Jump to content

Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω

Ο κωδικος για οσους το ψαξουν στο μελλον ειναι "AD-54"

μέσω ebay με 6,5 € το πήρε όποιος ενδιαφέρεται !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 467
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει κανεις σας την silicone rubber case για Ν8 να μας πει αν ειναι βολικη και αν εχει καλη εφαρμογη ; στα nokia care που ειδα δεν την εφεραν ακομα και την βρηκα μονο online στο e-click

Εχει κανεις σας την silicone rubber case για Ν8 να μας πει αν ειναι βολικη και αν εχει καλη εφαρμογη ; στα nokia care που ειδα δεν την εφεραν ακομα και την βρηκα μονο online στο e-click

για δείξε ποια λες

εγώ πάντως πήρα αυτή και μου αρέσει εκτός από μια δυσκολία που εχει στο πάτημα του ον-οφ κουμπιού !

http://viewitem.eim.ebay.gr/Clear_Hex_Silicone_Gel_CaseScreen_Guard_For_NOKIA_N8/320616260442/item

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

την έχω δει από κοντά , καλή, απλά δεν την πήρα γιατί δεν μου αρέσουν τα χρώματα, ήθελα κάτι σε διάφανο !

To γαλαζιο μου αρεσει αρκετα,απλα δε ξερω κατα ποσο θα χει σωστη εφαρμογη και δε θα κολυμπαει μεσα το κινητο

To γαλαζιο μου αρεσει αρκετα,απλα δε ξερω κατα ποσο θα χει σωστη εφαρμογη και δε θα κολυμπαει μεσα το κινητο

μία χαρά είναι η εφαρμογή του, αν σου αρέσει πάρτην

για δείξε ποια λες

εγώ πάντως πήρα αυτή και μου αρέσει εκτός από μια δυσκολία που εχει στο πάτημα του ον-οφ κουμπιού !

http://viewitem.eim.ebay.gr/Clear_Hex_Silicone_Gel_CaseScreen_Guard_For_NOKIA_N8/320616260442/item

εγω πηρα αυτη

http://cgi.ebay.com/NEW-CLEAR-Crystal-HARD-CASE-COVER-NOKIA-N8-/330508219968?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf3d33640

μια χαρα με εξαιρεση δυσκολευομαι λιγο να πατησω το κουμπι menu. Καλη τιμη ε? :)

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

εγω πηρα αυτη

http://cgi.ebay.com/NEW-CLEAR-Crystal-HARD-CASE-COVER-NOKIA-N8-/330508219968?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf3d33640

μια χαρα με εξαιρεση δυσκολευομαι λιγο να πατησω το κουμπι menu. Καλη τιμη ε? :)

α πα πα, με τίποτα, ειναι από αυτές με το σκληρό πλαστικό που είναι σε 2 κομμάτια ?

α πα πα, με τίποτα, ειναι από αυτές με το σκληρό πλαστικό που είναι σε 2 κομμάτια ?

ναι γιατι? μια χαρα προστατευει και τα κομματια δυσκολευομαι να τα αποχωρισω ακομα και αν θελω. Εγω ειμαι ευχαριστημενος και εχω παρει ουκ ολιγες διαφορετικες θηκες. και προστατευει περισσοτερο απο μπροστα καθως φτανει μεχρι εκει που τελειωνει το μαυρο (μη φωτιζομενο) στην οθονη. Η αγαπημενη μου θηκη βεβαια ειναι αλλη. ουτε της Nokia

Edited by aristotelhs2060

ναι γιατι? μια χαρα προστατευει και τα κομματια δυσκολευομαι να τα αποχωρισω ακομα και αν θελω. Εγω ειμαι ευχαριστημενος και εχω παρει ουκ ολιγες διαφορετικες θηκες. και προστατευει περισσοτερο απο μπροστα καθως φτανει μεχρι εκει που τελειωνει το μαυρο (μη φωτιζομενο) στην οθονη. Η αγαπηενη μοθ θηκη βεβαι ειναι αλλη. ουτε της Nokia

φοβάμε τα γδαρσίματα με το κούμπωμα ξεκούμπωμα, άσε που αν την ανοίξεις έχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει κανά ΄΄δοντάκι ΄΄ που κουμπώνει στο αντικρισμά του!

