Jump to content

L.Angel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by L.Angel

  1. Είχα το ίδιο δίλημμα καιρό τώρα. Είπα να δοκιμάσω το oneplus 6 A6000. Περιμένω να έρθει... ελπίζω να μη το μετανιώσω.:confused:
  2. Μια από τα ίδια και εγώ. Η τιμή του op6 είναι πλέον πολύ καλή (το 6/64 στα 355€). Στα ίδια λεφτά όμως βγαίνει και το mi8 αλλά με 6/128.... Μεγάλο δίλημμα!!! Οι περισσότεροι λένε ότι τα 1+ είσαι πιο ποιοτικά. Το mi8 έχει σαν πλεονέκτημα τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο ( για την ίδια τιμή), το face unlock μέσω hardware (αν δηλώσεις βέβαια χώρες Ασίας) ενώ το 1+ το κάνει μέσω firmware, και τον διπλό δεκτή gps. Το 1+ παίρνει πιο γρήγορα ενημερώσεις και λένε ότι αντέχει στον χρόνο (αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις αρκετά). Οπότε είναι λίγο δίλημμα: καλύτερη ποιότητα ή δυνατότητες/χαρακτηριστικά .
  3. Αν δεν κάνω λάθος η multilanguage 4.4.2 δεν είναι root. Ξέρει κανείς πως την rootάρουμε?
  4. Πρώτον, δεν είμαι Αθήνα και δεύτερον, την πήρα τόσο τον Μάιο, όταν ο κολλητός μου την πήρε 26 από τα Public.:) Απλά απάντησα στο προηγούμενο ερώτημα: ποια; από πού; και πόσο;
  5. http://www.ebay.com/itm/32GB-SanDisk-Ultra-MicroSDHC-MicroSD-Card-Class-10-UHS-U1-Adapter-Genuine-R-/161019872012?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item257d88430c
  6. Παρακαλώ! Δεν κάνει τίποτα! Είναι χαρά μου που φάνηκε χρήσιμη και σε κάποιον άλλον!:)
  7. factory reset από το recovery δοκίμασες? Αν βέβαια έχεις το recovery του minideal, ήταν προβληματικό οπότε έχεις τις εξής λύσεις: 1. περνάς καινούριο recovery με flashtools και μετά μέσω του recovery κάνεις factory reset. αν δεν δουλέψει το factory reset, περνάς rom μέσω του recovery. 2. περνάς κατευθείαν καινούρια rom (είτε του minideal είτε κάποια άλλη) με flashtools. Δεν αξίζει για θέμα λογισμικού να μπλέκεις με εγγυήσεις.
  8. Αυτή που έβαλα στο sendspace (http://www.sendspace.com/file/8m88g6) έχει amoi animations χωρίς τα κινέζικα γράμματα, apex pro launcher και gps.conf. odexed σημαινει οτι οι εφαρμογες του συστηματος εχουν και αρχειο .apk και αρχειο .odex. deodexed ειναι οταν ολες τις πληροφοριες της εφαρμογης τις συμπεριλαβεις στο αρχειο .apk. Οι εργοστασιακες rom είναι όλες odexed, όπως και η πλειοψηφεια των amoi n828 roms που βασιζεται στις εργοστασιακες. Αν κάποιος την θέλει σε deodexed version, μπορω να την ανεβασω. Προσωπικά δεν βρήκα διαφορες στην απόδοση ούτε κάποιος μπορούσε να πει ότι η μια είναι καλύτερη της άλλης.
  9. Ορίστε! http://www.sendspace.com/file/8m88g6 Απλά δίσταζα να την ανεβάσω γιατί δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου. Σε εμένα πάντως λειτουργεί απροβλημάτιστα. Να σημειώσω ότι δεν φέρω ευθύνη για οποιοδήποτε καταστροφικό γεγονός προκύψει εξαιτίας της rom. Ανεβάζω την stripped version, δηλαδή χωρίς την δική μου επιλογή από εφαρμογές, ώστε να περάσει ο καθένας τις δικές του. Έχει μόνο flashplayer και gravitybox_xposed installer. Είναι odexed έκδοση, όπως άλλωστε ήταν και η alexneoua. Εγκατάσταση γίνεται με custom recovery αφού κάνετε factory reset.
  10. Η βιετναμέζικη rom σε έκδοση για recovery καθαρισμένη από ξένες εφαρμογές είναι η MBS-BEAN454_Stock4.3_Final και την κατεβάζετε από εδώ http://d-h.st/Zku. Σε σχέση με την alexneoua τα πλεονεκτήματα είναι η εναλλαγή 3G στις κάρτες μέσα από το μενού, καλύτερο σήμα 3G και βελτιωμένη δόνηση (σύμφωνα και με τον Βιετναμέζο που την ανέβασε). Για το μαγείρεμα, ακολούθησα κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1801690 και αρκετή κοινή λογική. Δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά ούτε και το πιο απλό πράμα για κάποιον πρωτάρη.
  11. Εγώ χρησιμοποιούσα από τον Αύγουστο την Alexneoua_mod v.1.2 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μόλις είδα τη βιετναμέζικη είπα να την δοκιμάσω. Την μαγείρεψα και αντικατέστησα τα βιετναμέζικα animation με τα γνήσια Amoi, αντικατέστησα το launcher με Apex pro, έβαλα GravityBox και gps.conf και μερικά άλλα ψιλά και νομίζω πλέον είναι τέλεια! Antutu 14038! Πολύ καλή διαχείριση RAM, γρήγορο GPS. Οπωσδήποτε προτείνεται!!! Το αρχείο είναι το MBS-BEAN454_Stock4.3_Final.zip και το περνάς με recovery. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  12. Χαζεύοντας στο Aliexpress, έπεσα πάνω σε αυτό http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-3800mah-battery-for-Amoi-N820-N821-N828-N818-highest-capacity-battery/1199739788.html. Δελεαστική χωρητικότητα τα 3800mah αλλά από ποιότητα δεν ξέρω... Αν δεν είχα ήδη δεύτερη μπαταρία ίσως να την χτυπούσα!
  13. L.Angel

    Lenovo A706

    Το κινητό είναι dual standby ή dual active;
  14. Δεν είναι κάτι σπουδαίο. Είναι αυτό που κατέβασα. Απλά πρόσθεσα CACHE, USERDATA (που έλειπαν) και EBR1, EBR2 (για να κάνει partition στα 2,5GB) από το αρχείο DEATHKING 5.6.
  15. Σχετικά με τις ROM, αφού δοκίμασα αρκετές στη διάρκεια του καλοκαιριού, κατέληξα σε αυτή μέχρι στιγμής https://disk.yandex.com/public/?hash=90Mbp73jEEn0/Q6lY1EFpCH%2B4tSHI7RB5lrrVE6XSZg%3D&locale=ru. Βασίζεται στην εργοστασιακή 5.6, έχει ελληνικά (αν και την πρώτη φορά ανοίγει στα ρώσικα), χωρίς καθόλου κινεζιές και όλα δουλεύουν άψογα. Επίσης με τη συγκεκριμένη για πρώτη φορά το κινητό μου έσπασε το φράγμα των 14000 στο Antutu. Είναι και ψηφισμένη πρώτη στο ρώσικο φόρουμ http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D456263. Απλά το αρχείο δεν είχε CACHE και USERDATA και τα πέρασα από άλλη ROM. Καταμερισμό 2,5GB μπορείς να κάνεις σε οποιαδήποτε ROM μέσω FlafhTools, αρκεί να αντικαταστήσεις τα αρχεία EBR1 και EBR2 που έχει με αυτά της ROM του DEATHKING. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου προτείνει τρόπο να στείλω το πλήρως τροποποιημένο δικό μου πακέτο.
  16. Καλά το κατάλαβα λοιπόν!
  17. Βασικά η ρομ που πόσταρα δεν ειναι η original αλλά βασίζεται σε αυτήν. Συνδυάζοντας το με το γεγονός ότι κάποιος ανέφερε σε προηγούμενο ποστ πως παρέλαβε το κινητό με εγκατεστημενη την 5.6, υποψιάζομαι οτι ισως ειναι καινούρια ρομ απο minideal ή κάποιο άλλο κατάστημα. Έχει επίσης και το ίδιο bug με αυτήν του minideal που είχε το κινητό μου όταν ηρθε (Ρυθμίζω το email app με αυτο του πανεπιστημιου μου, μου τα εμφανίζει και οταν πάω να ανοίξω ενα mail κλείνει η εφαρμογή. Ευτυχώς υπάρχει το K9 mail.).
  18. Να κάνω μια ερωτηση. Το buttonled πρέπει κάθε φορά που ανοίγουμε το κινητό να το ενεργοποιούμε ή κάνω κάτι λάθος??? Πάντως και με προηγούμενες ρομ δεν μπόρεσα να το κάνω να τρέχει με το άνοιγμα. Να προσθέσω πως έχω ενεργοποιήσει τις προσβασιμότητες και τα σχετικά.
  19. Έχει Ελληνικά και πολλές άλλες γλώσσες. Είναι η τελευταία εργοστασιακή 5.6, ροοταρισμένη, πολύγλωσση, απαλλαγμένη από όλες τις κινεζιές και με τον πολύ καλό Apex Pro Launcher. Δεν εντόπισα κάποιο bug από το πρωι που την φλάσαρα. Νομίζω είναι μια πολύ καλή λύση, ειδικά για όποιον θέλει και Ελληνικά.
  20. Original firmware v5.6 από 06/06/2013 http://forum.etbuying.com/viewtopic.php?f=18&t=3940
  21. Λειτουργεί το Navigon στο Ν828?! Ποιά έκδοση? Απ'οτι ξέρω έχει πρόβλημα με τα δίκαρτα...
  22. Εγώ διαπίστωσα γενικότερο πρόβλημα στο wifi, data και GPS. Έχω φλασάρει πολλές φορές τις τελευταίες μέρες την συγκεκριμένη ROM αλλά και άλλες. Πάντα μετά από καλό και πολλαπλό γενικό καθάρισμα, τόσο με CWM όσο και με TWRP,και πάντα μόνο η συγκεκριμένη μου εμφανίζει δυσλειτουργίες. Όλες οι άλλες λειτουργούν άψογα.
  23. Όσες φορές και να την φλασάρω, με καλά καθαρίσματα προηγουμένως, ανοίγω το wifi και μερικές φορές μπαίνει κανονικά αλλά τις περισσότερες δείχνει συνδεδεμένο αλλά δεν γίνεται μλέ και δεν μπαίνει ίντερνετ. Το ίδιο και με το 3G. Το fast boot το απενεργοποιείς και εντάξει.
  24. Εμένα τουλάχιστον δεν μου βγήκε και τόσο τέλεια. Κολλάει η εναλλαγή/ενεργοποίηση wifi/data. Κατά τ'άλλα καλή είναι, άλλα αν δεν λειτουργούν αυτά... Επιστροφή στην DeathKing5.6.
  25. Καλησπέρα! Σχετικά με τα ακουστικά. Επειδή δοκίμασα από LG P500 και δεν λειτουργούν καλά. Συγκεκριμένα, ο ήχος ακούγεται από το βάθος και γίνεται κανονικός μόνο όταν κρατάω πατημένο το πλήκτρο απάντησης του handsfree (το οποίο δεν λειτουργεί σαν πλήκτρο απάντησης)...?! Διάβασα στο google ότι AMOI και GIAYU έχουν διαφορετικά βύσματα από τις άλλες εταιρίες (ο διαχωρισμός των τμημάτων στο βύσμα: δεξί, αριστερό, μικρόφωνο, ηχείο). Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε γνήσια ή κάποια που εγγυημένα δουλεύουν?
×
×
  • Create New...