Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αν έχει κανείς jiig και είναι από Αθήνα με ενδιαφέρει να το αγοράσω ή να το δανιστώ άμεσα , ακόμη και σήμερα το βράδυ να περάσω να το πάρω , γιατί έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον Γαλαξία μου και έχω ξεμείνει από κινητό. Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά στο CSC της JPU βάλατε το EUR;

Αν το βάλετε θα έχετε στις επαφές την μπάρα αναζήτησης δεξιά στα ελληνικά :)

Κοιτάξτε μήπως δεν χρειάζεται το eur.

Με το που φλασαρα το πέρασα απ ευθείας και πιστεύω ότι οφείλεται σ αυτό. Πιθανό όμως να υποστηρίζει τα ελληνικα και το απλό localization

Κοιτάξτε μήπως δεν χρειάζεται το eur.

Με το που φλασαρα το πέρασα απ ευθείας και πιστεύω ότι οφείλεται σ αυτό. Πιθανό όμως να υποστηρίζει τα ελληνικα και το απλό localization

Οταν λετε jpu ποιο firmware ειναι ακριβως? υποστιριζει ελληνικα? το localization πως γινετε?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

1. Οταν λετε jpu ποιο firmware ειναι ακριβως?

2. υποστιριζει ελληνικα?

3. το localization πως γινετε?

1. Εννοώ αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865701

2. Μόνο ελληνικά μενού, για πληκτρολόγιο έβαλα το HTC_IME. Αν θες όμως από τους οδηγούς μπορείς να δεις πως θα βάλεις το swype. Πιστεύω ότι θα δουλέψει.

3. Ρυθμισεις - Τοπικες ρυθμισεις και κείμενο - Επιλογη τοπικής ρύθμισης - Ελληνικά

EDIT

Πιστεύω ότι έχει γινει ένας αχταρμάς μ αυτό το thread και το Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy S, οριμένες φορές δεν ξέρει κανείς σε πιο πρέπει να ποστάρει :worry:

Για τα samsung firmware δεν θαπρεπε να γράφουμε εδώ;

So true.

@domigr, υποθετω πως πρωτα θα δοθει η 2.2 στο ελληνικο region και μετα η 2.2.1.

Δεν το βασιζω πουθενα βεβαια, αλλα μου φαινεται λογικο να εχουν ολοι την 2.2 πριν δοθει (παλι με την ιδια σειρα?) νεο update.

Μπορει να κανω λαθος βεβαια, εδω δεν ειναι γνωστα αλλα κι αλλα στην πολιτικη της samsung...

οταν εγραψα για την froyo που υπαρχει εδω εννοουσα αυτη που εδωσε ο tyxerakias την froyo 2.2 στο πρωτο ποστ στην εννοτητα hacks/root/βελτιωσεις δηλαδη αν αυτη θα ειναι η επισημη σαν αυτη που θα παρουμε αμα παρουμε...αυτο εννοουσα...:)

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα πάντα μέχρι τώρα στο κινητό μου τύχαινε να βάζω mp4 βίντεο και όλα έπαιζαν τέλεια σήμερα όμως πέρασα κάτι wmv βίντεο τα οποία υποτίθεται ότι τα παίζει ο stock player του κινητού.Έλα όμως που δεν τα παίζει λέγοντας μου μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου έβαλα και τον mvideoplayer και δεν τα παίζει ούτε εκείνος.Το πρέπει να κάνω για να παίξουν;

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Με factory data reset χανω το root - lagfix;

Δεν χανεις τιποτα απο αυτα με το factory reset.

Δηλαδή για να είναι η μπάρα στα Ελληνικά θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι και το μενού του τηλεφώνου στα Ελληνικά ? Δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε το μενού στα Αγγλικά και να είναι η μπάρα στα Ελληνικά ?

Δυστυχως ναι κατα τα φαινομενα καθως η στηλη αυτη ειναι μερος του UI το οποιο το εχουμε θεσει στα Ελληνικα. Δεν εχω βαλει την ρομ ακομα, αλλα ετσι ειναι...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

μου ειπε να κανω καθε δυο μηνες ρεσετ.επειδη μαρεσει να αναγνωριζω τα λαθη μου απο την ωρα που εκανα ρεσετ ο γαλαξιας μου εχει φτιαξει.

Το δοκιμασα κι εγω λογω του οτι εβγαλα το lagfix (περιμενοντας το επισημο update) και υπαρχει μια μικρη βελτιωση στην αισθηση η οποια φαινεται "ελαφρα" και στο quadrant. 892, 896 και 895 με jm2 απο 870-890 που ητανε πιο πριν. Μικρη, αλλα ανταποκρινεται καπως καλυτερα το κινητο.

Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να δουλέψει πρέπει να... ΑΝΟΙΞΕΙ!

Καλησπερα παιδια! Νομιζω οτι εδω και 2 μερες τα εικονιδια και γενικα τα χρωματα στην αρχικη οθονη του κινητου δεν ειναι εντονα-ζωηρα!

Μοιαζουν να εχουν ξεθωριασει λιγο σαν καποιος να εχει πειραξει το contrast.

Π.χ το κοκκινο δεν ειναι εντονο αλλα τεινει προς το πορτοκαλι.

Το ιδιο και το γκρι, δεν ειναι βαθυ (τι λεω ο ανθρωπος...)

Εχει κανεις καμια ιδεα και πωα να το αλλαξω?

Καλησπερα παιδια! Νομιζω οτι εδω και 2 μερες τα εικονιδια και γενικα τα χρωματα στην αρχικη οθονη του κινητου δεν ειναι εντονα-ζωηρα!

Μοιαζουν να εχουν ξεθωριασει λιγο σαν καποιος να εχει πειραξει το contrast.

Π.χ το κοκκινο δεν ειναι εντονο αλλα τεινει προς το πορτοκαλι.

Το ιδιο και το γκρι, δεν ειναι βαθυ (τι λεω ο ανθρωπος...)

Εχει κανεις καμια ιδεα και πωα να το αλλαξω?

Μηπως αν πειραξεις τη φωτεινοτητα διορθωθει? Μονο στην αρχικη οθονη εχεις αυτο το θεματακι?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

http://www.engadget.com/2010/12/09/samsung-undecided-about-gingerbread-on-galaxy-s-google-says-har/

κοιταξτε τι λενε επειδη βαριουντε να δουλεψουν

καλα ενταξει δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να παρουμε 2,3

εδω 2,2 δεν εχουμε δει ακομα... σχεδον δηλαδη γιατι ο υπολοιπος κοσμος εχει παρει, αλλα και παλι...

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα πάντα μέχρι τώρα στο κινητό μου τύχαινε να βάζω mp4 βίντεο και όλα έπαιζαν τέλεια σήμερα όμως πέρασα κάτι wmv βίντεο τα οποία υποτίθεται ότι τα παίζει ο stock player του κινητού.Έλα όμως που δεν τα παίζει λέγοντας μου μη υποστηριζόμενος τύπος αρχείου έβαλα και τον mvideoplayer και δεν τα παίζει ούτε εκείνος.Το πρέπει να κάνω για να παίξουν;

Eχεις κλεισει/ανοιξει το κινητο?Αν οχι δοκιμασε το και ξανανοιξε τα βιντεακια.;)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

http://www.gsmarena.com/lg_and_samsung_yet_to_decide_on_the_gingerbread_upgrade_for_optimus_one_and_galaxy_s-news-2134.php

έλεος δλδ.....ολόκληρη σαμσουνγκ περιμένει να μάθει τις απαιτήσεις που θα έχει το γινγερβρεδ για να αποφασισει αν θα το δωσει στο γαλαξια....για το νεξους ξερουν, αλλα για το δικο μας θα δουν...

επίσης διάβασα οτι τα htc legend και wildfire παίρνουν ΟΤΑ αναβάθμιση το φρόντο. 2 χαμηλών επιδόσεων και τιμής συσκευές λαμβάνουν ΟΤΑ 2.2 και εμείς ακόμα παλέυουμε με τα κατσαβίδια....

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Ποιος μπορεί να μου τις ρυθμίσεις για APN της COSMOTE , έχω βρει κάποιες ρυθμίσεις στο net αλλά δεν λειτουργούν .

Έβαλα μια νεα Rom και μου έσβησε τις ρυθμίσεις

Eχεις κλεισει/ανοιξει το κινητο?Αν οχι δοκιμασε το και ξανανοιξε τα βιντεακια.;)

Πάλι τα ίδια μου λέει.Καλά τι γίνεται γιατί δεν παίζουν τα κ@λο βίντεο αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος θα ήμουν υπόχρεος

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Τελικα το ξαναεκανα ρουτ.Εβαλα το ρουτ εξπλορερ.Βρηκα τον φακελο του συστηματος που εχει μεσα τα notifications κτλ αλλα δεν εχει τους ηχους που εχω βαλει και βλεπει στις επιλογες.Αρα οταν τους βγαζω εξακολουθει να τους εχει σαν επιλογη χωρις να παιζουν.

Το ειχα στο usb να ειναι συσκευη αποθηκευσης αλλα ο υπολογιστης εβλεπε αφαιρουμενο δισκο και δεν τον ανοιγε.Ελεγε να βαλω δισκετα.Εβγαζα το galagy και εβαζα το Η1 και επαιζε κανονικα.Αλλα το galaxy δεν το εβγαζε.

Tελικα βρηκα πως συνδεεται στον υπολογιστη σαν συσκευη αποθηκευσης.Αλλα παραμενει το αλλο προβλημα.Δεν ξερει καποιος πως γινεται να μη φαινεται στο μενου των ηχων ειδοποιησης ενα mp3 το οποιο εχω αφαιρεσει απο τον φακελο notifications?Μπηκα και στο φακελο media/audio/notifications αλλα εκει δεν βαζει mp3.Εσεις οταν βαλατε εναν ηχο δικο σας και τον βγαλατε να βαλετε αλλον πως το κανετε?Μηπως προσπαθω με λαθος τροπο.:blink:

δεν ξερω αν το εβαλε καποιος αλλος αλλα εγω τωρα το ειδα και ειπα να το μοιραστω μαζι σας, μεσω twitter η Samsung Mobile India’s εβγαλε το ευχαριστω νεο :)

Galaxy S will get the Gingerbread update

πραγματικα παιδια μονο ο θεος ξερει αν θα παρουμε ποτε το 2.3, επισημα τουλαχιστον...

αν λαβουμε υποψην την υποστηριξη που μας παρεχει η samsung, δεν θα κουραστει να βρει μια χαζη δικαιολογια για να μην το παρουμε

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ποιος μπορεί να μου τις ρυθμίσεις για APN της COSMOTE , έχω βρει κάποιες ρυθμίσεις στο net αλλά δεν λειτουργούν .

Έβαλα μια νεα Rom και μου έσβησε τις ρυθμίσεις

κοιτα στο Blog Μου φιλε :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/internet-mms.html

http://antonis-news.blogspot.com/2010/09/mms.html

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

πληροφοριες για την ελευση του 2.3...

god bless India... :D

http://www.samfirmware.com/apps/blog/entries/show/5555570-galaxy-s-will-get-the-gingerbread-update

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

πληροφοριες για την ελευση του 2.3...

god bless India... :D

http://www.samfirmware.com/apps/blog/entries/show/5555570-galaxy-s-will-get-the-gingerbread-update

Ναι κάνετε χαρές!!!!! :lol:

Εδώ δεν έχουμε φάει το γιαούρτι ακόμα που έχει ανακοινωθεί πριν ένα χρόνο!!!:X

και όπως το αναφέρει και το ινδικό... ειναι ginger BEARD .... μούσι κοινώς :PPPP

Edited by AGNOSTOS
:tease:

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...