x8052 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ρε παιδία να ρωτήσω κατι , γιατι ειναι πολυ παραξενο...Οταν εχω επανω το hands free...η ηχος ακούγετε μονο απο το handsfree.. και οχι απο το τηλεφωνο. αποτελεσμα αν δεν εχω τα ακουστικα στα αυτία μου, δεν ακουω την κλήση...ειναι σε ολους ετσι ?? Υπαρχει Τροπος να αλλαξει αυτό? Καποια απάντηση ??? please ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Το κάνει και σε άλλα Samsung , δε νομίζω ότι μπορείς να το αλλάξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καποια απάντηση ??? please ?? Δυστυχώς ολα ποιά τα samsung όταν συνδέονται με h/f και έτσι δεν ακούγεται ο ηχος όταν χτυπάει.Για μενα μεγάλο μειονέκτημα ,όπως και κατα την διαρκεια της κλήσης δεν μπορείς να κάνεις ηχογράφηση ή να μπεις στο μενού του τηλ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 με bt συνδεδεμένο...ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης (mp3) από το κινητό. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Thanks, αλλα ΕΙΝΑΙ δυνατόν ?? Δηλαδή πρέπει να κυκλοφορείς με τα καλωδια στα αυτιά. Τι ειναι αυτοι ρε, κουφιοκεφαλοι, τόσο μυαλό θέλει για να το σκεφτεί κανεις αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δυστυχώς ολα ποιά τα samsung όταν συνδέονται με h/f και έτσι δεν ακούγεται ο ηχος όταν χτυπάει.Για μενα μεγάλο μειονέκτημα ,όπως και κατα την διαρκεια της κλήσης δεν μπορείς να κάνεις ηχογράφηση ή να μπεις στο μενού του τηλ Καλα απαραδεκτο αυτο, ειδικα το τελευταιο το να μπορεις να μπεις μεσα στο μενου κατα την διαρκεια της κλησης η Sony Ericsson το εχει δωσει εδω και πολλα χρονια. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια επειδη το θελει ενας φιλος μου το ραδιο εχει καλη ληψη,και καλη ενταση στα ηχεια?ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 παιδια επειδη το θελει ενας φιλος μου το ραδιο εχει καλη ληψη,και καλη ενταση στα ηχεια?ευχαριστω προκαταβολικα! Ναι, μια χαρά ένταση έχει...και η λήψη του, τουλάχιστον Θεσσαλονίκη (δυτικά) δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 οι κάρτες SIM είναι και οι δύο ενεργές ταυτοχρόνως ή μόνο η μία? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 και οι 2 ταυτόχρονα ενεργές. όταν μιλάς στην μία, δεν δέχεσαι κλήση στην άλλη, απλά σε εμφανίζει εκτός δικτύου. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Rex Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 και οι 2 ταυτόχρονα ενεργές. όταν μιλάς στην μία, δεν δέχεσαι κλήση στην άλλη, απλά σε εμφανίζει εκτός δικτύου. Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω θα ηθελα μια διευκρίνηση επ'αυτού. Κάπου πιο πριν στο ιδιο νήμα διάβασα οτι όταν μιλάς και δεχτείς κλήση στη στην άλλη εμφανίζει κατειλημμένη τη γραμμή.Τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Δεν βγάζει σήμα κατειλημμένου, λέει ότι δεν είσαι στο δίκτυο και ότι θα λάβεις μήνυμα (αν το έχεις ρυθμίσει να το λέει). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Rex Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Δεν βγάζει σήμα κατειλημμένου, λέει ότι δεν είσαι στο δίκτυο και ότι θα λάβεις μήνυμα (αν το έχεις ρυθμίσει να το λέει). Kαλώς. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 καλημερα, να ρωτησψ κατι, ειχα βαλει στην "ειδοποιηση" μια νεα ως ξυπνητηρι για σημεραα το πρωι, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση, δε χτυπησε. ξερει κανεανας γτ, ή αν προκειται για bug ? δεν βρηκα καπου αλλου στο κινητο την επιλογη για ξυπνητηρι, η για αυτοματη ενεργοποιηση οπως εχουν πολλά αλλα samsung που ειχα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 μήπως το γύρισες στο αθόρυβο (προφίλ) ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binary_dreamer Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλημέρα. Είμαι κάτοχος του Ε2152 με 2 sim. από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όπου ένας συγκεκριμένος αριθμός όταν με καλεί φαίνεται στο κινητό μου ότι τον απορρίπτω και μένει αναπάντηση η κλήση. το πρόβλημα το αντιμετωπίζω ξαφνικά από χθες το πρωί με το συγκεκριμένο αριθμό. Δοκίμασα να κάνω 2 φορές reset to factory defaults, αλλά μάταια. καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλημέρα. Είμαι κάτοχος του Ε2152 με 2 sim. από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όπου ένας συγκεκριμένος αριθμός όταν με καλεί φαίνεται στο κινητό μου ότι τον απορρίπτω και μένει αναπάντηση η κλήση. το πρόβλημα το αντιμετωπίζω ξαφνικά από χθες το πρωί με το συγκεκριμένο αριθμό. Δοκίμασα να κάνω 2 φορές reset to factory defaults, αλλά μάταια. καμιά ιδέα κανείς? βρήκες απάντηση ? επίσης να ρωτήσω πως κάνουμε αναβάθμιση το κινητό ? Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 το παρρειγγειλα και εγω λογω οτι με βολευει το ραδιο του!μου εκανε εντυπωση οτι το ειχε εκτος απο μαυρο σε καφε και ασπρο!τους ειπα να στειλουν ασπρο...ετσι για αλλαγη.παιδια η ληψη του στο ραδιοφωνο πως ειναι,καλη?και απο ενταση το ηχειο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 το παρρειγγειλα και εγω λογω οτι με βολευει το ραδιο του!μου εκανε εντυπωση οτι το ειχε εκτος απο μαυρο σε καφε και ασπρο!τους ειπα να στειλουν ασπρο...ετσι για αλλαγη.παιδια η ληψη του στο ραδιοφωνο πως ειναι,καλη?και απο ενταση το ηχειο?ευχαριστω άσπρο ε ? Χμ, έχεις λινκ ? Ναι, το ράδιο είναι πολύ καλό ! Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 άσπρο ε ? Χμ, έχεις λινκ ? Ναι, το ράδιο είναι πολύ καλό ! καλο το ραδιο ε?ναι ασπρο...ενδιαφερον ε?και καφε!σου στελνω λινκ με πμ(μην κανουμε και διαφημιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 άσπρο μου άρεσε περισσότερο από μαύρο...αν αλλάζει ίσως αργότερα (ανάλογα την τιμή)...να το μεταμορφώσω... :) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiskav Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Eχω αγορασει την συγκεκριμένη συσκευή εδώ και ενα μήνα και έχω παρατηρήσει οτι η φόρτιση με ανοιχτό ή κλειστό το κινητό εχει τεράστια διαφορά ( κλειστό κρατάει 3-4 μερες και φορτιση με ανοιχτό 1,5 μερα το πολύ) θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνώρίζει αν αυτό συμβαίνει λογω προβλήματος της συσκευης ή ετσι είναι.(με κλειστο μου βγάζει μήνυμα ΄΄η φορτιση ολοκληρώθηκε.αφαιρεστε τον φορτιστη ΄΄ , ενω με ανοιχτο δειχνει μονο οτι γεμισε η μπαταρια αλλα δεν βγάζει κανενα μηνυμα.??? Επισης μου εκανε εντυπωση οτι οταν είναι απενεργοποιημένη η συσκευή ή η μια sim εκτος λειτουργιας οταν με καλουνε λεει οτι ''ο αριθμος δεν χρησιμοποιητε απο συνδρομητη'' και οταν το ανοιξω δεν στελνει μηνυμα με τις χαμενες κλήσεις. Υπάρχει λύση σε αυτό??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Τα sms δεν έχουν ήχο παρά μόνο δόνηση. Κανείς που να γνωρίζει πως μπορώ να βάλω ήχο, έστω αυτόν της συσκευής αν όχι δικό μου; Ευχαριστώ :) έκανα επαναφορά και τα 'φτιαξα από την αρχή. όλα καλά. Edited January 9, 2012 by rodi Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Casper2005 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως γίνεται να έχω πρόσβαση στην κάρτα μνήμης μέσω του υπολογιστή? Έχω κατεβάσει το Samsung New PC Studio αλλά έχει πρόσβαση μόνο στην μνήμη της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Casper ρυθμίσεις->συνδέσεις υπολογιστή->συσκευή αποθήκευσης τσεκάρεις κ ο υπολογιστής το βλέπει ως ξεχωριστό δίσκο. Δεν έχει σχέση με το pc studio :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts