Eastwood Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Σωστά τα λέει ο atrias. Εφ'όσον έχεις περάσει τις επαφές σου στο Flipout συσχετίζοντάς τις με ένα λογαριασμό google τότε αρκεί να ξαναπροσθέσεις στο κινητό σου τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Οι επαφές και το ημερολόγιο θα συγχρονιστούν αυτόματα. Μια που είπες ότι έγινε αναβάθμιση του κινητού, μπορείς να μας πεις ποιά έκδοση συστήματος σου πέρασαν; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) μια ερώτηση ίσως λίγο κουλή! έχει ραδιόφωνο η συσκευή? εννοώ το κανονικό παραδοσιακό αναλογικό ραδιόφωνο όχι κάτι online! στο gsmarena λέει ότι έχει και μάλιστα με RDS αλλά δε το βρίσκω! επίσης το motoblur τι είναι? υπάρχει στην ελληνική έκδοση? και μια ερώτηση (νέοπας σε android!) στην μπάρα του android με τα 5 κουμπιά για on/off wifi - BT - GPS - XX(?) - brightness αυτό (που ονόμασα ΧΧ) και δείχνει δυο βελάκια να περιστρέφονται τι ακριβώς κάνει? τέλος για όποιον ενδιαφέρεται για το κινητό αυτό το έχει η wind στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς στην Ελλάδα στα 159 ευρώ χαμηλότερη τιμή από οποιοδήποτε κατάστημα στο skroutz! θαυμάσιο SAR 0.5 !! Edited June 4, 2011 by atrias Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 στην μπάρα του android με τα 5 κουμπιά για on/off wifi - BT - GPS - XX(?) - brightness αυτό (που ονόμασα ΧΧ) και δείχνει δυο βελάκια να περιστρέφονται τι ακριβώς κάνει? Αυτό είναι ο συγχρονισμός που κάνει το κινητό σου με το gmail σου (επαφές - αν έχεις, mail, ημερολόγιο). Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zvas Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Γειά σας. Έχει μάθει κανείς αν πρόκειται να γίνει update το Android σε 2.2 για αυτό το κινητό; Και κάτι άλλο μιας και είμαι νέος χρήστης, έχω διαβάσει για το root. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς απλά τι μπορεί να μου προσφέρει αν το κάνω στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Επισήμως δεν πρόκειται να γίνει αναβάθμιση σε 2.2. Ανεπισήμως επίσης δεν έχω δει κάποια κίνηση. Συμπέρασμα: Η συσκευή θα μείνει στην έκδοση 2.1. Όσον αφορά το root, αυτό δίνει χωρίς περιορισμό πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και ρυθμίσεις του συστήματος. Ορισμένα προγράμματα το χρειάζονται αυτό για να λειτουργήσουν σωστά. Επίσης είναι και βασική προϋπόθεση για οποιεσδήποτε modding ενασχολήσεις. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zvas Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ωραία, ευχαριστώ. Δηλαδή μοιάζει με το γνωστό jailbrake του iphone. Υπάρχουν κάπου οδηγίες για το πως γίνεται το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Δεν ειναι ετσι ακριβως. Δεν χακαρεις τη συσκευη,οπως στο iphone, απλα αποκτας δικαιωματα ρουτ,κατι σαν τα δικαιωματα administrator στα windows ας πουμε,γενικα το αντροιντ ειναι ελευθερης φιλοσοφιας,δεν σε περιοριζει σε κατι,οχι σαν κατι αλλους :p... Οδηγιες παντου,απο το φορουμ εως το tube,ειναι υποθεση κυριολεκτικα δευτερολεπτων. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) παιδια φλας βιντεακια απο το ιντερνετ,καμμια σειρα με streaming εννοω παιζει?? και τι λετε ειναι απροβληματιστο? το βρισκω 130 απο simplyelectronics και τα γνωστα του σκρουτζ.. Edited June 12, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 παιδια φλας βιντεακια απο το ιντερνετ,καμμια σειρα με streaming εννοω παιζει?? και τι λετε ειναι απροβληματιστο? το βρισκω 130 απο simplyelectronics και τα γνωστα του σκρουτζ.. Όχι φλας δεν υποστηρίζει, άσε που θα σου βγαίναν μάτια :hypno: Στα 130€ είναι πολύ καλή τιμή, αν δεν σε πειράζει η ανάλυσή του, είναι μια χαρά κινητό. Δεν έχω κατεβάσει πάρα πολλές εφαρμογές αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια που να μην ταιριάζει στην οθόνη. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) εγώ απ' ότι έχω διαπιστώσει εφαρμογές που λειτουργούν σαν widgets (όπως το Εορτολόγιο και το Data Counter) βγάζουν κάποια γράμματα έξω από το χώρο που ορίζει το widget. κατά τα άλλα όλα καλά! γνωρίζει κανείς τόνους και διαλυτικά από το hardware πληκτρολόγιο πως βάζουμε ? ή μήπως δεν γίνεται ? Edited July 12, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Πρέπει να έχεις επιλέξει για μέθοδο εισόδου το ελληνικό πληκτρολόγιο. Αυτά που πρέπει να πατήσεις είναι: - Για τόνο ( ί ): q και μετά το φωνήεν. - Για διαλυτικά ( ϊ ): Δύο συνεχόμενες φορές το q και μετά το φωνήεν. - Για τόνο με διαλυτικά ( ΐ ): Τρεις συνεχόμενες φορές το q και μετά το φωνήεν. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 σωστός! ευχαριστώ! που το έγγραφε αυτό ρε συ και δεν κατάφερα να το βρω Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Δεν το διάβασα κάπου, απλά χρησιμοποίησα τη γνωστή και διαχρονική μέθοδο "trial and error"! :lol: Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Καλημερα αγορασα ενα flip out στην κοπελα απο easybuyworld και ειναι εισαγωγη απο ιταλια και δεν γραφει ελληνικα που θα βρω ελληνικα? ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ψάξε για το Greek IME στο Android Market. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 το αγόρασα κι εγώ σήμερα αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει με τις ρυθμίσεις της Q για ιντερνετ και mms. Μπορεί να με βοηθήσει κάνεις; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) Για internet: Θα δημιουργήσεις ένα καινούργιο APN με όνομα myq και το μόνο που θα αλλάξεις είναι κάτω-κάτω στο πεδίο APN type όπου θα γράψεις default. Username και password δε χρειάζεται να συμπληρώσεις. Πρέπει ακόμα να ενεργοποιήσεις και την περιαγωγή δεδομένων. Επίσης κατέβασε από το market την εφαρμογή APN On/Off ώστε να μπορείς να ανοιγοκλείνεις το internet όποτε θες εσύ ώστε να μην έχεις άσκοπη data κίνηση. Για MMS δεν ξέρω, μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος; Edited July 17, 2011 by Eastwood Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) Πρέπει ακόμα να ενεργοποιήσεις και την περιαγωγή δεδομένων. Επ!! Αυτό δεν έκανα και δεν είχα καθόλου ιντερνετ. Τις υπόλοιπες ρυθμίσεις τις είχα περασμένες. Ευχαριστώ!! Έκανε αναβάθμιση στην εφαρμογή android market και πλέον δεν λειτουργεί τίποτα. Με βγάζει στην κεντρική σελίδα αλλά όταν επιλέξω να δώ κάποια υποκατηγορία crash-αρει. Λύνεται; Το κάνω συνέχεια επαναφορά στην εργοστασιακή έκδοση αλλά μετά απο λίγο κάνει auto-update. Έχει βγεί το froyo? Edited August 6, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 froyo δεν βγήκε για το flipout και σύμφωνα με την Motorola δεν θα βγει καμιά αναβάθμιση για το κινητό αυτό με το market app γενικά δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα (έγινε και σε εμένα το update) αλλά για να μην παιδεύεσαι κάνε το εξής κάτσε στον υπολογιστή σου και πήγαινε στο https://market.android.com/ κάνε login με το account που χρησιμοποιείς στο κινητό και πάτα install στην εφαρμογή που θέλεις αυτή θα κατέβει αυτόματα στο κινητό σου και θα εγκατασταθεί καλό είναι να έχεις ανοιχτό το wifi στο κινητό για ευνόητους λόγους Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αυτή τη διαδικασία κάνω μέχρι τώρα για να εγκαταστήσω μια εφαρμογή αλλά τι γίνεται όταν δεν βρίσκομαι μπροστά απο υπολογιστή; Anyway, χωρίς να θέλω να το μετατρέψω σε διαμάχη... δεν λέω, όμορφο το κινητό, συμπαθητικό το λειτουργικό αλλά σαν το iOS δεν είναι. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Anyway, χωρίς να θέλω να το μετατρέψω σε διαμάχη... δεν λέω, όμορφο το κινητό, συμπαθητικό το λειτουργικό αλλά σαν το iOS δεν είναι. Δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο λειτουργικά σε τόσο διαφορετικού επιπέδου συσκευές. Παρόλα αυτά για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει ξεχωριστό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Ας επικεντρωθούμε εδώ αποκλειστικά στα του FLIPOUT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 έχει τώρα μερικές μέρες που έχει πρόβλημα το κινητό με τη σύνδεση data στις μπάρες που δείχνουν το σήμα δίπλα εμφάνιζε παλιά κάτι βελάκια που έδειχναν το είδος της data σύνδεσης αυτά πλέον δεν εμφανίζονται πάω να ανοίξω browser και μου λέει δεν έχει σύνδεση στο internet επίσης προσπαθώ να το συνδέσω στο wifi και δεν συνδέεται τι μπορεί να φταίει? με reboot πάντως δεν λύθηκε το πρόβλημα Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Annoula_patra Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες αγόρασα κ εγώ ένα motorola flipout γενικά δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω,ωστόσο, του έχω βάλει την εφαρμογή viber για δωρεάν κλήσεις και μυνήματα.Ενώ όμως μύνημα στέλνω κανονικά έχω πρόβλημα με τις κλήσεις.Είτε με πάρουν είτε πάρω τηλέφωνο εγώ ο άλλος δεν με ακούει.Δοκίμασα να τη βγάλω κ να την ξαναβάλω την εφαρμογή αλλά τίποτα!Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 έχει τώρα μερικές μέρες που έχει πρόβλημα το κινητό με τη σύνδεση data στις μπάρες που δείχνουν το σήμα δίπλα εμφάνιζε παλιά κάτι βελάκια που έδειχναν το είδος της data σύνδεσης αυτά πλέον δεν εμφανίζονται πάω να ανοίξω browser και μου λέει δεν έχει σύνδεση στο internet επίσης προσπαθώ να το συνδέσω στο wifi και δεν συνδέεται τι μπορεί να φταίει? με reboot πάντως δεν λύθηκε το πρόβλημα Η αλήθεια είναι ότι δεν μας βοηθάς ιδιαίτερα για να καταλάβουμε πως προκλήθηκε. Γιαυτό και δεν μπορώ να προτείνω κάτι άλλο πέρα από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 τελικά ήταν ένας συνδυασμός από περίεργα γεγονότα είχε φάει κόλλημα το ρουτεράκι και γιαυτό δεν συνδεόταν με wifi επίσης για το 3G ήταν θέμα του παρόχου όλα εντάξει πλέον Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts