Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όταν στέλνω μήνυμα με μικρά ελληνικά γράμματα από το handcent (greek input method) κατά την αποστολή μου τα αλλάζει σε κεφαλαία. Αυτό δεν συμβαίνει όταν γράφω αγγλικά. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Δεν φταίει το πληκτρολόγιο γιατί αλλού γράφει κανονικά τα μικρά. :confused:

Χεχε αυτό είναι εντελώς νορμάλ .... :lol:

@Giorgosfp πριν μια βδομάδα που το πήρα και εγώ αυτή ήταν η χαμηλότερη που βρήκα (Ελλάδα)

@Prattein_Aloga + TonyK Παιδιά χοντρικά υπολογίζω ότι κάνω την μισή περίπου χρήση από εσάς και μέχρι το 2ό βράδυ έχει αδειάσει η μπαταρία σίγουρα άρα τόσο πρέπει να σας πηγαίνει. Και στην τελική για'υτο το πήραμε όπως είπατε για να το γουστάρουμε :cool: Tip: Στις ρυθμίσεις για 2G/3G βάλτε το 2G only ή 3G only (αναλόγως τι χρησιμοποιεί ο καθένας) γιατί στο αυτόματο ξοδεύει παραπάνω μπαταρία τσεκαρισμένο!

Edited by vipercubic

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όταν στέλνω μήνυμα με μικρά ελληνικά γράμματα από το handcent (greek input method) κατά την αποστολή μου τα αλλάζει σε κεφαλαία. Αυτό δεν συμβαίνει όταν γράφω αγγλικά. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Δεν φταίει το πληκτρολόγιο γιατί αλλού γράφει κανονικά τα μικρά. :confused:

Και σε μένα αυτό κάνει, δεν έχει τίποτα το πληκτρολόγιο σου, είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε να μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

@Αντώνη-Πέτρο, Τί να σας πω ρε παιδιά, κι εγώ το λιώνω, αλλά δε χρειάζεται φόρτιση στη μία μέρα...εκτός αν χρησιμοποιήσω gps, κάνω πολύ streaming από το youtube, ή πάρω 100 φωτογραφίες.

Δεν έχω το email να συγχρονίζει, το κοιτάω μόνος μου, γιατί είμαι συνέχεια κοντά στο pc και δε με νοιάζει αυτό πολύ, αλλά συγχρονίζει το facebook που δε γίνεται να μη συγχρονίζει.

Κατά τ'άλλα έχω το background data ανοιχτό πάντα, 3G μονίμως οn (δε μπορώ να το βάλω 2g με τον πάροχό μου έτσι κι αλλιώς), wifi όταν είμαι σπίτι μονίμως οn, παίζω λίγα παιχνιδάκια, μιλάω στο τηλέφωνο και στέλνω sms και mms καμιά φορά, μιλάω στο Skype μέσω 3g, internet πολύ και ssh επίσης για δουλειά, ο καιρός συγχρονίζει κάθε δίωρο...

Το βράδυ κλείνω το wifi και το αφήνω ανοιχτό... όλη τη νύχτα χάνει ΤΟ ΠΟΛΥ 2% μπαταρία.

Και γενικά δεν το φορτίζω κάθε μέρα, εκτός αν ξέρω ότι θα το χρειαστώ πολύ την άλλη μέρα και θέλω να είναι γεμάτο...

Μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία σας;;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Και σε μένα αυτό κάνει, δεν έχει τίποτα το πληκτρολόγιο σου, είναι έτσι ρυθμισμένο ώστε να μπορεί να στείλει 160 χαρακτήρες

Sent from my Galaxy S

Ναι αυτοί είναι οι GSM charachters οι οποίοι στα ελληνικά ειναι κεφαλαία, είναι φυσιολογικό. Αν θέλεις μικρά και τόνους θα σου είναι unicode και 70 χαρακτήρες στο μήνυμα...

Χάθηκες μεγάλε, νόμιζα ότι δάγκωσες κάνα μήλο lol lol...welcome back!

Sent from my Galaxy S

Ξέρεις πόσους έχω ντροπιάσει με μήλα??? Όλους όσους έχουν μήλο...

Ξεκινάω με την πρόταση, "Μπορείς να μου στείλεις ένα αρχείο με bluetooth?"

