tassosmer Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Στη rom iceandfire το gps αργει πολύ να λοκάρει ενώ στην cm λοκάρει αμέσως. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το βελτιώσουμε; Πέρασα τη iceandfire 1.0.2 και μου φαίνεται πολύ καλή εκτός απο αυτό το πρόβλημα. Update. Το ίντερνετ σέρνεται σε οποία εφαρμογή που χρησιμοποιεί ίντερνετ προσπαθησα να μπω. Στο ίντερνετ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα! Το gps όντως δυσκολεύεται στο να κλειδώσει. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και στην 1.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Μια παρατηρηση που εκανα.Οταν ειχα την 2.1 ρουταρισμενη με androot και το milestone overclock στα 1gh,νομιζα οτι το κινητο θα παθει ανακοπη.Τρομερη αποκριση,εκπληκτικη ταχυτητα.Ανοιγμα κλεισιμο εφαρμογων,browsing,gallery,επιστροφη στο home me home button.Γενικα πεταγε. Τωρα με froyo ειτε leaked ειτε CM,iceandfire,cronos,miui και χρονισμενο στα 900-1000mhz μπορει να προστεθηκαν ομορφα πραματα και λειτουργικα και τσιβιτζιλιδικα αλλα σε θεμα ταχυτητας ειναι οπως η 2.1 στα 550mhz. Εν κατακλειδι,η froyo μου δεινει την εντυπωση της πιο βαριας rom για το κινητο μας. Εχεις απολυτο δικιο!!!! Γι αυτο επεστρεψα στη 2.1 update 1 με χρονισμο στα 1000mhz. Τι να λεμε τωρα!! Το μηχανακι πεταει πραγματικα. Και απο αυτονομια?? Διπλασια απο την καλυτερη CM. Απλα γυριστε στη 2,1 για μια μονο ωρα και θα καταλαβετε. Η 2.2 δεν ειναι βαρια για το milestone. Απλα δεν ειναι ετοιμη, οπως και να το δουμε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Όπου να ναι θα βγει η τελική 2.2 να δούμε και τι λέει και αυτή... Ίσως να είναι πολύ καλύτερη από την leaked 2.2.1 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Βρε βρεεε...τι εγινε?πηρες νεξους? Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εχεις απολυτο δικιο!!!! Γι αυτο επεστρεψα στη 2.1 update 1 με χρονισμο στα 1000mhz. Τι να λεμε τωρα!! Το μηχανακι πεταει πραγματικα. Και απο αυτονομια?? Διπλασια απο την καλυτερη CM. Απλα γυριστε στη 2,1 για μια μονο ωρα και θα καταλαβετε. Η 2.2 δεν ειναι βαρια για το milestone. Απλα δεν ειναι ετοιμη, οπως και να το δουμε. Εγώ τώρα που είμαι ακόμα με Cyanogenmod 6.1.0 RC5 με overclock στο 1.1GHz και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο κινητό (2-3 κλήσεις τη μέρα, 5-6 μηνύματα, 10-15 λεπτά WiFi) είμαι στο 20% και είναι χωρίς φόρτιση ανοιχτό 4 μέρες και 1 ώρα. :ninja: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Kι άλλη leak ROM εδώ και 2-3 μέρες και απ' ότι φαίνεται πλησιάζουμε στην τελική κυκλοφορία σε λίγες μέρες. Το θέμα είναι: Όταν βγει η νέα ROM, που είτε εγκαθιστούμε μέσω OTA όταν βγει στην κυκλοφορία, είτε μέσω .sbf αν το βρούμε πιο γρήγορα, θα πρέπει να κάνουμε inject Vulnerable Recovery για να έχουμε πάλι τις μόντες μας? Είχαμε καλομάθει με την GOT .sbf ROM που το είχε ενσωματωμένο.. Πάντως το κινητό με τις τελευταίες εκδόσεις ROM (IceAndFire, CM, etc) που έχουν τους τελευταίους kernels και Drivers της Motorola πετάει..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Kι άλλη leak ROM εδώ και 2-3 μέρες και απ' ότι φαίνεται πλησιάζουμε στην τελική κυκλοφορία σε λίγες μέρες. Το θέμα είναι: Όταν βγει η νέα ROM, που είτε εγκαθιστούμε μέσω OTA όταν βγει στην κυκλοφορία, είτε μέσω .sbf αν το βρούμε πιο γρήγορα, θα πρέπει να κάνουμε inject Vulnerable Recovery για να έχουμε πάλι τις μόντες μας? Είχαμε καλομάθει με την GOT .sbf ROM που το είχε ενσωματωμένο.. Πάντως το κινητό με τις τελευταίες εκδόσεις ROM (IceAndFire, CM, etc) που έχουν τους τελευταίους kernels και Drivers της Motorola πετάει..! Επιμένω ότι σήμερα η πιο γρήγορη, αξιόπιστη και καλύτερη από θέμα αυτονομίας και multitasking ρομ είναι η original 2.1 update 1. Καλές οι μόντες μας, αλλά κάπου είχα απογοητευτεί από την απόδοση του κινητού, ενώ στην πράξη δεν έφταιγε το κινητό, αλλά εγώ που του έβαζα άλλες ρόμ. Γύρισα στην 2.1 και αμέσως φάνηκε η διαφορά στο θέμα της ταχύτητας και της αυτονομίας (σε σχέση με τη leak 2.2.1 των got). Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που καθυστερεί η τελική έκδοση της 2.2 από τη μοτορόλα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Γιάννη σίγουρα η 2.1-update1 είχε πολύ καλή αυτονομία, αλλά πχ τώρα με την IceAndFire 1.0.2 βλέπω σίγουρα 2 φουλ μέρες με την χρήση που κάνω. Ε δεν μπορώ να ζητήσω πολύ παραπάνω από το κινητό μου με 3.7" οθόνη και τόσα πραγματάκια να "τρέχουν" στο παρασκήνιο. Από θέμα αξιοπιστίας, ούτε με την IceAndfire ούτε με τις CM είχα κάποιο πρόβλημα, ούτε 1 ξαφνικό Reboot απ'όσο θυμάμαι, ούτε κάτι άλλο.. Κι εγώ βέβαια θα ήθελα το super Multitasking, καλύτερη διαχείρηση μνήμης, το έχω αναφέρει πολλές φορές. Γι' αυτό και πριν αρχίζω να ετοιμάζομαι για το Xoom, λέω να περιμένω να κυκλοφορήσουν και τα HP-Palm Tablets με WebOS, που διαβάζω ότι στον συγκεκριμένο τομέα είναι εξαιρετικό λειτουργικό. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Βρε βρεεε...τι εγινε?πηρες νεξους? Sent from my Milestone Το έχω αλλά μου ήρθε και το DHD από επιδότηση και έχω κολλήσει με το Desire HD... To nexus το χρησιμοποίησα 2-3 μέρες και είναι φοβερό αλλά με κέρδισε το Sense... Οπότε το nexus s πάει για πούλημα... Αλλά το Milestone παιδιά πιστεύω ότι είναι κάτι σαν το Hero όταν είχε βγει... Σταθμός δηλαδή για τα Android κινητά... Πιστεύω ότι με την καινούργια ROM που θα βγει και με τις μαγκιές που θα κάνουν τα αλάνια θα κρατήσει αρκετά ακόμα στο προσκήνιο... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Γιάννη σίγουρα η 2.1-update1 είχε πολύ καλή αυτονομία, αλλά πχ τώρα με την IceAndFire 1.0.2 βλέπω σίγουρα 2 φουλ μέρες με την χρήση που κάνω. Ε δεν μπορώ να ζητήσω πολύ παραπάνω από το κινητό μου με 3.7" οθόνη και τόσα πραγματάκια να "τρέχουν" στο παρασκήνιο. Από θέμα αξιοπιστίας, ούτε με την IceAndfire ούτε με τις CM είχα κάποιο πρόβλημα, ούτε 1 ξαφνικό Reboot απ'όσο θυμάμαι, ούτε κάτι άλλο.. Κι εγώ βέβαια θα ήθελα το super Multitasking, καλύτερη διαχείρηση μνήμης, το έχω αναφέρει πολλές φορές. Γι' αυτό και πριν αρχίζω να ετοιμάζομαι για το Xoom, λέω να περιμένω να κυκλοφορήσουν και τα HP-Palm Tablets με WebOS, που διαβάζω ότι στον συγκεκριμένο τομέα είναι εξαιρετικό λειτουργικό. Ενταξει. Θεμα αξιοπιστιας δεν αντιμετωπισα ουτε εγω ποτε. Απλα, εχω ενθουσιαστει πολυ με τη 2.1 (κουλο ε??) γιατι πιο πριν χρησιμοποιουσα την leaked rom απο τους got (η οποια εχει πολυ καλο multitasking). Ε, οι διαφορες ειναι πολυ σημαντικες και στην ταχυτητα και στην συτονομια. Τωρα, οι cm απο αυτονομια σκιζουν, αλλα η διαχειρηση της μνημης πασχει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Πριν αρκετα ποστ αναφεραμε οτι δεν περιμενουμε την επισημη 2.2 απο motorola γιατι θα ηταν 99,9% ιδια και μπορει καλυτερη.Αναφερομαι σ'αυτους που φορουν custom 2.2. Απ'οτι καταλαβαινω,οι ιδιοι οι Moders περιμενουν την 2.2 για να βελτιωσουν τις rom τους.Ισως κατι ξερει παραπανω η motorola και καθυστερει την αναβαθμιση της. @ddr2,ειπες πανω κατω το ιδιο πραμα που αναφερα πριν καποια ποστς.Συμφωνω και γω μαζι σου.Με την 2.1,το androot και το Milestone overclock,ημουν καλα.Αν εξαιρεσεις τα bugs που ειχε. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ο kabaldan έβγαλε και την νέα του CM,0.07-6.1.2-11.01.28, η οποία περιέχει τα παρακάτω: - proprietary files update (boot.img=>kernel, modules etc from SHOLS_U2_05.26.0) - the infamous SMS bugs fixed (the OS version should actually read 2.2.2, sorry, I left 2.2.1 there) - Greek support added to LatinIME 2.3 (including dictionary) - ext4 module included (can be used to mount ext2 only - writing to journalled ext3/4 is not working correctly yet) - new separate BPSW update.zip package (same as in SHOLS_U2_05.26.0/SHLA_U2_05.0C.0) Αυτό με το ext4 μπορεί να το εξηγήσει κάποιος? Είναι για να έχουμε φορμαρισμένη την mSD σε ext2/ext4 δηλαδή, ή κάνω λάθος? Και ακόμα, αυτό το BPSW σε τι χρειάζεται? ΑΝ περάσουμε την CM, πρέπει να περάσουμε και αυτό απαραίτητα? Περιμένω ακόμα για ένα Update που θα δώσει σήμερα ο IceAndFire, μιας και για μένα είναι ότι πρέπει η ROM του, αλλά το σκέφτομαι για το Greek Support στο πληκτρολόγιο CM.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Αυτό με το ext4 μπορεί να το εξηγήσει κάποιος? Είναι για να έχουμε φορμαρισμένη την mSD σε ext2/ext4 δηλαδή, ή κάνω λάθος? Το format παραμένει fat32, απλά μπορείς να δημιουργήσεις κάποιο partition (ξεχωριστό μέρος στην microSD όπου θα μπορείς να βάζεις εκεί αποκλειστικά εφαρμογές). Αν ας πούμε έχεις μια mSD 16GB μπορείς να φτιάξεις ένα partition των 4GB όπου θα βάζεις μέσα μόνο εφαρμογές. Ψάξε στο xda αν θες περισσότερες πληροφορίες. Και ακόμα, αυτό το BPSW σε τι χρειάζεται? ΑΝ περάσουμε την CM, πρέπει να περάσουμε και αυτό απαραίτητα? Όχι. Δεν χρειάζεται καν. Περιμένω ακόμα για ένα Update που θα δώσει σήμερα ο IceAndFire, μιας και για μένα είναι ότι πρέπει η ROM του, αλλά το σκέφτομαι για το Greek Support στο πληκτρολόγιο CM.. Το καλύτερο πληκτρολόγιο είναι μακράν το HTC_IME mod και η καλύτερη εφαρμογή για μηνύματα είναι το Handcent (που υποστηρίζει τους 160 χαρακτήρες με ελληνικά). Οπότε πιστεύω πως δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με άλλα πληκτρολόγια. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Μια ερώτηση παιδιά: Πέρασα την νέα IcaAndFire 1.0.3 προ ολίγου, και ενώ έκανα μόνο Wipe Dalvik, Wipe cache, σβήστηκε και ο λογαριασμός μου με τις επαφές μου κλπ. Πώς να τον επαναφέρω? Γιατί πάω Λογαριασμοί -> Προσθήκη και έχει μόνο facebook και Microsoft Exchange.. Edit: Το έλυσα το πρόβλημα, παρατηρήσα μετά από λίγο σβήνει και τα Google Apps κάθε Update... Οπότε με το που τα ξαναπέρασα, εμφανίστηκε και το αριχκό Guide του Android. Νέος driver, kernel, κλπ που υπόσχεται ακόμα καλύτερη μπαταρία πάντως..! Και στα πολύ θετικά, "Greek Support for LatinIME 2.3 keyboard". Edited February 1, 2011 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 And so it begins! Η πρώτη ROM 2.3 Gingerbread για το Milestone είναι γεγονός! Τα τζιμάνια-developers, κατάφεραν και έλυσαν το πρόβλημα που υπήρχε με το GSM Radio, και πλέον λειτουργεί και το τηλέφωνο. :) Είναι βασισμένη στο Android Open Source Project. [ROM] (AOSP GINGERBREAD) ShadowMOD-BR v2.3.2b1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939555 Προφανώς εντός των ημερών περιμένουμε CM7 Port από τον nadlabak, κλπ.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Άντε να δούμε πως θα πάει και αυτή η προσπάθεια... Την δοκίμασες??? Sent from my DesireHD with Mixed_Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Δυστυχώς δεν είχα χρόνο, το ΣΚ θα γίνουν οι μόντες μάλλον. :) Λογικά όμως τις επόμενες μέρες θα βγάλει την ROM του και ο nadlabak (cyanogen 7), οπότε λέω να περιμένω λιγάκι.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Την έχω περασμένη την 2.3 απο χτές το απόγευμα. Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, με το κλασσικό OC στο 1 giga νομιζω οτι είναι πιο γρήγορη απο Cronos και λοιπες Froyo.. Και αν εξαιρεσουμε το οτι το GPS δεν δουλευει δεν εχω συναντήσει άλλο bug! Σιγουρα θα χει τα κουσούρια της.. αλλα μεχρι τώρα όλα οκ! Με λίγα λόγια, άψογη προσπάθεια! Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Την έχω περασμένη την 2.3 απο χτές το απόγευμα. Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, με το κλασσικό OC στο 1 giga νομιζω οτι είναι πιο γρήγορη απο Cronos και λοιπες Froyo.. Και αν εξαιρεσουμε το οτι το GPS δεν δουλευει δεν εχω συναντήσει άλλο bug! Σιγουρα θα χει τα κουσούρια της.. αλλα μεχρι τώρα όλα οκ! Με λίγα λόγια, άψογη προσπάθεια! Αυτό διαβάζω κι εγώ, όλοι αναφέρουν την λέξη "Snappy". Ίσως 2.3 χρειαζόταν το κινητό για να αποκτήσει πάλι την απόκριση που έχει με το 2.1 :D Βγήκε ήδη fix για το GPS φίλε silencer, τσέκαρε στο θέμα του nadlabak. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Το τσέκαρα και το πέρασα ήδη.. ;) Ακόμα δεν έχω συναντήσει bug! Όταν βρω χρόνο, θα περάσω και τα memory optimizations της Cronos. Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά δεν έχει νόημα να μένετε στην 2.2 πλέον, η 2.3.2 που δοκιμάζω από χθες βράδυ μερι τώρα είναι (αν και Alpha version) σε εξαιρετικό επίπεδο..! Ούτε 1 Reboot, αρκετά καλή στην απόκριση, μπαταρία φαίνεται καλή μιας και ο driver/kernel είναι ο τελευταίος leaked της 2.2. Όλα δουλεύουν στην εντέλεια, εγκαθιστούμε απλά τα νέα Google Apps για CM7. Καλά το Screen-Off animation που είναι σαν να σβήνεις οθόνη CRT είναι όλα τα λεφτά..! :D Eιλικρινά είναι να απορείς με την Motorola πάντως. Εμείς θα έχουμε 2.3.2 στο κινητό μας με τα πάντα να δουλεύουν άψογα κι αυτοί ακόμα θα παλεύουν να ετοιμάσουν την 2.2.. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορεί ένας υπεύθυνος εκεί στην MOtorola να πει: Ελάτε εδώ ρε παιδιά, nadlabak, cyanogen, Feeyo, f_pasha, Edgar Castro, κλπ που ασχολούνται στο xda, πάρτε 10.000 δολλάρια ο καθένας για ένα δίμηνο (άντε συνολικά να τους φύγουν 200.000, ψίχουλα δηλαδή για την Motorola) και ετοιμάστε την 2.3 για το Milestone σε συνεργασία με τους ήδηη υπάρχοντες developers μας.. Και πολύ φτηνό Upgrade θα είναι και θα ανέβει και η Motorola και θα μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες της. Απλά πράγματα είναι.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά δεν έχει νόημα να μένετε στην 2.2 πλέον, η 2.3.2 που δοκιμάζω από χθες βράδυ μερι τώρα είναι (αν και Alpha version) σε εξαιρετικό επίπεδο..! Ούτε 1 Reboot, αρκετά καλή στην απόκριση, μπαταρία φαίνεται καλή μιας και ο driver/kernel είναι ο τελευταίος leaked της 2.2. Όλα δουλεύουν στην εντέλεια, εγκαθιστούμε απλά τα νέα Google Apps για CM7. Καλά το Screen-Off animation που είναι σαν να σβήνεις οθόνη CRT είναι όλα τα λεφτά..! :D Eιλικρινά είναι να απορείς με την Motorola πάντως. Εμείς θα έχουμε 2.3.2 στο κινητό μας με τα πάντα να δουλεύουν άψογα κι αυτοί ακόμα θα παλεύουν να ετοιμάσουν την 2.2.. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορεί ένας υπεύθυνος εκεί στην MOtorola να πει: Ελάτε εδώ ρε παιδιά, nadlabak, cyanogen, Feeyo, f_pasha, Edgar Castro, κλπ που ασχολούνται στο xda, πάρτε 10.000 δολλάρια ο καθένας για ένα δίμηνο (άντε συνολικά να τους φύγουν 200.000, ψίχουλα δηλαδή για την Motorola) και ετοιμάστε την 2.3 για το Milestone σε συνεργασία με τους ήδηη υπάρχοντες developers μας.. Και πολύ φτηνό Upgrade θα είναι και θα ανέβει και η Motorola και θα μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες της. Απλά πράγματα είναι.. Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα... Πρεπει να τους πληρωνεις ΙΚΑ , σικα... ασε δραμα η κατασταση Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Παιδιά δεν έχει νόημα να μένετε στην 2.2 πλέον, η 2.3.2 που δοκιμάζω από χθες βράδυ μερι τώρα είναι (αν και Alpha version) σε εξαιρετικό επίπεδο..! Ούτε 1 Reboot, αρκετά καλή στην απόκριση, μπαταρία φαίνεται καλή μιας και ο driver/kernel είναι ο τελευταίος leaked της 2.2. Όλα δουλεύουν στην εντέλεια, εγκαθιστούμε απλά τα νέα Google Apps για CM7. Καλά το Screen-Off animation που είναι σαν να σβήνεις οθόνη CRT είναι όλα τα λεφτά..! :D Eιλικρινά είναι να απορείς με την Motorola πάντως. Εμείς θα έχουμε 2.3.2 στο κινητό μας με τα πάντα να δουλεύουν άψογα κι αυτοί ακόμα θα παλεύουν να ετοιμάσουν την 2.2.. Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν μπορεί ένας υπεύθυνος εκεί στην MOtorola να πει: Ελάτε εδώ ρε παιδιά, nadlabak, cyanogen, Feeyo, f_pasha, Edgar Castro, κλπ που ασχολούνται στο xda, πάρτε 10.000 δολλάρια ο καθένας για ένα δίμηνο (άντε συνολικά να τους φύγουν 200.000, ψίχουλα δηλαδή για την Motorola) και ετοιμάστε την 2.3 για το Milestone σε συνεργασία με τους ήδηη υπάρχοντες developers μας.. Και πολύ φτηνό Upgrade θα είναι και θα ανέβει και η Motorola και θα μείνουν ευχαριστημένοι οι πελάτες της. Απλά πράγματα είναι.. Μπαμπη ποια χρησιμοποιεις? iceandfire ή CM7? edit: ειδα πως εχεις iceandfire.Την εβαλα πριν λιγο και τα σπαει προς το παρον.Το μονο που δε βρησκω(λεπτομερεια) ειναι να γραφει το ποσοστο της μπαταριας πανω στο εικονιδιο της μπαταριας... Edited February 5, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Μπαμπη ποια χρησιμοποιεις? iceandfire ή CM7? edit: ειδα πως εχεις iceandfire.Την εβαλα πριν λιγο και τα σπαει προς το παρον.Το μονο που δε βρησκω(λεπτομερεια) ειναι να γραφει το ποσοστο της μπαταριας πανω στο εικονιδιο της μπαταριας... IceAndFire και πάει εξαιρετικά ειδικά αν σκεφτούμε ότι είναι πρωη έκδοση..! Για το νούμερο στην μπαταρία δεν το έχω βρει. Στον Launcherpro ξέρω ότι υπάρχει. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Θα με κάνετε να ξαναβγάλω από το κουτί το milestone μου... Τι είστε εσείς??? Δεν αφήνετε ένα άνθρωπο στην ησυχία του... 2.3 λοιπόν με kernel της 2.2??? Και χωρίς κολλήματα??? Και beta ακόμα??? Αυτά είναι... Φαντάζομαι να ξεκλείδωνε και τον bootloader η Motorola τι πάρτυ θα γινότανε... Sent from my DesireHD with Mixed_Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts