Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κάνεις διαγραφή σου τις διαγράφει από το τηλέφωνο; Αν ναι, πως ξαναεμφανίζονται; Μήπως μόλις κάνεις επανεκκίνηση κάνει αυτόματα συγχρονισμό με τις επαφές σου στο google, οπότε σου τις ξαναφέρνει λάθος;

Αν ισχύει αυτό, κάνε export τις επαφές σου από το τηλέφωνο (για να έχεις backup), μετά σβήσε τις από την διαχείριση εφαρμογών και απενεργοποίησε τον συγχρονισμό με το google και για να μην ξανακατέβουν, αλλά και επειδή υπάρχει κίνδυνος με το synch να σου τις σβήσει και από το google. Άνοιξέ το αρχείο που έκανες export στον υπολογιστή με κάποιον τρόπο (προτείνω το MyPhoneExplorer, αλλά και με το notepad που προτάθηκε μπορείς να το κάνεις, απλά είναι πιό κουραστικό) και κάνε επεξεργασία. Ακούγεται μπελαλίδικο, αλλά εγώ είμαι των δραστικών λύσεων οπότε αυτό θα έκανα.

ενταξει παιδια το εφτιαξα. εσβησα και το χωρο αποθηκευσης επαφων και λειτουργησε. Απλα σβήστηκαν όλες οι επαφες τηλ+sim. Θα τις περάσω τώρα από μια άλλη sim που εχω. ευχαριστώ για όλα!!! σημειωστε το για παρομοιο προβλημα διαγραφή επαφων και χωρο αποθήκευσης επαφων απο τη Διαχειριση εφαρμογων-menu(φιλτρο-ολα)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενταξει παιδια το εφτιαξα. εσβησα και το χωρο αποθηκευσης επαφων και λειτουργησε. Απλα σβήστηκαν όλες οι επαφες τηλ+sim. Θα τις περάσω τώρα από μια άλλη sim που εχω. ευχαριστώ για όλα!!! σημειωστε το για παρομοιο προβλημα διαγραφή επαφων και χωρο αποθήκευσης επαφων απο τη Διαχειριση εφαρμογων-menu(φιλτρο-ολα)

Μπορεις να τις συγχρονισεις και με τo gmail ωστε να εχεις τις επαφες σου ανα πασα στιγμη διαθεσιμες και να μπορεις να τις περασεις στο κινητο σου σε λιγοτερο απο ενα λεπτο

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδες επειδη διαβασα απο τις 28 του μηνα δημοσιευσεις (και ζαλιστηκα ομολογω ητο πολλες :lol:) δεν ειδα κατι για αναβαθμιση για την JM5 σε 2.2 ακομα ετσι?
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παιδια η 2. 2. 1 χαρακτηριζεται και αυτη ως froyo? Η διαδικασια του root ειναι η ιδια με αυτη που κανουμε στη 2. 2?

Είναι froyo. Root εγώ έκανα με το superoneclick και δουλεύει άψογα

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Παιδες επειδη διαβασα απο τις 28 του μηνα δημοσιευσεις (και ζαλιστηκα ομολογω ητο πολλες :lol:) δεν ειδα κατι για αναβαθμιση για την JM5 σε 2.2 ακομα ετσι?

Οχι ακομα τιποτα. Μονο η JM2 παιρνει αναβαθμιση. Εαν ενδιαφερεσαι στους οδηγους αναφερεται και η μεθοδος για περασμα στα αλλα firmware με το kies patcher.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Οχι ακομα τιποτα. Μονο η JM2 παιρνει αναβαθμιση. Εαν ενδιαφερεσαι στους οδηγους αναφερεται και η μεθοδος για περασμα στα αλλα firmware με το kies patcher.

Σε ευχαριστω,προτιμω να περιμενω να ερθει απο μονο του και να πεταω ταπες σε βαρελια περιμενοντας να "ωριμασει" και για εμενα με την jm5.:lol::lol:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Σε ευχαριστω,προτιμω να περιμενω να ερθει απο μονο του και να πεταω ταπες σε βαρελια περιμενοντας να "ωριμασει" και για εμενα με την jm5.:lol::lol:

+1000 :)

Τα ίδια και εγώ!!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Χαχα λες να ξαναγυρισεις την παλια διαφημηση του γνωστου ουισκι?:p:p:lol:

Παντως η εγγυηση σου δεν χανεται και με kies patcher να κανεις τη δουλεια, αφου το product code παραμενει COS και κανεις δεν μπορει να δει απο ποια ρομ πηγες στην JPH. Αποφασιζεις και προχωρας.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Χαχα λες να ξαναγυρισεις την παλια διαφημηση του γνωστου ουισκι?:p:p:lol:

Παντως η εγγυηση σου δεν χανεται και με kies patcher να κανεις τη δουλεια, αφου το product code παραμενει COS και κανεις δεν μπορει να δει απο ποια ρομ πηγες στην JPH. Αποφασιζεις και προχωρας.

Ετσι ετσι αλλα εγω θα πινω τσιπουρο σαν γνησιος Ελληνάρας!:p

Ναι μωρε το ξερω για την εγγυηση αλλα δεν καιγομαι και τοσο πολυ να την αλλαξω,ειδικα τωρα που το εχω στησει ωραια το κινητο με Laucher Pro δεν ψηνομαι για ξαναστησιματα παλι και hard reset τουλαχιστον τωρα.(οπως σου εγραψα και σε αλλο θεμα.;) ).

Βασικα ειναι να μου την βαρεσει.....αν μου την βαρεσει μπορει να παω κατευθειαν σε 2.2.1 με odin η ακομα και σε καποια απο τις Gingerbread editions του Σκουτεινουλη (Darky's) :p:p.

Aυτο που κανω σιγουρα ειναι να διαβαζω,ξαναδιαβαζω και ξαναμαναδιαβαζω να μην κανω καμμια μλκι@ οταν ερθει η ωρα μου να αναλαβω τα ηνια του update.(με οποιον τροπο κι αν το κανω) ;)

Ετσι ετσι αλλα εγω θα πινω τσιπουρο σαν γνησιος Ελληνάρας!:p

Ναι μωρε το ξερω για την εγγυηση αλλα δεν καιγομαι και τοσο πολυ να την αλλαξω,ειδικα τωρα που το εχω στησει ωραια το κινητο με Laucher Pro δεν ψηνομαι για ξαναστησιματα παλι και hard reset τουλαχιστον τωρα.(οπως σου εγραψα και σε αλλο θεμα.;) ).

Βασικα ειναι να μου την βαρεσει.....αν μου την βαρεσει μπορει να παω κατευθειαν σε 2.2.1 με odin η ακομα και σε καποια απο τις Gingerbread editions του Σκουτεινουλη (Darky's) :p:p.

Aυτο που κανω σιγουρα ειναι να διαβαζω,ξαναδιαβαζω και ξαναμαναδιαβαζω να μην κανω καμμια μλκι@ οταν ερθει η ωρα μου να αναλαβω τα ηνια του update.(με οποιον τροπο κι αν το κανω) ;)

Ναι μαρεσει που μιλαμε παραλληλα σε 2 thread:p

ΟΚ λοιπον ακολουθεις μια κατ' εμε σωστη τακτικη και μακαρι να εκαναν και αλλοι το ιδιο. Μενεις λοιπον με την ρομ σου και το στησιμο σου και παρακολουθεις τις εξελιξεις. Παντως αν αποφασισεις να φλασαρεις η 2.2.1 ειναι μονοδρομος (εκτος αν θες να πας στα βαθια και να δοκιμασεις μαγειρευτο και οχι "ετοιματζιδικο":lol: )

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ξέρει κανείς πως στην home screen εκει που έχει 7 αρχικές οθόνες να βάλω 7 διαφορετικές εικόνες, μία για κάθε οθόνη, ως wallpaper;

επίσης, υπάρχει τρόπος να μην κλειδώνει μόνο του το κινητό;

Edited by dimitrisioak

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

παιδια εγω που εκανα την αναβαθμιση δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα κιολας.δεν ειδα καμια τοσο μεγαλη διαφορα(ταχυτητα κτλ) που να δικαιολογει τον ντορο που εχει γινει γυρω απο το θεμα.

μια ερωτηση μονο.μου γραφει τωρα εκδοση 2.2 και πιο κατω εκδοση froyo.οποτε νομιζω πως ειμαι καλα ε?απλως τρωει καποια κολληματακια στιγμες στιγμες,αλλα το περιμενα πιο γρηγορο με την 2.2

ναι καλα εισαι

ισως χρειαστεις κανενα lagfix

Καλησπέρα!

Καινούριο Μαρκετ παιδιά! Τουλάχιστον σε εμένα... Διαφορετικό interface με το πλαίσιο στο πανω μερος να μην ειναι πια ενα πρασινο παραλληλόγραμμο αλλά ενα καμπυλοειδές.

Με κυκλικό scroll στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο πανω μερος και άλλα εικονίδια.

Πλέον υπάρχει ενα τετράγωνο για τις εφαρμογές, ενα χειριστηριο για τα παιχνίδια και ενα αλλο σήμα για τις ΞΑΝΑ "εφαρμογές" που έχουν εγκατασταθεί στο κινητό μας στη θέση της λέξης "ληψη"...

εσυ τωρα μολις το πηρες??? :p

ξέρει κανείς πως στην home screen εκει που έχει 7 αρχικές οθόνες να βάλω 7 διαφορετικές εικόνες, μία για κάθε οθόνη, ως wallpaper;

επίσης, υπάρχει τρόπος να μην κλειδώνει μόνο του το κινητό;

και μενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο αλλα δυστυχως δεν εχω βρει...

για τις οθονες αναφερομαι, για το κλειδωμα δεν με ενδιαφερει... :O

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή, οπότε μετά τα διάφορα reviews που διάβασα, είπα να διαβάσω και την άποψη των χρηστών του και δη στην Ελλάδα.

Θα το αγοράσω από την Cosmote, όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει, γιατί 2 θέματα συνολικά 800+σελίδες μου πέσανε πολλά και τα πήρα επιφανειακά:

- Η έκδοση της Cosmote είναι κλειδωμένη στον πάροχο;

- Θα έρθει με την 2.1 by default;

- Το update είναι επίσημο για την 2.2 και πλήρως εξελληνισμένο (μενού και keyboard/swype);

- Υπάρχει ανάγκη για lagfix, gpsfix και όλα αυτά τα fix που πέτυχα σε κάποια posts μετά την αναβάθμιση;

- Το GPS δεν χρειάζεται δίκτυο για να εκκινήσει έτσι;

Αυτά για αρχή. Τα υπόλοιπα αφού την πιάσω στα χέρια μου :P

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή, οπότε μετά τα διάφορα reviews που διάβασα, είπα να διαβάσω και την άποψη των χρηστών του και δη στην Ελλάδα.

Θα το αγοράσω από την Cosmote, όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει, γιατί 2 θέματα συνολικά 800+σελίδες μου πέσανε πολλά και τα πήρα επιφανειακά:

- Η έκδοση της Cosmote είναι κλειδωμένη στον πάροχο;

- Θα έρθει με την 2.1 by default;

- Το update είναι επίσημο για την 2.2 και πλήρως εξελληνισμένο (μενού και keyboard/swype);

- Υπάρχει ανάγκη για lagfix, gpsfix και όλα αυτά τα fix που πέτυχα σε κάποια posts μετά την αναβάθμιση;

- Το GPS δεν χρειάζεται δίκτυο για να εκκινήσει έτσι;

Αυτά για αρχή. Τα υπόλοιπα αφού την πιάσω στα χέρια μου :P

1) οχι

2) κατα 99%

3) ναι σε οσα firmwares υπαρχει η αναβαθμιση...

4) αυτο θα το κρινεις εσυ σε ολες τις περιπτωσεις

5) οχι δεν χρειαζεται

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατανόησα πλήρως τι εννοείς με το:

3) ναι σε οσα firmwares υπαρχει η αναβαθμιση...

Λογικά ένα firmware δεν θα πρέπει να βάλω, το οποίο θα είναι και το πιο πρόσφατο;

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατανόησα πλήρως τι εννοείς με το:

Λογικά ένα firmware δεν θα πρέπει να βάλω, το οποίο θα είναι και το πιο πρόσφατο;

εννοω οτι η επισημη ελληνικη froyo 2.2 δεν εχει βγει για ολες τις συσκευες που κυκλοφορουν στην Ελλαδα αλλα για καποιες συσκευες που εχουν καποιο συγκεκριμενο firmware

αργα η γρηγορα θα παρουν την αναβαθμιση ολα τα firmwares...

ps ο kokora που εβαλες στην παραθεση ποιος ειναι??? :blink:

:lol::lol::lol:

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και από μένα!

Είμαι μισό κλικ πριν παραγγείλω την συσκευή αυτή και θέλω να διαλευκάνω μερικά πραγματάκια!

1) Θα το πάρω μέσω skroutz από ένα από τα φτηνότερα καταστήματα (δηλαδή όχι από γερμανό ή wind). Τι product code θα έχει. θα μπορώ να το μάθω με κανα τηλεφώνημα στα μαγαζιά? Έχει ουσιαστική διάφορα?

2) κάποια στιγμή σίγουρα θα αρχίσω το φλασαριμα. Απλά για αρχή θέλω να το ξεζουμίσω με εργοστασιακές ROM. Με το που το αγοράσω αν περάσω επίσημη 2.2 και ένα rootακι ενδεχομένως είμαι οκ? Δηλαδή χάνω κατι σε ταχύτητα-απόκριση? lagfix δεν χρειάζεται ε?

3) το θέμα με το gps έχει λυθεί? Οι νεότερες φουρνιές συσκευών κάπου διάβασα ότι έχουν βελτιωθεί λίγο ε?

Αυτά για αρχή! ;)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και από μένα!

Είμαι μισό κλικ πριν παραγγείλω την συσκευή αυτή και θέλω να διαλευκάνω μερικά πραγματάκια!

1) Θα το πάρω μέσω skroutz από ένα από τα φτηνότερα καταστήματα (δηλαδή όχι από γερμανό ή wind). Τι product code θα έχει. θα μπορώ να το μάθω με κανα τηλεφώνημα στα μαγαζιά? Έχει ουσιαστική διάφορα?

2) κάποια στιγμή σίγουρα θα αρχίσω το φλασαριμα. Απλά για αρχή θέλω να το ξεζουμίσω με εργοστασιακές ROM. Με το που το αγοράσω αν περάσω επίσημη 2.2 και ένα rootακι ενδεχομένως είμαι οκ? Δηλαδή χάνω κατι σε ταχύτητα-απόκριση? lagfix δεν χρειάζεται ε?

3) το θέμα με το gps έχει λυθεί? Οι νεότερες φουρνιές συσκευών κάπου διάβασα ότι έχουν βελτιωθεί λίγο ε?

Αυτά για αρχή! ;)

1) μπορεις να το μαθεις φανταζομαι απο το imei η αν αναγραφει το product code πανω στο κουτι...

εγω παντως το ειχα παρει τον Οκτωμβρη απο το φθηνοτερο καταστημα του skroutz που ειχε τοτε και ηταν ελληνικοτατο με product code COS

2) παρτο πρωτα και βλεπεις

3)για αυτο το θεμα πραγματικα πιστευω ειναι θεμα συσκευης...

σε καποιες δουλευει πολυ καλα σε καποιες απλα καλα, παιζει βεβαια ρολο και η ρομ που φοραει το κινητο

Παιδια εχω διαβασει αρκετες φορες για τα προβληματα που προκυπτουν με τις ρυθμισεις ιντερνετ και mms. Ετσι σημερα βρηκα απο branded vodafone κινητο τις ρυθμισεις και τις παραθετω με screenshots απο το κινητο για οσους φιλους τις χρειαζονται. Σημειωσται οτι ειναι λιγο διαφορετικοι απο αυτους που εχω διαβασει απο διαφορους φιλους του forum. Οπου εχει κωδικο προσβασης στα screenshots βαζουμε pass.

παιδια η 2 εικονα Λειτουργεια δικτυου τι κανει?????

Ανοιγει και κλεινει το data για να χρησιμοποιεις το mobile internet.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

καλησπερα παιδια.διαβαζω για εκδοση 2.2.1 ενω εγω εχω την 2.2.να υποθεσω πως ειναι διαφορετικες αλλα διαβασα πιο πανω για καποια κολληματα στον browser τα οποια τα εχο και εγω.τι μπορω να κανω για αυτο?και αν υπαρχει κανενα προγραμματακι στυλ gps?

Παιδια η rom που περναμε η αγγλικη μεσω kis patcher ειναι η 2. 2. 1 JPX η 2. 2. 1 JPY?

θα εχω προβλημα με ρυθμισεις παροχου και ιντερνετ ωστε να τις παρει το κινητο?

Χρειαζεται lagfix η jpy?

Γινεται root με z4root a.p. k και εγκατασταση?

Εκτος απο πληκτρολογιο και ρυθμισεις ιντερνετ χρειαζεταικατι αλλο γιανασ περασω απο 2. 2 σε 2. 2. 1? Sorry για το μεγαλο θεμα αλλα θελω να περασω την αγγλικη και ψιλοκολαω

s7 edge 935F

LG Gpad V500

καλησπερα παιδια.διαβαζω για εκδοση 2.2.1 ενω εγω εχω την 2.2.να υποθεσω πως ειναι διαφορετικες αλλα διαβασα πιο πανω για καποια κολληματα στον browser τα οποια τα εχο και εγω.τι μπορω να κανω για αυτο?και αν υπαρχει κανενα προγραμματακι στυλ gps?

Μπορείς να βάλεις κάποιο εναλλακτικό browser. Opera, Dolphin, Skyfire etc. Πρόγραμμα στυλ gps? .. δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις..

Παιδια η rom που περναμε η αγγλικη μεσω kis patcher ειναι η 2. 2. 1 JPX η 2. 2. 1 JPY?

θα εχω προβλημα με ρυθμισεις παροχου και ιντερνετ ωστε να τις παρει το κινητο?

Χρειαζεται lagfix η jpy?

Γινεται root με z4root a.p. k και εγκατασταση?

Εκτος απο πληκτρολογιο και ρυθμισεις ιντερνετ χρειαζεταικατι αλλο γιανασ περασω απο 2. 2 σε 2. 2. 1? Sorry για το μεγαλο θεμα αλλα θελω να περασω την αγγλικη και ψιλοκολαω

Αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί πολλές φορές, χρησιμοποίησε την εύρεση.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...