Jump to content

Γιατι δεν μπορω να μπω στο myphone?

panos_vz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενω απο την δουλεια μπαινω κανονικά, στο σπίτι δεν μου ανοίγει η σελίδα του myphone. Με κανεναν browser. Ουτε εχω πειραξει καποια ρύθμιση στο ρουτερ μου. Απλα δεν ανοιγει, ή ανοιγει αφου κάνω refresh 5-10 φορες και μετα παλι ξανακολλάει και δεν ανοιγει καμια σελίδα. Έχει καποιος μια εξηγηση?

Αυτό το έκανε πάντοτε ή συνέβη πρόσφατα; Έχεις δοκιμάσει με κάποιο άλλο μηχάνημα;

Ξαφνικα το εκανε, χωρις να εχω πειραξει κατι στο ρουτερ ή στις ρυθμισεις μου. Απο την δουλεια μου μπαινω κανονικοτατα.

Μιλησα και με την τεχνικη εξυπηρετηση της Forthnet, βαλαμε DNS, καθαρισα την cache, εκανα τελοσπαντων οτιδηποτε μου ειπαν και τους αφορα.Μεχρι και firmware update στο ρουτερ. Τιποτα.

Ξεκιναει να φορτωνει, κατεβαζει το μπλε background και τα my devices, my forum κτλ εικονιδια και μετα κολλαει. Αφου προσπαθησω καμια 30ρια φορες να φορτωσω την σελιδα που θελω, μετα απο κανα τεταρτο φορτωνει την σελιδα που θελω αλλα με λειψα εικονιδια κτλ...

Μου ειπαν απο τον παροχο να επικοινωνησω με εσας...

Δεν εισαι μονος,συμβαινει και σε ενα φιλο μου το ιδιο πραγμα. Ξαφνικα σταματησε να μπαινει. Κατι τρεχει..

• Administrators

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν μπαίνω μέσω conn-x μόνο και ανεξαρτήτως συσκευής (PC, laptop, PDA)! :wacko:

Με άλλους providers... κανονικότατα.

Modpic.gif

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα όταν μπαίνω μέσω conn-x μόνο και ανεξαρτήτως συσκευής (PC, laptop, PDA)! :wacko:

Με άλλους providers... κανονικότατα.

Μιλησα με τον παροχο μου, καναμε οτι ειναι να κανουμε, απο αυτους δεν μπορει να γινει κατι αλλο...ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.

Το περιεργο ειναι οτι ξαφνικα σταματησε να μπαινει καποια στιγμη. Χωρις να αλλαξω τιποτα.

• Administrators
Το περιεργο ειναι οτι ξαφνικα σταματησε να μπαινει καποια στιγμη. Χωρις να αλλαξω τιποτα.

Το ίδιο συμβαίνει με όλους. :confused:

Modpic.gif

Ο ΟΤΕ έχει κατά καιρούς προβλήματα με τους DNS που επικοινωνούν με το εξωτερικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει κάτι αποκλειστικά με το myphone.Υποθέτω ότι γίνεται για λόγους συντήρησης μιας και συμβαίνει ώρες που θεωρούνται μη αιχμής. Το ίδιο πρόβλημα με το myphone εμφανίζεται τις ίδιες ώρες στο 100% των site του εξωτερικού με τα οποία ασχολούμαι

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Ο ΟΤΕ έχει κατά καιρούς προβλήματα με τους DNS που επικοινωνούν με το εξωτερικό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, αλλά δεν έχει να κάνει κάτι αποκλειστικά με το myphone.Υποθέτω ότι γίνεται για λόγους συντήρησης μιας και συμβαίνει ώρες που θεωρούνται μη αιχμής. Το ίδιο πρόβλημα με το myphone εμφανίζεται τις ίδιες ώρες στο 100% των site του εξωτερικού με τα οποία ασχολούμαι

Ναι, αλλα εγω δεν μπορω να μπω μονο στο myphone. Δοκιμαζω να φορτωσω ταυτοχρονα αλλες 10 σελιδες και μονο το myphone δεν ανοιγει...Στην δουλεια μου δεν μου εχει τυχει ποτε να μην μπορω να μπω...

Τώρα είδα όλη την ιστορία από πάνω. Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τη FNet, δεν έχω κάτι με την εταιρεία αλλά έχω παρατηρήσει ανάλογα θέματα και στη γραμμή που τρέχει στο σπίτι των γονιών μου που καμιά φορά χάνει τη μπάλα αλλά η Fnet λέει ότι δεν είναι δικό τους το πρόβλημα. Λογικά το ίδιο πρόβλημα θα πρέπει να σου πετάξει και σε σελίδες που "έρχονται" από τον ίδιο server που είναι το myphone.

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Εγω το ιδιο προβλημα το εχω με συνδεση connx.Με συνδεση Φνετ κανενα προβλημα.

(το προβλημα ειναι οτι ενω ανοιγει το site και παω στα νεα μηνυματα του φορουμ τοτε δεν μπορω να ανοιξω αλλη σελιδα στο φορουμ,στην καλυτερη περιπτωση να ανοιξει η πρωτη που θα δοκιμασω αλλα και εκεινη θα μεινει λειψη αφου δεν θα ολοκληρωθει .Το να παω στην επομενη σελιδα ειναι απλα αδυνατο,εχω βιστα ελληνικα και FF. )

• Administrators
Εγω το ιδιο προβλημα το εχω με συνδεση connx.Με συνδεση Φνετ κανενα προβλημα.

(το προβλημα ειναι οτι ενω ανοιγει το site και παω στα νεα μηνυματα του φορουμ τοτε δεν μπορω να ανοιξω αλλη σελιδα στο φορουμ,στην καλυτερη περιπτωση να ανοιξει η πρωτη που θα δοκιμασω αλλα και εκεινη θα μεινει λειψη αφου δεν θα ολοκληρωθει .Το να παω στην επομενη σελιδα ειναι απλα αδυνατο,εχω βιστα ελληνικα και FF. )

Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ με Conn-x. Με HOL... κανένα πρόβλημα.

Modpic.gif

Τώρα είδα όλη την ιστορία από πάνω. Νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τη FNet, δεν έχω κάτι με την εταιρεία αλλά έχω παρατηρήσει ανάλογα θέματα και στη γραμμή που τρέχει στο σπίτι των γονιών μου που καμιά φορά χάνει τη μπάλα αλλά η Fnet λέει ότι δεν είναι δικό τους το πρόβλημα. Λογικά το ίδιο πρόβλημα θα πρέπει να σου πετάξει και σε σελίδες που "έρχονται" από τον ίδιο server που είναι το myphone.

Ξερεις εσυ ή καποιος αλλος καμια αλλη σελιδα που να ειναι στον ιδιο server με το myphone ωστε να δοκιμασω?

Το επιβεβαιώνω και εγώ. Με OTE από Χαλκίδα σπάνια μπορώ να μπω. Σήμερα από Αθήνα παίζει κομπλέ.

Πλέον, σχεδόν αποκλειστικά μπαίνω και ποστάρω στο myphone από το κινητό μου, είτε με ConnX (παράξενο να μπαίνω με το κινητό και όχι με τους υπολογιστές μου), είτε με 3G. Δεν έχω βρει καμία απολύτως λύση, ούτε αλλαγή DNS ούτε τίποτα άλλο. Δεν τα παρατάω όμως, είμαι myphone addict, τι να κάνουμε... :D
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στο www.auctionmasters.com μπορείς να μπεις;

Ναι, μόλις το δοκίμασα. Μπαίνω κανονικά.

Όλως περιέργως, έχω καμιά ώρα που σερφάρω με τον παλιό μου υπολογιστή που τρέχει Windows XP.

Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα στο myphone.gr. :confused:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ναι, μόλις το δοκίμασα. Μπαίνω κανονικά.

Όλως περιέργως, έχω καμιά ώρα που σερφάρω με τον παλιό μου υπολογιστή που τρέχει Windows XP.

Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα στο myphone.gr. :confused:

Την ίδια στιγμή, από τον καινούριο υπολογιστή μπαίνει ή δεν μπαίνει;

Την ίδια στιγμή, από τον καινούριο υπολογιστή μπαίνει ή δεν μπαίνει;

Ναι, εδώ και πολλή ώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σερφάρισμα με οποιοδήποτε από τα 3 PC μου. Ευχάριστο πραγματικά.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...