fotisg24 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 εκανα την κατοθι σαχλαμαρα........!!! πηγα να παρω τηλεφωνο και μου πεταξε την επιλογη να καλεσει μεσω τηλεφωνου ή σκαηπ....μου το βγαζε καιρο τωρα αλλα ξεχναγα να αποθηκευσω την 1η επιλογη...σημερα λοιπον το ουφο παταω "να χρησιμοποιεις παντα αυτη την επιλογη" και μετα βλακοδως επιλεγω το skype....το αποτελεσμα ειναι τωρα να μην μπορω να παρω τηλεφωνα...ρε παιδια ξερει κανεις που το αλλαζω? φτερο τις εκανα τις ρυθμισεις και δεν το βρηκα............ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 εκανα την κατοθι σαχλαμαρα........!!! πηγα να παρω τηλεφωνο και μου πεταξε την επιλογη να καλεσει μεσω τηλεφωνου ή σκαηπ....μου το βγαζε καιρο τωρα αλλα ξεχναγα να αποθηκευσω την 1η επιλογη...σημερα λοιπον το ουφο παταω "να χρησιμοποιεις παντα αυτη την επιλογη" και μετα βλακοδως επιλεγω το skype....το αποτελεσμα ειναι τωρα να μην μπορω να παρω τηλεφωνα...ρε παιδια ξερει κανεις που το αλλαζω? φτερο τις εκανα τις ρυθμισεις και δεν το βρηκα............ Μηπως αν απεγκαθιστουσες το skype τελειως και μετα το ξαναπερνουσες? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μηπως αν απεγκαθιστουσες το skype τελειως και μετα το ξαναπερνουσες? πω μα το θεο δεν το χα σκευτει........ (ενα μυαλο κιαυτο λειψο θα μου πεις και θα χεις και δικιο...που να λειτουργισει και κατω απο πιεση.....) ευχαριστω! btw προχτες που μου πες να κανω ξανα Hard reset οντως τωρα δεν κολλαει...δεν ξερω πως την ειχε δει το galaxy και σκαλωνε...να σαι καλα και για εκεινο... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 πω μα το θεο δεν το χα σκευτει........ (ενα μυαλο κιαυτο λειψο θα μου πεις και θα χεις και δικιο...που να λειτουργισει και κατω απο πιεση.....) ευχαριστω! btw προχτες που μου πες να κανω ξανα Hard reset οντως τωρα δεν κολλαει...δεν ξερω πως την ειχε δει το galaxy και σκαλωνε...να σαι καλα και για εκεινο... Χαχα ισως αυτο που σου ειπα να ηταν μια ριζοσπαστικη λυση και να αλλαζε και απο καμια ρυθμιση, αλλα μια απεγκατασταση παντα βοηθα σαν τελευταια λυση. Εξαλλου δεν εχω το skype εγκατεστημενο αυτην τη στιγμη για να το ψαξω.:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μηπως αν απεγκαθιστουσες το skype τελειως και μετα το ξαναπερνουσες? Δε χρειαζόταν, απλά καθαρίζεις την προεπιλογή από τη διαχείριση εφαρμογών :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Δε χρειαζόταν, απλά καθαρίζεις την προεπιλογή από τη διαχείριση εφαρμογών :) Thanks Alex θα το εχω στα υποψιν για αλλες περιπτωσεις, αφου δεν χρειαστηκε ποτε να αντιμετωπισω τετοιο θεμα. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 greek swype σε jpy ...περναει...εαν ναι....me αυτο το τροπο---->http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 ???? Ναι, με αυτον. υπαρχει εφαρμογη να κανουμε Mount την sdcard..??? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Δε χρειαζόταν, απλά καθαρίζεις την προεπιλογή από τη διαχείριση εφαρμογών :) ελα ρε συ....εγω κοιταξα στις ρυθμισεις αλλα που να το βρω εκει μεσα....? το λογικο (και που τελικα εκανα) θα ηταν να σκευτομουν να απεγκαταστησω το σκαηπ....τζαμπα τελειωσα την καρτα μου στο 2ο τηλεφωνο το απογευμα...αλλα που να το σκευτω? η κβαντικη που διαβαζω για να περασω εχει πειραξει τον εγγεφαλο μου...εσυ αλεξ που εισαι και συναδελφος θα πρεπει να με νιωθεις!!! :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 υπαρχει εφαρμογη να κανουμε Mount την sdcard..??? Απλα ενεργοποιεις το usb debugging και μετα αφου συνδεσεις το κινητο στο pc,σερνεις κατω το notification bar και πατας select to cope files to/from your computer και μετα turn on usb storage. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 υπαρχει εφαρμογη να κανουμε Mount την sdcard..??? Φιλε μου θα συστηνα να διαβασεις καλα τον οδηγο για νεους χρηστες μην χαλασεις το κινητο και τρεχεις μετα...( οκ το ξερω εχω γινει γραφικος, ολη μερα τρεχω απο δω κι απο κει συμβουλευοντας να διαβασουν τους οδηγους...κοροιδεψτε αφοβα:p) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Φιλε μου θα συστηνα να διαβασεις καλα τον οδηγο για νεους χρηστες μην χαλασεις το κινητο και τρεχεις μετα...( οκ το ξερω εχω γινει γραφικος, ολη μερα τρεχω απο δω κι απο κει συμβουλευοντας να διαβασουν τους οδηγους...κοροιδεψτε αφοβα:p) το ξερω που το γραφει ..εγω ρωτησα για εφαρμογη...ίσως..επρεπε να ρωτησω στις εφαρμογες...:rolleyes: LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 το ξερω που το γραφει ..εγω ρωτησα για εφαρμογη...ίσως..επρεπε να ρωτησω στις εφαρμογες...:rolleyes: Μα δεν θελεις εφαρμογη για να το κανεις αυτο. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 το ξερω που το γραφει ..εγω ρωτησα για εφαρμογη...ίσως..επρεπε να ρωτησω στις εφαρμογες...:rolleyes: Δε χρειάζεται εφαρμογή για να κάνει κάτι που κάνει από μόνο του το τηλέφωνο, γι'αυτό και δεν υπάρχει. Πήγαινε στα settings, wireless and network, usb settings, και επίλεξε το ask on connection. Την επόμενη φορά που θα βάλεις το usb καλώδιο, διάλεξε mass storage, και κάτω από το πράσινο ανθρωπάκι που εμφανίζεται έχει επιλογή για mount, και όταν την πατήσεις γίνεται κόκκινο το ανθρωπάκι. Είναι πολύ πιο user-friendly στο froyo απ'ότι στο eclair. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μα δεν θελεις εφαρμογη για να το κανεις αυτο. Δε χρειάζεται εφαρμογή για να κάνει κάτι που κάνει από μόνο του το τηλέφωνο, γι'αυτό και δεν υπάρχει. Πήγαινε στα settings, wireless and network, usb settings, και επίλεξε το ask on connection. Την επόμενη φορά που θα βάλεις το usb καλώδιο, διάλεξε mass storage, και κάτω από το πράσινο ανθρωπάκι που εμφανίζεται έχει επιλογή για mount, και όταν την πατήσεις γίνεται κόκκινο το ανθρωπάκι. Είναι πολύ πιο user-friendly στο froyo απ'ότι στο eclair. ναι τις ειδα τις οδηγιες..απλα προσεξα οτι κυκλοφουν και καποια widjet mount... :confused: LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παρατηρησα αποψε οτι πατωντας παρατεταμενα στην αριστερη πλευρα της notification μηδενιζει την φωτεινοτητα και αντιθετα στην δεξια την παει σχεδον τερμα.Το εχετε δει αυτο?το ψαχνω μπας κι εχει και καμια ενδιαμεση θεση αλλα δεν βρισκω κατι :sick: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) ναι τις ειδα τις οδηγιες..απλα προσεξα οτι κυκλοφουν και καποια widjet mount... :confused: Ακόμα και να κυκλοφορούν, γιατί να τα βάλεις; παρατηρησα αποψε οτι πατωντας παρατεταμενα στην αριστερη πλευρα της notification μηδενιζει την φωτεινοτητα και αντιθετα στην δεξια την παει σχεδον τερμα.Το εχετε δει αυτο?το ψαχνω μπας κι εχει και καμια ενδιαμεση θεση αλλα δεν βρισκω κατι :sick: Είναι κλασσικό κόλπο, και αν βάλεις το δάχτυλό σου σωστά (είναι πιο δύσκολο να το πετύχεις στη φρόγιο), μπορείς να το σύρεις δεξιά αριστερά πάνω στη μπάρα , και να αυξομειώσεις τη φωτεινότητα (η φωτεινότητα δεν πρέπει να είναι στο αυτόματο για να πιάσει αυτό). Edited January 14, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 καποια στιγμη παταω το need for speed που εχω στο galaxy..τα ειδα ολα!!.. Need For Speed?? :S Εγώ γιατί δεν το βλέπω πουθενά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ακόμα και να κυκλοφορούν, γιατί να τα βάλεις; Είναι κλασσικό κόλπο, και αν βάλεις το δάχτυλό σου σωστά (είναι πιο δύσκολο να το πετύχεις στη φρόγιο), μπορείς να το σύρεις δεξιά αριστερά πάνω στη μπάρα , και να αυξομειώσεις τη φωτεινότητα (η φωτεινότητα δεν πρέπει να είναι στο αυτόματο για να πιάσει αυτό).Αλεξ το δοκιμασα αυτο που λες,γιατι αν θυμαμαι καλα το καναμε στην eclair,αλλα δεν μπορεσα να κανω αυξομοιωση στην jpy κι εννοειται οτι η αυτοματη φωτεινοτητα πρεπει να ειναι off αλλιως δεν δουλευει ουτε αυτο που αναφερα.εσυ πετυχαινεις να κανεις αυξομοιωση? Need For Speed?? :S Εγώ γιατί δεν το βλέπω πουθενά;γιατι κοιτας σε λαθος μερος ;) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παιδια μου επεσε προχθες απο το μπουφαν και εχω μια γρατσουνια στο πανω μερος της οθονης:cry::cry: κοντευω να σκασω υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Αλεξ το δοκιμασα αυτο που λες,γιατι αν θυμαμαι καλα το καναμε στην eclair,αλλα δεν μπορεσα να κανω αυξομοιωση στην jpy κι εννοειται οτι η αυτοματη φωτεινοτητα πρεπει να ειναι off αλλιως δεν δουλευει ουτε αυτο που αναφερα.εσυ πετυχαινεις να κανεις αυξομοιωση? Ναι το έκανα πριν λίγο... άλλες φορές ούτε μένα μου έπιανε... παρ'όλα αυτά το βρίσκω εκνευριστικό feature, γιατί γίνεται εύκολα κατά λάθος και ξαφνικά βρίσκεσαι με διαφορετική φωτεινότητα απ'αυτή που είχες επιλέξει. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ναι το έκανα πριν λίγο... άλλες φορές ούτε μένα μου έπιανε... παρ'όλα αυτά το βρίσκω εκνευριστικό feature, γιατί γίνεται εύκολα κατά λάθος και ξαφνικά βρίσκεσαι με διαφορετική φωτεινότητα απ'αυτή που είχες επιλέξει.οντως ειναι εκνευριστικο γιατι πρεπει να τρεχεις παλι στις ρυθμισεις,any way,δεν ασχολουμαι καθολου με αυτο,εχω παντα τη ρυθμιση εκει που θελω κι ολα καλα :happy: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasans Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Καλησπέρα στην παρέα του myphone. Αν και νέο μέλος παρακολουθώ καιρό τις συζητήσεις σας καθώς και τους οδηγούς για το galaxy s. Μπράβο στα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο για να κάνουν την ζωή μας ευκολότερη! :) Στο θέμα μου τώρα και ο λόγος που κάνω αυτό το post. Έχω το galaxy κοντά στον ένα μήνα τώρα και πρίν απο περίπου μιάμιση εβδομάδα μου παρουσιάζει ένα σημαντικό πρόβλημα. Ανά τυχαία διαστήματα χάνει το δίκτυο, ενώ μου εμφανίζει μπάρες στην οθόνη. Όταν πάω να το πειράξω σε αυτή την κατάσταση μετά απο μερικά δευτερόλεπτα κολλάει και κάνει restart. Σταματάει στην οθόνη με το S και ξαναξεκινάει πάλι απο την αρχή, μέχρι να του βγάλω την μπαταρία. Αυτό συμβαίνει σε τυχαία διαστήματα δηλαδή μπορεί να το πάθει 3 φορές σε μία μέρα ή να περάσουν δύο μέρες χωρίς να κολλήσει. Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, απο ότι έχω καταλάβει όταν χάνει το δίκτυο προσπάθει να ξανασυνδεθεί μόνο του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τρώει όλη την μπαταρία. Μου έχει τύχει να το αφήσω μετά απο τηλεφώνημα στο 40% και μετά απο δύο ώρες που πήγα να πάρω ένα τηλέφωνο να έχει πέσει στο 2%! Φυσικά δεν έχω τρόπο να καταλάβω πότε κολλάει παρά μόνο εάν προσπαθήσω να κάνω τηλεφώνημα ή αν στείλω μήνυμα. Όταν με πέρνουν τηλέφωνο τους βγάζει ότι είμαι εκτός δικτύου ή απενεργοποιημένη συσκευή. Το κινητό μου είναι eclair με jm5, και το μόνο πείραγμα που του έχω κάνει είναι το root για το autokiller. Έχω όλα τα apn off, και μόνο 2G. Επίσης προσέχω να βάζω καλές εφαρμογές, που έχουν πάρει θετικά σχόλια σε appbrain και στο market. Το έχετε ξανακούσει αυτό; Με έχει ψιλοαπογοητεύσει αυτό το πρόβλημα, δεν ξέρω τι να το κάνω. Να το πακετάρω και να το στείλω πίσω; :( Ευχαριστώ... edit: Να προσθέσω ότι όταν κολλάει δεν χτυπάει ούτε το ξυπνητήρι. Παραλίγο να την πάθω σήμερα στην δουλεία... Edited January 14, 2011 by tasans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 φιλε μου οπως ειναι πισω ελλατωματικη μου βρωμαει εγω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα και το εχω παρει δυο φορες φαντασου Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παιδια μου επεσε προχθες απο το μπουφαν και εχω μια γρατσουνια στο πανω μερος της οθονης:cry::cry: κοντευω να σκασω Εε παιδιά συσκευή των 500ευρ χωρίς μια θηκούλα?.... Ούτε τα αυτονόητα ..:( Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 φιλε μου οπως ειναι πισω ελλατωματικη μου βρωμαει εγω ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα και το εχω παρει δυο φορες φαντασου Για αρχη ενα hard reset θα ηταν μια χαρα. Δεν τα στελνουμε πισω τοσο ευκολα, γιατι ουτε κι αυτοι τοσο ευκολα θα μας στειλουν πισω αλλο καινουργιο:) Αρα φιλε tasans δοκιμασε hard reset αν θελεις, εχε υποψιν σου ομως οτι θα χαθουν ολα και θελεις πριν backup. Αν δεν στρωσει κι ετσι βλεπουμε... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts