diaoloS Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 nod32 business edition antivirus 4 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ πριν με antivirus,αλλά μετά που κόλλησα ιό αγόρασα το ESET Nod32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Στο βασικό μου laptop που χρησιμοποιώ Ubuntu, έχω να βάλω antivirus 3 χρόνια, απ' όταν είχα Winblows. Στο 2ο που έχω Win XP αναγκαστικά για 2-3 εφαρμογές (Motorola RSD Lite, Navigon Fresh) χρησιμοποιώ Nod32. Μαζί με το Kaspersky πιστεύω είναι τα καλύτερα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Αvira & Zone Alarm :D Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 το avg το free απλα κανει μια χαρα τη δουλεια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deathvoice Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Avast... Μεχρι να ληξει...μετα δεν ξερω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos1288 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Nod32 και ξερω ψωμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 οταν βγηκε η δημοσκοπηση ψηφισα avg... τωρα ομως χρησιμοποιω ενα που δεν το χει η δηημοσκοπηση και εχω μεινει ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστημενος: microsoft essentials Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliunte Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 microsoft essentials κι εγω microsoft essentials Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 avast free πολυ ικανοποιημενος και πολυ ελαφρυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Το Panda Antivirus Pro 2011. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexuss Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 ναι ναι, nod και πάλι nod Παράθεση open source matters.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ποιο ειναι το πιο ελαφρυ αλλα αποτελεσματικο αντιβαιρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 και εγώ avast free έχω το τελευταίο καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ποιο ειναι το πιο ελαφρυ αλλα αποτελεσματικο αντιβαιρους; Αν εγώ σου πω το nod32, θα με πιστέψεις; Εγώ δεν θα σε πίστευα πχ, διότι είναι λίγες οι πιθανότητες να έχεις δοκιμάσει 20 antivirus. Για κάτι τέτοια, θεωρώ ότι πρέπει να δεις συγκριτικά test σε περιοδικά ή σε sites στο internet. Σόρρυ για το ύφος μου. Update: Για κάποιον με i3, i5, i7, όλα θα του φαίνονται ελαφρυά. Θεωρώ ότι σε κάτι τέτοιες ερωτήσεις, καλό είναι να θέτουμε τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 κι ομως θα σε πίστευα γιατί και γω αυτό χρησιμοποιώ σε λαπτοπ με c2d με 2γκιγκα ραμ σε πεντιουμ 4 με 512 ραμ τι να βαλω όμως; ψάχνω το ελαφρύτερο κυριως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Τυχαίο παράδειγμα έδωσα με το nod32. Το mc affee έχω εγώ. Προφανώς πρέπει να βάλεις πιο παλιά έκδοση κάποιου antivirus. Ποιο; Δεν ξέρω. Θα σου απαντήσει κάποιος με αντίστοιχο μηχάνημα, αν και καλύτερα να δεις συγκριτηκά τεστ της εποχής εκείνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 avg free... microsoft essentials... nod32 απογοητευμενος χρηστης! με τα 2 απο πανω ποτε δεν κολλησα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 και εγω το MS Essentials ελαφρύ και πλήρες (λες και μιλαω για 2 ειδη γιαουρτιου) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 κι ομως θα σε πίστευα γιατί και γω αυτό χρησιμοποιώ σε λαπτοπ με c2d με 2γκιγκα ραμ σε πεντιουμ 4 με 512 ραμ τι να βαλω όμως; ψάχνω το ελαφρύτερο κυριως Το MSE σε αντιστοιχα μηχανηματα παντως οταν κανει update και scan τα ψηλοσερνει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 scan τα περισσοτερα κανουν να το πισι να σερνεται αλλιως κανει πολλαπλασιο χρονο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Το Microsoft Security Essentaials χρησιμοποιώ πλέον και είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος, και από το γενονός του ότι είναι ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα είναι και καλό στην ανίχνευση ιών... Το μόνο κακό είναι ότι δεν σκανάρει ιδιαίτερα γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Εγώ 5 χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το Bitdefender Total Security σε όλες τις αναβαθμίσεις του και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είχα δοκιμάσει λίγο στο παρελθόν το NOD32 αλλά αν και πολύ ελαφρύ/γρήγορο δεν μου φάνηκε ούτε πλήρες ούτε ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Θα ήθελα ωστόσο να ακούσω γνώμες και συγκρίσεις από πρώην χρήστε του Bitdefender για να διαπιστώσω μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ESET Smart Security στα παράθυρα, τίποτα στο Ubuntu.:lol: Πολύ καλό. Το AVG που κατέβασα ήταν ''υπερπροστατευτικό''. Αρχεία χωρίς ιούς μου τα διέγραφε...:mad:Κατά τ' άλλα επίσης πολύ καλό. Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Το Microsoft Security Essentaials χρησιμοποιώ πλέον και είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος, και από το γενονός του ότι είναι ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα είναι και καλό στην ανίχνευση ιών... Το μόνο κακό είναι ότι δεν σκανάρει ιδιαίτερα γρήγορα. same here. πολυ καλο και ελαφρυ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts