Jump to content

glt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About glt

  • Ημ. Γέννησης 16/06/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

glt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. glt

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Καλημέρα, έχω πρόβλημα με το gps του τηλεφώνου. Μετά από root, unlock bootloader και cwm φλάσαρα διάφορες rom περιμένοντας ότι αυτό θα λύσει το πρόβλημα. Επίσης δοκίμασα και το patch που διορθώνει την ταχύτητα του gps. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα από αυτά δεν έλυσε το πρόβλημα. Ύστερα πέρασα διάφορα check gps apps. Εκεί παρατήρησα ότι το τηλέφωνο δεν κλειδώνει ούτε έναν δορυφόρο. Μηδέν (0). Μάλλον δείχνει για κάποιο πρόβλημα στον δέκτη. (Το τηλέφωνο πιο παλιά είχε πάει στο service για αλλαγή οθόνης και καθάρισμα από υγρασία) Έχετε κάποια ιδέα σχετικά; Να προσπαθήσω κάτι άλλο ή να το πάω σε κάποιον τεχνικό;
  2. Κάντε downgrade στην 4.1.2 με τον οδηγό του forum και θα ξενοιάσετε από όλα!
  3. Καλησπέρα, και εγώ ενδιαφέρομαι για root και κάποια καινούρια rom που να δουλεύει καλά.
  4. Δεν μου δουλεύει το betterbattery stats. Πέρασα και το module αλλά τπτ.
  5. glt

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Σε ευχαριστώ!
  6. glt

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Ούτε ένας να απαντήσει;;;;;; Έλεος..! Καλύτερα κλείστε το το θέμα!
  7. Εδώ και μερικές μέρες τρέχω CyanogenMod 11 (by Szymel00). To τηλέφωνο πετάει στην κυριολεξία! (καλύτερα από stock based jb και λοιπά mods) H μπαταρία μου πέφτει ομοιόμορφα και κρατάει 2 μέρες με κανονική χρήση (δίκτυο 2g).
  8. Για να γυρίσω σε Stock rom (έχω backup) από cyanogen11 τι θέλει; Δεν το βλέπει το restore external sd στο cwm. Θέλει factory reset, wipe cache,wipe Dalvik cache και μετά restore external sd;; ή θέλει φλασάρισμα stock rom και μετά restore;;
  9. Aπ'ότι βλέπω τα περισσότερα έχουν φύγει από το modslim. Mάλλον δεν θα βάλω άλλο χέρι. Η ram μου παίζει συνήθως από 630 μέχρι 670 mb max στο widget της lg. Στο cleanmaster δείχνει 30-40 mb λιγότερα. Κόλλημα δεν υπάρχει πουθενά όσες εφαρμογές και να ανοίξω. (με παιχνίδια δεν το έχω δοκιμάσει)
  10. Δεν βρίσκω ποιες είναι ασφαλές να διαγράψουμε, όπως λέω και στο προηγούμενο post. Μόνο αυτό δεν έχω κάνει αλλά και πάλι πετάει!
  11. Ποιες είναι ασφαλές να διαγράψουμε; Το τηλέφωνο πάει σφαίρα χωρίς κανένα θέμα με αυτά που περιγράφει.
  12. glt

    LG Optimus 4X HD (P880)

    Καλησπέρα παιδιά, περιμένω να παραλάβω από το service το τηλέφωνο και θέλω να το χειρουργήσω. :lol: Είναι stock, jb. Ποια rom δουλεύει καλύτερα και χωρίς κολλήματα στο συγκεκριμένο τηλέφωνο;; Stock ή κάποια Cyanongenmod ; Κάποιο mod για να πηγαίνει σφαίρα;; Τα φώτα σας παρακαλώ..
  13. Οκ κομπλέ, την πέρασα. Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στη ram σε σχέση με πριν. Επίσης , πάω να συνδέσω με λογαριασμό microsoft exchange και δεν υπάρχει, έχει σβηστεί. Καμία ιδέα πως να το συνδέσω; Μου φαίνεται θα γυρίσω στην stock jb.
  14. Ναι έτσι το έκανα τη δεύτερη φορά. Όχι δεν πέρασα αυτά. Αυτό πέρασες; ModSlimL9II_V20b ή ModSlimL9II_V20D_Brand_Vodafone.zip ; Αν σου δούλεψε πες μου να το περάσω.
  15. Σου δούλεψε εσένα; Μπορείς να μου στείλεις link; 2 modslim έχει σε ένα θέμα τα οποία αναφέρονται σε κιτκατ. Αυτό που πέρασα είναι μόνο του σε θέμα για jb. (στο discussion l9)
×
×
  • Create New...