spirosbakos Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 κατι αναλογο για το wave ii .εβαλα αλλη ρομ και τωρα δεν μπορω να επαναφερω την οριτζιναλ.ευχαριστω Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 παιδια αν θελω να βαλω οποιαδηποτε αγγλικη rom πως "κρατω" τα Ελληνικα? πως επανερχομαι στην αρχικη? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 παιδια αν θελω να βαλω οποιαδηποτε αγγλικη rom πως "κρατω" τα Ελληνικα? πως επανερχομαι στην αρχικη? thanks Για το αν έχει ελληνικά παίζει ρόλο το .csc αρχείο. Για να βάλεις την JL2 απλώς την κατεβάζεις και την flashαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Για το αν έχει ελληνικά παίζει ρόλο το .csc αρχείο. Για να βάλεις την JL2 απλώς την κατεβάζεις και την flashαρεις. thanks././.τι εννοεις? μπορω να το βρω στην υποψηφια rom αν υπαρχει? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Ετοιμαζομαι να παρω το samsung wave 3 απο γνωστο καταστημα με το bada 2 αυτη ειναι η τελευταια εκδοση?επισης εχει απο την μανα του ελληνικα.Εσεις εχετε καποιο θεμα με το bada ειναι καλο και αξιολογο?Αν θελετε βοηθηστε στις αποριες μου πριν προβω σε αγορα.:):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ετοιμαζομαι να παρω το samsung wave 3 απο γνωστο καταστημα με το bada 2 αυτη ειναι η τελευταια εκδοση?επισης εχει απο την μανα του ελληνικα.Εσεις εχετε καποιο θεμα με το bada ειναι καλο και αξιολογο?Αν θελετε βοηθηστε στις αποριες μου πριν προβω σε αγορα.:):) η εκδοση 2.0 ειναι η τελευταια και η πολυαναμενομενη στα παλια waves. το bada δεν εχει χαος εφαρμογων αλλα μπορεις να βρεις αρκετεσ αξιολογες για να σε βολεψουν. ελλειψη βασικη θεωρειται το οτι δεν υπαρχει skype, αλλα στο μελλον ισως υπαρξει. γενικα ειναι αξιολογο λειτουργικο, σταθερο, καλη μπαταρια, εγω ως μετριος χρηστης απο το wave 1 ειμαι πολυ ευχαριστημενος. custom roms επισης κυκλοφορουν και θα σε βολεψει αρκετα αν εισαι μεσος χρηστης και δε ζητας τα παντα απο ενα κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ετοιμαζομαι να παρω το samsung wave 3 απο γνωστο καταστημα με το bada 2 αυτη ειναι η τελευταια εκδοση?επισης εχει απο την μανα του ελληνικα.Εσεις εχετε καποιο θεμα με το bada ειναι καλο και αξιολογο?Αν θελετε βοηθηστε στις αποριες μου πριν προβω σε αγορα.:):) Εγώ θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το κινητό, να το αναβαθμίζεις και να ψάχνεσαι γενικά, ΜΗΝ πάρεις κινητό με Bada OS. Η Samsung έχει δείξει ότι το έχει γραμμένο εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος. Καλύτερα να προτιμήσεις μια από τις εναλλακτικές (Android, Symbian Belle, Windows Phone 7.5). Αν σκοπεύεις να το πάρεις, να βάλεις 5-10 εφαρμογές και μετά κομπλέ, τότε να το προτιμήσεις γιατί είναι σταθερό, όμορφο και καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες. Απλά μην ποντάρεις στο τι ΘΑ βγει, όπως κάναμε οι περισσότεροι που έχουμε Wave 1/2. Δες τι υπάρχει τώρα και κρίνε με βάση αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 εγω θα του προτεινα, για οποιοδηποτε σκοπο κι αν το θελει ενα κινητο, να προτιμησει κατι αλλο εκτος bada. ακομα κι αυτες οι 5-10 εφαρμογες ειναι αμφιβολο αν θα υποστηριζονται πια... Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odt Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλησπέρα, σήμερα έκανα αναβάθμιση σε ένα wave 723 από την τελευταία official έκδοση 1.1 στην "όχι και τόσο official 2.0" με multiloader 5.64 Η αναβάθμιση έγινε χωρίς προβλήματα το κινητό πήρε μπρος κατευθείαν και μέχρι στιγμής σχεδόν όλα δείχνουν να δουλεύον καλά...και λέω σχεδόν όλα, γιατί έχω κάποια θεματάκια. Πρώτον πως μπορώ να σετάρω τις ρυθμίσεις για να έχω internet μέσω 3G, πάλεψα με το site της vodafone και τις ρυθμίσεις που στέλνει μέσω sms, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Επίσης, δεν έχω ελληνικό πληκτολόγιο. Από το ψάξιμο που έκανα, είδα ότι έχει να κάνει με το csc αρχείο. Έβαλα ένα με όνομα: "CSC_S7230E_Open_Europe_Common_OXA" το οποίο υποτείθεται ότι έκανε δουλειά. Αλλά τίποτα, δεν μπορώ να διαλέξω ελληνικά. Επίσης όταν πάω να κάνω proconfiguration, δεν μου βγάζει την επιλογή "EUR" φταίει το firmware; Είναι η πρώτη μου ενασχόληση με κινητό και δεν έχω καμία επαφή :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Εδω και 2 βδομάδες περίπου Exchange email account για τον hotmail λογαριασμό μου, έπαψε να συγχρονίζεται ενώ το gmail λειτουργεί κανονικά.:( Είχα τις παρακάτω ρυθμίζεις: Ρύθμιση (δυνατότητα Push) - Μπορεί να γίνει για Hotmail - Gmail. (εκτός αν σας παρέχουν από τη δουλειά email που να υποστηρίζει exchange) -Τι είναι το push email? -Push email στο κινητό, είναι ο τρόπος με τον οποίο, λαμβάνεις στο κινητό σου ένα email που στέλνεται στον λογαριασμό σου, άμεσα. Την ώρα δηλαδή που αποστέλνεται, "σπρώχνεται" στο κινητό σου, και δεν χρειάζεται να ελέγχει κάποιος κάθε Χ λεπτά αν έχει email. Σημειώσεις: * Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει φυσικά ενεργή σύνδεση δεδομένων. * Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Push θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Πως ρυθμίζεται: - Για Hotmail: 1- Πηγαίνουμε στο Accounts, Add Account 2- Επιλέγουμε Exchange ActiveSync account 3- Βάζουμε για email και username το email μας (μαζί με το @hotmail.com) και τον κωδικό μας. Το domain το αφήνουμε κενό 4- Πατάμε next και περιμένουμε 5- Εμφανίζεται μια άλλη οθόνη και βάζουμε server url: m.hotmail.com use SSL: YES Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Εδω και 2 βδομάδες περίπου Exchange email account για τον hotmail λογαριασμό μου, έπαψε να συγχρονίζεται ενώ το gmail λειτουργεί κανονικά.:( Είχα τις παρακάτω ρυθμίζεις: Δοκίμασε να βάλεις m.outlook.com αντί m.hotmail.com , αν και δεν είμαι σίγουρος.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Δοκίμασε να βάλεις m.outlook.com αντί m.hotmail.com , αν και δεν είμαι σίγουρος.. Μπα... τζίφος :( . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μπα... τζίφος :( . Λες να άλλαξε τίποτα στις ρυθμίσεις; μπορώ να δοκιμάσω να το σετάρω όταν πάω σπίτι (γιατί δεν χρησιμοποιώ το κινητό πλέον) και να σου πω αποτελέσματα! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Λες να άλλαξε τίποτα στις ρυθμίσεις; μπορώ να δοκιμάσω να το σετάρω όταν πάω σπίτι (γιατί δεν χρησιμοποιώ το κινητό πλέον) και να σου πω αποτελέσματα! Το κοίταξες τελικά? Πάντως αν άλλαξε o server url δεν θα επηρέαζε όλα τα λειτουργικά και όχι μόνο τα bada.? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Το κοίταξες τελικά? Πάντως αν άλλαξε o server url δεν θα επηρέαζε όλα τα λειτουργικά και όχι μόνο τα bada.? :confused: Το δοκίμασα μόλις τώρα. Μου βγάζει Network not available, ενώ το wifi είναι ανοικτό και σε σελίδες μπαίνει κανονικά... χμ.... Εσένα γράφει κάτι; 'Η απλά δεν έρχονται τα email ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Το δοκίμασα μόλις τώρα. Μου βγάζει Network not available, ενώ το wifi είναι ανοικτό και σε σελίδες μπαίνει κανονικά... χμ.... Εσένα γράφει κάτι; 'Η απλά δεν έρχονται τα email ? Ακριβώς το ίδο και σε 'μένα "δίκτυο μη διαθέσιμο". Στο άλλο σου κινητό το έχεις δοκιμάσει? Δοκίμασα και με το s.outlook.com και μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα. :mad: Με το EAS, μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αμέσως, καθώς και να βλέπετε όλους τους φακέλους, τα ημερολόγια και τις επαφές σας σε ένα σημείο. Αν η εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας υποστηρίζει το Exchange ActiveSync και πρέπει να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της μη αυτόματα, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω ρυθμίσεις. Server address (διεύθυνση διακομιστή): s.outlook.com Domain (τομέας): <αφήστε το κενό> User name (όνομα χρήστη): η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Password (κωδικός πρόσβασης): ο κωδικός πρόσβασής σας TLS/SSL encryption required (απαιτείται κρυπτογράφηση TLS/SSL): Yes (Ναι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ακριβώς το ίδο και σε 'μένα "δίκτυο μη διαθέσιμο". Στο άλλο σου κινητό το έχεις δοκιμάσει? Για δοκίμασε dub-m.hotmail.com στον server μπας και ... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Για δοκίμασε dub-m.hotmail.com στον server μπας και ... Τίποτα. Βγαζει το ίδιο μήνυμα με αυτό όταν βάζω το m.outlook.com "Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του λογαριασμού. Ελέγξτε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης " Δεν με αφήνει καν να φτιάξω τον λογαριασμό. :blink: Ενώ όταν βάζω "m.hotmail.com" "s.outlook.com", δημιουργείται ο λογαριασμός αλλά δεν μπορεί να συγχρονιστεί βγάζοντας το μήνυμα: "Μη διαθέσιμο δίκτυο" . Μήπως στο "όνομα χρήστη" πρέπει να βάλω κάτι άλλο, από την διεύθυνση του email μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τίποτα. Βγαζει το ίδιο μήνυμα με αυτό όταν βάζω το m.outlook.com "Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του λογαριασμού. Ελέγξτε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης " Δεν με αφήνει καν να φτιάξω τον λογαριασμό. :blink: Ενώ όταν βάζω "m.hotmail.com" "s.outlook.com", δημιουργείται ο λογαριασμός αλλά δεν μπορεί να συγχρονιστεί βγάζοντας το μήνυμα: "Μη διαθέσιμο δίκτυο" . Μήπως στο "όνομα χρήστη" πρέπει να βάλω κάτι άλλο, από την διεύθυνση του email μου? Τι να σου πω.. απ' όσα ξέρω, το email είναι.. :/ Μπορείς να σετάρεις το hotmail με τον άλλο τρόπο πάντως. Που δεν έχει push μεν, αλλά μικρό το κακό.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τι να σου πω.. απ' όσα ξέρω, το email είναι.. :/ Μπορείς να σετάρεις το hotmail με τον άλλο τρόπο πάντως. Που δεν έχει push μεν, αλλά μικρό το κακό.. Έχω και τον άλλο λογαριασμό, αλλά πρέπει να το ελέγχω συνέχεια και έχω καλομάθει με αυτό. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Έχω και τον άλλο λογαριασμό, αλλά πρέπει να το ελέγχω συνέχεια και έχω καλομάθει με αυτό. :p Μπορείς να το βάλεις να ελέγχει μόνο του κάθε 15 λεπτά. ΟΚ δεν είναι τραγικό. Νομίζω στο μυαλό μας είναι όλα :P Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Μπορείς να το βάλεις να ελέγχει μόνο του κάθε 15 λεπτά. ΟΚ δεν είναι τραγικό. Νομίζω στο μυαλό μας είναι όλα :P Μα... το είχα να το ελέγχει κάθε μια ώρα στις ωρες αιχμής / κάθε4 ωρες, την νυχτα ,ούτε καν 15 λεπτά. Το θέμα είναι οτι δεν ενημερώνεται. Δεν συγχρονίζεται μετά τα 15 λεπτα ή την μια ωρα που είχα και βγάζει το μήνυμα: Μη διαθέσιμο δικτυο. Edited September 30, 2013 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Μα... το είχα να το ελέγχει κάθε μια ώρα στις ωρες αιχμής / κάθε4 ωρες, την νυχτα ,ούτε καν 15 λεπτά. Το θέμα είναι οτι δεν ενημερώνεται. Δεν συγχρονίζεται μετά τα 15 λεπτα ή την μια ωρα που είχα και βγάζει το μήνυμα: Μη διαθέσιμο δικτυο. Σβήσε αυτό που έχεις (exchange) και απ' το πρώτο ποστ δες το 4.Α. βήμα , και επέλεξε windows live account. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σβήσε αυτό που έχεις (exchange) και απ' το πρώτο ποστ δες το 4.Α. βήμα , και επέλεξε windows live account. Στην αρχή εκανα αυτό, αλλά όταν συγχρονιζόταν μου κατέβαζε όλα τα emails :lost: και όχι μόνο το τελευταίο, κι έτσι πήγα στο exchange που δεν παρουσίαζε αυτό το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafrillion Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Το κινητό μου wave 723 μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα όπως αυτό στο βίντεο παρακάτω Τσέκαρα την μπαταρία και είναι εντάξει,επίσης το άνοιξα για να δω εάν φταίει κάποια καλωδιοταινία αλλά τίποτα και εκεί,άλλαξα λειτουργικό από bada 1.1 σε 2,0 αλλά πάλι τα ίδια... Παρακαλώ βοηθήστε με. Edited February 14, 2015 by kafrillion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts