εχει δοκιμασει το htc ime και το swype ας μου στειλει ενα pm :) )

3)εχει δοκιμασει κανεις τo wifi spot (tethering); Λειτουργει καλα;Υπαρχουν τιποτα κρυφές χρεώσεις;

ευχαριστω

1) δουλεύω το swype εδώ και καιρό. Είναι πολύ βολικό για μεγάλα μηνύματα και email!

κάνε εγράφη στο http://beta.swype.com και κατέβασε το από εκεί.

3) το tethering λειτουργεί άψογα.

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, είναι σαν να χρησιμοποιείς το ίντερνετ από το κινητό.

Βάλε οπωσδήποτε το 3g watchdog για να έχεις εικόνα πόσα ΜΒ σου καταναλώνει.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Μηπως ξέρει κανείς που βλέπω στο κινητό τους τηλεφωνικούς αριθμούς που κάλεσα τελευταία???(εκανα κληση σε ενα τηλεφωνο με σκοπο να το αποθηκευσω αργοτερα και τωρα ψαχνω ψαχνω αλλα δε το βρισκω,μου γράφει μονο τις τελευταίες κλησεις που εκανα σε επαφες).

Μηπως ξέρει κανείς που βλέπω στο κινητό τους τηλεφωνικούς αριθμούς που κάλεσα τελευταία???(εκανα κληση σε ενα τηλεφωνο με σκοπο να το αποθηκευσω αργοτερα και τωρα ψαχνω ψαχνω αλλα δε το βρισκω,μου γράφει μονο τις τελευταίες κλησεις που εκανα σε επαφες).

Θα πας Τηελέφωνο > Αρχείο και εκεί θα βρεις όλες τις κλήσεις που έχεις πραγματοποιήσει.

Υ.Γ. Ευτυχισμένο το 2011 :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ελληνικό πληκτρολόγιο πώς βάλατε;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παρακαλώ διαγραφή Edited by lewton

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναρωτιέμαι αν το Optimus One μου είναι προβληματικό.

1. Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο Android, παρά μόνο LG.

2. H μπαταρία δε βγάζει καν μια μέρα, αν και παραδέχομαι ότι ακούω αρκετές ώρες μουσική και δεν το αφήνω κάτω σχεδόν καθόλου. Θα βοηθούσε ένας task killer;

3. Δεν είχε CD η συσκευασία....

Edited by lewton

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 έχεις δίκιο. αλλα συνήθησα το lg

2. πάλι έχεις δίκιο. βέβαια το κάνεις root(σελ 20) κατεβάζεις το cpu tuner και ρίχνεις τον επεξεργαστή σε idle mode στα 122mhz απο 245mhz. σώζεις μισή μέρα

3. Νο cd. ww.lg.gr

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Στην αρχική εικόνα στο widget της accuweather δεν έχει την πόλη μου(Ξάνθη). Το πιο κουφό είναι ότι όταν ψάχνει με gps μου βγάζει Amisinon..!? Αυτή είναι παλιά ονομασία μιας περιοχής καμιά 30αριά χιλιόμετρα μακρια προς Δράμα... Πάλι καλά που δεν μου έβγαλε την Ξάνθη με την τούρκικη ονομασία της ή την βουλγάρικη... Τέσπα... έχει κανείς καμια ιδέα για να το κάνω να δείχνει σωστα?

ΑΓΓΕΛΟΣ

άλλο widget καιρου κατέβασε απο market..αν και αυτό μου χτυπα πιο καλά στο μάτι απο τα άλλα

Δοκίμασα και το Gps με το Igo 8 και πραγματικά η απόδοση ήταν εκπληκτική . Βρήκε τη θέση σε λιγότερο από ένα λεπτό !!! :!:

Και μάλιστα όχι σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο αλλά απλά κοντά στο παράθυρο του σπιτιού !

Το iGo είναι δοκιμασμένη λύση. Είναι γρήγορο και οι χάρτες ανανεώνονται συχνά (Για Ελλάδα υπάρχουν χάρτες δεύτερου τετραμήνου 2010 και από TeleAtlas και από Navteq). Ούτε εδώ δουλεύει η πυξίδα. Οι χάρτες της Navteq δεν έχουν τελικό ς αλλά σ αλλά κατά τα άλλα είναι ΟΚ. Δοκιμάζεις και τους δύο και βλέπεις στην περιοχή που είσαι ποιος είναι καλύτερος. Επίσης μπορείς να βρεις pois (points of interest) από το www.pois.gr και να τα βάλεις μέσα.

To iGo έχει σχέση με τους δωρεάν «Χάρτες πλοήγησης για 1 χρόνο» που υποτίθεται ότι δίνει η LG;

edit: μάλλον όχι μιας και μόλις είδα αυτό. Έχω αρχίσει και διαβάζω από την αρχή σιγά-σιγά όλο το thread και παράλληλα παρακολουθώ και τα νέα posts. :p

-----------

1 έχεις δίκιο. αλλα συνήθησα το lg

2. πάλι έχεις δίκιο. βέβαια το κάνεις root(σελ 20) κατεβάζεις το cpu tuner και ρίχνεις τον επεξεργαστή σε idle mode στα 122mhz απο 245mhz. σώζεις μισή μέρα

3. Νο cd. ww.lg.gr

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

1. Αρχίζω και εγώ να συνηθίσω το LG... το μόνο που μου τη δίνει ακόμα είναι το να αλλάζω 3 φορές από Ελληνικά σε Αγγλικά και νούμερα και πάλι Ελληνικά. Μάλλον θα καταργήσω τα Αγγλικά και θα το γυρνάω σε Android για να γράψω Αγγλικά.

2. Μάλιστα. Root δε θέλω να το κάνω, τουλάχιστον για την ώρα.

3. Thanks.

Kαι άλλη μια ερώτηση: παρατηρώ ότι πολλοί προτείνετε το process killer από τις ανταγωνιστικές εφαρμογές του. Αν τον βάλω και αρχίσω να κλείνω processes γλιτώνω μπαταρία; Αν τον βάλω χαλάει η εγγύηση;

Edited by lewton

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καταρχην καλη χρονια να εχουμε!!!!!!!!

μετα απο 48 σελιδες,τις οποιες και δεν καταφερα να διαβασω ολες,:p θα μπορουσε καποιος να ανακεφαλαιωσει με τα θετικα και τα αρνητικα του p500????:)

μεγάλο μείον είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά με τη κάρτα sd. κατα τ'αλλά μόνο πλεονεκτήματα έχει σε σχέση βέβαια με υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. επίσης σημαντικό μείον είναι η έλειψη flash player

Sent from my LG-P500 using Tapatalk