alcamus06 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Προσωπικά αν δε μου κόστιζε παραπάνω από 20 ευρώ και είχα χρόνο και όρεξη , μόνο και μόνο για να μαθαίνω και επειδή είναι δικό μου το κινητό , οπότε ότι και να πάθει δεν μου φωνάζει κανείς , θα το δοκίμαζα. Πάντα χρειάζεται και ένα δεύτερο κινητό android. Άντε κάνε και ένα βίντεο - οδηγό πως γίνεται η αλλαγή.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 ΕλπίΖω να βρω χρόνο και όρεξη να το τολμήσω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_kal Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ θα μπορουσε καποιος να με κατατοπισει αναλυτικα για το πως θα περασω καιουρια rom στο htc desire z ??ειχα το κινητο αυτο απο πιο παλια αλλα δεν το χρησιμοποιουσα ...εκανα καποια προσπαθεια να ενημερωθω αλλα μ φαινεται λιγο δυσκολο οποιος γνωριζει ας βοηθησει...ευχαριστω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ενδιαφερεσαι ακόμα να μάθεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glt Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ενδιαφερεσαι ακόμα να μάθεις? Καλησπέρα, και εγώ ενδιαφέρομαι για root και κάποια καινούρια rom που να δουλεύει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 froyo φορας; αν οχι, περεπει να κανεις downgrade http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178912 απο ρομ, μονο η ilwt δουλευει σε μενα ΥΠΕΡτελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Κανενας νοσταλγος του Ζ?? Θα το βγαλω σε χρηση τις επομενες ημερες(κυρίως σερφαρισμα και ξυπνητήρι) :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Μπαταρία για αμεση αγορα(οικονομικη) που μπορω να βρω? Θεσσαλονίκη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μόνο ebay, υπάρχουν αρκετές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts