Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια θελω να κανω Καταργηση αυξανομενης εντασης οταν χτυπαει για το κινητο.βρηκα ενα τροπο αλλα πρεπει να κατεβασω ενα αρχειο αναλογα με την rom που εχω...εχω 3 επιλογες..jpk,jpo και jpm/jp6...!!ποια εχω εγω;απο που μπωρω να καταλαβω;απο τα settings εχω βρει baseband version I9000XXJM1 και build number ECLAIR.XWJM2

ευχαριστω εκ των προτερων!!:D

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια θελω να κανω Καταργηση αυξανομενης εντασης οταν χτυπαει για το κινητο.βρηκα ενα τροπο αλλα πρεπει να κατεβασω ενα αρχειο αναλογα με την rom που εχω...εχω 3 επιλογες..jpk,jpo και jpm/jp6...!!ποια εχω εγω;απο που μπωρω να καταλαβω;απο τα settings εχω βρει baseband version I9000XXJM1 και build number ECLAIR.XWJM2

ευχαριστω εκ των προτερων!!:D

αυτες που αναφερεις ειναι froyo (2.2) ενω η δικη σου ειναι eclair

αυτες που αναφερεις ειναι froyo (2.2) ενω η δικη σου ειναι eclair

αρα δεν παιζει να κανω τιποτα μεχρι να βαλω froyo...?αμαν ρε samsung....:(

ας ελπισουμε οτι θα ερθει το froyo επισημα ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

Edited by sk7lafkos

Όταν λες αρκετές, πόσες; Έχω 12 σελίδες εφαρμογές και η εσωτερική μου μνήμη είναι αρκετά κάτω απ'το μισό... Είναι λίγο απίθανο να γεμίσεις 2GB με απλές εφαρμογές... η εσωτερική μνήμη είναι 8 GB ολόκληρη όπως λες, από την οποία 2 GB δεσμεύονται από το σύστημα, και είναι η αποθήκευση τηλεφώνου που λες παραπάνω. Εσωτερική μνήμη για να γράφεις εσύ πράγματα (το /sdcard partition δηλαδή), είναι τα υπόλοιπα 6 GB.

Τα δεδομένα των εφαρμογών που γράφονται στα 2 GB είναι πολύ λίγα, κάποια ΚΒ το καθένα, και το να γέμισε το τηλέφωνο έτσι μου φαίνεται φοβερό κατόρθωμα...

έχεις αλλάξει κάπως το κινητό με mods?

ειχα τα 2 gb.εβαλα καποιες εφαρμογες και παιχνιδια και μετα εβαλα το oclf για το lag και στην μπαρα (την εφτασα στο τερμα) μου ειχε μονο 915mb για να μεινει ελευθερη στη μνημη απ τα 2 gb.αυτη τωρα επεσε και μου χει 60mb ελευθερα.10 σελιδες γεμισα αλλα με παιχνιδια ψιλοβαρια.αυτο που με καιει ειναι να μπορεσω να χρισιμοποιησω τα υπολοιπα 6gb για να περαστουν εκει οι εφαρμογες...για την εξωτερικη μου δε κανω λογο αφου πρεπει να περιμενω το γιαουρτι..(παραθετω ενα screen απ οταν ειχα 131mb ακομα...)

Καλησπέρα κι από εμένα παιδιά! Χτεσ μεσημερακι πηρα τον γαλαξία... παρα πολυ καλο κινητό πράγματι! μετα απο αρκετο ψάξιμο στην αρχή ειμαι σε καλο βαθμο κατανόησης της συσκευής και ευελπιστώ στην πολύτιμη βοηθειά σας στο μέλλον... σήμερα θα δοκιμασω φωτο, καμερα και gps...

Χτες που το πήρα έκανα κι εγκατάσταση το kies... δούλεψε απροβλημάτιστα και όταν πάτησα για αναβάθμιση είχε μια διαθέσιμη... έκανα λοιπόν την αναβάθμιση ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ FROYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σοβαρά!!! δεν το πίστευα!!!! ήρθε η επίσημη αναβάθμιση, ή τουλάχιστον έτσι μου λεει το κινητό!!!!!!! σας παραθέτω τι λεει στις πληροφορίες τηλ:

Εκδοση firmware: 2,2

Εκδοση βασικου φάσματος: I9000XXJPP

Αριθμός κατασκευής: FROYO.XXJPO

Αρα ήρθε κι επισημα το 2,2 για την συσκευή!! ε??? δεν πιστεύω να κάνω λάθος...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έβαλα πρώτη ταινία 720p το βραδάκι στο κινητό... αφού ειχα κατεβάσει τον mvideoplayer όπως είχα διαβάσει από εδω... παίζει μια χαρά τους ελληνικούς υποτιτλους, ΑΛΛΑ ήχος τίποτα... καθόλου.... η ταινία ήταν κωδικοποιημένη σε DTS ήχο... φαντα΄ζομαι αυτο θα φταίει... υπάρχει κάποιος τρόπος παράκαμψης του προβλήματος γιατι οι περισσότερεσ ταινιες ειναι σε τετοια μορφή...

ευχαριστώ

Eχω την εντυπωση οτι η JPO ειναι η γερμανικη η αγγλικη εκδοση του FROYΟ η ελληνικη ειναι η JPA και ακομα επισημα δεν εχει κυκλοφορισει.Το πιθανοτερο ειναι η συσκευη σου να ηταν παραεισαγωγης με ξενο product code γι αυτο σου εβγαλε και την αναβαθμιση

Eχω την εντυπωση οτι η JPO ειναι η γερμανικη η αγγλικη εκδοση του FROYΟ η ελληνικη ειναι η JPA και ακομα επισημα δεν εχει κυκλοφορισει.Το πιθανοτερο ειναι η συσκευη σου να ηταν παραεισαγωγης με ξενο product code γι αυτο σου εβγαλε και την αναβαθμιση

εχεις δικιο φιλε γιατι οταν την πρωτοανοιξα ηταν ολα στα γερμανικα και μετα απο ψαξιμο στο νετ βρηκα πως να αλλαξω την γλωσσα σε ελληνικα... θα εχω προβλημα??? γιατι μου την πουλησαν για ελληνικη την συσκευη... δεν πιστευω να μην μπορω να στελνω μην. στα ελληνικα, αν και δεν το πιστευω... ;)

καμμια ιδεα για τον ηχο στις HD ταινιες???

λογικα φταει το dts γιατι και εγω τον ιδιο player ειχα εγκαταστησει οταν ειχα τη συσκευη και με τα clipaκια δεν ειχα προβλημα στον ηχο,αν και ποτε δεν ειχα δοκομασει κατι με το συγκεκριμενο φορματ ηχου

φτου ρε γ*μωτο!!! ειπα και εγω "βγαλαν το froyo κυριακατικα?!" ...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για οποιον ενδιαφερεται εχω γραψει ενα post που εξηγω με λιγα λογια πως κανει διαχειριση μνημης ram το λειτουργικο android. εχω γραψει κι'εδω κι'αλλες φορες, και καποια στιγμη θα φτιαξω ενα ολοκληρωμενο αρθρο για να το εχω και στο blog μου.

Εξηγω γιατι δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουμε task killers !!!

εδω ειναι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3400350#post3400350

(υπαρχει και στην υπογραφη μου επισης)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

καλημερες

έχω ένα θεματάκι με το mls destinator. Όταν αγόρασα το κινητό μου το έδωσαν δώρο σε εξωτερική sd card 1,5giga. Χτες αγόρασα μια καινούργια εξωτερική sd 8giga:D και φυσικά ήθελα να την βάλω. Αντεγραψα (για την ακρίβεια έκανα μετακίνηση) λοιπόν το destinator από την μικρή sd στην εσωτερική, και επανεγκατεστησα το mls... αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει "δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να εκτελέσετε αυτήν την εφαρμογή".:confused:

Το πεδίο Εφαρμογές-Άγνωστες πηγές είναι τικαρισμένο !!

Όχι ότι θα πεθάνω κιόλας για το mls destinator...:rolleyes: αφου μια φορα που το χρησιμοποίησα ήταν εξαιρετικά αργο, αλλα γιατί μου το γράφει αυτό ο ποιητής ???:blink:

Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

εχω ενα προβλημτακι εβαλα τα froyo και στα μνμτα πατησα καταλαθως το shift για κεφαλαια και τωρα ειναι μονίμως πατημενο...πως μπορω να το απενεργοποιησω? δοκιμασα να το πατησω παρατεταμενα αλλα τπτ οταν αλλαζω γλωσσα αγγλικα μου τα βγαζει μικρα..

καλημερες

έχω ένα θεματάκι με το mls destinator. Όταν αγόρασα το κινητό μου το έδωσαν δώρο σε εξωτερική sd card 1,5giga. Χτες αγόρασα μια καινούργια εξωτερική sd 8giga:D και φυσικά ήθελα να την βάλω. Αντεγραψα (για την ακρίβεια έκανα μετακίνηση) λοιπόν το destinator από την μικρή sd στην εσωτερική, και επανεγκατεστησα το mls... αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει "δεν είστε εξουσιοδοτημένοι να εκτελέσετε αυτήν την εφαρμογή".:confused:

Όχι ότι θα πεθάνω κιόλας για το mls destinator...:rolleyes: αφου μια φορα που το χρησιμοποίησα ήταν εξαιρετικά αργο, αλλα γιατί μου το γράφει αυτό ο ποιητής ???:blink:

το γνήσιο πρόγραμμα είναι κλειδωμένο πάνω στην κάρτα την οποία σου έδωσε η mls. Δεν αντιγράφεται ολόκληρο το πρόγραμμα με απλή αντιγραφή σε άλλη κάρτα. Πρέπει να πας στα γραφεία της mls και με τις δύο κάρτες παραμάσχαλα και να σου το αντιγράψουν αυτοί.

καλημερες

δεν αντιγραφεται φιλε μου,ειναι κλειδωμενο,μονο με την γνησια καρτα που ειναι εγκατεστημενο θα δουλεψει,αν θελεις να το βαλεις στην καινουρια,παρε τηλεφωνο την mls,θα σου πουν να τους στειλεις και τις 2 καρτες για να σου κανουν την αντιγραφη αυτοι.

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το galaxy και θα ήθελα να μου πείτε αν το έχει και κανείς άλλος..

Όταν αποσυνδέω τα ακουστικά από τη συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα το mp3 player..! Θα είχε φαντάζομαι μια λογική αν ενεργοποιούνταν όταν τα συνέδεα αλλά όταν τα αποσυνδέω δεν βρίσκω τη χρησιμότητα!!!!

Επικοινώνησα με τη samsung και μου είπαν να το πάω στο service, το πήγα και ο άνθρωπος εκεί πέρα μου είπε ότι θεωρεί και ευελπιστεί να φτιάξει με την αναβάθμιση σε froyo..

Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Να βραχυκυκλώνουν τα ακουστικά; Να μην εχει κάτσει καλά το android στη συσκευή;;;

Any Ideas????????

Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το galaxy και θα ήθελα να μου πείτε αν το έχει και κανείς άλλος..

Όταν αποσυνδέω τα ακουστικά από τη συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα το mp3 player..! Θα είχε φαντάζομαι μια λογική αν ενεργοποιούνταν όταν τα συνέδεα αλλά όταν τα αποσυνδέω δεν βρίσκω τη χρησιμότητα!!!!

Επικοινώνησα με τη samsung και μου είπαν να το πάω στο service, το πήγα και ο άνθρωπος εκεί πέρα μου είπε ότι θεωρεί και ευελπιστεί να φτιάξει με την αναβάθμιση σε froyo..

Έχει κανείς καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται; Να βραχυκυκλώνουν τα ακουστικά; Να μην εχει κάτσει καλά το android στη συσκευή;;;

Any Ideas????????

Σε πολλούς το κάνει αυτό, δεν είσαι ο μόνος.

Μπορώ να βάλω 2 κάρτες? και πως γίνεται?

Τι καρτες εννοεις? 2 καρτες sim? Αυτο δεν γινεται οχι. Αλλα και ουτε 2 sd μπορεις να βαλεις...

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

εχω ενα προβλημτακι εβαλα τα froyo και στα μνμτα πατησα καταλαθως το shift για κεφαλαια και τωρα ειναι μονίμως πατημενο...πως μπορω να το απενεργοποιησω? δοκιμασα να το πατησω παρατεταμενα αλλα τπτ οταν αλλαζω γλωσσα αγγλικα μου τα βγαζει μικρα..

Δοκίμασε να πατήσεις το shift 2 φορές συνεχόμενα.

Για οποιον ενδιαφερεται εχω γραψει ενα post που εξηγω με λιγα λογια πως κανει διαχειριση μνημης ram το λειτουργικο android. εχω γραψει κι'εδω κι'αλλες φορες, και καποια στιγμη θα φτιαξω ενα ολοκληρωμενο αρθρο για να το εχω και στο blog μου.

Εξηγω γιατι δεν χρειαζεται να χρησιμοποιουμε task killers !!!

εδω ειναι : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3400350#post3400350

(υπαρχει και στην υπογραφη μου επισης)

Εεμ... ναι... το κομμάτι που έγραψα πριν μήνες το διάβασες; : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313454#post3313454

εχεις δικιο φιλε γιατι οταν την πρωτοανοιξα ηταν ολα στα γερμανικα και μετα απο ψαξιμο στο νετ βρηκα πως να αλλαξω την γλωσσα σε ελληνικα... θα εχω προβλημα??? γιατι μου την πουλησαν για ελληνικη την συσκευη... δεν πιστευω να μην μπορω να στελνω μην. στα ελληνικα, αν και δεν το πιστευω... ;)

Δε θα έχεις πρόβλημα να στείλεις μηνύματα, αλλά η συσκευή δεν είναι ελληνική, και δε θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο για να τα γράψεις, πρέπει να βάλεις μόνος σου.

- Alex

Any Ideas????????

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Και ουτε φτιαχνει με το froyo.Δυστυχως

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

το γνήσιο πρόγραμμα είναι κλειδωμένο πάνω στην κάρτα την οποία σου έδωσε η mls. Δεν αντιγράφεται ολόκληρο το πρόγραμμα με απλή αντιγραφή σε άλλη κάρτα. Πρέπει να πας στα γραφεία της mls και με τις δύο κάρτες παραμάσχαλα και να σου το αντιγράψουν αυτοί.

Ευχαριστώ και σένα και τον truckman

την αντεγραψα πισω στην original καρτα, αλλα παλι δεν παίζει :confused: προφανως με τις μετακινήσεις από την μια κάρτα στην άλλη κάτι έγινε :O. Τεσπα είμαι κοντά στην Αργυρούπολη που είναι τα γραφεία τους οπότε θα πεταχτώ εκεί να μου την φτιάξουν & να την αντιγράψουν.

Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell.

Δηλαδή το αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτό το προβληματάκι; Γιατί η κοπέλα από samsung μου είπε ότι πρώτη φόρα το άκουγε από εμένα....:wacko::wacko:

Μπορώ να βάλω 2 κάρτες? και πως γίνεται?

αν εννοεις sim ναι μπορεις με ανταπτορα

σημειωτεον ομως δεν δουλευει το 3g

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι καρτες εννοεις? 2 καρτες sim? Αυτο δεν γινεται οχι. Αλλα και ουτε 2 sd μπορεις να βαλεις...

1) Έχω wind 2in1, δηλ 2 αριθμούς σε μια sim όπου ι) δέχεται εισερχόμενες κλήσεις και από τους 2 (σ.σ. στην πραγματικότητα ο ένας είναι ενεργός και ο άλλος γίνεται αυτόματα και δωρεάν προώθηση στον ενεργό) και ιι) πραγματοποιεί εξερχόμενες κλήσεις μόνο από τον ενεργό αριθμό και ιιι) η εναλλαγή ενεργού αριθμού (σ.σ. από τον έναν στον άλλο) γίνεται από applications -> sim toolkit πολύ ομαλά, χωρίς να κάνει restart το κινητό (σ.σ. όπως σε παλαιά κινητά) και κρατάει βαστάει 5-10 δευτερόλεπτα. Σημειώνω ότι το 2in1 ΔΕΝ λειτουργεί ομαλά στα περισσότερα κινητά, το galaxy s όμως συμπεριφέρεται άριστα και σε eclair και σε froyo :-)

2) Μπορείς να έχεις 2 sim σε οποιοδήποτε κινητό χρησιμοποιώντας adaptor όπως εδώ: http://www.simore.eu/en/index.php . Σημειώνω ότι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχει χρόνια και φαίνεται αξιόπιστο.

αν εννοεις sim ναι μπορεις με ανταπτορα σημειωτεον ομως δεν δουλευει το 3g
Δεν ισχύει. Όπως θα δείτε στους adaptors infinite και platinum μια χαρά είναι το 3G Edited by ilpara

Any Ideas????????

Σε πολλούς το κάνει αυτό, δεν είσαι ο μόνος.

Παιδια αν καταλαβα σωστα, με το autostarts μπορειτε να το απενεργοποιησετε και να μην ανοιγει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙ)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...