Jump to content

Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω μόνο τη CP-503 (και silicone case για αλλαγή), αλλά δεν έχω δεί γρατζουνιές στην οθόνη και δε νομίζω, ειδικά η οθόνη του Ν8, να πάθει τίποτα από τη θήκη. Αλλά γιατί δε θες ζελατίνα? Όχι πως χρειάζεται, αλλά εγώ έχω βάλει της Nokia (CP-5007) και δεν το καταλαβαίνεις καν ότι έχει.

Φίλε μου πήρα 3 ζελατίνες απο e-shop (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006640) αλλά μέχρι στιγμής δεν την έχω προσαρμόσει στο κινητό μου(δεν είμαι και σίγουρος αν είναι και κομπλέ σε μέγεθος για το Ν8 έτσι όπως την βάζω απέξω να τη δω..θα σου πω οταν την βάλω - δεν μου πολυ γεμιζει το μάτι)..Πάντος εγω έχω δει κάποιες μικρο γρατζουνιές....εκτός αν είναι η ιδέα μου και δεν σκουπίζω καλά την οθόνη.. Σε αυτό που είμαι σίγουρος είναι πως έχει μια "καλή" γρατζουνιά (δεν φαίνεται και τρελά), κάποια σημαδάκια λές και το έχεις χτυπήσει με πρόκα (δεν φαίνεται και τρελά) και βλέπω συμμετρικά στην οθόνη αποτυπώματα απο τις ραφές της CP-503 θήκης που μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να καθαρίσω(αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα για τη συγκεκριμένη θήκη)...Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό;

Εχει κοντά - κοντά και συμμετρικά κάποια σημάδια(που και αυτά τα βλέπεις με κλειστή οθόνη και φώς να πέφτει επάνω της)..Υπάρχει κάτι εκτός απο τα μαντηλάκια απο γυαλιά ηλίου να την καθαρήσω καλά (να φύγουν οι στάμπες απο θήκες - δάχτυλα και σκόνες) για να τοποθετήσω τη ζελατίνα?

Ευχαριστώ..σας ζάλησα πάλι..

Υ.Γ.: Είναι μπέρδεμα αυτά τα καινούρια κινητά..ειδικά όταν δεν έχεις ξαναπάρει τέτοιες τεχνολογίες και σου φαίνεται το κάτι διαφορετικό....Ήμουν λίγο υποχόνδριος με το κινητό, αλλά πιστευω πως ηρέμησα....

• Απαντήσεις 467
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια θελω και γω μια θηκη και εχω δει την cp-503... ποια η γνωμη σας? ειναι οντως στενη οπως λεει ο φιλος πιο πανω?

θελω καποια που να προσφερει καλη προστασια... πχ δερμα απο εξω, βελουδο μεσα (ειχε πει για μια τετοια ενας φιλος στο Ν8 μερος πρωτο αλλα δεν μπορω να την βρω...)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια θελω και γω μια θηκη και εχω δει την cp-503... ποια η γνωμη σας? ειναι οντως στενη οπως λεει ο φιλος πιο πανω?

θελω καποια που να προσφερει καλη προστασια... πχ δερμα απο εξω, βελουδο μεσα (ειχε πει για μια τετοια ενας φιλος στο Ν8 μερος πρωτο αλλα δεν μπορω να την βρω...)

Οι PDair είναι ποιοτικές και σε λογικές τιμές

http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=PDair+N8&_sacat=See-All-Categories

Γνήσιο δέρμα μέσα-έξω. Είχα μία για το C6-00 και το μόνο της μειονέκτημα ήταν ότι ήταν κάπως παχουλή, λόγω του δέρματος.

σε ευχαριστω φιλε :) οντως σε σχεση με αλλες αρκετα φτηνες :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Φίλε μου πήρα 3 ζελατίνες απο e-shop (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006640) αλλά μέχρι στιγμής δεν την έχω προσαρμόσει στο κινητό μου(δεν είμαι και σίγουρος αν είναι και κομπλέ σε μέγεθος για το Ν8 έτσι όπως την βάζω απέξω να τη δω..θα σου πω οταν την βάλω - δεν μου πολυ γεμιζει το μάτι)..Πάντος εγω έχω δει κάποιες μικρο γρατζουνιές....εκτός αν είναι η ιδέα μου και δεν σκουπίζω καλά την οθόνη.. Σε αυτό που είμαι σίγουρος είναι πως έχει μια "καλή" γρατζουνιά (δεν φαίνεται και τρελά), κάποια σημαδάκια λές και το έχεις χτυπήσει με πρόκα (δεν φαίνεται και τρελά) και βλέπω συμμετρικά στην οθόνη αποτυπώματα απο τις ραφές της CP-503 θήκης που μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να καθαρίσω(αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα για τη συγκεκριμένη θήκη)...Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό;

Εχει κοντά - κοντά και συμμετρικά κάποια σημάδια(που και αυτά τα βλέπεις με κλειστή οθόνη και φώς να πέφτει επάνω της)..Υπάρχει κάτι εκτός απο τα μαντηλάκια απο γυαλιά ηλίου να την καθαρήσω καλά (να φύγουν οι στάμπες απο θήκες - δάχτυλα και σκόνες) για να τοποθετήσω τη ζελατίνα?

Ευχαριστώ..σας ζάλησα πάλι..

Υ.Γ.: Είναι μπέρδεμα αυτά τα καινούρια κινητά..ειδικά όταν δεν έχεις ξαναπάρει τέτοιες τεχνολογίες και σου φαίνεται το κάτι διαφορετικό....Ήμουν λίγο υποχόνδριος με το κινητό, αλλά πιστευω πως ηρέμησα....

φιλε η ζελατινα απο το εσοπ που πηρες ποσες εχει μεσα το πακετακι?1 η 3?πηρα της νοκια αλλα μου μπηκε αερας μεσα και φαινοταν χαλια.ασε που κανουν 7 ευρω οι 2.

φιλε η ζελατινα απο το εσοπ που πηρες ποσες εχει μεσα το πακετακι?1 η 3?πηρα της νοκια αλλα μου μπηκε αερας μεσα και φαινοταν χαλια.ασε που κανουν 7 ευρω οι 2.

Μια το πακέτο έχει...Ακριβές....

οταν φορατε την θηκη σιλικονης σας βολευει να το βαζετε σε τσεπη παντελονιου τζιν? εμενα μου κολλαει και μου σπαει τα νευρα
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CC-1016/CC-1016_overview1_black_302x302.png

Πολύ όμορφες επίσημες θήκες σιλικόνης (CC-1016).

http://europe.nokia.com/find-products/accessories/carrying-cases-and-style/covers/nokia-silicone-cover-cc-1016-for-nokia-e6

Redmi Note 8T

• 2 weeks later...

Εχει αγορασει κανεις αυτην τη Βάση Στήριξης Nokia CR-122 για Nokia N8 να μου πει εντυπωσεις?

επειδη ειδα οτι καποιοι την εχετε αγορασει!Μηπως την εχετε δοκιμασει αν βεντουζαρει σε τοιχο?

Edited by Michaelis
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Εχει αγορασει κανεις αυτην τη Βάση Στήριξης Nokia CR-122 για Nokia N8 να μου πει εντυπωσεις?

επειδη ειδα οτι καποιοι την εχετε αγορασει!Μηπως την εχετε δοκιμασει αν βεντουζαρει σε τοιχο?

Αν βεντουζάρει σε τοίχο δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει. Λογικά δε νομίζω να γίνεται αυτό, γιατί συνήθως η βεντούζα απαιτεί λεία επιφάνεια για να εφαρμόσει. Πάντως για τη δουλειά της, δηλαδή για χρήση στο τζάμι του αυτοκινήτου, είναι πολύ αξιόπιστη και σταθερή. Την έχω από την πρώτη μέρα που πήρα το Ν8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν βεντουζάρει σε τοίχο δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει. Λογικά δε νομίζω να γίνεται αυτό, γιατί συνήθως η βεντούζα απαιτεί λεία επιφάνεια για να εφαρμόσει. Πάντως για τη δουλειά της, δηλαδή για χρήση στο τζάμι του αυτοκινήτου, είναι πολύ αξιόπιστη και σταθερή. Την έχω από την πρώτη μέρα που πήρα το Ν8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Σ'ευχαριστώ!Τον τοιχο τον ανεφερα γιατι ειναι μια καλη περιπτωση να τη βαζεις σαν βαση και να βιντεοσκοπεις τον χωρο που θες για παραδειγμα!

...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

φιλε την εχω αγορασει εγω.

πολυ καλη κατασκευη, χρησιμο αξεσουαρ για πλοηγηση στο αυτοκινητο.προσαρμοζει σε ολες τις γωνιες θεασης.

ομοιως και εγω δεν εχω χρησιμοποιησει σε τοιχο και δε νομιζω να εφαρμοζει.

παντως για την ''κανονικη'' χρηση αξιζει τα λεφτα και δε χρειαζεται να κοιταξεις καποιο no-name υποκαταστατο.

Nokia SU-39 Stylus

Την έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη γραφίδα; Υποτίθεται ότι ταιριάζει και σε capacitive και σε resistive οθόνες.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 3 weeks later...

Καλησπερα και απο εμενα.

Εχω λοιπον το headset wh-701, το οποιο το πηρα επειδη χρησιμοποιω το c6-01 και σαν mp3 player.

Eκαναν βεβαια 23€ (για ενσυρματο headset δεν ειναι κ λιγα), αλλα δεν ειχα κανενα παραπανω.

Ξαφνικα τελευταιο μηνα, τοσο στην μουσικη,οσο και στις κλησεις εχει πεσει η ενταση κατα 50%.

Στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποια ρυθμιση απο το κινητο.

Το εψαξα αλλα τιποτα. Ενδεικτικα αναφερω, οτι βαζοντας το κλασσικο headset που δινει δωρο η νοκια , η ενταση ειναι 3 φορες δυνατοτερη απο το 701.

Μετα σκεφτηκα μηπως τραβηχτηκε το καλωδιο ή κατι σχετικο. Κουναω επι ποση ωρα το καλωδιο,αλλα ουτε η ενταση παιζει, ουτε ακουγεται καποιος "θορυβος" ή κατι τετοιο.

Εχει κανεις το ιδιο headset και του εχει κανει τα ιδια?

Βεβαια ισχυει ακομη η 6μηνη εγγυηση της αντιπροσωπειας.

Πρεπει να το παω στο καταστημα που το πηρα, ή σε αντιπροσωπεια νοκια για να μου το αλλαξουν?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Πρεπει να το παω στο καταστημα που το πηρα, ή σε αντιπροσωπεια νοκια για να μου το αλλαξουν?

Aπανταω στον εαυτο μου σε αυτο το μερος.

Παω απο το καταστημα, το στελνουν στην αντιπροσωπεια, και εκει αποφασιζουν αν χρηζει αντικαταστασης..

10-15 μερες..

Θα αγορασω δηλαδη αλλο,οπως και να εχει.

Anyway, το εχει παθει καποιος αλλος αυτο με το συγκεκριμενο headset?

Ευχαριστω.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

• 4 weeks later...

Καλησπέρα. Δεν έχω διαβάσει όλο το νήμα γι' αυτό σόρρυ αν έχει ειπωθεί. Για όσους θέλουν μια πολύ γρήγορη κάρτα μνήμης microSDHC στα 8GB (ειδικά για να τραβούν βίντεο HD), προτείνω την παρακάτω που την πήρα κι εγώ για το C6-01 μόνο με 13€ τελική τιμή με μεταφορικά (στην Ελλάδα κάνει 24-25€). Είναι η class 10 (up to 20MB/s) της Transcend. Νομίζω δεν υπάρχουν ταχύτερες μνήμες πάνω από class 10.

http://www.ebay.co.uk/itm/TRANSCEND-8GB-CLASS-10-MICRO-SD-MEMORY-CARD-SDHC-FAST-/130554220280?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item1e65a34ef8

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

http://mynokiablog.com/2011/08/17/accessories-nokia-n8-eternal-battery-pack-built-into-n8-case-unboxing-video-demo-gallery-and-review/

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jLSyJgqiHXg]Portable Charger Case Nokia N8.wmv - YouTube[/ame]

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• 2 months later...
Κλησπερα.Τι καρτα μνημης προτεινετε να παρω,κ τι χωριτικοτητα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Κλησπερα.Τι καρτα μνημης προτεινετε να παρω,κ τι χωριτικοτητα;

σίγουρα class 4 και πάνω και με 16g μνήμη είσαι μία χαρά πιστεύω

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σίγουρα class 4 και πάνω και με 16g μνήμη είσαι μία χαρά πιστεύω

Eχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη κ απο που;

Eχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη κ απο που;

όλες οι επώνυμες είναι καλές, δεν θα δεις διαφορά, τώρα από που δεν ξέρω να σου πω, ψάξε καμιά προσφορά στα eshop μαγαζιά αρχικά, αλλά προσοχή πάντα class 4 και πάνω

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

όλες οι επώνυμες είναι καλές, δεν θα δεις διαφορά, τώρα από που δεν ξέρω να σου πω, ψάξε καμιά προσφορά στα eshop μαγαζιά αρχικά, αλλά προσοχή πάντα class 4 και πάνω

Βρηκα την lexar 8gb στα 22 ευρω κ την sundisk 16gb 32euro.

Βρηκα την lexar 8gb στα 22 ευρω κ την sundisk 16gb 32euro.

its up to you my friend, ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις τσέπες σου αποφασίζεις:)

its up to you my friend, ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις τσέπες σου αποφασίζεις:)

Σαν μαρκα η lexar τι λεει;Συνεργαζετε καλα με την συσκευη;