Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave II (S8530)

haigoeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω πάνω στο samsung wate ii GT-S8530 έχει το λειτουργικό BADA 1.2 το έχει αγοράσει από μαγαζί της wind …

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αναβαθμίσουμε το κινητό αυτό ..

Μέσο kies δεν υπάρχει κάτι..

υπάρχει η δυνατότητα να το φλασαρουμε ..????

Edited by fanispan
Στέφανος

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 127
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν και είναι νεκρό το φόρουμ για το wave 2 . θέλω να γράψω κάτι που έγινε χτες στη συσκευή μου.

Ενώ κατέβαινα τα σκαλιά της πολυκατοικίας μου, από τον 2ο όροφο μου γλίστρησε το κιν από το χέρι καθώς το έβγαζα από την τσέπη, σε πρώτη φάση σκάει πάνω στα σκαλιά, αφαιρείτε καπάκι και μπαταριά , στη συνέχεια η συσκευή πέφτει(ελεύθερη πτώση) σε ένα κενό ενδιάμεσα από τα σκαλιά από ύψος 2 μιση ορόφων που οδηγεί στο λεβητοστάσιο - υπόγειο της πολυκατοικίας !!! πηγαίνοντας κάτω φρικαρισμένος είδα οτι η συσκευή ειχε μόνο μια γρατσουνιά πανω απο το volume button !!! έβαλα μπαταρια και άνοιξε σα να μη συναιβει τπτ! δεν ξερω τι να πω ,απλα.. απορώ πιο μερος του κινητού πρωτο-χτύπησε κατω και με εκανε να μην βαλω το χερι στην τσέπη για αλλαγή οθόνης ή νεας συσκευής! :yahoo::up::dance:

• 7 months later...

Έχω bada 1.2, πηγαίνω Ενημέρωση λογισμικού -> Έλεγχος για ενημέρωση -> ΟΚ γίνεται "Σύνδεση με το διακομιστή" και λέει "Αποτυχία λήψης". Τί θα γίνει επιτέλους για να κάνουμε καμια αναβάθμιση;

Τελικά έκανα επαναφορά και τώρα λέει "Καμία διαθέσιμη ενημέρωση". Αυτό σημαίνει οτι δε γίνεται τίποτα;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων