Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Όσον αφορά την εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου και εκεί ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Όσον αφορά το λειτουργικό, αναμφισβήτητα είναι από τα πιο smooth στην απόκριση. Αλλά όσον αφορά τις ελλείψεις, είναι αντικειμενικά πολλές για να το θεωρήσει κάποιος ανταγωνιστικό λειτουργικό. Τώρα αν γίνεται τόση φασαρία για το πότε θα έρθει το copy/paste, τρομάζω να σκεφτώ πότε θα έρθουν όλα τα υπόλοιπα μιας και είναι τόσα πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Νομίζω ότι η Nokia έκανε καλά που τα προτίμησε (όσο και αν αυτό ακούγεται ιερόσυλο για ορισμένους) :) Πολύ σωστά έτσι κ μένα αυτή η εντύπωση που μου είχαν δώσει μόλις τα είχα πρωτοπιάσει για δοκιμή,αερινο λειτουργικό με τους ηλίθιους περιορισμούς βεβαίως βεβαίως..που ευτυχώς σίγουρα ΘΑ ΑΡΘΟΎΝ πολλοί απ αυτούς λόγο της συνεργασίας με τη Nokia κ κάτω απ τη πίεση του ανταγωνισμού.. και ήμουν απ τους πρώτους που..γκάριζα πριν κανότιγίνει η συμφωνια nokia ms αυτό ήταν το σωστό βήμα που έπρεπε να γίνει τη στιγμή που οι fan του symbian έλεγαν τα δικα τους δυστυχώς ΧΩΡΊΣ καν να το δοκιμάσουν καθόλου,μιας κ το symbian πλέον είναι "αρχαίο" σε εμπειρία χρήστη μπροστά στα άλλα! Τη παρούσα στιγμή ΔΕΝ αγοράζω wp7 για λόγους ότι ΔΕΝ είναι όπως πρέπει κ μπορεί να είναι ακόμα) αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά το καλοκαίρι κ πριν καν μπει η nokia που εκεί θα δούμε μεγάλες αλλαγές θα έχει ωριμάσει αρκετά προσθέτοντας απλά μερικές απ τις δυνατότητες που του λείπουν!:) προς το παρόν το HD7 είναι ποοολυ ωραία συσκευή αλλά όχι για μένα(κ για πολλούς άλλους πιστεύω),πάντως παρακολουθώ τα τεκταινομενα χαίρομαι που βρίσκουν λύσεις τα παιδιά να μπορούν να δουλέψουν στοιχειωδώς καλύτερα τη συσκευή τους και μ αρέσει που ms έχει τη πολιτική να δίνει τα updates σε ΌΛΟΥΣ τουλάχιστον μέχρι νεοτερας παρ όλο που δε μας τα λέει καλά έως τώρα με διάφορα μικρο bugακια(νεότητας)στη συμβατότητα πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα προς το τέλος του χρόνου κ μετά..εκεί περιμένω να πάρω κ το πρώτο windows phone 7 μου συνεχίζοντας τη χρόνια παράδοση μου στα wm(και να μη με φάει η..μήλομάνα!:p) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmar Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Αυτό είναι το τηλέφωνο είναι η πρώτη μου επαφή με smartphone και θεωρώ οτι καλύπτει τις ανάγκες μου. Σε αυτό που θα ήθελα την γνώμη σας είναι για την δίαρκεια της μπαταρίας του τηλεφώνου. Μέχρι σήμερα με χρήση ή χωρίς χρήση (απενεργοποιμένα wifi, bluεtooth κλπ) μετά απο 48 ώρες ή λίγο παραπάνω θέλει πάλι φόρτιση. Στις προδιαγραφές αναφέρει για χρόνο αναμονής πάνω από 300 ώρες. Η διαφορά απο το +300 έως το 60 άντε 65 είναι αρκετά μεγάλη. Σύμβάινει και σε άλλους ή έπεσα στην περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Αν έχεις ενεργή τη σύνδεση με το internet καταναλώνει ιδιαίτερα την μπαταρία. Σε γενικές γραμμές ούτως ή άλλως όλες οι σύγχρονες συσκευές 2 ημέρες βγάζουν με απλή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ξέρετε αν μέσα στις επόμενες αναβαθμίσεις θα μπορεί να μετατραπεί και σε personal wifi hotspot; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Ξέρετε αν μέσα στις επόμενες αναβαθμίσεις θα μπορεί να μετατραπεί και σε personal wifi hotspot; Δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικό. Είναι τόσα που περιμένουμε που έχει μεγαλώσει πολύ η λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Στον τελευταίο μου λογαριασμό έχω χρεώσεις για υπηρεσίες GPRS 33,36 ευρώ + ΦΠΑ:mad::mad::mad: Το Data connection και το 3G connection είναι συνεχώς στο OFF. To έχω ενεργοποιήσει ελάχιστα αυτό το μήνα(συνολικά 3-4 φορές για αποστολή email και ελάχιστο searching στο Internet). Τι στο καλό συνέβη και πήγε στα ύψη η χρέωση GPRS?:wacko: Παίζει κάτι άλλο?:confused: Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosxania Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Γεια σας και απο μενα...Καινουργιος στο φορουμ και ηρθε και μενα η ωρα μου για αλλαγη κινητου...Επειδη το αθλημα το εχω παρατησει αλλα επειδη το ν97 τα επεξε μου μπηκε στο ματι το hd7 με το wp7...Πρωτον και κυριοτερον...Το φερνει η wind γτ απο εκει θα το παρω λογω επιδοτησης θειας...και επισης ποια η γνωμη σας για το κινητο και ποια η τιμη του... Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον μου απαντησει...Θα τα λεμε και πιο συχνα απο εδω και περα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Διάβασε λίγο πιο πίσω σε αυτό το θέμα. Όλοι τη γνώμη μας λέμε και τις εμπειρίες μας, δεν βρίσκω λόγο να επαναλαμβανόμαστε. Και διάβασε καλά γιατί υπάρχουν πολλοί περιορισμοί από το συγκεκριμένο λειτουργικό και ίσως να μην σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 οσο αφορα για καποιο προγραμα για gps υπαρχει κατι νεοτερο ? ξερει κανεις ? ειναι ο μοναδικος λογος που με φρεναρει μεχρι στιγμης , και οσο κι αν εψαξα για το navigon δεν βρηκα κατι περα απο καποια βιντεο στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Το ΙGo 8 ειναι νεωτερο νομιζω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Το ΙGo 8 ειναι νεωτερο νομιζω. παιζει δηλαδη στα wm7? αν ναι η αν υπαρχει εστω καποιο αλλο προγραμα το παιρνω τωρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Προσωπικα δεν ξερω αν παιζει στα wm7. Εγω το εχω στα wm6.1 στο htc hd και παιζει τελεια. Οπως τελεια παιζει κ το destinator 7. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Προσωπικα δεν ξερω αν παιζει στα wm7. Εγω το εχω στα wm6.1 στο htc hd και παιζει τελεια. Οπως τελεια παιζει κ το destinator 7. Στα WP7 δεν παίζουν αυτά μιας και μιλάμε για εντελώς διαφορετικό λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του htc HD7, κυρίως για να έρθω σε επαφή με το νέο λειτουργικό της microsoft, θέλω να ρωτήσω, αν κάνω rout την συσκευή μου, ή όπως λέγεται αυτή η διαδικασία στα wp7, τότε μπορώ να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο σε κάθε ενέργεια μέσα στην συσκευή? Μπορώ να γράψω με ελληνικά εδώ στο forum πχ, μέσω της συσκευής? Μπορώ να γράψω email, ή sms με ελληνικούς χαρακτήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αν έχεις τη συσκευή του avatar σου, μην μπεις στον κόπο, θα το μετανιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αν δεν παιζει το igo8 ποιο παιζει? Κανενα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αν δεν παιζει το igo8 ποιο παιζει? Κανενα? Ελάχιστα από τα γνωστά. Περιμένουμε νέες εκδόσεις συμβατές με το εν λόγω λειτουργικό. Έχει κάνει την εμφάνιση του το Navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αν έχεις τη συσκευή του avatar σου, μην μπεις στον κόπο, θα το μετανιώσεις. Ναι, το desire HD έχω και το σκέφτομαι να το αλλάξω με το HD7. Τελικά τι γίνεται με το πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Έχει κυκλοφορήσει ένα πληκτρολόγιο που για να το βάλεις πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=917886 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmar Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Στον τελευταίο μου λογαριασμό έχω χρεώσεις για υπηρεσίες GPRS 33,36 ευρώ + ΦΠΑ:mad::mad::mad: Το Data connection και το 3G connection είναι συνεχώς στο OFF. To έχω ενεργοποιήσει ελάχιστα αυτό το μήνα(συνολικά 3-4 φορές για αποστολή email και ελάχιστο searching στο Internet). Τι στο καλό συνέβη και πήγε στα ύψη η χρέωση GPRS?:wacko: Παίζει κάτι άλλο?:confused: Αν χρησιμοποιήσες το gps για αρκετά λεπτά τότε μάλλον διακαιλογείται το ποσό. Εγώ το έθεσα σε λειτουργία για δευτερόλεπτα και η χρέωση έγινε για 6.0 Mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Είναι γνωστό το πρόβλημα των υπέρογκων data χρεώσεων στα WP7... http://www.engadget.com/2011/01/10/microsoft-investigating-errant-windows-phone-7-data-use/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostil Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Επικοινώνησα με την Cyta για να μου εξηγήσουν τι έχει γίνει. Η κοπέλα μου είπε ότι η χρέωση για Μοbile Internet είναι €1,18/ΜΒ:wacko: Υπάρχουν διάφορα πακέτα για Mobile Internet. Έτσι και γω έκανα το πακέτο €9,00 / 200ΜΒ το μήνα;) Παράθεση ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΑΠΟΕΛ ΜΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Η κοπέλα μου είπε ότι η χρέωση για Μοbile Internet είναι €1,18/ΜΒ:wacko: Όπως το πες... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Η cyta εχει κ mobile internet? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts