truckman Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Καλησπερα Φιλε Παρη, πολυ καλη ιδεα και μαλιστα ειχα σκοπο να φτιαξω εναν οδηγο για restore των apn. στειλε μου εσυ τον φακελλο ApnBackupRestore μεσα σε ενα zip αρχειο για να εχω τα apn της wind. Εγω εχω τα δικα μου για cosmote. Καποιος που εχει vodafone να μου στειλει και αυτος για να φτιαξω ολο τον οδηγο και να τον ανεβασω στο blog. ετσι θα τελειωσει και αυτο το θεμα και θα ειμαστε σουπερ :). Καποιος που εχει vodafone ειναι εδω ? edit : Αν δεν μπορεσετε να μου το στειλετε με pm εδω, στειλτε μου το αρχειο zip (η και rar) στο email μου : tonyk4444@gmail.comAντωνη στα εστειλα στο e-mail σου Παρατηρησα οτι οταν εχω το network mode ειτε σε WCDMA only ή σε GSM/WCDMA(auto mode) εχω signal strength περιπου -91dBm. Αν το βαλω σε GSM only εχω signal strength -63dBm. Εχει αυτο καμια διαφορα στην ποιοτητα της κλησης? Δηλαδη συστηνεται να το εχω στο GSM only γενικα και να το αλλαζω σε WCDMA μονο οταν θελω να συνδεθω σε 3g internet? κοιτα,διαφορα στην ποιοτητα κλησης δεν υπαρχει,γενικα οι περισσοτεροι το εχουμε γυρισει σε gsm only γιατι ετσι το κινητο καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια (διαφορετικα μονιμα αναζητα 3g δικτυα και ειναι ενεργοβορο). Edited December 31, 2010 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Φίλε truckman ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και το χρόνο σου. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην 2.2.1 μέσω kies patcher. Να ρωτήσω το εξής: Στον οδηγό του τυχεράκια (Θέμα: Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S) σχετικά με το πως θα κάνω τη διαδικασία μέσω patcher) αναφέρεται το εξής: "Πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Η 2η γραμμή πρέπει να λέει PCode: GT-I9000HKDCOS . Aν δε λέει αυτό, η εγγύηση θα χαθεί αν συνεχίσεις". Εγώ λοιπόν πληκτρολογώντας τα παραπάνω βλέπω:PCode: GT-I9000HKDEUR. Στον οδηγό αναφέρεται πως σε οτιδήποτε διαφορετικό από το GT-I9000HKDCOS (όπως το δικό μου δηλαδή) θα χαθεί η εγγύηση αν γίνει η αναβάθμιση. Οπότε με συμφέρει να το κάνω οεο??? Και ας πούμε οτι ξεπερνάμε αυτά και προχωράω και κάνω την αναβάθμιση σε 2.2.1. Μετά θα χρειαστεί κατά τη γνώμη σου root, lagfix και τα σχετικά? Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 κοιτα,διαφορα στην ποιοτητα κλησης δεν υπαρχει,γενικα οι περισσοτεροι το εχουμε γυρισει σε gsm only γιατι ετσι το κινητο καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια (διαφορετικα μονιμα αναζητα 3g δικτυα και ειναι ενεργοβορο). Και καθε φορα που θελω να συνδεθω σε 3g internet πρεπει να πηγαινω στα settings πρωτα και να βαζω το network mode σε WCDMA only και μετα οταν το κλεινω το 3g internet να ξαναπηγαινω στα settings και να βαζω το network mode σε GSM only?Δεν υπαρχει κανενας πιο γρηγορος τροπος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Φίλε truckman ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και το χρόνο σου. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην 2.2.1 μέσω kies patcher. Να ρωτήσω το εξής: Στον οδηγό του τυχεράκια (Θέμα: Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S) σχετικά με το πως θα κάνω τη διαδικασία μέσω patcher) αναφέρεται το εξής: "Πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Η 2η γραμμή πρέπει να λέει PCode: GT-I9000HKDCOS . Aν δε λέει αυτό, η εγγύηση θα χαθεί αν συνεχίσεις". Εγώ λοιπόν πληκτρολογώντας τα παραπάνω βλέπω:PCode: GT-I9000HKDEUR. Στον οδηγό αναφέρεται πως σε οτιδήποτε διαφορετικό από το GT-I9000HKDCOS (όπως το δικό μου δηλαδή) θα χαθεί η εγγύηση αν γίνει η αναβάθμιση. Οπότε με συμφέρει να το κάνω οεο??? Και ας πούμε οτι ξεπερνάμε αυτά και προχωράω και κάνω την αναβάθμιση σε 2.2.1. Μετά θα χρειαστεί κατά τη γνώμη σου root, lagfix και τα σχετικά? να σου πω τι γινεται φιλε μου..κατ'αρχην για να εχεις code eur πρεπει να ειχες λογικα την jm5 απο <μαμα> οπως κι εγω,ειναι μια απο τις ελληνικες εκδοσεις,η jpy και γενικα ολες οι 2.2.1 δεν ειναι ελληνικες,εχουν φυσικα πληρη υποστηριξη ελληνικων εκτος του πληκτρολογιου,οποτε με το να φλασαρεις μια τετοια <θεωρητικα> χανεις την εγγυηση και λεω θεωρητικα γιατι οποτεδηποτε θελησεις ξαναφλασαρεις την αρχικη που εχεις και ολα καλα!! το αν σε συμφερει τωρα το αποφασιζεις εσυ,εγω σου λεω απλα χωρις να θελω να σε επηρεασω,οτι με 2.2.1 αλλαζεις τηλεφωνο κυριολεκτικα,εσυ αποφασιζεις!! οσο για lagfix δεν χρειαζεται και γενικα δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα σε αυτη τη ρομ εκτος απο ενα ρουτ για να κανεις καποια πραγματα παραπανω. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Και καθε φορα που θελω να συνδεθω σε 3g internet πρεπει να πηγαινω στα settings πρωτα και να βαζω το network mode σε WCDMA only και μετα οταν το κλεινω το 3g internet να ξαναπηγαινω στα settings και να βαζω το network mode σε GSM only?Δεν υπαρχει κανενας πιο γρηγορος τροπος? apndroid ειναι widget...Το πατας και εχεις 3g...τοσο απλο Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Φίλε θα προχωρήσω. Θα ακολουθήσω τη διαδικασία ακριβώς όπως στον οδηγό του τυχεράκια ε? Δηλαδή αυτόν: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153. Σόρυ αν σε έχω πρήξει αλλά θέλω να είμαι σίγουρος οτι θα ακολουθήσω τη σωστή διαδικασία!!! Ελπίζω αύριο με την πρώτη του 2011 (τώρα δεν προλαβαίνω γιατί δουλεύω 22:00-06:00) να έχω την 2.2.1 στο galaxy μου.. Και πάλι σε ευχαριστώ, με βοήθησες πολύ. Αν όλα πάνε καλά θα ξαναχρειαστώ βοήθεια για το ελληνικό πληκτρολόγιο.... Bruce Lee for ever. Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 apndroid ειναι widget...Το πατας και εχεις 3g...τοσο απλο Το παταω και εχω gprs,οχι 3g,αφου το network mode ειναι ρυθμισμενο σε gsm only. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 παιδια καλη χρονια να εχουμε.που μπορω να βρω τον γνησιο πλοηγο της samsung? τον εσβησα κατα λαθος και τον θελω παλι.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ:):):) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Και καθε φορα που θελω να συνδεθω σε 3g internet πρεπει να πηγαινω στα settings πρωτα και να βαζω το network mode σε WCDMA only και μετα οταν το κλεινω το 3g internet να ξαναπηγαινω στα settings και να βαζω το network mode σε GSM only?Δεν υπαρχει κανενας πιο γρηγορος τροπος? Αν εχεις froyo, το 3g απενεργοποιειται αμεσα κρατωντας πατημενο το power button. Ετσι βγαινει η οθονη που ειναι και η απενεργοποιηση του κινητου, λιγο πιο πανω ειναι η επιλογη που σου λεω. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Αν εχεις froyo, το 3g απενεργοποιειται αμεσα κρατωντας πατημενο το power button. Ετσι βγαινει η οθονη που ειναι και η απενεργοποιηση του κινητου, λιγο πιο πανω ειναι η επιλογη που σου λεω. Παναγιωτη ο Eladrin παραπανω θελει να κανει το εξης : θελει να το εχει γυρισμενο σε gsm only ωστε να γλιτωνει μπαταρια οταν δεν μπαινει ιντερνετ απο τον παροχο του. και οποτε θελει να μπει ιντερνετ απο τον παροχο, να υπαρχει τροπος να γυριζει ευκολα απο gms σε automatic. @Eladrin Κατεβασε απο το market την δωρεαν εφαρμογη quick settings. μολις την ανοιξεις, πατα το κατω αριστερο πληκτρο, επιλεξε customize και βαλε στην λιστα να υπαρχει και το mobile (3g). καπως ετσι το εχει. μετα βαλε το quick settings να υπαρχει στην αρχικη σου οθονη. θα το πατας οποτε θελεις και θα το γυρνας απο εκει σε 3g η gsm. δοκιμασε το και πες μου γιατι δεν εχω το κινητο μπροστα μου τωρα. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenomeno89 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 εγω εχω αλλο προβλημα με το 3g.εχω vodafone 3g και ενω μεχρι πριν απο μια βδομαδα επιανα μεχρι και 300 kbites ξαφνικα η ταχυτητα του 3g επεσε στα 10 kbits.οτι ρυθμιση και να εκανα δεν γινεται τιποτα...επισης επειδη δοκιμασα το 3g σε δυο πολεις μαλλον δεν φταιει ο παροχος...καμια βοηθεια;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Παναγιωτη ο Eladrin παραπανω θελει να κανει το εξης : θελει να το εχει γυρισμενο σε gsm only ωστε να γλιτωνει μπαταρια οταν δεν μπαινει ιντερνετ απο τον παροχο του. και οποτε θελει να μπει ιντερνετ απο τον παροχο, να υπαρχει τροπος να γυριζει ευκολα απο gms σε automatic. Α οκ Αντωνη. Τοτε η καλυτερη λυση ειναι αυτη που προτεινεις. Νομισα θελει απλα να απενεργοποιει το data. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Θελω να κανω μια προταση προς τον Αλεξ (tyxerakias) και τον Αντωνη (tonyk),ο μεν Αλεξ σαν mod του φορουμ που μας εχει βοηθησει απειρες φορες και ο δε Αντωνης σαν bloger που με τις χρησιμες αναρτησεις στο blog του(ολοι εχουμε περασει απο εκει) μας εχει λυσει τα χερια επισης αμετρητες φορες και για να γινω πιο συγκεκριμενος: βλεπουμε πολλες φορες νεους χρηστες αλλα και πιο παλιους,ειδικα μετα τα updates στις 2.2.1 να ψαχνονται με τις ρυθμισεις των APN,καποιος χρηστης προχθες (ο Πετρος,ο Αντωνης..δεν θυμαμαι κι αν ειναι αλλος συγχωρηστε με) προτεινε μια εφαρμογη,την apn backup restore την οποια δοκιμασα και ειναι πραγματι αψογη και χρησιμη!! Θα προτεινα λοιπον (αν γινεται φυσικα) ειτε να αναρτηθει στους οδηγους του φορουμ ειτε στο blog του Αντωνη,ενα θεμα με την εφαρμογη και τα xml χρηστων που εχουν κανει backup τα apn τους απο τους διαφορους παροχους τους και δουλευουν καλα(εγω πχ εχω wind και ειμαι προθυμος να στειλω το backup των apn μου που λειτουργουν σωστα) ωστε οποιος θελει κατεβαζει εφαρμογη και apn ετοιμα για εγκατασταση και λειτουργια και προπαντων δοκιμασμενα. Φυσικά συμφωνώ κι εγώ, και μόλις τελειώσει ο Αντώνης τον οδηγό αφού τον άρχισε, θα τον αναρτήσω κι εγώ στους οδηγούς με την άδειά του. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Παναγιωτη ο Eladrin παραπανω θελει να κανει το εξης : θελει να το εχει γυρισμενο σε gsm only ωστε να γλιτωνει μπαταρια οταν δεν μπαινει ιντερνετ απο τον παροχο του. και οποτε θελει να μπει ιντερνετ απο τον παροχο, να υπαρχει τροπος να γυριζει ευκολα απο gms σε automatic. @Eladrin Κατεβασε απο το market την δωρεαν εφαρμογη quick settings. μολις την ανοιξεις, πατα το κατω αριστερο πληκτρο, επιλεξε customize και βαλε στην λιστα να υπαρχει και το mobile (3g). καπως ετσι το εχει. μετα βαλε το quick settings να υπαρχει στην αρχικη σου οθονη. θα το πατας οποτε θελεις και θα το γυρνας απο εκει σε 3g η gsm. δοκιμασε το και πες μου γιατι δεν εχω το κινητο μπροστα μου τωρα. Το δοκιμασα,ναι γλιτωνεις μερικα click με αυτον τον τροπο.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Φυσικά συμφωνώ κι εγώ, και μόλις τελειώσει ο Αντώνης τον οδηγό αφού τον άρχισε, θα τον αναρτήσω κι εγώ στους οδηγούς με την άδειά του. τον οδηγο τον εχω σχεδον ετοιμο. δεν εχω ακομα το backup απο vodafone. μολις βρεθει καποιος που μπορει να κανει Backup τα apn απο τη συσκευη του που εχει vodafone, θα ολοκληρωσω τον οδηγο. και εννοειται οτι μπορεις να τον βαλεις τον οδηγο στην αρχη :):):):) για μας τον φτιαχνω ουτως η αλλως !!!! Το δοκιμασα,ναι γλιτωνεις μερικα click με αυτον τον τροπο.Ευχαριστω. το εχω το quick settings απο τις πρωτες μερες που πηρα το κινητο. ειναι σουπερ εφαρμογη και τα εχει ολα. χαιρομαι που σε βοηθησε :). LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Παναγιωτη ο Eladrin παραπανω θελει να κανει το εξης : θελει να το εχει γυρισμενο σε gsm only ωστε να γλιτωνει μπαταρια οταν δεν μπαινει ιντερνετ απο τον παροχο του. και οποτε θελει να μπει ιντερνετ απο τον παροχο, να υπαρχει τροπος να γυριζει ευκολα απο gms σε automatic. @Eladrin Κατεβασε απο το market την δωρεαν εφαρμογη quick settings. μολις την ανοιξεις, πατα το κατω αριστερο πληκτρο, επιλεξε customize και βαλε στην λιστα να υπαρχει και το mobile (3g). καπως ετσι το εχει. μετα βαλε το quick settings να υπαρχει στην αρχικη σου οθονη. θα το πατας οποτε θελεις και θα το γυρνας απο εκει σε 3g η gsm. δοκιμασε το και πες μου γιατι δεν εχω το κινητο μπροστα μου τωρα. Το δοκιμασα,ναι γλιτωνεις μερικα click με αυτον τον τροπο.Ευχαριστω. edit : το μονο "κακο" του ειναι οτι οποτε αλλαζεις μεταξυ gsm και wcdma κανει και connect στο internet ταυτοχρονα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Το δοκιμασα,ναι γλιτωνεις μερικα click με αυτον τον τροπο.Ευχαριστω. edit : το μονο "κακο" του ειναι οτι οποτε αλλαζεις μεταξυ gsm και wcdma κανει και connect στο internet ταυτοχρονα. δοκιμασε το εξης και πες μου : ενω εισαι σε 3g και το ιντερνετ ειναι ανοιχτο (connected), πατα συνεχομενα το κουμπι power off του κινητου οπως το πατας οταν θελεις να κλεισεις την συσκευη. θα σου εμφανισει το μενου. επελεξε εκει την επιλογη ωστε να απενεργοποιησεις την συνδεση στο ιντερνετ. μετα γυρνα το απο το quick settings σε gsm. μολις γυρισει σε gsm, παλι απο το quick settings γυρισε το σε 3g. λογικα δεν πρεπει να σου συνδεθει με τιποτα στο ιντερνετ. οποτε θελεις να συνδεθεις, θα πατας συνεχομενα οπως σου ειπα το Power off και θα ανοιγεις το ιντερνετ απο την επιλογη εκει. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 δοκιμασε το εξης και πες μου : ενω εισαι σε 3g και το ιντερνετ ειναι ανοιχτο (connected), πατα συνεχομενα το κουμπι power off του κινητου οπως το πατας οταν θελεις να κλεισεις την συσκευη. θα σου εμφανισει το μενου. επελεξε εκει την επιλογη ωστε να απενεργοποιησεις την συνδεση στο ιντερνετ. μετα γυρνα το απο το quick settings σε gsm. μολις γυρισει σε gsm, παλι απο το quick settings γυρισε το σε 3g. λογικα δεν πρεπει να σου συνδεθει με τιποτα στο ιντερνετ. οποτε θελεις να συνδεθεις, θα πατας συνεχομενα οπως σου ειπα το Power off και θα ανοιγεις το ιντερνετ απο την επιλογη εκει. Ναι αυτος ειναι ενας τροπος.Εγω σκεφτηκα να εχω παντα το internet ενεργοποιημενο απο το menu του power off και οποτε μπαινω στην εφαρμογη quick settings για να αλλαξω το network mode,οταν το αλλαζω σε gsm αντι να πατησω back με αποτελεσμα να μου ενεργοποιησει και το internet,να πατησω το home button και να κλεισω την εφαρμογη απο τον task manager.(ή και να μην την κλεισω καθολου).Στην περιπτωση που θελω να συνδεθω στο internet και αλλαζω το network mode σε wcdma,προφανως παταω back ωστε να συνδεθει στο internet αυτοματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 το εχω το quick settings απο τις πρωτες μερες που πηρα το κινητο. ειναι σουπερ εφαρμογη και τα εχει ολα. χαιρομαι που σε βοηθησε :). ρε τονυ να ρωτησω κατι?μολις ανοιξα το quick settings και εκλεισα τα 3g παρ ολα αυτα στις ρυθμισεις δικτυου ειναι επιλεγμενο το wdcma και οχι gsm τι παιζει?μηπως ειναι καλυτερα να το χουμε μονιμα στο 3γ και οταν δε το χρειαζομαστε με το power button να κλεινουμε τα data? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 μια σημαντικη ερωτηση... ειμαι στον δρομο και ενω το κινητο εχει συνδεθει με δορυφορο με προγραμμα πλοηγησης ,κανει update τα widgets και τα μαιλ...δηλαδη συνδεεται με το δικτυο και το ιντερνετ... εκει μπορω να δεχθω κληση; ....... Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 ρε τονυ να ρωτησω κατι?μολις ανοιξα το quick settings και εκλεισα τα 3g παρ ολα αυτα στις ρυθμισεις δικτυου ειναι επιλεγμενο το wdcma και οχι gsm τι παιζει?μηπως ειναι καλυτερα να το χουμε μονιμα στο 3γ και οταν δε το χρειαζομαστε με το power button να κλεινουμε τα data? εγω το εχω μονιμα στο 3g Παντως και απλα ανοιγω και κλεινω το data οποτε θελω οπως λες. παντως θα επρεπε να δουλευει κανονικα οταν αλλαζεις απο το quick settings απο 3g σε gsm. επειδη δεν εχω μπροστα μου το κινητο τωρα, ας το κοιταει ο φιλος Eladrin και να μας πει. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 εγω το εχω μονιμα στο 3g Παντως και απλα ανοιγω και κλεινω το data οποτε θελω οπως λες. παντως θα επρεπε να δουλευει κανονικα οταν αλλαζεις απο το quick settings απο 3g σε gsm. επειδη δεν εχω μπροστα μου το κινητο τωρα, ας το κοιταει ο φιλος Eladrin και να μας πει. δηλαδη το ανοιγοκλεινεις με το power button η με κατι αλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 μια σημαντικη ερωτηση... ειμαι στον δρομο και ενω το κινητο εχει συνδεθει με δορυφορο με προγραμμα πλοηγησης ,κανει update τα widgets και τα μαιλ...δηλαδη συνδεεται με το δικτυο και το ιντερνετ... εκει μπορω να δεχθω κληση; ....... το galaxy ειναι smartphone. αυτο σημαινει οτι εχεις πληρη χρηση και multitasking. εννοειται οτι γινεται κανονικα αυτο που λες. δεχεσαι κληση κανονικοτατα !!!! Εχω διαβασει οτι οσοι εχουν Vodafone, την ωρα που μιλανε σε μια κληση, δεν εχουν ιντερνετ, και ειναι θεμα της vodafone. το εχουν αναφερει καποια παιδια στο topic του desire hd (αν θυμαμαι καλα), και μαλιστα καποιο παιδι τηλεφωνησε στην vodafone και του το επικυρωσαν αυτο. δηλαδη οτι οταν μιλας σε μια κληση, εκεινη την ωρα δεν εχεις ιντερνετ. αυτο σημαινει οτι αν καποιο widget παει να κανει αυτοματη ενημερωση την ωρα που μιλας σε μια κληση, δεν θα μπορει να κανει. θα κανει ομως μετα που θα τελειωσεις την κληση. αυτο συμβαινει μονο στην vodafone. για να ξερετε. δηλαδη το ανοιγοκλεινεις με το power button η με κατι αλλο με το power button το κανω ναι :). λειτουργει μια χαρα παντα !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 εγω το εχω μονιμα στο 3g Παντως και απλα ανοιγω και κλεινω το data οποτε θελω οπως λες. παντως θα επρεπε να δουλευει κανονικα οταν αλλαζεις απο το quick settings απο 3g σε gsm. επειδη δεν εχω μπροστα μου το κινητο τωρα, ας το κοιταει ο φιλος Eladrin και να μας πει. Μαλλον απλα πατησες στο off.Μην πατησεις πανω στο on/off.Κανε tap εκει που λεει mobile data και θα σε μεταφερει στα settings απ'όπου το αλλαζεις σε gsm. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) εγω το εχω μονιμα στο 3g Παντως και απλα ανοιγω και κλεινω το data οποτε θελω οπως λες. παντως θα επρεπε να δουλευει κανονικα οταν αλλαζεις απο το quick settings απο 3g σε gsm. επειδη δεν εχω μπροστα μου το κινητο τωρα, ας το κοιταει ο φιλος Eladrin και να μας πει. Ακριβως αυτο κανω κι εγω σε ολες τις ρομ που εχω περασει και απο θεμα μπαταριας ειμαι σε αυτο το θεμα τουλαχιστον οκ. Υπαρχουν ουτως η αλλως δεκαδες αλλα πραγματα που μας τρωνε τη μπαταρια.:p *Aφου δεν δημιουργηθηκε ξεχωριστο off topic θεμα οπως υπεθεσα για τις ευχες, να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου Καλη Χρονια σε ολους τους φιλους εδω, με υγεια σε σας και ολα τα αγαπημενα σας προσωπα και καλα μυαλα! Καλα τα κινητα μας και τα hobby μας, αλλα ο χρονος φευγει σαν νερο και καλο θα ηταν να προσπαθουμε να τον αξιοποιουμε με τον καλυτερο τροπο, δηλαδη με αυτους που αγαπαμε! Χρονια πολλα παιδια! Edited January 1, 2011 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts