Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Z / T-Mobile G2

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παλιότερα είχε γίνει λόγος για να "ξυπνάει" η οθόνη από το οπτικό πλήκτρο. έψαξα για εφαρμογή αλλά δε βρήκα κάτι. μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Yπήρχε μια εφαρμογή με το όνομα nolock η οποία έκανε αυτή τη δουλειά αλλά δε δούλευε σε όλες τις συσκευές. Το trackball wake νομίζω πρέπει να υποστηρίζεται από τον kernel της συσκευής, οπότε αν είσαι με custom rom κοίταξέ το κι έτσι. Ωστόσο, δοκίμασε και την εφαρμογή που σου πρότεινα ;)
Τhe end of an era...

• Administrators
το ίδιο λέω και γω!

γίνεται να κλειδώσω τη συσκευή με κωδικό ωστε να μη δέχεται άλλη σιμ;

Θα χρειαστείς third-party εφαρμογή για κάτι τέτοιο. Απευθύνσου στο σχετικό θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Modpic.gif

δοκίμασα την nolock αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω. για την ακρίβεια δεν κατάλαβα πως λειτυργεί

H αλήθεια είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ, απλά θυμόμουν ότι μου έκανε δουλειά στο κινητό μου μέχρι τη 2.2. Μετά δε λειτουργούσε. Ουσιαστικά απέτρεπε το κλείδωμα του κινητού όταν έσβηνε η οθόνη...

Τhe end of an era...

Το ξέρω αλλά ο μόνος τρόπος που υπήρχε για να γίνει αυτό, ήταν με το μη κλείδωμα της οθόνης, οπότε και το πάτημα του trackball "άναβε" τη συσκευή ;)

Στο xda κοίταξες για κανένα script;

Τhe end of an era...

1)έριξα μια ματιά στους xda για ροοτ στην 2.3.3.

είδα ότι δε γίνεται ροοτ τελικα.... σωστα;

2)downgrade σε 2.2 μπορώ να κάνω;

διάβασα αρκετά ποστς/τοπικς εκεί αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο

Καλησπερα παιδια...υπαρχει προβλημα με το κινητο..ειχα φρογιο κ ολα καλα εκανα up gate σε 2.3..χωρις hard reset πριν-μετα,αρχικα ετρωγε καποια κληματα αρεα αλλα παρατηρησα και κατι αλλο που μαλλον δεν ειναι του λειτουργικου...η οθονη στα αριστερα καθ'υψος εχει ενα πιο εντονο φωτισμο στο μαυρο μια ασπριλα υπερφωτισμο κατι τετοιο..ομως οι εικονες εστιαση δεν κανει κατι τετοιο παραμωνο σε μαυρο φοντο...να το παω πισω(πλαισιο)?τα "φοβαμαι" τα σερβισ ειχα αλλαξει δυο κινιτα ομνια1 που ειχα προβλημα οθονης παραυτα ποτε δεν λυθηκε...να κανω κανα reset ?

• Administrators
Το πρόβλημα με τον φωτισμό εμφανίστηκε αποκλειστικά μετά την αναβάθμιση; Το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο. Σε γενικές γραμμές το φαινόμενο που αναφέρεις ωστόσο δεν είναι σπάνιο, αρκεί να μην είναι ενοχλητικά έντονο.

Modpic.gif

Γινεται ανετα απο στοκ 2.3.3 downgrade...Υπαρχει οδηγος στους xda..

Εγω εβαλα την virtous unity.Αλλα το sense keyboard δε γραφει ελληνικα το hard keyboard....ποια ρομ εχετε να προτεινεται;;;οικονομικη στη μπαταρια γρηγορη και σταθερη...

Sent from my HTC Vision using Tapatalk

Μετα την αναβαθμιση φανηκε μου φαινεται κ μενα πολυ δυσκολο..Οσοι το εχουν εχετε παρατηρησει τπτ?Θα το στο σερβισ απο πλαισιο μου δωσαν διευθυνση και θα το παω γτ θελουν 15 μερες + του πλαισιου...το θεμα ειναι υπαρχει εμπιστοσυνη η θα το παρω χειροτερο?

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω.. το τηλέφωνο μου κάνει κάτι περίεργα.. δηλαδή μερικές φορές όταν παίζω κάποια παιχνίδια και τα κλείνω μου βγάζει λευκή οθόνη με το λογότυπο htc και μετά μου κάνει "φόρτωση" και μου βγάζει κανονικά τις οθόνες μου δεν διαρκεί πολύ αλλά είναι λίγο σπαστικό. επίσης στην γκαλερί μου εμφανίζει εικονίδια με ένα θαυμαστικό και έχω καταλάβει ότι είναι φώτο που έχω διαγράψει παλιότερα! όλα αυτά στρώνουν με μία επαννεκίνηση αλλά ξαναγίνονται μετά από κάποιο καιρό.... καμία συμβουλή? (ps από multirama το πήρα)

Ναι, με την 2.3.3 το κάνει αυτό. Απ'ότι καταλαβαίνω όταν ανοίξεις κάποια εφαρμογή που χρειάζεται πολλή μνήμη κλείνει το sense και μετά αναγκαστικά πρέπει να επανεκκινηθεί (γι'αυτό βλέπεις το πράσινο λογότυπο στη λευκή οθόνη όσο γίνεται αυτό). Ενοχλητικό, όντως :(

Ναι όντως όταν παίζω βαριά παιχνίδια μου το κάνει αυτό πχ το Gun Bros ενώ με πιο ελαφριά παιχνίδια δεν κάνει κάτι... δηλαδή να μην ανησυχήσω είναι φυσιολογικό εε?

έγινε δουλειά;

edit

για downgrade σε froyo να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178912&page=19

υπάρχουν κάποια σημεία να προσέξω;

Edited by mol

Παιδιά φανταστικό κινητό!

Γερή κατασκευή, ταχύτατο, δεν κολλάει!

Η μπαταρία του βέβαια είναι για πέταμα, με το ζόρι μια μέρα (3G αναμένο συνέχεια).

expose yourself before your peers...

Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65)

Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3)

Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0)

για downgrade σε froyo να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1178912&page=19

υπάρχουν κάποια σημεία να προσέξω;

όλα τα σημεία...είναι πανεύκολο αν δεν προσέξεις να το μετατρέψεις σε ένα πάρα πολύ ωραίο press papier:cry:

Η μπαταρία του βέβαια είναι για πέταμα, με το ζόρι μια μέρα (3G αναμένο συνέχεια).

η διάρκεια που αναφέρεις είναι νορμαλ αλλά βγάλε και το 3g πιστεύω οτι θα δείς διαφορά

έτσι κι αλλιώς για email καιρό και γενικά οτιδήποτε άλλο εκτός browsing με απλό gprs θα είσαι ΟΚ.

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

νταξ, προχθές έκανα downgrade και όλα πήγαν καλά! πλέον τρέχω 2.2, πάω για ροοτ και φλασάρισα νέας ρομ.

έχετε να με προτείνετε κάποια; να μην έχει προβλήματα, να έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. έχει δεν έχει sense δε με νοιαζει, μιας και θα χρησιμοποιήσω άλλον launcher ;)

Παιδιά έχετε αγοράσει κανένα φορτιστή usb αυτοκινήτου? πήρα έναν με 2ε αλλά στα 10 λεπτά χρήσης ζεματάει (δεν μυρίζει).. εάν έχετε αγοράσει κάποιον καλό για δώστε κανένα σύνδεσμο! thanks!