pik. Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Σίγουρα θα είναι χρήσιμο για πολλούς! :rolleyes: γι αυτο ρωτησα επειδη σπρωχνωνται....να μην παθει κανεις κατι και το εχω κριμα... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 γι αυτο ρωτησα επειδη σπρωχνωνται....να μην παθει κανεις κατι και το εχω κριμα... :lol: Δεν το ξέρεις αυτό, μπορεί να είναι κίνητρο να προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 εχουμε ξεχασει εντελως τα wp7 κ την καλυτερη συσκευη κατ εμε μ αυτο το λειτουργεικο. Ενα καλο review απο μια συμπαθεστατη υπαρξη;) http://technozein.pathfinder.gr/htc-mozart/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Το λειτουργικό είναι τόσο ίδιο σε όλες τις συσκευές της HTC που η καλύτερη συσκευή έχει να κάνει απλά με το τι μέγεθος οθόνης βολεύει τον καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το λειτουργικό είναι τόσο ίδιο σε όλες τις συσκευές της HTC που η καλύτερη συσκευή έχει να κάνει απλά με το τι μέγεθος οθόνης βολεύει τον καθένα. απολυτα συμφωνος με αυτο. για μενα το ιδανικο ειναι το 3,7 με 3,8... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 εχουμε ξεχασει εντελως τα wp7 κ την καλυτερη συσκευη κατ εμε μ αυτο το λειτουργεικο. Ενα καλο review απο μια συμπαθεστατη υπαρξη;) http://technozein.pathfinder.gr/htc-mozart/ offtopic αλλά δεν κρατιέμαι θα το πώ.. Εντελώς gremlin ειναι αυτή ρε συ...Πάντως το review είναι πολύ καλύτερο από αυτά που βλέπουμε και εδώ και στα περισσότερα ελληνικά site Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 απολυτα συμφωνος με αυτο. για μενα το ιδανικο ειναι το 3,7 με 3,8... Για μένα πάλι τουλάχιστον 4 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Για μένα πάλι τουλάχιστον 4 ίντσες. Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην προτιμα μεγαλυτερη οθονη, αυτο που τον ενοχλει ειναι οι εξωτερικες διαστασεις της συσκευης κ δες για παραδειγμα το optimus 2x k to motorola atrix κ τα δυο εχουν 4 ιντσες οθονη αλλα το πρωτο ειναι σαν παντοφλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Παντόφλα δεν θα το έλεγα αλλά γούστα είναι αυτά. To Increadible S πάντως, μια χαρά το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Παντόφλα δεν θα το έλεγα αλλά γούστα είναι αυτά. To Increadible S πάντως, μια χαρά το βρίσκω. κ εμενα καλο μου φενεται. Παντως το καλυτερο ειναι αυτο με την μεγαλυτερη οθονη με τις οσο μικροτερες γινεται εξωτερικες διαστασεις, το mozart ειναι μια μεση λυση κ σκεφτομαι να δοκιμασω τα wp7 μεχρι να καταφτασουν τα τερατα pyramid, evo 3d k atrix. Με απασχολει ομως η καμερα, γνωριζεις εσυ η οποιος αλλος, αν εχει σταθεροποιητη εικονας κ αν συνεργαζεται με το φλας? Επισης ο φακος ειναι αρκετα καλος για να εχουμε ευκρινεια κ σωστη αποδοση χρωματων? καποιο λινκ που να παραπεμπει στο φακο που χρησιμοποιει η htc? σας ζαλισα με τις ερωτησεις!! υ.γ το εχω βρει στο σκρουτζ 304 ευρω, νομιζω ειναι καλα λεφτα Edited April 8, 2011 by mustanggre Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Με απασχολει ομως η καμερα, γνωριζεις εσυ η οποιος αλλος, αν εχει σταθεροποιητη εικονας κ αν συνεργαζεται με το φλας? Επισης ο φακος ειναι αρκετα καλος για να εχουμε ευκρινεια κ σωστη αποδοση χρωματων? http://msmvps.com/blogs/bill/archive/2010/11/13/htc-mozart-camera-photos.aspx http://www.phonearena.com/reviews/HTC-7-Mozart-Review_id2615/page/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Καλησπερα σας! μολις απεκτητα το Mozart και μπορω να πω πως μαρεσει παρα πολυ! εχει ξεκλειδωσει καποιος το κιν; μπορω ευκολα να το ξανακλειδωσω και αν εχω εγγυηση; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Καλησπερα σας! μολις απεκτητα το Mozart και μπορω να πω πως μαρεσει παρα πολυ! εχει ξεκλειδωσει καποιος το κιν; μπορω ευκολα να το ξανακλειδωσω και αν εχω εγγυηση; ευχαριστω Αν το ξεκλειδώσεις είσαι εκτός εγγύησης... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=786 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αν το ξεκλειδώσεις είσαι εκτός εγγύησης... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=786 Ναι το ξερω αλλα αν πατησω το relock ειμαι οκ μετα? το ξανακλειδωνει και εχω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποτίθεται πως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Παω να ξεκλειδωσω το Mozart .. αλλα.... πρεπει να εχω rom που δν εχει το nodo? με nodo δεν δουλεθει το ξεκλειδωμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kordellas Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλησπέρα σας, είδα στη vodafone ότι η HTC μείωσε τις τιμές σε Trophy σε 199, το ίδιο και η LG. Μου είπανε το ίδιο έγινε και με το Mozart πάλι στα 199 αλλά η vodafone δεν το φέρνει, το έχει ίσως στο πλαίσιο μου είπε. Γνωρίζει κάποιος αν η τιμή αυτή για το Μοzart αληθεύει ; Αν ναι, από που το παίρνουμε; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Γνωρίζει κάποιος αν η τιμή αυτή για το Μοzart αληθεύει ; Αν ναι, από που το παίρνουμε; Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο. Καλύτερα να κοιτάξεις προς Trophy ή Optimus7 μεριά όσο υπάρχει ακόμα απόθεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Στην υπογραφη μου υπαρχει λινκ για εφαρμογες που εχω ανεβασει στο φορουμ του trophy αλλα τρεχουν και στο Μοzart... Ριξτε μια ματια στο λινκ στην υπογραφη μου ή Εδώ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 http://pocketnow.com/windows-phone/htc-mozart-now-getting-windows-phone-update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 http://pocketnow.com/windows-phone/htc-mozart-now-getting-windows-phone-update Για false alarm το βλέπω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 δεν μου εχει ερθει κατι μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 πως βλεπουμε ποση μπαταρια μας εχει απομεινει ? ειμαι νεος συγχωρατε με.....(πολυ δυσκολο το ατιμο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Ο ηχος κησης μου ειναι πολυ χαμηλος στο μοζαρτ ! δεν βρηκα καπου που να λεει πως στα παραδοσιακα κινητα ενταση η χου κλησης πως διωρθωνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Ο ηχος κησης μου ειναι πολυ χαμηλος στο μοζαρτ ! δεν βρηκα καπου που να λεει πως στα παραδοσιακα κινητα ενταση η χου κλησης πως διωρθωνεται ? αμα πατησεις τα πλαινα αριστερα κουμπακια τις εντασης δυναμωνει και χαμηλωνει...το δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts