Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα σε ποιους εχει δωσει την καινουργια εκδοση του market? Υποτιθεται μεχρι το τελος του χρονου θα την παρουν ολα τα firmware. Πληροφιαριακα ειμαι ακομα με την παλια.

απο οτι ξερω θα ξεκινησει να δινεται σιγα σιγα αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος θα ξεκινησουν σε 2 βδομαδες...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω μια απορια...πως λεγεται η froyo που εχει δωσει η vodafone??μπορουμε να μαθουμε??εννοω ειναι η xw...??? ποσες πιθανοτητες εχει η επισημη froyo που θα παρουμε να ειναι η jpa??

παιδια εχω μια απορια...πως λεγεται η froyo που εχει δωσει η vodafone??μπορουμε να μαθουμε??εννοω ειναι η xw...??? ποσες πιθανοτητες εχει η επισημη froyo που θα παρουμε να ειναι η jpa??

Η rom της vodafone ειναι η I9000BUJP8

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

τι πιθανοτητες εχουμε η επισημη froyo που θα δωσουν να ειναι η jpa?? δεν ξερουμε ε?:p

τι πιθανοτητες εχουμε η επισημη froyo που θα δωσουν να ειναι η jpa?? δεν ξερουμε ε?:p

Ναι δεν ξερουμε. Ειναι το πιο πιθανο ομως, η τεσπα θα ειναι μια rom που θα προερχεται απο JPA και JPO που ειναι αυτες που εχουν δωθει ως τωρα επισημα σε αλλες ευρωπικες χωρες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

και αν πχ ειναι η jpa θα ειναι ακριβως σαν αυτη που υπαρχει εδω?? ξερω οτι ολα αυτα ειναι ερωτησεις που εχουν ολοι και δεν μπορουμε να ξερουμε... απλως κουβεντα να γινεται :p

και αν πχ ειναι η jpa θα ειναι ακριβως σαν αυτη που υπαρχει εδω?? ξερω οτι ολα αυτα ειναι ερωτησεις που εχουν ολοι και δεν μπορουμε να ξερουμε... απλως κουβεντα να γινεται :p

Μπορω να απαντησω τοσο σιγουρα, οσο και για το ποτε θα παρουμε γιαουρτι :p:ninja:

Δεν πιστευω παντως πως θα ειναι ακριβως η JPA

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Εγώ με jm2, έχω το καινούργιο market εδώ και περισσότερο από εβδομάδα.

Φίλε μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση αλλά την προτελευταία ?

Σε ρωτάω γιατί άλλαξε έκδοση πριν μία εβδομάδα και χτες άλλαξε ξανά σε πιο νέα έκδοση.

Η τελευταία είναι αυτή που έχει το κάρουζελ πάνω με τις εφαρμογές.

Αυτή εδώ δηλαδή :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/12/android-market.html

Αυτήν έχεις ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Εγώ με jm2, έχω το καινούργιο market εδώ και περισσότερο από εβδομάδα.

Κι εγω με JM2 ειμαι αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. Πως ακριβως εγινε η αναβαθμιση φιλε μου?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Κι εγω με JM2 ειμαι αλλα μεχρι στιγμης τιποτα. Πως ακριβως εγινε η αναβαθμιση φιλε μου?

η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Κάποια στιγμή που θα είσαι σε συνδεδεμένο wifi η έχεις ανοιχτό 3g, θα κάνει την ενημέρωση το τηλέφωνο από μόνο του στο background. Και κάποια στιγμή θα ανοίξεις το market και θα δείς το καινούργιο.

Στο λέω γιατί το είδα πως έγινε στο galaxy της γυναίκας μου που φοράει την jpa.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Λοιπόν, πρώτη μέρα με lagfix και beautiful widgets, και χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ούτε κλήση) στις 15: 30 από τις 7: 30 η μπαταρία είχε αδειάσει. Χρησιμοποιώ task killer από το lagfix, και τα widgets ενημερώνονται manually. Δεν χρησιμοποιώ live wallpaper. Το κινητό είναι γρήγορο. Διάβασα ότι για κανα 2 μέρες είναι έτσι. Αν συνεχίσει, παω για unroot. Καλό το adfree

Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί με το seach δεν βγάζω άκρη...

Είχα τις επαφές μου μόνο στο τηλέφωνο, αποφάσισα να τις περάσω στο gmail.

Τις μετέφερα με τον οδηγό του TonyK αλλά αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα-ελλείψεις.

1) Οι επαφές μου στο τηλέφωνο είχαν εικόνα. Στο gmail δεν έχουν.

Υπάρχει κάποιος πιο αυτόματος τρόπος για να τις μεταφέρω; Ή πρέπει όλες χειροκίνητα.

2)Στο τηλέφωνο τις επαφές τις είχα σε ομάδες... τις οποίες δεν μπορούσα να περάσω στο gmail. Τις έφτιαξα λοιπόν χειροκίνητα στο gmail αλλά αν χρησιμοποιήσω αυτές τις επαφές στο κινητό δεν εμφανίζονται σε ομάδες, αλλά όλες χύμα μαζί. Τις είχα σβήσει και από το my contacts (και απλά πλέον δεν φαινόντουσαν όλες οι επαφές στο κινητό)

3) Επίσης με τα γενέθλια και το ημερολόγιο κάπου πήρε το μάτι μου ότι γίνεται να φαίνονται εκεί αν είναι γραμμένη στις επαφές gmail αλλά εμένα δεν τις δείχνει.

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Βοήθεια....

από χθες μου εμφανίζει το εξης μηνυμα:

" Η εφαρμογή market (σε εξέλιση com.android.vending) τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμάστε ξανά. "

ενοείται ότι έκανα reboot. Μου είχε βγάλει από την Κυριακή το ίδιο μήνυμα σε άλλαες εφαρμογές τις οποίες τις έβγαλα και τις ξαναέστησα από την αρχή. Με το marκετ τι να κάνω? φοράω την αρχαία XWG1 (pda).

κανείς να βοηθήσει με το παραπάνω πρόβλημα? Μήπως υπάρχει πουθενά link για να κατεβάσω την εφαρμογή market?

Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο!

https://db.tt/OCU7WIRo

Φίλε μήπως δεν έχεις την τελευταία έκδοση αλλά την προτελευταία ?

Σε ρωτάω γιατί άλλαξε έκδοση πριν μία εβδομάδα και χτες άλλαξε ξανά σε πιο νέα έκδοση.

Η τελευταία είναι αυτή που έχει το κάρουζελ πάνω με τις εφαρμογές.

Αυτή εδώ δηλαδή :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/12/android-market.html

Αυτήν έχεις ?

Ναι Αντώνη δεν έχω αυτό με το καρουζελ απ' το μπλογκ σου. Όταν λέω καινούργιο market εννοώ ότι πλέον έχεις επιλογές για αυτόματες ανανεώσεις, tab για σχετικές εφαρμογές και τέτοια. Μάλλον είναι όπως λες η προτελευταία έκδοση.

red_herring δεν έκανα τίποτα, μπήκε κρυφά... :ninja:

Με την ευκαιρία ρε παιδιά να σας ρωτήσω σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον dialer one αν έχετε πρόβλημα με την ειδοποίηση για τις αναπάντητες? Ό,τι και να έχω δοκιμάσει δε διαγράφονται με τίποτα και πρέπει να τις διαγράφω χειροκίνητα. Αναγκάστηκα να δοκιμάσω τον Ray dialer ο οποίος είναι πολύ καλός αλλά χωρίς speed dial και αυτό με ζορίζει

P.S. Ο λόγος που κάνω την ερώτηση εδώ και όχι στο thread με τις εφαρμογές είναι γιατί σε X10 έχω δει τον dialer one να δουλεύει κανονικά, οπότε μάλλον τρέχει κάτι με το SGS ή μ' εμένα.

Αντώνης.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί με το seach δεν βγάζω άκρη...

Είχα τις επαφές μου μόνο στο τηλέφωνο, αποφάσισα να τις περάσω στο gmail.

Τις μετέφερα με τον οδηγό του TonyK αλλά αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα-ελλείψεις.

1) Οι επαφές μου στο τηλέφωνο είχαν εικόνα. Στο gmail δεν έχουν.

Υπάρχει κάποιος πιο αυτόματος τρόπος για να τις μεταφέρω; Ή πρέπει όλες χειροκίνητα.

2)Στο τηλέφωνο τις επαφές τις είχα σε ομάδες... τις οποίες δεν μπορούσα να περάσω στο gmail. Τις έφτιαξα λοιπόν χειροκίνητα στο gmail αλλά αν χρησιμοποιήσω αυτές τις επαφές στο κινητό δεν εμφανίζονται σε ομάδες, αλλά όλες χύμα μαζί. Τις είχα σβήσει και από το my contacts (και απλά πλέον δεν φαινόντουσαν όλες οι επαφές στο κινητό)

3) Επίσης με τα γενέθλια και το ημερολόγιο κάπου πήρε το μάτι μου ότι γίνεται να φαίνονται εκεί αν είναι γραμμένη στις επαφές gmail αλλά εμένα δεν τις δείχνει.

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

και εγώ παρόμοιες απορίες έχω...βρήκα μια πατέντα εδώ αλλά δεν λέει και πολλά

Καλημερα σας...

Πρεπει να αποφασισω λιαν συντομως για το αν θα παω σε 8 'η 16gb καρτουλα μιας και με τον ρυθμο που κατεβαζω εφαρμογουλες και τις κραταω δεν θα μου μεινει mb...:p

Στο θεμα μας...

εχω χασει λιγο την μπαλα αναμεσα στις sd καρτες και δεν ξερω προς τα που να κοιταξω...εχω μπερδευτει με τα class 4-6-8 transfer rate write rate κοκ...

θα εχω θεμα με 4class msdhc καρτουλα σε ταινιες-βιντεο κ παιχνιδια που θελω να βλεπω ???

δινουνε min 4mb/sec αλλα αρκουνε?? 'η πρεπει να δω απο class 6+???

συγκεκριμενα αυτη η sundisk ultra class 6 πρεπει να ειναι πιο μπροστα απολες αποτι διαβαζω αλλα και τα 70+ ευρω μου φαινονται πολλα οταν με τα μισα παιρνω kingston, class 4 βεβαια... απο την αλλη βρηκα μια pretec στα 40 ευρω class 6 αλλα δεν γνωριζω τι ρολο βαραει η συγκεκριμενη εταιρεια....

τα φωτα σας και sorry αν σας κουρασα πρωϊνιατικα...:D:D:D

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Λοιπόν, πρώτη μέρα με lagfix και beautiful widgets, και χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ούτε κλήση) στις 15: 30 από τις 7: 30 η μπαταρία είχε αδειάσει. Χρησιμοποιώ task killer από το lagfix, και τα widgets ενημερώνονται manually. Δεν χρησιμοποιώ live wallpaper. Το κινητό είναι γρήγορο. Διάβασα ότι για κανα 2 μέρες είναι έτσι. Αν συνεχίσει, παω για unroot. Καλό το adfree

εγώ εγκατέστησα το beautiful weather widget, το εβαλα να κανει ενημερωση αυτόματα καθε 2 ώρες, και το κινητό με έβγαλε από τις 10 το πρωί μέχρι τις 0.30 όπου και έσβησε μόνο του, με μια κλήση των 10 λεπτών...Προφανώς το widget θα πάρει πόδι. Ωραίο μεν, αλλά δεν μπορώ να κουβαλαω φορτιστες μαζί μου11

Αντιθετως φιλε εγω νομιζω οτι με το lagfix εχει βελτιωθει η αυτονομια του κινητου μου. Ισως να ειναι και ιδεα μου αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχει χειροτερεψει η κατασταση. Δοκιμασε αντι να χρησιμοποιησεις το minfree του oclf, να βαλεις το autokiller. Εγω εχω βαλει τιμες 50, 60, 70 αλλα μπορεις να πειραματιστεις, αρκει να μην βαλεις αρκετα μεγαλες τιμες. Επισης αντι του adfree μπορεις να χρησιμοποιησεις το droidwall το οποιο οχι μονο θα "κοψει" τις διαφημισεις αλλα θα αποτρεψει και την συνδεση οποιασδηποτε εφαρμογης θελησεις στο ιντερνετ. Το κακο ειναι οτι οποια εφαρμογη αφησεις να συνδεεται στο ιντερνετ, αν εχει διαφημισεις θα τις βλεπεις. Ειναι ομως μια πολυ καλη λυση να καθοριζεις εσυ ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο καθως υπαρχουν εφαρμογες που το ζητανε χωρις να εχουν διαφημισεις και φυσικα χωρις να υπαρχει καποιος αλλος λογος. Επισης για την αυτονομια δοκιμασε να μειωσεις την φωτεινοτητα της οθονης οπως και την ενταση της δονησης οταν πατας καποιο πληκτρο.

Edited by MSis
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

καλη προσπαθεια απο την google αλλα ακομα δεν εχει φτασει ουτε στο μισο στο market του iphone και μιλαω φυσικα σε ποιοτητα και ποσοτητα. αναρωτιεμαι π.χ. γιατι το ταδε παιχνιδι στο iphone εχει ομορφα 3D γραφικα και στο android να εχει χαλια. αντε να μικραινει η αποσταση σιγα σιγα

Ναι Αντώνη δεν έχω αυτό με το καρουζελ απ' το μπλογκ σου. Όταν λέω καινούργιο market εννοώ ότι πλέον έχεις επιλογές για αυτόματες ανανεώσεις, tab για σχετικές εφαρμογές και τέτοια. Μάλλον είναι όπως λες η προτελευταία έκδοση.

red_herring δεν έκανα τίποτα, μπήκε κρυφά... :ninja:

Α επομένως κι εσυ δεν έχεις την τελευταία. Άντε να δούμε είπαν μέσα σε 2 εβδομάδες θα αναβαθμιστούν όλοι.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

καλη προσπαθεια απο την google αλλα ακομα δεν εχει φτασει ουτε στο μισο στο market του iphone και μιλαω φυσικα σε ποιοτητα και ποσοτητα. αναρωτιεμαι π.χ. γιατι το ταδε παιχνιδι στο iphone εχει ομορφα 3D γραφικα και στο android να εχει χαλια. αντε να μικραινει η αποσταση σιγα σιγα

Καλημέρα φίλε μου.

Τι εννοείς το "τάδε παιχνίδι"? γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος να το συζητήσουμε.

Προσωπικά σύγκρινα σε iphone4 φίλου μου το angry birds και λόγω AMOLED απλά φαινόταν άλλο παιχνίδι στο Galaxy..Γενικά αν έχεις μάθει σε Amoled τα υπόλοιπα κινητά σου φαίνονται παιχνίδια για νήπια....:happy:

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αντιθετως φιλε εγω νομιζω οτι με το lagfix εχει βελτιωθει η αυτονομια του κινητου μου. Ισως να ειναι και ιδεα μου αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχει χειροτερεψει η κατασταση. Δοκιμασε αντι να χρησιμοποιησεις το minfree του oclf, να βαλεις το autokiller. Εγω εχω βαλει τιμες 50, 60, 70 αλλα μπορεις να πειραματιστεις, αρκει να μην βαλεις αρκετα μεγαλες τιμες. Επισης αντι του adfree μπορεις να χρησιμοποιησεις το droidwall το οποιο οχι μονο θα "κοψει" τις διαφημισεις αλλα θα αποτρεψει και την συνδεση οποιασδηποτε εφαρμογης θελησεις στο ιντερνετ. Το κακο ειναι οτι οποια εφαρμογη αφησεις να συνδεεται στο ιντερνετ, αν εχει διαφημισεις θα τις βλεπεις. Ειναι ομως μια πολυ καλη λυση να καθοριζεις εσυ ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο καθως υπαρχουν εφαρμογες που το ζητανε χωρις να εχουν διαφημισεις και φυσικα χωρις να υπαρχει καποιος αλλος λογος. Επισης για την αυτονομια δοκιμασε να μειωσεις την φωτεινοτητα της οθονης οπως και την ενταση της δονησης οταν πατας καποιο πληκτρο.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές... Θεωρείς οτι αν αυξάνω το aggesivity του task manager αυξάνεται η κατανάλωση; γιατί οκ έχω ενα app που δουλεύει περισσότερο, αλλά σβηνει τα άλλα που πετάγονται.Ως προς την μπαταρία κάπου είχα διαβάσει ότι τις πρώτες 1-2 μέρες μετά το root΄και το lagfix λόγω διαφορετικής διαχείρισης μπορεί στο backround να δουλεύουν όλα φούλ και να στεγνώνει την μπαταρία. Εως τώρα σήμερα χωρίς κάποια αλλαγή από την προηγούμενη κατάσταση που περιγράφω, με κιν εκτός φόρτισης εδώ και μιάμιση ώρα και με αρκετή χρήση έχω 93%. είναι πολύ καλά. Όλα τα widgets τα έχω στο manual update.Επίσης τη φωτεινότητα χαμηλά και δεν έχω δόνηση. Καμμία ιδέα για το froyo αν τελικά θα υπάρξει OTA update; Για εμένα εκεί είναι που η samsung είναι απαράδεκτη. Με τόσους (και εμένα) να έχουν τρελό πρόβλημα με το kies, απλά είναι σαδιστικό να επιβάλλεις με αυτό τον τρόπο ένα προβληματικό πρόγραμμα για να μπορέσει ο άλλος να κάνει τη δουλειά του

http://img140.imageshack.us/img140/8272/androidhoneycomb.jpg

Διάφορες ενδείξεις επιβεβαιώνουν ότι η νέα έκδοση του Android - η 2.4 γνωστή και με τη κωδική ονομασία Honeycomb (κηρήθρα) - βρίσκεται προ των πυλών για να κυκλοφορήσει.

Όπως αναφέρει το site androidandme.com επικαλούμενο πληροφόρηση από ένα developer του Android, η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google θα δει το φως της δημοσιότητας στο ερχόμενο Mobile World Congress που θα λάβει χώρα στην Βαρκελώνη το Φεβρουάριο.

Το Honeycomb δεν θα είναι το Android 3.0 όπως είχε υποτεθεί αρχικά αλλά το Android 2.4. Σημειωτέο ότι και το τωρινό Android Gingerbread (2.3) είχε εκτιμηθεί αρχικά ότι θα ήταν το Android 3.0.

τι θα γινει δεν προλαβαινουμε τις αναβαθμισεις :lol:

ΠΗΓΗ http://pcnea.blogspot.com/2010/12/android-24-honeycomb.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...