Tyxerakias Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 ρε παιδια να κανω μια ερωτηση ? ποια ειναι η ταχυτητα του BLUETOOTH 3? 3mbps ? η κανω λαθος ? γιατι απο οτι ειδα ουτε 0.5 δεν μπορει το κινητο μας να πιασει :p μεγαλη ξεφτιλα!! αυτο εχω να πω για την samsung!! σκευτομαι να το πουλησω και να παρω το desire ! Έχει συζητηθεί κι αυτό εκτενώς εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3368203 - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 δεν βρηκα απαντηση για αυτο ρωτησα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 δεν βρηκα απαντηση για αυτο ρωτησα! στιη σελιδα 178 και 179 αναφερεται το θεμα με το δοντι του γαλαξια. Η σαμσουνγ το εχει εξοπλισει με bt 3.0 το οποιο εχει μεγιστη ταχυτητα τα 24mbps ή 3 mb/sec. Αυτη φυσικα ειναι η μεγιστη θεωρητικη ταχυτητα του πρωτοκολλου οποτε η πραγματικη διαφερει αρκετα. Το θεμα ειναι οτι η eclair 2.1 αλλα και η froyo 2.2 δεν υποστηριζουν το bluetooth 3.0 του γαλαξια και κατα συνεπεια αυτο δουλευει σαν bluetooth 2.1 με πολυ μικροτερη φυσικα ταχυτητα. Το ΒΤ 3.0 θα υποστηριζεται απο το gingerbread που εμεις λογικα δεν θα το παρουμε επισημα στο γαλαξια. Κατ'εμε μεγαααααλο fail απο samsung. Σου διαφημιζει ΒΤ3.0 οταν δουλευει σαν ΒΤ2.1....Το να πουλησεις ομως το γαλαξια για να πας σε desire ειναι εξισου fail μιας και τα bluetooth τους δουλευουν με την ιδια ταχυτητα πανω κατω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) στιη σελιδα 178 και 179 αναφερεται το θεμα με το δοντι του γαλαξια. Η σαμσουνγ το εχει εξοπλισει με bt 3.0 το οποιο εχει μεγιστη ταχυτητα τα 24mbps ή 3 mb/sec. Αυτη φυσικα ειναι η μεγιστη θεωρητικη ταχυτητα του πρωτοκολλου οποτε η πραγματικη διαφερει αρκετα. Το θεμα ειναι οτι η eclair 2.1 αλλα και η froyo 2.2 δεν υποστηριζουν το bluetooth 3.0 του γαλαξια και κατα συνεπεια αυτο δουλευει σαν bluetooth 2.1 με πολυ μικροτερη φυσικα ταχυτητα. Το ΒΤ 3.0 θα υποστηριζεται απο το gingerbread που εμεις λογικα δεν θα το παρουμε επισημα στο γαλαξια. Κατ'εμε μεγαααααλο fail απο samsung. Σου διαφημιζει ΒΤ3.0 οταν δουλευει σαν ΒΤ2.1....Το να πουλησεις ομως το γαλαξια για να πας σε desire ειναι εξισου fail μιας και τα bluetooth τους δουλευουν με την ιδια ταχυτητα πανω κατω. αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο 1 απο τους 2 λογους που πηρα το galaxy ηταν το bluetooth και ο αλλος η οθονη αν το 1 τελικα ηταν λιγο ψεμα να το πω? μουφα να το πω? τοτε ο μονος λογος ειναι η οθονη πραγμα που ειναι θετικο αλλα μπροστα στα θετικα που εχει το htc με το sense νομιζω πως θα το πρωτιμουσα. φιλε μου αν το πουλησω,γιατι το σκεφτομαι ακομα,θα το δωσω περιπου στα 380. Edited November 2, 2010 by nokpos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Απο περιεργια και μονο, με ποιες συσκευες μπορεις να αξιοποιησεις τις ταχυτητες του bt 3.0? Για ανταλαγες αρχειων μονο μεταξυ galaxy? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Απο περιεργια και μονο, με ποιες συσκευες μπορεις να αξιοποιησεις τις ταχυτητες του bt 3.0? Για ανταλαγες αρχειων μονο μεταξυ galaxy? Aπλα δεν μπορεις με καμια :D αυτο ειπαμε πιο πανω :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 ρε παιδια τωρα τελευταια αρχιζω και προβληματιζομαι λιγο με την μπαταρια του τηλεφωνου γιατι ακουω διαφορα... :wacko: αυτο το site το εχει δει κανεις??? http://blog.gsmarena.com/samsung-i9000-galaxy-s-full-battery-test-ready-%E2%80%93-up-with-the-best/ εχει καταφερει κανεις κατι παρομοιο εστω και στο μισο απο ολα αυτα που αναφερει??? απαντηστε γιατι θα τρελαθω οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο 1 απο τους 2 λογους που πηρα το galaxy ηταν το bluetooth... ... για να στέλνεις γρήγορα καμιά ταινιούλα από sgs σε sgs. Μάλιστα... Θα τρελλαθούμε τελείως μου φαίνεται :wacko: ...και να πω ότι δεν έχει αποσπώμενη κάρτα μνήμης σαν κάτι άλλα, πάει στο :devil: ρε παιδια τωρα τελευταια αρχιζω και προβληματιζομαι λιγο με την μπαταρια του τηλεφωνου γιατι ακουω διαφορα... :wacko: αυτο το site το εχει δει κανεις??? http://blog.gsmarena.com/samsung-i9000-galaxy-s-full-battery-test-ready-%E2%80%93-up-with-the-best/ εχει καταφερει κανεις κατι παρομοιο εστω και στο μισο απο ολα αυτα που αναφερει??? απαντηστε γιατι θα τρελαθω Δε με εντυπωσιάζει. Προσωπική εμπειρία από την μπαταρία: - 5 μέρες (τί λέω, μόνο; κοίτα εδώ) με χρήση ως τηλέφωνο (εννοείται 3g on) & sms μόνο, ή - 18 ώρες με 2,5 ώρες angry birds, και 3 ώρες browsing + ανεβοκατεβάσματα εφαρμογών Market + καμμιά ώρα fb και twitter Δεν του έχω κάνει καμιά hackεριά. Ούτε καν root. Έχω από την 1η μέρα την JM2(COS). Edited November 3, 2010 by me00016 Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Δε με εντυπωσιάζει. Προσωπική εμπειρία από την μπαταρία: - 5 μέρες με χρήση ως τηλέφωνο (εννοείται 3g on) & sms μόνο, ή - 18 ώρες με 2,5 ώρες angry birds, και 3 ώρες browsing + ανεβοκατεβάσματα εφαρμογών Market + καμμιά ώρα fb και twitter Δεν του έχω κάνει καμιά hackεριά. Ούτε καν root. Έχω από την 1η μέρα την JM2(COS). 5 μερες??????? εγω με wifi κλειστο παντα, 2g, εξοικονομηση ενεργειας on, φωτεινοτητα στο auto, και απενεργοποιημενες καθε ειδους αυτοματες ενημερωσεις με συνολο κλησεων κανενα μισαωρο, αντε και 1-2 sms κανω παρτι αμα μου κρατησει 2 μερες ολοκληρες... δεν γινεται να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα... μηπως να γυρισω παλι στην μαμα rom? δεν θελω lagαρισματα αλλα κυριως θελω μπαταρια... :( οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 5 μερες??????? εγω με wifi κλειστο παντα, 2g, εξοικονομηση ενεργειας on, φωτεινοτητα στο auto, και απενεργοποιημενες καθε ειδους αυτοματες ενημερωσεις με συνολο κλησεων κανενα μισαωρο, αντε και 1-2 sms κανω παρτι αμα μου κρατησει 2 μερες ολοκληρες... δεν γινεται να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα... μηπως να γυρισω παλι στην μαμα rom? δεν θελω lagαρισματα αλλα κυριως θελω μπαταρια... :( 2 μέρες; Είναι μεγάλη η διαφορά. Εγώ 2 μέρες το φτάνω πανεύκολα με μέτρια χρήση (κατ'εμέ), δηλαδή και λίγο παιχνιδάκια, browsing, email (τα πάντα χειροκίνητα), τηλεφωνήματα... Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Δυστυχως στο δικο μου Bluetooth δεν λειτουργει...