φοβάμε τα γδαρσίματα με το κούμπωμα ξεκούμπωμα, άσε που αν την ανοίξεις έχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει κανά ΄΄δοντάκι ΄΄ που κουμπώνει στο αντικρισμά του!

απο τη μεσα μερια ειναι λεια η θηκη ακομα και στα σημεια κουμπωματος. Θελει ελαχιστη προσοχη οταν τη βγαζεις. ειναι δυσκολο να σπασουν τα δοντακια

μέσω ebay με 6,5 € το πήρε όποιος ενδιαφέρεται !

yep!! Ειναι καθοδον ;)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ψάχνω για κάρτα μνήμης microSDHC 16GB class 6 και άνω. Κατά προτίμηση από ελληνικό μαγαζί που να στέλνει με αντικαταβολή. Ζητάω πολλά; Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ψάχνω για κάρτα μνήμης microSDHC 16GB class 6 και άνω. Κατά προτίμηση από ελληνικό μαγαζί που να στέλνει με αντικαταβολή. Ζητάω πολλά;

Αυτό το αν είναι class 6 η μικρότερο, πως το βλέπουμε;:confused:

Τόσο στραβωμάρα έχω, πια..;:worry:

Racing because all other sports require one ball only!

Αυτό το αν είναι class 6 η μικρότερο, πως το βλέπουμε;:confused:

Τόσο στραβωμάρα έχω, πια..;:worry:

Θα το δεις πάνω στην κάρτα, μέσα σε ένα μικρό κυκλάκι γράφει έναν αριθμό. Αυτό είναι το class της κάρτας. ;)

Σ' αυτό που ρώτησα υπάρχει κάποιος που να ξέρει την απάντηση;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

α)Θα το δεις πάνω στην κάρτα, μέσα σε ένα μικρό κυκλάκι γράφει έναν αριθμό. Αυτό είναι το class της κάρτας. ;)

β)Σ' αυτό που ρώτησα υπάρχει κάποιος που να ξέρει την απάντηση;

α)Ευχαριστώ.:)

β)Δοκίμασες να κάνεις αναζήτηση στο skroutz.gr; E-shop, Multirama, κωτσοβολος κτλ, δεν έχουν;

Edited by gel7

Δοκίμασες να κάνεις αναζήτηση στο skroutz.gr; E-shop, Multirama, κωτσοβολος κτλ, δεν έχουν;

Βρήκα στο e-shop.gr μία Kingston class 10, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ την συγκεκριμένη μάρκα από άποψη συμβατότητας. Και είναι αρκετά τα χρήματα για να πάρω τέτοιο ρίσκο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552437

Βρήκα στο e-shop.gr μία Kingston class 10, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ την συγκεκριμένη μάρκα από άποψη συμβατότητας. Και είναι αρκετά τα χρήματα για να πάρω τέτοιο ρίσκο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552437

Ρίξε μια ματιά εδώ...kingstone.com

Tην βρηκα σημερα σε nokia care (μια μονο μπλε ειχε) και ειναι σουπερ ! :D

εχει βρει κανεις πουθενα αυτο εδω για αγορα?

http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/carrying-and-styling/shells/nokia-reflective-screen-protector-cp-5003-for-nokia-n8

εχω φαει το τοπο δεν εχω βρει τπτ

the_shaman εγω εχω αυτη και ειναι παρα πολυ καλη και σε καλη τιμη νομιζω...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569744

the_shaman εγω εχω αυτη και ειναι παρα πολυ καλη και σε καλη τιμη νομιζω...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569744

Καλή.. Εγω την εχω σε 16 gb. Προσεχε ομως. Εγω ειχα φασαριες. Μου έστειλαν class 2, αν και το ειχα τονισει οτι θελω class 4.. Tηλ. επιστροφες, αντε περιμενε παλι, αστα...

Το ιδιο και με τον Γερμανο. Ολες στο ραφι class 2. Δινω παρραγγελια για class 4 και μου φέρνουν παλι 2... Ασχετοσύνη πληρης.. Απο μενα μαθαίνανε την σημάνει το class 2-4-6 κλπ

Edited by fikast