a66fm Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 λογικα μέχρι τα μεσα του Αυγουστου...ενημερωτικα με 2.2 ηταν υποθεση 10 λεπτων Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ακολουθεί μια ακόμα χαζή ερώτηση! Αν κάποιος θέλει να βάλει τόνο στα φωνήεντα, τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ακολουθεί μια ακόμα χαζή ερώτηση! Αν κάποιος θέλει να βάλει τόνο στα φωνήεντα, τι κάνει; Πατάς παρατεταμένα το γράμμα που θες να τονί σεις. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Το κορυφαίο το έπαθα χτες! Μόλις είχα πάρει το HTC Desire Z, μετέφερα μαζικά μέσω bluetooth τις επαφές από το Nokia C6. Στο HTC Desire Z είχα ορίσει πως η άλλη συσκευή είναι το Ν97. 'Ετσι, κατά τη μεταφορά, μου πήρε όλα τα πεδία. 'Ολα εκτός από τα γεννέθλια! Σαν γνήσιος 'Ελληνας, σύνδεσα τον HTC με τον υπολογιστή και έκανα Sync με το Microsoft Outlook. 'Εφτιαξα μάλιστα και τόνους σε μερικά ονόματα... ώσπου ανακάλυψα το εξής... Μόλις τα έστειλα πίσω στο HTC, σε κάποιες επαφές που είχαν 2-3 νούμερα, πέρασε μόνο τον αριθμό του κινητού. Από ότι είδα, όμως, αυτά τα στοιχεία (οι επιπλέον αριθμοί) φαινόντουσαν κανονικά στο HTC. Όχι όμως και στο Outlook. Εκεί, δεν φαινόντουσαν τα νούμερα αυτά. Φυσικά στο Microsoft Outlook, έχω επιλέξει να εμφανίζονται όλες οι στύλες. Μέχρι και το ΑΦΜ! Τελικά, έκανα το εξής... Πέρασα τις επαφές από το ΝΟΚΙΑ προς το Microsoft Outlook, διόρθωσα τόνους κ.λ.π. Μετά τις έστειλα στο HTC όπου και όλα έπαιξαν τέλεια. Edited July 28, 2011 by radiodj105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Μικρό BUG που ίσως το έχετε προσέξει κι εσείς... 'Εχω μια εφαρμογή chat (msn) και γράφω στα ελληνικά. Γράφω από το querty. Αν πατήσω το ελληνικό "σ", τότε με πετάει από το ΜΣΝ και με πάει στο "σύνταξη νέου μηνύματος". Αν πατήσω το ελληνικό "γ", τότε με πετάει στα εισερχόμενα του Gmail. Αν πατήσω το ελληνικό "β" τότε με πετάει στον explorer. 'Εχει κανείς ιδέα τι κάνω λάθος; ΤΟ ΒΡΗΚΑ=> Πας "ρυθμισεις" => εφαρμογές => Γρηγορη Εκκίνηση και απενεργοποιείς τα συγκεκριμένα γράμματα! Edited July 28, 2011 by radiodj105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Το κορυφαίο το έπαθα χτες! Μόλις είχα πάρει το HTC Desire Z, μετέφερα μαζικά μέσω bluetooth τις επαφές από το Nokia C6. Στο HTC Desire Z είχα ορίσει πως η άλλη συσκευή είναι το Ν97. 'Ετσι, κατά τη μεταφορά, μου πήρε όλα τα πεδία. 'Ολα εκτός από τα γεννέθλια! Σαν γνήσιος 'Ελληνας, σύνδεσα τον HTC με τον υπολογιστή και έκανα Sync με το Microsoft Outlook. 'Εφτιαξα μάλιστα και τόνους σε μερικά ονόματα... ώσπου ανακάλυψα το εξής... Μόλις τα έστειλα πίσω στο HTC, σε κάποιες επαφές που είχαν 2-3 νούμερα, πέρασε μόνο τον αριθμό του κινητού. Από ότι είδα, όμως, αυτά τα στοιχεία (οι επιπλέον αριθμοί) φαινόντουσαν κανονικά στο HTC. Όχι όμως και στο Outlook. Εκεί, δεν φαινόντουσαν τα νούμερα αυτά. Φυσικά στο Microsoft Outlook, έχω επιλέξει να εμφανίζονται όλες οι στύλες. Μέχρι και το ΑΦΜ! Τελικά, έκανα το εξής... Πέρασα τις επαφές από το ΝΟΚΙΑ προς το Microsoft Outlook, διόρθωσα τόνους κ.λ.π. Μετά τις έστειλα στο HTC όπου και όλα έπαιξαν τέλεια.Επειδή χρησιμοποιούσα το Outlook για χρόνια λόγω των επαφών που είχα αποθηκεύσει εκεί, θα σου πω το εξής απλό. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πέταξε το. Για τα email σου χρησιμοποίησε το Thunderbird, για contacts τo google contacts και για ημερολόγιο, το google calendar. Από τότε που το έκανα αυτό έχω ησυχάσει. Ούτε να ψάχνω επαφές από εδώ κι από εκεί, ούτε να σέρνεται συνεχώς το Outlook (που συνεχίζει να γίνεται ολοένα και αθλιότερο). Πλέον υπάρχουν τα πάντα στο Z, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου και δεν κινδυνεύω να χάσω τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Το κορυφαίο το έπαθα χτες! Μόλις είχα πάρει το HTC Desire Z, μετέφερα μαζικά μέσω bluetooth τις επαφές από το Nokia C6. Στο HTC Desire Z είχα ορίσει πως η άλλη συσκευή είναι το Ν97. 'Ετσι, κατά τη μεταφορά, μου πήρε όλα τα πεδία. 'Ολα εκτός από τα γεννέθλια! Σαν γνήσιος 'Ελληνας, σύνδεσα τον HTC με τον υπολογιστή και έκανα Sync με το Microsoft Outlook. 'Εφτιαξα μάλιστα και τόνους σε μερικά ονόματα... ώσπου ανακάλυψα το εξής... Μόλις τα έστειλα πίσω στο HTC, σε κάποιες επαφές που είχαν 2-3 νούμερα, πέρασε μόνο τον αριθμό του κινητού. Από ότι είδα, όμως, αυτά τα στοιχεία (οι επιπλέον αριθμοί) φαινόντουσαν κανονικά στο HTC. Όχι όμως και στο Outlook. Εκεί, δεν φαινόντουσαν τα νούμερα αυτά. Φυσικά στο Microsoft Outlook, έχω επιλέξει να εμφανίζονται όλες οι στύλες. Μέχρι και το ΑΦΜ! Τελικά, έκανα το εξής... Πέρασα τις επαφές από το ΝΟΚΙΑ προς το Microsoft Outlook, διόρθωσα τόνους κ.λ.π. Μετά τις έστειλα στο HTC όπου και όλα έπαιξαν τέλεια. Προτείνω να τις διαχειρίζεσαι μέσω του gmail σου, έτσι ώστε να μπορείς να τις διαχειρίζεσαι άνετα από τον υπολογιστή και να μπορείς να τις συγχρονίσεις με οποιοδήποτε κινητό πάρεις στο μέλλον... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Επειδή χρησιμοποιούσα το Outlook για χρόνια λόγω των επαφών που είχα αποθηκεύσει εκεί, θα σου πω το εξής απλό. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και πέταξε το. Για τα email σου χρησιμοποίησε το Thunderbird, για contacts τo google contacts και για ημερολόγιο, το google calendar. Από τότε που το έκανα αυτό έχω ησυχάσει. Ούτε να ψάχνω επαφές από εδώ κι από εκεί, ούτε να σέρνεται συνεχώς το Outlook (που συνεχίζει να γίνεται ολοένα και αθλιότερο). Πλέον υπάρχουν τα πάντα στο Z, χωρίς να ασχοληθώ καθόλου και δεν κινδυνεύω να χάσω τίποτα. Φίλε μου thunderbird χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και περίπου 5 χρόνια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τα υπόλοιπα που μου προτείνεις, θα τα ψάξω σε λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 θα συμφωνίσω οτι πρέπει να κανεις χρήση του gmail με οτι αυτο περιλαμβανεί γιατι συν τις αλλης μετά απο καθε hard reset ή όπως στην δική μου περίπτωση μετά απο κάθε αλλαγή rom όλες οι επαφές σου ότι είχες στο ημερολόγιο και όλες οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει απο το market κατεβαίνουν αυτόματα στο πρώτο sync (που ειναι καλήτερα να γίνει μεσω wifi και οχι gprs/3g) Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) Το πήρα και εγώ με την 2.2.1, αλλά δεν μου βγάζει update για 2.3. 1)Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να βρει το update ? 2) Υπάρχει κάποιο changelog με το τι νέο και τι διορθωμένο έχει η 2.3 3) Στο update τι ακριβώς σβήνετε ? Edited July 30, 2011 by nitrodr125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Γνωρίζει κανείς ρε παιδιά, αν έχει τρόπο μέτρησης των megabyte που χρησιμοποιεί για το ίντερνετ (μέσω δικτύων κινητής 3g όμως). 'Οχι μέχω wlan. Επειδή ανήκω στην Cosmote, μπορώ να ενημερωθώ στο 1256 με γραπτό SMS. 