Συνεχίζω, " Πρόσεχε μην σου πέσει και ραγίσει"

Ας γράψουμε ένα μήνυμα και μόλις έχω swype, μένουν με ανοιχτό το στόμα!

Συνονόματε και εγώ νομίζω ότι τo λιώνεις το κινητό lol...

Εμένα κρατάει ένα 24 ωρο σε καθημερινή βάση και περίπου 16 ώρες τα σαβ/κα επειδή το πειράζω περισσότερο...αυτά τα facebook και twitter νομίζω ότι σου κάνουνε την ζημιά...ένα τιπ που έχω μάθει από τα symbian είναι η αυτόματη φωτεινότητά που αναφέρεις...δοκίμασε αν θες να την βγάλεις και επέλεξε την μπάρα τέρμα αριστερά...σκοτεινότερη οθόνη ναι, αλλά κερδίζεις κάτι από μπαταρία...Σε μένα τρέχει μόνο o συγχρονισμός που τώρα τελευταία τον κλείνω για να δω αν βελτιώνεται τίποτα, και το widget του beautiful weather..σήμερα πέταξα και το earth live wallpaper και γενικώς τα live wallpapers γιατί και αυτά είναι ρουφηχτρες...wifi 10-15 ώρες την ημέρα και 3g τις υπόλοιπες..

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό.. Πλέον είμαι στην Αμερική και με Unlimited data plan απολαμβάνω το τηλέφωνο!!!!!

Είχα για κανένα μήνα την JM5 και αποφάσισα να πάω στην JPK...

Η απογοήτευση ήρθε γρήγροα:

1) Δεν έχει ελληνικά στο swype, προφανώς πρέπει να βάλω άλλο αρχείο γλώσσας.

Καλώς τον, πάλι καλά που δεν έφαγες μήλα :)

Η απάντηση στο 1) (τα άλλα 2 είναι θέμα firmware)

1) Το JPK δεν έχει ελληνικά (είναι ΧΧ το PDA), αλλά μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει κι εγώ, που έχω XX (αγγλικό τηλέφωνο), βάλε HTC_IME αν θες κανονικό πληκτρολόγιο και άλλο Swype αν θες και ελληνικά. Δεν είναι θέμα δηλαδή, αν είσαι root.

- Alex

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Nαι αλλά δυστυχώς δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι, το captivate έχει πολύ διαφορετικό firmware. Άλλοι λένε τώρα ότι μπορεί να πάρει ακόμα μήνες, γιατί έχουν πρόβλημα στη samsung που προσπαθούν να το κάνουν optimise για το Galaxy S... :worry:

- Alex

Oh yes! (το έχω ποστάρει από το πρωί :shifty:)

edit. @Tyxerakias ΑΜΑΝ μη μας χαλάς το όνειρο! Που το είδες αυτό? :S

Αντώνη το λιωνεις χωρίς λόγο και θα σου πω γιατί.

Είχες με 3 διαφορετικούς τρόπους να ενημερώνονται τα ίδια πράγματα.

Μπορείς να ρυθμίσεις το facebook από το κομπιούτερ σου να σου στέλνει ειδοποίηση στο gmail σου όταν έχεις κάποιο γεγονός.

Το Twitter στο manual δεν αργεί καθόλου να κατεβάσει.

Το gps για να δουλεύει στις φωτό σημαίνει ότι είναι συνεχώς ανοικτό.

Για ποιο λόγο να δέχεσαι ειδοποίηση σε κάθε μηνυμα των φόρουμ.

Μπαίνει σε τακτά διαστήματα με το tapatalk και βλέπε τι ενο υπάρχει.

Εγώ δεν εντεχω να γεμίζει το inbox μου με ειδοποιησεις έστω κι αν φτιάξω ειδικό φάκελο για κάθε φοεουμ. Μ ενοχλεί κάθε τρεις και λίγο να κτυπά για νέο mail. Χρειάζομαι για την δουλειά μου την αμεσότητα του google gmail, οπότε δεν θέλω να κάθε λίγο να έχω ήχο για να mails από φόρουμ.

Εγώ τo λιωνω όταν βρίσκομαι έξω και έχω χρόνο να χαζεψω. Για παράδειγμα σήμερα το είχα με όλα ανοικτό από τις 5 το πρωί που ήταν φορτισμένο 100%.

