Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΜΠΡΑΒΟ!!! Να σε ρωτήσω... Στο αρχείο bml1, τι είχες στο τέλος U3 or efused?

Με ενδιαφέρει να το κάνω κι εγώ, αλλά "ανήκω" στην efused κατηγορία και έχω έναν μικρό δισταγμό. Κατά άλλα νομίζω ότι μάλλον κι εγώ δεν θα κρατηθώ και θα το περάσω, όπως και να έχει...

Δυστυχώς παιδιά δεν κοίταξα το bml1 γιατί δεν ήμουν ούτε είμαι root. Άλλωστε κατάλαβα U3 or efused παίζουμε με πιθανότητες ούτως ή άλλως και για αυτό το σταύρωσα, έκλεισα τα μάτια και πάτησα το start στο Odin... Για την ιστορία είμαι με την τελευταία μαμίσια ελληνική ROM (JM1), απείραχτη με COS.

Πάντως έκανα 2 ώρες προετοιμασία για 2 λεπτά δουλειά, διάβαζα και ξαναδιάβαζα, τσέκαρα και καρατσέκαρα όλες τις παραμέτρους λες και θα πατούσα το κόκκινο κουμπί εκτόξευσης διηπειρωτικού πυραύλου με 3 πυρηνικές κεφαλές :p:wacko:

Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Xμμμ το αποτελεσμα στο quadrant ειναι 1570. Ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Xμμμ το αποτελεσμα στο quadrant ειναι 1570. Ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο?

Για Froyo είναι ΟΚ... δίνει μικρότερο σκορ το oclf, αλλά δεν έχει σημασία.

ΕDIT: Woah. Μόλις έγινα co-mod !... :) Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη κι ελπίζω να μην απογοητεύσω κανέναν :)

Edited by Tyxerakias
- Alex

Κάπου διάβασα σε μία ίδια ερώτηση στον RyanZa να απαντάει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό το κουλό με το quandrant...

Αντώνης

φιλε μου εδω δεν ειναι μερος για συγκρισεις συσκευων (να μη μας ξανασηκωνεται η πιεση παλι),αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν θελεις να τραβας βραδυνα ποιοτικα video μες τα μαυρα σκοταδια πηρες λαθος συσκευη,μην περιμενεις απο κανενα smartphone να κανει κατι τετοιο,παρε καλυτερα μια βιντεοκαμερα :this:

καλα ναι επισης αν θελω σοβαρο gps να παω να αγορασω ενα garmin το θεμα ομως ειναι τι δυνατοτητες εχουν αυτα που μας προσφερουν οι συσκευες μας και δε βρισκω αλλο τροπο να το διαπιστωσουμε περα απο τη συγκριση. Αλλα αφου ειναι θεμα υγείας πασο.:)

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

καλα ναι επισης αν θελω σοβαρο gps να παω να αγορασω ενα garmin το θεμα ομως ειναι τι δυνατοτητες εχουν αυτα που μας προσφερουν οι συσκευες μας και δε βρισκω αλλο τροπο να το διαπιστωσουμε περα απο τη συγκριση. Αλλα αφου ειναι θεμα υγείας πασο.:)

κανε μια αναζητηση στο φορουμ και θα μαθεις. :lol:

Καλησπέρα,

Μετά από αρκετό ψάξιμο με την αναζήτηση στο forum

(αν και είμαι σίγουρος ότι είχα διαβάσει παλιότερα κάτι σχετικό)

δεν κατέληξα κάπου... οπότε οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

1)Θέλω να αλλάξω το gmail account με το οποίο συνέδεσα το κινητό.

Πάω να σβήσω τον υπάρχον λογαριασμό και δεν γίνεται...

Είπα να βάλω πρώτα τον δεύτερο λογαριασμό, μπας και με αφήσει μετά να σβήσω τον άλλο τίποτα.

Υπάρχει κάποια λύση εκτός από επαναφορά στις εργοστασιακές?

Γιατί αν απαιτείται αυτό μάλλον θα γίνει όταν κάνω firmware update σε 2.2

2) Αυτό μάλλον δεν ταιριάζει εδώ αλλά αν τυχόν ξέρει κάποιος ας πει.

Υπάρχει καμιά android εφαρμογή για μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου;

Ευχαριστώ

ΕDIT: Woah. Μόλις έγινα co-mod !... :) Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη κι ελπίζω να μην απογοητεύσω κανέναν :)

Thanks και εγω κατι τετοιο υπεθετα αφου το συστημα τρεχει καλυτερα απο πριν αλλα επρεπε να ρωτησω :lol:

Congrats για το mod update man, το αξιζεις!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα,

Είπα να βάλω πρώτα τον δεύτερο λογαριασμό, μπας και με αφήσει μετά να σβήσω τον άλλο τίποτα.

2) Αυτό μάλλον δεν ταιριάζει εδώ αλλά αν τυχόν ξέρει κάποιος ας πει.

Υπάρχει καμιά android εφαρμογή για μετοχές του ελληνικού χρηματιστηρίου;

Ευχαριστώ

το ειχαμε κουβεντιασει σε παλιοτερα ποστ αυτο αλλα κι εγω που εψαξα τωρα δεν το εντοπισα,λοιπον πας ρυθμισεις->λογαρισμοι και συγχρονισμος εκει ξετικαρεις τον συνεχη συγχρονισμο και τον συγχρονισμο εφαρμογων,πατα κατω να βαλεις τον νεο λογ/σμο και μετα σβησε τον παλιο,καπως ετσι το ειχαμε κανει αν θυμαμαι καλα.

για το δευτερο που ρωτας δυστυχως δεν γνωριζω κατι

το ειχαμε κουβεντιασει σε παλιοτερα ποστ αυτο αλλα κι εγω που εψαξα τωρα δεν το εντοπισα,λοιπον πας ρυθμισεις->λογαρισμοι και συγχρονισμος εκει ξετικαρεις τον συνεχη συγχρονισμο και τον συγχρονισμο εφαρμογων,πατα κατω να βαλεις τον νεο λογ/σμο και μετα σβησε τον παλιο,καπως ετσι το ειχαμε κανει αν θυμαμαι καλα.

για το δευτερο που ρωτας δυστυχως δεν γνωριζω κατι

Αυτό το έχω δοκιμάσει αλλά δυστυχώς δεν γίνεται κάτι... μου λέει πως δεν είναι δυνατόν να συνδεθεί στον λογαριασμό.

ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Καλησπέρα,

1. Μενού- Εφαρμογές - Ρυθμίσεις - Διαχείριση εφαρμογών

2. Αριστερό κουμπί - Φίλτρο - Ολα (γέλα ελεύθερα με τη μετάφραση Third Part - Τρίτο μέρος)

3. Bρες και πάτα το Google Apps, Gmail storage, Gmail, Gtalk, Gtalk storage.

4. Διαγραφή cache και δεδομένων

5. Άνοιξε το market ή το google talk, και θα σου ζητήσει τα νέα στοιχεία gmail...

Έτοιμος

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ρε παιδιά δύο ερωτήσεις:

1. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να με αφήνει να βάλω διαφορετικούς ήχους σε κάθε επαφή χωρίς να χρειάζεται να την αντιγράψω στο τηλέφωνο?

2. Έχω εγκαταστήσει το Full Screen Caller ID αλλά μου κάνει κάτι «κολπάκια»…

Μήπως υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο?

@Alex: Καλό κουράγιο!!

Eίναι ένας απλός task manager που έχει δώσει η Samsung από τα Samsung Apps που έχεις στο τηλέφωνο... Δεν τον βλέπεις αν έχεις firmware παλιότερο από JM1. Δε χάνεις και τίποτα μην ανησυχείς :)

PDA I9000XWJG1

PHONE I9000XXJF5

CSC I9000XXJF9

Αυτά έχω γιαυτό δεν βλέπω τον task.

Ουφ και κόντεψα να πάρω τα βουνά.

Όλα τα συγχαρητήρια ποστ προς τον νέο μας co-mod, Tyxerakias[/member], αφαιρέθηκαν από το παρόν θέμα (για ευνόητους λόγους). Τα μηνύματα θα τα βρείτε εδώ. Το θέμα μένει ανοιχτό οπότε, όσοι θέλετε να προσθέσετε τις ευχές σας, το κάνετε εκεί.

Kαλή συνέχεια. :)

τυχερακια σειρα εχει η βουλη!το προγραμματακι που μου ειπεσ χθες ειναι καλο παιζει και υποτιτλουσ αλλα κολαει συχνα την εικονα αν κανεις αποτομες αλλαγες σε σημεια του βιντεο :( μου ειπες οτι ειναι οτι πιο ελαφρυ να μην ψαξω να βρω κατι αλλο θα κολαει πιο πολυ??φαντασου οτι το τηλ ειναι απειραχτο ετσι?

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Παιδια παραπανω ειχε δωθει ενα λινκ για το swype με ελληνικα απο xda. Το εβαλε κανεις? Εγω το δοκιμασα αλλα δεν εχει τα ελληνικα.

Μαλλον δεν φταει το swype, αλλα το γεγονος πως με τον root explorer δεν μπορω να το μεταφερω στο system/app. Δειχνει πως μεταφερεται, δεν βγαζει καποιο λαθος, αλλα τελικα δεν πηγαινει εκει το αρχειο. Mεσω adb το comand ειναι push /system/app/swype.apk?

EDIT: Ακυρο, ο root explorer μου δεν ηταν updated. Problem solved.

Αντωνη με ειχες ρωτησει αν δουλευον ολες οι εφαρμογες. Αν εξαιρεσεις το vault, ολες οι αλλες λειτουργουν κανονικα :)

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Λοιπόν, αφού το έψαξα αρκετά τις τελευταίες 3 μέρες το θέμα της ενεργοποίησης της επανεκκίνησης με τα 3 κουμπιά ώστε να μπεις σε recovery/download mode, αποφάσισα να το κάνω.

Διαβάζοντας στο xda σχεδόν το σύνολο των σελίδων για το συγκεκριμένο ζήτημα, κατέληξα ότι δεν έχει να κάνει με το αν έχεις bml1 με U3 ή efused.

Αναφέρονταν διάφορα post σε bricks συσκευών, αλλά βλέποντας το ιστορικό των χρηστών που το λέγαν, παρατήρησα (χωρίς να είμαι απόλυτος), ότι μάλλον δεν είχε και πολυασχοληθεί με το άθλημα ο εκάστοτε "brickαρισμένος", και ότι μάλλον ανοησία είχε γίνει. Υπήρχαν χρήστες με efused και U3 συσκευές, που είτε το πετύχαιναν, είτε brickάριζαν τις συσκευές τους.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι η συσκευή που έχουμε στα χέρια μας (έχει ήδη πολυαναφερθεί από πολύ πιο έμπειρους χρήστες, σε android , από μένα) δεν μπορεί να μετατραπεί σε τούβλο εύκολα, εκτός και αν flashάρεις rom από άλλη συσκευή.

Εγώ "είμαι" efused και το update πέτυχε, χωρίς καμία δυσκολία και διήρκεσε όσο ένα reboot, και δεν υπερβάλω.

Οπότε ενθαρρύνω όσους θέλουν και πιστεύουν ότι θα τους χρειαστεί, να το κάνουν άφοβα.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

{off topic} ο Tyxerakias (Alex) είναι πραγματικό "Διαμάντι" για το forum, και ένα δημόσιο ευχαριστώ για την βοήθεια που απλόχερα προσφέρει, σε μένα και σε άλλους εδώ μέσα

Matt

Λοιπόν, αφού το έψαξα αρκετά τις τελευταίες 3 μέρες το θέμα της ενεργοποίησης της επανεκκίνησης με τα 3 κουμπιά ώστε να μπεις σε recovery/download mode, αποφάσισα να το κάνω.

Διαβάζοντας στο xda σχεδόν το σύνολο των σελίδων για το συγκεκριμένο ζήτημα, κατέληξα ότι δεν έχει να κάνει με το αν έχεις bml1 με U3 ή efused.

Αναφέρονταν διάφορα post σε bricks συσκευών, αλλά βλέποντας το ιστορικό των χρηστών που το λέγαν, παρατήρησα (χωρίς να είμαι απόλυτος), ότι μάλλον δεν είχε και πολυασχοληθεί με το άθλημα ο εκάστοτε "brickαρισμένος", και ότι μάλλον ανοησία είχε γίνει. Υπήρχαν χρήστες με efused και U3 συσκευές, που είτε το πετύχαιναν, είτε brickάριζαν τις συσκευές τους.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι η συσκευή που έχουμε στα χέρια μας (έχει ήδη πολυαναφερθεί από πολύ πιο έμπειρους χρήστες, σε android , από μένα) δεν μπορεί να μετατραπεί σε τούβλο εύκολα, εκτός και αν flashάρεις rom από άλλη συσκευή.

Εγώ "είμαι" efused και το update πέτυχε, χωρίς καμία δυσκολία και διήρκεσε όσο ένα reboot, και δεν υπερβάλω.

Οπότε ενθαρρύνω όσους θέλουν και πιστεύουν ότι θα τους χρειαστεί, να το κάνουν άφοβα.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

{off topic} ο Tyxerakias (Alex) είναι πραγματικό "Διαμάντι" για το forum, και ένα δημόσιο ευχαριστώ για την βοήθεια που απλόχερα προσφέρει, σε μένα και σε άλλους εδώ μέσα

Φίλε αν καταλαβα καλά δεν σου δούλευε ο συνδυασμός με τα τρεία πλήκτρα για να μπεις σε recovery mode και έκανες την διαδικασία με το adb?

@Tyxerakia

Ευχαριστώ για την απάντηση. Διάβασα το faq και έλεγξα όλες τις παραμέτρους και τα προγράμματα, που επισημαίνεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει! Πιο συγκεκριμένα, αποτυγχάνει η εγκατάσταση Driver συσκευής USB MTB. Μήπως μπορώ να βρώ τον driver κάπου ξεχωριστά; ΔΕΝ αλλάζει κάτι ούτε με τις ρυθμίσεις συμβατότητας! Είμαι απελπισμένος! Με συγχωρείτε για την επιμονή μου... :(

jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

@Tyxerakia

Ευχαριστώ για την απάντηση. Διάβασα το faq και έλεγξα όλες τις παραμέτρους και τα προγράμματα, που επισημαίνεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει! Πιο συγκεκριμένα, αποτυγχάνει η εγκατάσταση Driver συσκευής USB MTB. Μήπως μπορώ να βρώ τον driver κάπου ξεχωριστά; ΔΕΝ αλλάζει κάτι ούτε με τις ρυθμίσεις συμβατότητας! Είμαι απελπισμένος! Με συγχωρείτε για την επιμονή μου... :(

driver μπορω να σου σηκωσω εγω στο ιντερνετ τωρα ομως θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να αναιβει, αν βιαζεσαι ψαξε στο ιντερνετ για I9000 64 η 32bit drivers και θα βρεις σιγουρα.

@Tyxerakia

Eίσαι σίγουρος ότι έκανες όλα αυτά τα updates στα windows που χρειάζεται; Οι drivers υπάρχουν στον οδηγό για το adb, και τους έχει και το ίδιο το Kies.

Edited by Tyxerakias
- Alex

1. Μενού- Εφαρμογές - Ρυθμίσεις - Διαχείριση εφαρμογών

2. Αριστερό κουμπί - Φίλτρο - Ολα (γέλα ελεύθερα με τη μετάφραση Third Part - Τρίτο μέρος)

3. Bρες και πάτα το Google Apps, Gmail storage, Gmail, Gtalk, Gtalk storage.

4. Διαγραφή cache και δεδομένων

5. Άνοιξε το market ή το google talk, και θα σου ζητήσει τα νέα στοιχεία gmail...

Έτοιμος

Δυστυχώς ούτε αυτό πιάνει... αφού τα σβήσω

Όταν έχω απενεργοποιημένο τον συγχρονισμό το google talk δεν ανοίγει ή αν ανοίξει μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον σέρβερ, ενώ το market ανοίγει κανονικά.

Με αυτά τα δεδομένα όταν πάω να δοκιμάσω μπας και πάρει δεύτερο λογαριασμό μου λέει ότι δεν έχω σύνδεση wifi ή το κλασσικό δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης...

Αν έχω ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό μπαίνει κανονικά στον παλιό λογαριασμό

σαν να μην έσβησα τίποτα...

Στο google εφαρμογές δεν είχε να σβήσω κάτι...

Μήπως χρειάζεται να το κάνω και σε κάποια παραπάνω εφαρμογή;

Φίλε αν καταλαβα καλά δεν σου δούλευε ο συνδυασμός με τα τρεία πλήκτρα για να μπεις σε recovery mode και έκανες την διαδικασία με το adb?

Δεν δούλευε και γίνεται με την βοήθεια του οδηγού του Alex πανεύκολα....

Matt

Δυστυχώς ούτε αυτό πιάνει... αφού τα σβήσω

Όταν έχω απενεργοποιημένο τον συγχρονισμό το google talk δεν ανοίγει ή αν ανοίξει μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον σέρβερ, ενώ το market ανοίγει κανονικά.

Με αυτά τα δεδομένα όταν πάω να δοκιμάσω μπας και πάρει δεύτερο λογαριασμό μου λέει ότι δεν έχω σύνδεση wifi ή το κλασσικό δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης...

Αν έχω ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό μπαίνει κανονικά στον παλιό λογαριασμό

σαν να μην έσβησα τίποτα...

Στο google εφαρμογές δεν είχε να σβήσω κάτι...

Μήπως χρειάζεται να το κάνω και σε κάποια παραπάνω εφαρμογή;

Hmm... δεν ξέρω τί άλλο να προτείνω, δε μου'χει τύχει αυτό... (εννοείται εκτός από factory reset)... το calendar ίσως;

- Alex

Δοκίμασε πρώτα να γράψεις adb remount .

Αν δε δουλέψει ούτε έτσι, κάνε ότι έκανες και πριν, με το shell, αλλά δοκίμασε με το dd...

Δηλάδη, αφού περάσεις το αρχείο στην sdcard, μπαίνεις στο shell:

adb push android.policy.odex /sdcard/
adb shell
su
dd if=/sdcard/android.policy.odex of=/system/framework/android.policy.odex
reboot

αυτο το reboot στο τελος πολυ το φοβαμαι...

αμα δεν δουλεψει αυτη η εντολη ομως κανει reboot το κινητο και συνεχισει να του λειπει το αρχειο, κατι μου λεει οτι δεν θα ανοιξει ξανα το κινητο...

κατι τετοιο πηρε το ματι μου με καποιον που επαθε κατι αντιστοιχο.

θα κανω ενα back up πρωτα την sd για να μην χασω επαφες και τετοια και οτι γινει.

το πολυ πολυ να ξανα flashαρω

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...