'Ομως αυτό γίνεται, αφού εκδοθεί έστω ένας λογαριασμός. Και εμένα, μόλις χτες εκδόθηκε ο λογαριασμός μου. Οπότε μετά τις 29 Αυγούστου θα μπορώ να στείλω ΣΜΣ και να ενημερωθώ για τα data. Μέχρι τότε τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 (edited) Σε μένα μόνο συμβαίνει το lagarisma που τρώει η κάμερα όταν κινείται ? Η' το έχετε και εσείς ? Και σε εμένα το κάνει η κάμερα. Αυτό που έχω διαπιστώσει και με ενοχλεί, είναι η ευαισθησία στο σκοτάδι. Δηλαδή, ανοίγω το πληκτρολόγιο qwerty για να γράψω. Αν εχει φως το δωμάτιο, είναι λογικό να μην χρειαστεί να ανάψουν τα λαμπάκια του πληκτρολογίο. Αν όμως έχει μέσο φως ή σκοτάδι, τα φωτάκια δεν ανάβουν. Για να ανάψουν, το γυρίζω κατακόρυφα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση της ειαισθησίας; Edited August 1, 2011 by kollatos Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Για ποιό λόγο έκανες Merge τα μυνήματα ??!?! Αφού δεν ήταν καν δικά μου τα υπόλοιπα ? Ότι νάναι όμως ε ? Όλο το Και σε εμένα το κάνει η κάμερα. Αυτό που έχω διαπιστώσει και με ενοχλεί, είναι η ευαισθησία στο σκοτάδι. Δηλαδή, ανοίγω το πληκτρολόγιο qwerty για να γράψω. Αν εχει φως το δωμάτιο, είναι λογικό να μην χρειαστεί να ανάψουν τα λαμπάκια του πληκτρολογίο. Αν όμως έχει μέσο φως ή σκοτάδι, τα φωτάκια δεν ανάβουν. Για να ανάψουν, το γυρίζω κατακόρυφα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση της ειαισθησίας; ΔΕΝ είναι δικό μου To έχει γράψει ο --> radiodj105 Edited August 1, 2011 by nitrodr125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δυστυχώς δεν γίνεται να διορθωθεί το λάθος που έγινε με την συνένωση. Ζητάμε συγνώμη για το μπέρδεμα. Καλή συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Για ποιό λόγο έκανες Merge τα μυνήματα ??!?! Αφού δεν ήταν καν δικά μου τα υπόλοιπα ? Ότι νάναι όμως ε ? Όλο το ΔΕΝ είναι δικό μου To έχει γράψει ο --> radiodj105 Σου απάντησα και αλλού μιας και το έχεις κάνει όσο θέμα θα μπορούσες! Αν χρειαστείς οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm, είναι το μόνο που δεν έκανες και το μόνο που θα έπρεπε να είχες κάνει. Επανερχόμαστε στα του Desire Ζ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 από ήχο πως πάει; ακουστικό και ηχείο; η συσκευασία τί περιλαμβάνει; τι θήκη να δω; επίσης από roms τί παίζει; υπάρχουν πολλές επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 από ήχο πως πάει; ακουστικό και ηχείο; η συσκευασία τί περιλαμβάνει; τι θήκη να δω; επίσης από roms τί παίζει; υπάρχουν πολλές επιλογές; Από ήχο στο ακουστικό είναι πάρα πολύ καλό. 'Οταν κουδουνίζει, είναι μέτριο, αλλά αν κάποια τραγούδια τα δυναμώσεις εσύ, τότε είναι μια χαρά. Από ήχο σαν Mp3 player είναι άθλιο! Για να καταλάβεις, όταν είσαι στο μετρό... δεν καταλαβαίνεις αν παίζει Ρουβάς ή Θώδη! Τόσο καλά. Η συσκευασία περιλαμβάνει τα άθλια ακουστικά που σου είπα παραπάνω, το φορτιστή (όχι αυτοκινήτου βέβαια) και τις ευχές τηε HTC για καλό καλοκαίρι (χχεχεχε). Α. Ξέχασα. Περιέχει κάτι χαζές οδηγίες που είναι αλλού για αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 σε σχέση με το nexus s πώς είναι ο ήχος; ποιό είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Οντως συμβαινει αυτο οταν υπαρχει μεν λιγο φως αλλα δε φαινονται τα γραμματα και ρυθμιση δεν υπαρχει! :mad: Μπορείς βέβαια την ώρα που το χρησιμοποιείς να κολάς την τσίχλα :baby: πάνω στον αισθητήρα ώστε να νομιζει ότι είναι σκοτάδι και να ανάβει το πληκτρολόγιο!:rotfl: 'Εστειλα ticket χτες και σήμερα μου απάντησαν ζητώντας ΙΜΕΙ. Διαπίστωσα ένα ακόμα πρόβλημα και σας το αναφέρω. Πατάω την εφαρμογή "Γκάλερι". Εκεί που εμφανίζει 1. Στιγμιότυπα κάμερας 2. 'Ολες οι φωτογραφίες μου 3. 'Ολα τα βίντεό μου. Αν πατήσω το κουμπί "ΜΕΝΟΥ" μου εμφανίζει "εμφάνιση/απόκρυψη φακέλλων". Χτες στα καλά καθούμενα, αντί για τους 3 παραπάνω φακέλλους, μου έβγαλε δυο ακόμα! Τον έναν τον ονόμασε "Images" και τον άλλον που τον ονόμαζε "LocationShare". Αύριο πάλι θα μου δείχνει τους 3 πρώτους! Λάθος. Σήμερα (Το μήνυμα το τροποποίησα 24 ώρες μετά) μου έβγαλε έναν ακόμα φάκελλο με το όνομα "'Ολες οι Λήψεις". 'Εχετε πρόχειρο το τηλέφωνο κάποιου παπά για ευχέλαιο; Σας έχει τύχει αυτό κι εσάς; Το κακό είναι πως βγάζω φώτο και την επόμενη μέρα, δεν τις βρίσκω πουθενά. Κάτι ακόμα που δεν έχω καταλάβει, είναι με ποιο τρόπο μπορώ να δημιουργήσω φωτογραφικά άλμπουμ! Το ρωτάω γιατί μου έχει όλες τις φώτο χύμα (βάσει ημερομηνίας). Η Τελευταία ερώτηση είναι η εξής... Μπήκα και του είπα να μου φτιάξει έναν φάκελλο στην επιφάνεια εργασίας και εκεί μέσα έχω ρίξει τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο. Επειδή το "Φάκελλος" μου ακούγεται λίγο παιδικό, υπάρχει τρόπος να το μετονομάσω σε κάτι πιο ανθρώπινο; Και αν ναι. πως το κάνω; (απαντώ σε εμένα. Πατάμε παρατεταμένα στο όνομα "Φάκελλος" αφού έχει ανοίξει. Εκεί κάνουμε rename). Edited August 6, 2011 by radiodj105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) σε λίγη ώρα (αν όλα παν καλά) θα έχω στα χέρια μου το Z. από ρομς, κλπ πως πάμε; υπάρχουν επιλογές ή μένουμε με τη μαμά; έδιτ: μόλις το πήρακαι γω! καλώς ήρθα στην παρέα του Ζ :) λοιπόν, θέλω πρόταση για θήκη και για screen protector ;) Edited August 6, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpesios11 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Καλησπέρα την παρέα ! Προσπαθώ να κάνω downgrade στο κινητό desire z και αντι για το σύμβολο # μου βγάζει το σύμβολο $ . Τι κάνω λάθος ? Σας παρακαλω μήπος μπορείται να με βοηθήσεται γιατι ειμαι καινούργιος. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Προσπαθώ να κάνω downgrade στο κινητό desire z και αντι για το σύμβολο # μου βγάζει το σύμβολο $ . Τι κάνω λάθος ? Με ποια rom είσαι, ποια θέλεις να βάλεις και πως συνδέεις το downgrade με τα σύμβολα που αναφέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpesios11 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Με ποια rom είσαι, ποια θέλεις να βάλεις και πως συνδέεις το downgrade με τα σύμβολα που αναφέρεις; Η rom ειναι 2.42 θελω να βαλω την 1.34 για να μπορεσω να κανω root.Κατεβασα το downgrade απο xda. Ανοιξα το cmd μεσα στο φακελο downgrade εγραψα τις εντολες που παραθετει και στην τελευταια εντολη αντι για # μου βγαζει το συμβολο $.Εχω εγκαταστηση το HTC Sync κ.τ.λ τι κανω λαθος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Να υποθέσω ότι η διαδικασία που ακολουθείς είναι αυτή; Σιγουρέψου ότι ακολουθείς επακριβώς τη διαδικασία, σίγουρα κάποια λεπτομέρεια σου διαφεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Γνωρίζει κανείς ρε παιδιά, αν έχει τρόπο μέτρησης των megabyte που χρησιμοποιεί για το ίντερνετ (μέσω δικτύων κινητής 3g όμως). 'Οχι μέχω wlan. Επειδή ανήκω στην Cosmote, μπορώ να ενημερωθώ στο 1256 με γραπτό SMS. 'Ομως αυτό γίνεται, αφού εκδοθεί έστω ένας λογαριασμός. Και εμένα, μόλις χτες εκδόθηκε ο λογαριασμός μου. Οπότε μετά τις 29 Αυγούστου θα μπορώ να στείλω ΣΜΣ και να ενημερωθώ για τα data. Μέχρι τότε τι κάνω; καλημέρα κατέβασε το cosmote info απο το market Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts