Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus One (P500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μερικές απορίες κι από εμένα:

Το documents to go και το think office μου διαβάζουν τα έγγραφα μονο όταν ειμαι συνδεδεμένος στο νετ αλλιώς μου βγάζει ότι "δεν υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να εκτελέσουν αυτή την ενέργεια". Τι φταίει;

Δεν μπορώ όταν ακούω ραδιοφωνο να ελαχιστοποιείται η εφαρμογή για να μπορώ να χρησιμοποιώ παράλληλα το κινητό;

Για msn messenger υπάρχει app;

Θενκς ιν αντβανς

Μερικές απορίες κι από εμένα:

Το documents to go και το think office μου διαβάζουν τα έγγραφα μονο όταν ειμαι συνδεδεμένος στο νετ αλλιώς μου βγάζει ότι "δεν υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να εκτελέσουν αυτή την ενέργεια". Τι φταίει;

Δεν μπορώ όταν ακούω ραδιοφωνο να ελαχιστοποιείται η εφαρμογή για να μπορώ να χρησιμοποιώ παράλληλα το κινητό;

Για msn messenger υπάρχει app;

Θενκς ιν αντβανς

αυτο με τα εγγραφα δε το ξερω, το μονο που εχω μεχρι στιγμης διαβασει ειναι pdf και με αυτο δεν εχω θεμα καθως εχω κατεβασει το reader της adobe που τρεχει πιο γρηγορα

ραδιοφωνο και βεβαια μπορεις να ακους οσο κανεις αλλα πραγματα, πατα το home και θα σε βγαλει παλι στο κεντρικο μενου

για msn κατεβασε το msn talk απο το μαρκετ , ειναι παρα πολυ καλο

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

καθε φορα που συνδεομαι μέσω wi-fi και προσπαθω να κατεβασω εφαρμογες απο το android market ή να ενημερώσω αυτες που έχω ήδη εγκαταστήσει μου βγάζει το εξής μηνυμα :

''Εγινε ενημερωση του υλικολογισμικου.Η τρεχουσα εκδοση είναι η V10B_00

Για να κανετε έλεγχο για ενημερώσεις,πατηστε το πλήκτρο Μενού και επιλέξτε Ειδοποίηση για ενημερώσεις.

Νέα χαρακτηριστικά στη V10B_00

Για να ενημερώσε το υλικολογισμικο, συνδεστε με καλωδιο τη συσκευη σας στον υπολογιστη και ανοίξτε το pc Suite.."'

Τι κάνω ρε παιδιά? Δοκιμάζω να κάνω update με το pc suite αλλά τίποτα..Ι desperately need help :worry::worry:

Παιδιά καλησπέρα

Πήρα και εγω το κινητάκι επιτέλους. Διάβασα ολα τα προηγούμενα ποστ όσο αφορά το gps και την πλοήγηση, δεν έβγαλα καμία άκρη και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ.

Μπορεί να πει κάποιος αναλυτικά τι πρέπει να κάνω για να έχω gps στο κινητό όλα κομπλε με χάρτες και φυσικά χωρίς να χρεώνομαι? να διευκρινήσω πως δεν το έχω παρει απο το πλαισιο εγώ.

στο μενού έχει ένα εικονίδιο που λεεί "πλοήγηση", αυτο τι είναι?δεν κάνει?

Παιδιά καλησπέρα

Πήρα και εγω το κινητάκι επιτέλους. Διάβασα ολα τα προηγούμενα ποστ όσο αφορά το gps και την πλοήγηση, δεν έβγαλα καμία άκρη και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ.

Μπορεί να πει κάποιος αναλυτικά τι πρέπει να κάνω για να έχω gps στο κινητό όλα κομπλε με χάρτες και φυσικά χωρίς να χρεώνομαι? να διευκρινήσω πως δεν το έχω παρει απο το πλαισιο εγώ.

στο μενού έχει ένα εικονίδιο που λεεί "πλοήγηση", αυτο τι είναι?δεν κάνει?

Μα επιτέλους και εγώ 40 μέρες τώρα δεν έχω βγάλει άκρη ελπίζω κάποιος να βοηθήσει.

Gps με χάρτες χωρίς σύνδεση ίντερνετ...

Το ndrive απο το μαρκετ το δοκιμασατε?

Μπειτε μετα στο market του ndrive αφου το εγκαταστησετε και δειτε αν θα κατεβασει αυτοματα τους χαρτες

Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Μα επιτέλους και εγώ 40 μέρες τώρα δεν έχω βγάλει άκρη ελπίζω κάποιος να βοηθήσει.

Gps με χάρτες χωρίς σύνδεση ίντερνετ...

Πηρα το κινητο πριν λιγες μερες και το ψαχνω, εχω κατεβασει 3-4 προγραμματα για πλοηγηση χωρις ιντερνετ π.χ. IGO8 , μολις τα εγκαταστησω κ τα δοκιμασω θα τα ανεβασω οσα παιζουν σωστα για αυτους που ενδιαφερονται.

Κατι αλλο, θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει κανει root αν ειναι ευκολο να αντιστραφει η διαδικασια ετσι ωστε να μη χασουμε την εγγυηση ,το ρωταω γιατι διαβασα καποιον εδω που δεν φευγει το power user...

Τελος, ποια προγραμματα ή ρυθμισεις ειναι τοσο must ωστε καποιος να κανει root και αν εχει σημαντικα οφελη απο αυτα, το ρωταω γιατι δεν εχω εξοικιωθει με το κινητο κ δε θελω να κανω καμια βλακεια αθελα μου..

Edited by leodary

τελικα τωρα που το παρατηρω βλεπω οτι κανει καποιες φορες, οχι σπανια, επανεκκινησεις και μετα μου βγαζει οτι η καρτα SD αφαιρεθηκε. να το παω για service η να περιμενω το firmware update της LG??

Πηρα το κινητο πριν λιγες μερες και το ψαχνω, εχω κατεβασει 3-4 προγραμματα για πλοηγηση χωρις ιντερνετ π.χ. IGO8 , μολις τα εγκαταστησω κ τα δοκιμασω θα τα ανεβασω οσα παιζουν σωστα για αυτους που ενδιαφερονται.

To igo8 παιζει μια χαρα με το gps χωρις συνδεση στο ιντερνετ..βεβαια εχει αρκετα λαθη (το δοκιμασα σε συγκεκριμενη διαδρομη που την κανω καθε μερα)...

Θεωρω καλυτερο το sygic mobile map 10

To εχω εδω και 5 μερες και ακομα το μαθαινω...Για τα λεφτα του ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

Το προβλημα μου ομως ειναι το hands free ....Οταν το χρησιμοποιω ο αλλος δεν με ακουει σχεδον καθολου..Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ?Δεν ξερω αν εχει να κανει με την συσκευη ή με το hands free...

Το κινητό το περιμένω αύριο και δε ξέρω από πρώτο χέρι για το handsfree πάντως απ'ότι είδα σε reviews από το internet το handsfree που παρέχεται μαζί με το κινητό είναι ελεεινό(τέτοια τιμή και καλά handsfree από το κουτί χλωμό;)) οπότε μάλλον φταίει το handsfree.Πάντως αύριο θα ξαναποστάρω να σου πω σίγουρα.

Το κινητό το περιμένω αύριο και δε ξέρω από πρώτο χέρι για το handsfree πάντως απ'ότι είδα σε reviews από το internet το handsfree που παρέχεται μαζί με το κινητό είναι ελεεινό(τέτοια τιμή και καλά handsfree από το κουτί χλωμό;)) οπότε μάλλον φταίει το handsfree.Πάντως αύριο θα ξαναποστάρω να σου πω σίγουρα.

To handsfree είναι ελεεινό ως προς τη χρηστικότητα αλλά η ποιότητα της συνομιλίας είναι μια χαρά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To handsfree είναι ελεεινό ως προς τη χρηστικότητα αλλά η ποιότητα της συνομιλίας είναι μια χαρά.

Θα δοκιμασω αυριο ενα αλλο για να ειμαι 1000% σιγουρος...Αν ειναι το handsfree ειναι το λιγοτερο...Περνεις ενα νεο και τελειωνει το θεμα εκει!!!!

μια χαρα ειναι το handsfree και απορω που ασχολουμαστε με τετοιες λεπτομερειες.το κινητο εχει τρομερες δυνατοτητες και ενδιαφερον θα ηταν να γραφοταν ουσιαστικες εμπειρειες και tips. Εμενα με εχει προβληματισει πολυ το θεμα με τη καρτα sd οποτε αποφευγω το root γιατι δε νομιζω να γλυτωσω το service.

το καλυτερο παντως λογισμικο gps με διαφορα ειναι το sygic aura

παντως για να ακουγεται καλα το handsfree πρεπει να μιλαμε κοντα στο μικροφωνο οπως και σε καθε αλλο handsfree που ενω δοκιμασει

Edited by giokspy

Κατι αλλο, θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει κανει root αν ειναι ευκολο να αντιστραφει η διαδικασια ετσι ωστε να μη χασουμε την εγγυηση ,το ρωταω γιατι διαβασα καποιον εδω που δεν φευγει το power user...

Τελος, ποια προγραμματα ή ρυθμισεις ειναι τοσο must ωστε καποιος να κανει root και αν εχει σημαντικα οφελη απο αυτα, το ρωταω γιατι δεν εχω εξοικιωθει με το κινητο κ δε θελω να κανω καμια βλακεια αθελα μου..

υπάρχει επιλογή unroot στο πρόγραμμα αλλά δεν το έχω κάνει. πάντως με το cpu tuner κερδίζω extra μέρα στην μπαταρία.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ GPS!!!ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ SYGIC AURA ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ TRIAL ΕΚΔΩΣΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΕΙΔΙ???ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ IGO ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ???ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!

...από το internet το handsfree που παρέχεται μαζί με το κινητό είναι ελεεινό(τέτοια τιμή και καλά handsfree από το κουτί χλωμό;)) οπότε μάλλον φταίει το handsfree.

Όντως αυτό φταίει. Πρέπει να κρατάς το μικρόφωνο κοντά στο στόμα σου πράγμα που αναιρεί την έννοια του hands free....

Θα προτιμούσα επίσης να έχει σφουγγαράκια στα ακουστικά.

Πάντως με bluetooth λειτουργεί μια χαρά!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Το Bluetooth όντως δουλεύει πολύ καλά. Με το ίδιο ακουστικό bluetooth που είχα και παλιά παίζει πιο καλά και σε μεγαλύτερη απόσταση από το Sony Ericsson τηλέφωνο που είχα πριν.

Το hands free το έχω δοκιμάσει μόνο για να ακούσω μουσική και δεν μπορώ να πω ότι "τρελάθηκα". Γενικά το hands free δείχνει λίγο "φθηνιάρικο". Πάντως με τα ακουστικά του ipod που έχει ο γιος μου το κινητό παίζει πολύ καλύτερα από αυτά που είχε στην συσκευασία.

Καλημέρα,

χτες πήρα το P500 από το πλαίσιο (αφού δεν τους άρχισα στις κουτουλιές πάλι καλά) με την βάση του αυτοκινήτου δώρο. Από πρώτη άποψη φαίνεται καλό. Έχω κάποιες απορίες και θέλω τα φώτα σας...

1) Έβαλα το ξυπνητήρι να χτυπήσει στις 7:30 π.μ. και έκλεισα το τηλέφωνο να το φορτίσω το βράδυ. Το πρωί το άνοιξα στις 7:45 π.μ. αλλά δεν είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι. Το εικονίδιο ότι υπάρχει ξυπνητήρι είναι στο status bar.

2) Μου είπαν στο πλαίσιο ότι μόλις συνδεθώ και κατεβάσω το N-Drive αυτό θα κρατήσει το ΙΜΕΙ μου και θα έχω δωρεάν χάρτες για ένα χρόνο. Μετά τον ένα χρόνο τι κάνω;; Αγοράζω καινούριους ή υπάρχει κάτι "σπασμένο";

3) Πως μπορώ να βγάλω απο την εκκίνηση ότι δεν χρειάζομαι να τρέχει;;; (να μπορώ να τα τρέξω μόνο οταν θέλω εγώ;;)

4) Είδα σε παλιότερο post ότι ρώτησε και κάποιος άλλος χωρίς να λάβει απάντηση. Πώς μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο και αν μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση (όπως το πήρα ή να το κάνω unroot).

Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις ενός νέοπα στο Android. Μετά το Linux και τα Windows ώρα να ανακαλύψω τις δυνατότητες ενός άλλου λειτουργικού......

Όντως αυτό φταίει. Πρέπει να κρατάς το μικρόφωνο κοντά στο στόμα σου πράγμα που αναιρεί την έννοια του hands free....

Θα προτιμούσα επίσης να έχει σφουγγαράκια στα ακουστικά.

Πάντως με bluetooth λειτουργεί μια χαρά!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Μπορεις να μου πεις λιγο πως συνδεεις το κινητο με το bluetooth...? ( χρειαζεται καποιο προγραμμα ή μεσα απο τις ρυθμισεις το κανεις και αν ναι, πως?)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι......

Γιατί μερικές φορές ενώ πατάω το πλήκτρο η συσκευή δεν κλειδώνει?