ευχαριστω παντως!!! Ναι βρε, αναβοσβηνει το κοκκινο-μπλε λαμπακι στο handsfree, το galaxy κανει σαρωση και το βρισκει κανονικα, παταω δημιουργια ζευγους με το i tech clip IIs, Μου λεει να δοκιμασω 1234 ή abcd, δοκιμαζω και λεει λανθασμενο ΡΙΝ ή κωδικος προσβασης...(δοκιμασα και αλλους συνδυασμους αλλα τιποτα).. Ο κώδικος είναι 0000 δε χρειάζεται να δοκιμάζεις άλλους. Με άλλο κινητό το δοκιμασες; τώρα όχι παλιότερα. Reset κουμπί δεν έχει; το δικό μου πχ έχει μια τρυπουλα που ούτε φαινεται κ με μια καρφίτσα του κανεις reset. Στο δικό σου μπορεί να γινεται με κάποιο συνδυασμό πληκτρων όπως είπε κ ένας άλλος φίλος. Βέβαια αν μπορείς να συνδεθεις με αλλά τηλέφωνα τότε το reset δενομιζω να σε βοηθήσει. Sent from my GT-I9000 iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 πιστεύω ώρες ώρες το πολύ διάβασμα κάνει κακό :) οκ για 5 ίσως είναι υπερβολικό αλλά το 2 μέρες και νορμάλ είναι και μια χαρά μου φαίνεται εμένα (για smartphone) εμένα εκεί γύρω θα κρατούσε (2 μέρες) αλλά λόγω συνήθειας από την (άθλια) μπαταρία του diamond που είχα το συνδέω στην usb πολύ συχνά υ.γ. η μπαταρία βγαίνει , μπορείς να έχεις 2 καβάντζα κι να αλλάζεις , στο ebay κυκλοφορούν πολλές κι δεν έχω ακούσει κακά λόγια. κι εγώ έχω 2 κι μέχρι στιγμής κάνουν μια χαρά την δουλειά τους (απλά φοβάμαι λίγο και τις φορτίζω εκτός κινητού) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis40 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Ψάχνω κάποια εφαρμογή για ομαδική αποστολή sms σε ομάδες που έχω δημιουργήσει. Δυστυχώς όσες δοκίμασα μέχρι τώρα δεν υποστηριζαν μεγεθος κειμένου 160 χαρακτηρων. Η αποστολή από τις ομαδες των επαφών επιτρέπει μόνο σε 10 μέλη αποστολή. Μήπως κάποιος γνωριζει κάποια αξιοπιστη που έχει δοκιμάσει. Να είστε πάντα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 φιλαράκι κάνε ένα how to γιατι δεν βλέπω καμία συσκευή galaxy Μεσω του media player θα το κανεις. Ανοιξε τον και πατα ctrl+1. Εκει διαλεξε βιντεο πχ και στα αριστερα θα δεις να αναγραφεται το Galaxy. Πατα πανω και θα σου βγαλει την λιστα με τα items. Εντελως περιληπτικα αυτα που σου λεω γιατι δεβ ειμαι στον υπολογιστη να το δω βημα βημα, ο,τι θυμαμαι απο χθες που το βρηκα. Ασχολησου και αν δεν προτεινει καποιος αλλος κατι πιο σαφες θα ποσταρω how to το βραδυ που θα επιστρεψω σπιτι :) Λοιπον ειναι οπως σου ειπα. Κατ'αρχην στις επιλογες του allshare επιλεξε τι θελεις να εχεις ως share media. Aν πατησεις CTRL+1 δεν σου ανοιγει η βιβλιοθηκη? Θεωρητικα κατω αριστερα (κατω απο την επιλογη Αλλες Βιβλιοθηκες) πρεπει να σου βγαζει την ενδειξη Galaxy οποτε θα μπορεις να βλεπεις τα αρχεια σου. ΕΔΙΤ: Γραψε ακυρο. Εγω εχω τα 7 με media player 12, τωρα ειδα πως εχεις ΧΡ, μπορει να εχει να κανει με αυτο. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Ρε παιδια η 2.2 ποτε θα ερθει,εχει ερθει σε κανεναν? θα την παρουμε ολοι την ιδια στιγμη η οπως το htc desire που ειχα κ την πηραμε με σειρα προτερεοτητας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Λοιπον ειναι οπως σου ειπα. Κατ'αρχην στις επιλογες του allshare επιλεξε τι θελεις να εχεις ως share media. Aν πατησεις CTRL+1 δεν σου ανοιγει η βιβλιοθηκη? Θεωρητικα κατω αριστερα (κατω απο την επιλογη Αλλες Βιβλιοθηκες) πρεπει να σου βγαζει την ενδειξη Galaxy οποτε θα μπορεις να βλεπεις τα αρχεια σου. ΕΔΙΤ: Γραψε ακυρο. Εγω εχω τα 7 με media player 12, τωρα ειδα πως εχεις ΧΡ, μπορει να εχει να κανει με αυτο. βρηκα τις ρυθμίσεις για τη βιβλιοθήκη έκανα κοινόχρηστους τους φακελους αλλά δεν μπορώ να τους πίξω απο το κινητό. μου βλεπει τη συσκευή ως άγνωστη. το ψαχνω ακόμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) βρηκα τις ρυθμίσεις για τη βιβλιοθήκη έκανα κοινόχρηστους τους φακελους αλλά δεν μπορώ να τους πίξω απο το κινητό. μου βλεπει τη συσκευή ως άγνωστη. το ψαχνω ακόμη. Γι'αυτό έδωσα τον γενικό τρόπο με το Samsung PC Share manager... δοκίμασέ το πάλι, σίγουρα δε δουλεύει; Τί πρόβλημα είχες; Edited November 3, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Γι'αυτό έδωσα τον γενικό τρόπο με το Samsung PC Share manager... δοκίμασέ το πάλι, σίγουρα δε δουλεύει; Τί πρόβλημα είχες; θέλω να βλέπω τισ φωτογραφίες μου απο το κινητό στο pc και όλα να τα κάνω απο το τηλέφωνο. οταν πάω στο allshare επιλέγω play file from my phone on another player και δεν βλέπει κανέναν player. μάλλον φταίει που εχω win xp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 θέλω να βλέπω τισ φωτογραφίες μου απο το κινητό στο pc και όλα να τα κάνω απο το τηλέφωνο. οταν πάω στο allshare επιλέγω play file from my phone on another player και δεν βλέπει κανέναν player. μάλλον φταίει που εχω win xp A ok, δε γίνεται αυτό που θες να κάνεις με το PC, θες τηλεόραση με DLNA γι'αυτό. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 καλημερα πειραματιζοντας χτες το βραδυ αναγκαστηκα να ξαναφλασαρω τη ρομ που ειχα την rfs δοκιμασα πρωτα την darky αλλα λογο οτι το μενου ηταν αγγλικα ειπα να ξαναπερασω αυτη που ειχα με τον νεο κερνελ που δινουν για να τη βαλουμε πανω στην darky μολις τελειωσα με τα παιχνιδια στο root explorer ειπα να κανω και ενα quadrant χωρις εφαρμογες περασμενες μονο με το συστημα παιδια τρελαθηκα!!!!2475 εφτασε τωρα με ολες τις εφαρμογες μου φτανει 2200 βεβαια ειναι πιο απαλη απο την eclair που ειχα σε αυτο το σκορ το προβλημα ειναι οτι κανει και overclock στο cpu στα 1200 αλλα ειναι auto δηλαδη φτανει εκει οταν πιεστει δε ξερω τι επιπτωσεις θα χει στη μπαταρια θα δω σημερα και θα σας πω παντως ειναι τελειως αλλο κντ επεισης θελω τη βοηθεια σας πως μπορω οταν μπαινω στις εφαρμογες(στο αρχικο μενου εννοω) να μη βλεπω αυτο το μαυρο φοντο απο πισω?ας εχω μια εικωνα.ξερεις κανεις τπτ για αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 ξαφνικά εκεί που γράφει την ημερομηνία πριν ξεκλειδωσουμε το τηλ. Δεν μου γράφει την ημερομηνία. Δηλαδή γράφει Νοεμβρίου 2010 και στην ημέρα μου έχει τρεις τελείες... γιατί έγινε αυτό; δεν μπορώ να βρω τη λύση! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Δυστυχως στο δικο μου Bluetooth δεν λειτουργει...ευχαριστω παντως!!! Ναι βρε, αναβοσβηνει το κοκκινο-μπλε λαμπακι στο handsfree, το galaxy κανει σαρωση και το βρισκει κανονικα, παταω δημιουργια ζευγους με το i tech clip IIs, Μου λεει να δοκιμασω 1234 ή abcd, δοκιμαζω και λεει λανθασμενο ΡΙΝ ή κωδικος προσβασης...(δοκιμασα και αλλους συνδυασμους αλλα τιποτα).. Για αυτο σε ρωτησα φιλε γιατι και εμενα αναβοσβηνε και το βρισκε και μου λεγε λαθος κωδικος! Τελικα εφταιγε οτι δεν ηταν σε φαση αναζητησης (pairing) το bluetooth για αυτο δεν δεχονταν τον κωδικο. Μολις το βαλα σε pairing δεν αναβοσβηνε το λαμπακι αλλα ηταν σταθερο και πηρε τον κωδικο με την πρωτη. Ελεγξε το... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 επειδη βλεπω οτι αρχιζει κ καιει ηδη το allshare..κ επειδη εφαγα καμποσες μερες για να καταλαβω τι κ πως να μοιραστω τις γνωσεις μου...καταρχην η τηλεοραση πρεπει να ειναι dlna η allshare αν ειναι samsung..επειτα να ξερετε πως αν εχει αυτο το προτυπο δεν σημαινει πως εχει internet@tv αυτο ειναι αλλο πραγμα..επισης το πιθανοτερο να μην εχει κ ασυρματο δικτυο οποτε πρεπει η να παρετε το αντιστοιχο usb stick wifi της τιβι η αλλιως μεσω λαν...πρωτα απο ολα...πρεπει οπωσδηποτε να συνδεσουμε ολες τις συσκευες μας μεσω ενος router(wifi η lan)..αν θελετε να συνδεσετε υπολογιστη πρεπει να κατεβασετε καποιο προγραμμα εγω που εχω μακ χρησιμοποιω το αψογο SERVIIO..Αφου συνδεσουμε ολα τα μερη στον ρουτερ απλα ανοιγουμε τα αντιστοιχα προγραμματα τους κ βλεπει το ενα το αλλο..ΠΡΟΣΟΧΗ το σαμυ εχει 3 επιλογες διαλεγουμε αυτη ακριβως που θελουμε να κανουμε..εχω κατενθουσιαστει..βλεπω ταινιες στην τηλεοραση κ το λαπτοπ το εχω σε αλλο οροφο οπως επισης κ φωτος απο το σαμυ... θα κανω κ την ερωτηση μου..εχω κατεβασει το rock player...πως μπορω να το χρησιμοποιησω σαν προεπιλογη σε οτι multimedia εφαρμογη ανοιξω?? οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) ... για να στέλνεις γρήγορα καμιά ταινιούλα από sgs σε sgs. Μάλιστα... Θα τρελλαθούμε τελείως μου φαίνεται :wacko: ...και να πω ότι δεν έχει αποσπώμενη κάρτα μνήμης σαν κάτι άλλα, πάει στο :devil: Δε με εντυπωσιάζει. Προσωπική εμπειρία από την μπαταρία: - 5 μέρες (τί λέω, μόνο; κοίτα εδώ) με χρήση ως τηλέφωνο (εννοείται 3g on) & sms μόνο, ή - 18 ώρες με 2,5 ώρες angry birds, και 3 ώρες browsing + ανεβοκατεβάσματα εφαρμογών Market + καμμιά ώρα fb και twitter Δεν του έχω κάνει καμιά hackεριά. Ούτε καν root. Έχω από την 1η μέρα την JM2(COS). φιλε μου οταν πληρωνω κατι και μαλιστα τοσα λεφτα αυτα που "λενε" οτι εχει πρεπει τουλαχιστον να δουλευουν. εινα σαν να μου λες οτι παρε αυτο το αυτοκινητο το οποιο εχει 100 αλογα και μετα καταλαβενω οτι εχει 50 . παντα φιλικα. Edited November 3, 2010 by nokpos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 (edited) υπαρχει καμια ρυθμιση μεσο των ρυθμισεων της συσκευης για duall sim adaptor γιατι βλεπει μονο την μια καρτα ? η μια ειναι voda και η αλλη cosmo παιζει ρολο σε ποια θεση στον αντα[πτορα πρεπει να ειναι η κυρια καρτα ? Edited November 3, 2010 by milena03 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts