Jump to content

Peiragmenos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Peiragmenos

  • Ημ. Γέννησης 20/03/1979

Peiragmenos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα, Επειδή δεν γνωρίζω που μπορώ να απευθυνθώ, υπάρχει κανείς που να γνωρίζει από επισκευές κινέζικων κινητών; Συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω τα πλήκτρα (καλωδιοταινία) στο Elephone P6000. Μένω Αθήνα. Τα πλήκτρα είναι αυτά: http://www.aliexpress.com/item/Original-Power-On-Off-Button-Volume-Key-Flex-Cable-FPC-Elephone-P6000-4G-FDD-LTE-5/32321740903.html?spm=2114.32010308.4.2.lVIy42 Εδώ φαίνεται η καλωδιοταινία. (στο 2:10) Υ.Γ. Αν πρέπει να μεταφερθεί το θέμα αλλού ας μεταφερθεί. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Δοκίμασα στον υπολογιστή στο σπίτι μου με Windows 7 Ultimate 64bit αλλά και στην δουλειά μου με Windows 7 Ultimate 32bit αλλά και στις δύο περιπτώσεις τζίφος. Όταν επιλέγω το αρχείο V20G_00.kdz και πατάω launch update τότε εμφανίζει αυτό το error [R&D Test Tools Log File] 09:13:19 : Launching SW update 09:13:19 : Unpacking KDZ 09:13:20 : KDZ file extraced 09:13:21 : Files were extracted. 09:13:21 : LGMobileDL Load. 09:13:21 : Port = -1 09:13:21 : Connecting to phone 09:13:21 : PHONE WAS NOT FOUND! 09:13:24 : ===FINISHED=== Σημείωση: Δεν υπάρχει το modem LG για να το καταργήσω... Κάθε βοήθεια δεκτή.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)
  3. Καλή χρησή η Rom που προτείνεται παραπάνω αλλά σε εμένα έπεσε λίγο μπαταριοφάγα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω την V20G_00.kdz????
  4. Καλημέρα, Κατάφερα και έβαλα την Oxygen. Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο theme γιατί είναι πολύ μαύρο και δεν μπορώ να δω τίποτα (όταν είμαι εκτός στο φως της ημέρας). Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιά είναι η καλύτερη Rom που μπορώ να εγκαταστήσω (λιγότερα bugs, περισσότερες ρυθμίσεις, πιο αξιόπιστη);;; Ευχαριστώ!!!!
  5. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να βάλω την Rom που προτείνει σε προηγούμενα post ο φίλος toolis (page 327);;; Ακόμη πως θα πάρω backup ότι χρειάζομαι από το κινητό μου;;;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!!!:):)
  6. Καλημέρα και χρόνια πολλά,

    Είμαι κάτοχος του P500 από όταν κυκλοφόρησε. Δεν το έχω πειράξει (ακόμα). Μπορείς να με βοηθήσεις να βάλω την ROM που προτείνεις και να πάρω backup αυτά που θέλω;;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!!!

  7. Καλημέρα, έρχομαι πάλι με μια ερώτηση για το wiglet του ρολογιού - καιρού. Υπάρχει κάποιο που μόλις το τηλέφωνο συνδεθεί στο διαδίκτυο (wifi - 3g) να ενημερώνεται αυτόματα μόνο του;;; Έχω εγκαταστήσει το WF&Clock wiglet αλλά δεν κάνει μόνο του ενημέρωση μόλις μπαίνω internet. Βασικά δεν κάνει καθόλου ενημέρωση!!!!
  8. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ρολόι στην αρχική οθόνη σαν αυτό που έχει το HTC στα φυλλάδια;;; Δεν θέλω να συνδέεται στο internet και μου έρθει κανένας λογαριασμός χχχχχ € :)
  9. Και εμένα εχτές το βράδυ όταν πρωτομπήκα στο market μου είπε κάτι για update αλλά από κεκτημένη ταχύτητα δεν πρόλαβα να το διαβάσω και χάθηκε..... :)
  10. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου...... ήταν αναλυτική και μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω!!!!!
  11. Καλημέρα, Έρχομαι με 2 ερωτήσεις... 1) Χτες χρειάστηκα να χρησιμοποιήσω το WiFi αλλά δεν βρήκα τρόπο να κάνω ανίχνευση ασύρματων δικτύων. Έτσι εγκατέστησα το Network Discavery. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο (σαν το Network Discovery);;;; 2) Υπάρχει κάποια σελίδα ή post που να αναφέρει τα καλύτερα και τα απαραίτητα προγράμματα που πρέπει να εγκαταστήσουμε στο P500;;; 3) Θέλω στην αρχική οθόνη να βάλω ένα ρολόι (σαν αυτό που έχει το HTC στα φυλλάδια cosmote, Γερμανός). Δοκίμασα 2-3 από το market αλλά ζήταγαν να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Γνωρίζει κανείς γιατί;;; Υπάρχει κάποιο χωρίς διαδίκτυο (να μην βρεθώ με τρελό λογαριασμό ξαφνικά)... Ευχαριστώ... Υ.Γ. 2η μέρα και η μπαταρία είναι στο 78%.... Καλά τα πάει ως τώρα!!!!!
  12. Αφού έκανα φασαρία και τους είπα ότι παντού (Γερμανό, cosmote) δίνουν την βάση δώρο απαίτησα να μου την δώσουν και εκεί. Τους είπα ότι στο site λέει δώρο η βάση και 1 χρόνο χάρτες. Μετά το γύρισαν το παραμύθι και είπαν πως επειδή το αγοράζω με επιδότηση συσκευής δεν δικαιούμαι αλλά πάλι με φασαρία και απειλή ότι ακυρώνω την αναβάθμιση τότε μου την έδωσαν κατ εξαίρεση (έτσι είπαν).... Γνωρίζει κανείς αν αξίζουν οι προστατευτικές ζελατίνες από το Jumbo;;;;;
  13. Καλημέρα, χτες πήρα το P500 από το πλαίσιο (αφού δεν τους άρχισα στις κουτουλιές πάλι καλά) με την βάση του αυτοκινήτου δώρο. Από πρώτη άποψη φαίνεται καλό. Έχω κάποιες απορίες και θέλω τα φώτα σας... 1) Έβαλα το ξυπνητήρι να χτυπήσει στις 7:30 π.μ. και έκλεισα το τηλέφωνο να το φορτίσω το βράδυ. Το πρωί το άνοιξα στις 7:45 π.μ. αλλά δεν είχε χτυπήσει το ξυπνητήρι. Το εικονίδιο ότι υπάρχει ξυπνητήρι είναι στο status bar. 2) Μου είπαν στο πλαίσιο ότι μόλις συνδεθώ και κατεβάσω το N-Drive αυτό θα κρατήσει το ΙΜΕΙ μου και θα έχω δωρεάν χάρτες για ένα χρόνο. Μετά τον ένα χρόνο τι κάνω;; Αγοράζω καινούριους ή υπάρχει κάτι "σπασμένο"; 3) Πως μπορώ να βγάλω απο την εκκίνηση ότι δεν χρειάζομαι να τρέχει;;; (να μπορώ να τα τρέξω μόνο οταν θέλω εγώ;;) 4) Είδα σε παλιότερο post ότι ρώτησε και κάποιος άλλος χωρίς να λάβει απάντηση. Πώς μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο και αν μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση (όπως το πήρα ή να το κάνω unroot). Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις ενός νέοπα στο Android. Μετά το Linux και τα Windows ώρα να ανακαλύψω τις δυνατότητες ενός άλλου λειτουργικού......
×
×
  • Create New...