Κατα τις 12 πήγα κάπου όπου έπρεπε να περιμένω ενα 2 ωρο. Αυτό το δίωρο δεν το εκλεισα ούτε λεπτό. Ήμουν συνέχεια στο internet, Twitter, facebook κλπ.

Στις 2:30 που γύρισα ήταν στο 69%.

Πολύ λογική κατανλωση.

Γιατί δεν κανείς μερικά τρικ ώστε να κερδίζεις ολόκληρη την μέρα.

Δεν μπαίνεις καθόλου στο αυτοκίνητο σου για παράδειγμα;

20 λεπτά διαδρομής μ ένα καλό φορτιστη μπορεί να δώσουν και 15%.

Εγω έχω ένα γνήσιο ΝΟΚΙΑ που κάνει άψογα την δουλειά του.

Στο διάστημα της μέρας δεν βρίσκεσαι ποτέ δίπλα σε pc να το βάλεις να πάρει μια τζουρα;

Εγώ έχω καλώδιο και στο γραφείο αν και από το HP pc που έχω εκεί αργεί πολύ. Αντίθετα το MacBook το φορτιζει πολύ πιο γρήγορα.

Δεν πιστεύω να φοβάσαι κι ΕΣΥ όπως κάποιοι που δεν γνωρίζουν και να νομίζεις ότι θα έχει πρόβλημα η μπαταρία αν την φοεριζεις κατα διαστήματα.

Εγώ τα τελευταια χρόνια αυτό κάνω με όλες μου τις συσκευές εκτός του iPad που δεν χρειάζεται γιατί μου βγάζει άνετα την μέρα με τριπλάσια χρήση απ όση μπορώ να κάνω στο κινητό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Oh yes! (το έχω ποστάρει από το πρωί :shifty:)

edit. @Tyxerakias ΑΜΑΝ μη μας χαλάς το όνειρο! Που το είδες αυτό? :S

Νομίζω στο XDA... εξάλλου αυτό το firmware για το captivate δεν είναι official, είναι ένα ακόμα leak σαν το JPK... απλά δεν είχανε βγει για το captivate...

Σόρρυ που σας το χαλάω, κι εγώ θέλω επίσημο froyo, αλλά η Samsung ΔΕΝ.

- Alex

@Prattein_Aloga

μηπως ο advance task killer τρωει μπαταρια τελικα ? εχετε διαβασει τιποτα τετοιο ?

Άμμεσα δεν τρώει,έμμεσα ναι.Το android όταν ανοίξεις μια εφαρμογή την αφήνει στην μνήμη και όταν είναι στο backround την παγώνει.Αν αρχίσει να χρειάζεται μνήμη το λειτουργικό τότε σκοτώνει τις εφαρμογές που δεν θεωρεί ότι θα χρησιμοποιήσεις σύντομα.Επίσης αν κάποια εφαρμογή αρχίσει να missbehave την δείχνει κίτρινη ο task manager για να την κλείσεις...

Έστω για να καταλάβεις μαθηματικά οτί για 10 λεπτά στην μνήμη θέλει 1mA,αν εσύ την σκοτώσεις με τον task killer και την ξανατρέξεις σε 10 λεπτά από την αρχη επειδη θα χρησημοιήσει και τo CPU και τα disk read write access και cache mapping θα φάει 10mA.

Εγώ με το watchdog lite και απλά να σκοτώνω τον browser (που κάνει missbehave συχνά) έφτασα από μία μέρα στις 55 ώρες.

¨Ενα ενδιαφέρον ανάγνωσμα:

http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them

Nαι αλλά δυστυχώς δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι, το captivate έχει πολύ διαφορετικό firmware. Άλλοι λένε τώρα ότι μπορεί να πάρει ακόμα μήνες, γιατί έχουν πρόβλημα στη samsung που προσπαθούν να το κάνουν optimise για το Galaxy S... :worry:

Αν μέχρι τέλος Οκτωβρη δεν έχουν δώσει την αναβάθμιση, θα με χάσετε από την παρέα.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η καλύτερη συσκευή να είναι δεν ανέχομαι το να την προωθούν υποσχόμενοι άμεση αναβάθμιση και να μην ξέρουν ποτε η να μην μπορούν να την κάνουν optimize.

Αυτά είναι συστηματα απω ανατολής.

Η apple λέει θα δωθει τον Νοεμβριο και το δίνει τον Νοέμβριο.

Ήδη έχει δώσει 2 beta στους developers οι οποίοι κάνουν τις επίσημες δοκιμές και προετοιμάζουν τις εφαρμογές τους. Όχι σαν την samsung και HTC που αφήνουν να διαρευσουν οι beta για δωρεάν αλλά ανεύθυνο testing.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλώς τον, πάλι καλά που δεν έφαγες μήλα :)

Η απάντηση στο 1) (τα άλλα 2 είναι θέμα firmware)

1) Το JPK δεν έχει ελληνικά (είναι ΧΧ το PDA), αλλά μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει κι εγώ, που έχω XX (αγγλικό τηλέφωνο), βάλε HTC_IME αν θες κανονικό πληκτρολόγιο και άλλο Swype αν θες και ελληνικά. Δεν είναι θέμα δηλαδή, αν είσαι root.

Δεν θέλω ελληνικό πληκτολόγιο, αλλά ελληνικό swype (μπορείς να μου δώσεις κανένα link)... Έψαξα λίγο στο XDA και λένε πρέπει να αλλάξεις CSC που δεν θέλω να το κάνω.. Μιας και είμαι Αμερική και χρησιμοποιώ T-Mobile λές να βάλω κάτι συγκεκριμένο?

Αν μέχρι τέλος Οκτωβρη δεν έχουν δώσει την αναβάθμιση, θα με χάσετε από την παρέα.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Η καλύτερη συσκευή να είναι δεν ανέχομαι το να την προωθούν υποσχόμενοι άμεση αναβάθμιση και να μην ξέρουν ποτε η να μην μπορούν να την κάνουν optimize.

Αυτά είναι συστηματα απω ανατολής.

Η apple λέει θα δωθει τον Νοεμβριο και το δίνει τον Νοέμβριο.

Ήδη έχει δώσει 2 beta στους developers οι οποίοι κάνουν τις επίσημες δοκιμές και προετοιμάζουν τις εφαρμογές τους. Όχι σαν την samsung και HTC που αφήνουν να διαρευσουν οι beta για δωρεάν αλλά ανεύθυνο testing.

Ελπίζω κι εγώ να έχουν δώσει μέχρι τότε... όσο για τα συστήματα, είναι κυριολεκτικά άπω ανατολής :p

- Alex

Δεν θέλω ελληνικό πληκτολόγιο, αλλά ελληνικό swype (μπορείς να μου δώσεις κανένα link)... Έψαξα λίγο στο XDA και λένε πρέπει να αλλάξεις CSC που δεν θέλω να το κάνω.. Μιας και είμαι Αμερική και χρησιμοποιώ T-Mobile λές να βάλω κάτι συγκεκριμένο?

Πως να βάλετε ελληνικό swype σε οποιαδήποτε έκδοση!!!!

ο. First of all you have to be rooted and mount /system as writable, use the latest SGS Toolbox (download here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778244 ) and click the last option (Mount /sytem as rw).

1. Download http://db.tt/rduJXb (credit to Archer13)

2. unpack the files in the same folder as the adb tool

3. adb shell

4. su -

5. rm /system/app/Swype.apk

6. rm /system/app/Swype.odex

7. rm /system/lib/libSwypeCore.so

8. mv /mnt/sdcard/Swype.apk /system/app/

9. mv /mnt/sdcard/libSwypeCore.so /system/lib

12. adb reboot

Version 1.61.37.8128

φιλε μου μιας και εχω φαει ωρες στα μαγαζακια ανταλλαγων θα σου πω οτι τωρα που μιλαμε τρεχουν δυο τιμες στα 600 αλλα γερμανος η πρωτη στα 480-500 η δευτερη στα μαγαζια αλλα ομονοια.το θεμα ειναι να το βρεις με χαρτες μεσα γιατι εχει δυο σειρες την παλια που βγαινει με mls δωρο και την νεα σκετο χωρις χαρτες.και παλι συγνωμη απο τα αλλα παιδια που απανταω σε τετοια θεματα ΄)
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του καταπληκτικου galaxy s. Έχω το εξής πρόβλημα: είναι αδύνατο να συνδεθώ με 3g δίκτυο και έτσι δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλισεις. Πήρα τη vodafone και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένο. Μήπως υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κουρασα.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του καταπληκτικου galaxy s. Έχω το εξής πρόβλημα: είναι αδύνατο να συνδεθώ με 3g δίκτυο και έτσι δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλισεις. Πήρα τη vodafone και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένο. Μήπως υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση?

Πρέπει να περάσεις το APN της vodafone, ψάξε λίγο στο 1ο μέρος του SGS

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268949

Πως να βάλετε ελληνικό swype σε οποιαδήποτε έκδοση!!!!

ο. First of all you have to be rooted and mount /system as writable, use the latest SGS Toolbox (download here http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778244 ) and click the last option (Mount /sytem as rw).

1. Download http://db.tt/rduJXb (credit to Archer13)

2. unpack the files in the same folder as the adb tool

3. adb shell

4. su -

5. rm /system/app/Swype.apk

6. rm /system/app/Swype.odex

7. rm /system/lib/libSwypeCore.so

8. mv /mnt/sdcard/Swype.apk /system/app/

9. mv /mnt/sdcard/libSwypeCore.so /system/lib

12. adb reboot

Version 1.61.37.8128

Ωραίος που το βρήκες μόνος :) Οι προηγούμενες αναφορές είναι εδώ κι εδώ. (mods..?)

Oρίστε τα επίσημα settings από την ίδια τη vodafone. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=17234&d=1285927042. (Αν και για βιντεοκλήσεις, δε νομίζω ότι είναι απαραίτητη η σύνδεση data, σίγουρα καλείς τηλέφωνο που μπορεί να δεχτεί βιντεοκλήσεις; )

Edited by Tyxerakias
- Alex

Η βιντεοκλήση δεν χρειάζεται ρυθμίσεις.

Είτε εσύ δεν είσαι σε δίκτυο 3G στο σημείο που βρίσκεσαι είτε το άτομο που καλείς, με δεδομένο ότι έχει κι εκείνο 3G κινητό.

Kαλα το Kies ειναι απαραδεκτο. :mad:

Εγκατεστησα τη νεα εκδοση, συνδεσα την συσκευη και πολυ απλα κολλαει στο περιμενετε. Εβαλα και τους drivers manually αλλα και παλι τιποτα. Εκανα επανεκινηση στον υπολογιστη και παλι τιποτα.

Οχι πως αξιζει τον κοπο να ασχοληθει κανεις με αυτην την βλακεια δηλαδη, αλλα ελεγα να περναγα το νεο firm γιατι ειμαι λιγο πισω, αλλα μαλλον δεν θα ασχοληθω.

Οταν βγει με το καλο ο φροντο, αν δεν εχω βρει ακρη με το Kies, θα μπορεσω να το περασω εστω με αλλον τροπο?

Alex οσον αφορα το θεμα της μπαταριας που λεγαμε πριν, εχω καταληξει πως δεν υπαρχει προβλημα. Και αυτο γιατι σε ολα τα smartphones που ειχα και με την ιδια χρηση (ή περισσοτερη, παντως οχι λιγοτερη) η μπαταρια μου κρατουσε παντα πανω κατω το ιδιο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Έβαλα το widget που μπορείς να ανοιγοκλείσεις wifi/bluetooth/gps/φωτεινότητα/συγχρονισμό (έλεγχος ενέργειας λέγεται) και είδα ότι το gps ήταν ανοιχτό.σίγουρα αυτό έτρωγε αρκετή μπαταρία.

Χωρίς να αλλάξω τίποτα θα δω αύριο πως θα πάει η μπαταρία και θα σας πω.

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Έβαλα το widget που μπορείς να ανοιγοκλείσεις wifi/bluetooth/gps/φωτεινότητα/συγχρονισμό (έλεγχος ενέργειας λέγεται) και είδα ότι το gps ήταν ανοιχτό.σίγουρα αυτό έτρωγε αρκετή μπαταρία.

Χωρίς να αλλάξω τίποτα θα δω αύριο πως θα πάει η μπαταρία και θα σας πω.

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

Αντώνη εννοείς το extended controls? Εγώ είμαι εδώ και λίγες ημέρες με την 2.1 JM8 και στη μπάρα των notifications έχει αντί για το bluetooth το gps. Δεν ξέρω αν πιο πριν είχα ανοιχτό gps χωρίς να το ξέρω (δεν νομίζω) η αν έφταιγε το παλιό firmware, πάντως από τότε που άλλαξα η απόδοση της μπαταρίας μου ανέβηκε.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...