Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εβαλα την juwe 5.3 με επιτυχια και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω το ελληνικο swype και το ελληνικο samsung πληκτρολογιο....γτ μονο το πληκτρολογιο gingerbread εχει ελληνικα....

Eχει στους οδηγους και swype και samsung keyboard που περνιουνται μεσω cwm. Aποριες για την καθε custom καλυτερα να γραφονται στα αντιστοιχα θεματα...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οκ ευχαριστω...εβαλα την juwe και δν μου αναγνωριζει την sim γτ?

edit: το εφτιαξα απλα ξαναπερασα το modem της rom και μου την αναγνωρισε!!

Edited by cupraman21

Ναι, με cwm εφόσον το αναφέρει και έχει τη μορφή .zip. Θα μπεις με τα τρία κουμπιά. Πρώτα θα κάνεις από cwm ένα backup (σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με το modάκι) και μετά θα επιλέξεις install zip from sdcard.

κατεβασα το CWM ZIP JVO stock animations ODEX το εκανα εγκατασταση οπως ειπες αλλα δεν ανοιγε. τωρα κανω restore μηπως δεν κατεβασα το σωστο αρχειο?

περνωντας semaphore 1.5 εχουμε αυτοματα ενεργοποιημενο voodoo sound για καλυτερη εγγραφη ηχου στο video ή θελει extra ρυθμισεις;

Δες σε αυτό το νήμα, σελ. 829 το μήνυμα 12427 του Αλέξανδρου, έχει φτιάξει ένα zip που εγκαθίσταται μέσω CWM και ενεργοποιεί το CRT animation για την ελληνική JVN 2.3.3. Το έχω βάλει και δεν έχω κανένα πρόβλημα (με ελληνική JVN όμως). Τώρα στην περίπτωσή σου δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο για να μη δουλέψει αλλά ίσως καλύτερα μπορεί να μας πει ο ίδιος ο Αλέξανδρος.

Φυσικά και ΔΕ θα δουλέψει, όχι μόνο αυτό, θα τουβλιάσει το τηλέφωνο. Αυτό που έκανα είναι ΜΟΝΟ για την JVN.

Επίσης... πορτογαλλική JVO? Mε τι product code??

- Alex

UPDATE: Αναβαθμίστε το λογισμικό του τηλεφώνου σε gingerbread που επιτέλους δόθηκε επίσημα μέσω Kies, και θα ενεργοποιηθεί ο συνδυασμός αυτόματα.

Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί εγώ που αναβάθμισα μέσω Kies στην 2.3.3 επίσημη ακόμα δεν έχω τον συνδυασμό των 3...

Είναι σίγουρο αυτό; Γιατί εγώ που αναβάθμισα μέσω Kies στην 2.3.3 επίσημη ακόμα δεν έχω τον συνδυασμό των 3...

είσαι σίγουρος? με κλειστό το κινητό πατας vol down,το μεσαίο και power ταυτόχρονα και με τη σειρά που σου έγραψα.

είσαι σίγουρος? με κλειστό το κινητό πατας vol down,το μεσαίο και power ταυτόχρονα και με τη σειρά που σου έγραψα.

Δεν ξερω εαν παιζει ρολο η σειρα, αλλα εγω παντα τα παταω ως εξης:

vol down-κουμπι on/off-κεντρικο κουμπι και δεν εχω κανενα προβλημα...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Δεν ξερω εαν παιζει ρολο η σειρα, αλλα εγω παντα τα παταω ως εξης:

vol down-κουμπι on/off-κεντρικο κουμπι και δεν εχω κανενα προβλημα...

αν δεν πατήσεις τελευταίο το power μπορεί να ανοίξει πριν "πιάσει" και το 3 κουμπί.

Ναι. Πλέον έβαλα με τον παρακάτω οδηγό και δουλεύει

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 3 BUTTON COMBO FIX ΜΕΣΩ ΟDIN3/HEIMDALL ΣΤΟ SAMSUNG GT-I9000 GALAXY S

Μετά την επαναφορά του 3 button combo, όταν ξεκινάει το κινητό δείχνει μία εικόνα με χαλασμένα χρώματα και χιονάκια. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μετά από αυτή την εικόνα ξεκινάει κανονικά με το animation του Galaxy S...

Μετά την επαναφορά του 3 button combo, όταν ξεκινάει το κινητό δείχνει μία εικόνα με χαλασμένα χρώματα και χιονάκια. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μετά από αυτή την εικόνα ξεκινάει κανονικά με το animation του Galaxy S...

Oχι, το κινητο επρεπε να ξεκιναει κανονικα. Ανοιγει το τηλεφωνο κανονικα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Oχι, το κινητο επρεπε να ξεκιναει κανονικα. Ανοιγει το τηλεφωνο κανονικα?

Ναι, έπειτα από αυτή την οθόνη (1-2 sec) ανοίγει κανονικά. Να ανησυχώ; Είναι ανιστρέψιμο; Θέλω να γίνω root, να συνεχίσω άφοβα;

Ορίστε και μία γρήγορη εικόνα για να δείτε στο περίπου:

[ATTACH]21583[/ATTACH]

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ναι, έπειτα από αυτή την οθόνη (1-2 sec) ανοίγει κανονικά. Να ανησυχώ; Είναι ανιστρέψιμο; Θέλω να γίνω root, να συνεχίσω άφοβα;

Πριν περασεις την επισημη ελληνικη τι ειχες μεσα στο κινητο?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πριν περασεις την επισημη ελληνικη τι ειχες μεσα στο κινητο?

Τίποτε απολύτως είχα κάνει factory reset και hard reset.

Τίποτε απολύτως είχα κάνει factory reset και hard reset.

Eννοω ποια ρομ ειχες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Την επίσημη 2.2 μέσω Kies. Γενικά μέχρι σήμερα μόνο με Kies επίσημα (από 2.1 σε 2.2 κτλ)

• Administrators

Θα σου έλεγα να μην συνεχίσεις μέχρι να δεις που οφείλεται.

Modpic.gif

Την επίσημη 2.2 μέσω Kies. Γενικά μέχρι σήμερα μόνο με Kies επίσημα (από 2.1 σε 2.2 κτλ)

Εμένα η εικόνα που έχεις παραπάνω μου κάνει κάτι σε λάθος bootloader, συγκεκριμένα οτι δεν περάστηκαν σωστοί bootloaders (για ginger firmware δλδ).

Γιατί; Ίδια εικόνα είχα όταν πρωτοπέρασα gingerbread πάνω απο froyo (την leaked 2.3.3 JVK χωρίς bootloaders πάνω στην JS3 2.2.1), λόγω του ότι πέρασα την έκδοση χωρίς bootloaders... Όταν ξαναδοκίμασα την έκδοση ΜΕ bootloaders όλα έφτιαξαν. Αλλά είναι περίεργο να έκανες αναβάθμιση μέσω kies και να μην σου πέρασε bootloaders, οπότε μπορεί να φταίει κάτι άλλο (ίσως η επαναφορά των 3 πλήκτρων σε gingerbread έχει παρενέργειες:p). Το φαινόμενο αυτό το είχες και πριν ενεργοποιήσεις τα 3 κουμπιά (με το fix του φίλτατου Παναγιώτη @red-herring);

Βασίλης!

Καλημέρα, μήπως θυμάται κανείς το character set για ελληνικά στο mobo player?

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Εμένα η εικόνα που έχεις παραπάνω μου κάνει κάτι σε λάθος bootloader, συγκεκριμένα οτι δεν περάστηκαν σωστοί bootloaders (για ginger firmware δλδ).

Γιατί; Ίδια εικόνα είχα όταν πρωτοπέρασα gingerbread πάνω απο froyo (την leaked 2.3.3 JVK χωρίς bootloaders πάνω στην JS3 2.2.1), λόγω του ότι πέρασα την έκδοση χωρίς bootloaders... Όταν ξαναδοκίμασα την έκδοση ΜΕ bootloaders όλα έφτιαξαν. Αλλά είναι περίεργο να έκανες αναβάθμιση μέσω kies και να μην σου πέρασε bootloaders, οπότε μπορεί να φταίει κάτι άλλο (ίσως η επαναφορά των 3 πλήκτρων σε gingerbread έχει παρενέργειες:p). Το φαινόμενο αυτό το είχες και πριν ενεργοποιήσεις τα 3 κουμπιά (με το fix του φίλτατου Παναγιώτη @red-herring);

Βασιλη κι εμενα το μυαλο μου πηγε σε καποια στραβη με τους bootloaders γιαυτο και ρωτησα το φιλο ποια ρομ ειχε πριν.

@fandango Επειδη κατι φαινεται να πηγε στραβα το κινητο μπορει να σου βγαλει προβληματα που ακομα δεν εχεις εντοπισει. Στη θεση σου θα εκανα ενα backup και στη συνεχεια ολα τα wipes και reset ωστε να γινει καθαρο φλασαρισμα απο την αρχη με μια low ρομ που να περιεχει bootloaders με το συνδυασμο των 3 πληκτρων πχ την JPU. Σιγουρα υπαρχουν και νεορτερες που να περιεχουν το συνδυασμο αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποιες. Στους οδηγους αναφερεται πως περιεχει το συνδυασμο και η νεοτερη ελληνικη gingerbread.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Θα σου έλεγα να μην συνεχίσεις μέχρι να δεις που οφείλεται.

Πολύ αργά πλέον, πέρασα με επιτυχία το fuguroot αλλά αυτή η οθόνη δεν φαίνεται να επηρεάζει κάτι προς το παρόν.

Το φαινόμενο αυτό εμφανίστηκε ακριβώς μόλις έκανα ότι αναφέρεται στον οδηγό του red_herring χωρίς επιπλοκές. Πριν από αυτό δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.

Βασιλη κι εμενα το μυαλο μου πηγε σε καποια στραβη με τους bootloaders γιαυτο και ρωτησα το φιλο ποια ρομ ειχε πριν.

@fandango Επειδη κατι φαινεται να πηγε στραβα το κινητο μπορει να σου βγαλει προβληματα που ακομα δεν εχεις εντοπισει. Στη θεση σου θα εκανα ενα backup και στη συνεχεια ολα τα wipes και reset ωστε να γινει καθαρο φλασαρισμα απο την αρχη με μια low ρομ που να περιεχει bootloaders με το συνδυασμο των 3 πληκτρων πχ την JPU. Σιγουρα υπαρχουν και νεορτερες που να περιεχουν το συνδυασμο αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποιες. Στους οδηγους αναφερεται πως περιεχει το συνδυασμο και η νεοτερη ελληνικη gingerbread.

Δεν έχω θέμα backup, δεν κρατάω κάτι γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι επαφές μου που έτσι κι αλλιώς αποθηκεύονται στο google account μου.

Πολύ ευχαρίστως να περάσω άλλη rom. Δεν το έχω όμως τόσο με τις ονομασίες οπότε η JPU που αναφέρεις είναι επίσημη 2.3.3; Στον οδηγό σου αναφέρεις ότι το "τρικ" με τα 3 κουμπιά είναι μόνιμο, ισχύει; Μπορώ να επαναφέρω τον γαλαξία ακριβώς όπως ήταν πριν εφαρμόσω το "τρικ"; Αυτό γίνεται με factory reset και hard reset ή με άλλο τρόπο; Αν μπορείς να μου υποδείξεις που αναφέρονται αυτά γιατί είμαι μόλις μία εβδομάδα που έχω αρχίσει να ασχολούμαι με "μη official" διαδικασίες... :O

Πολύ ευχαρίστως να περάσω άλλη rom. Δεν το έχω όμως τόσο με τις ονομασίες οπότε η JPU που αναφέρεις είναι επίσημη 2.3.3; Στον οδηγό σου αναφέρεις ότι το "τρικ" με τα 3 κουμπιά είναι μόνιμο, ισχύει; Μπορώ να επαναφέρω τον γαλαξία ακριβώς όπως ήταν πριν εφαρμόσω το "τρικ"; Αυτό γίνεται με factory reset και hard reset ή με άλλο τρόπο; Αν μπορείς να μου υποδείξεις που αναφέρονται αυτά γιατί είμαι μόλις μία εβδομάδα που έχω αρχίσει να ασχολούμαι με "μη official" διαδικασίες... :O

Η JPU ειναι froyo 2.2.1. Το τρικ ειναι μονιμο οπως αναφερεται και στον οδηγο, σε περιπτωσεις που φλασαρουμε αλλες ρομ που δεν περιεχουν bootloaders. Αν ειναι Low roms και περιεχουν, τοτε οι νεοι θα περαστουν πανω απο τους παλιους. Αν θελεις να επαναφερεις το τηλεφωνο οπως ηταν πριν το συνδυασμο απλα ξαναφλασαρεις μια ρομ που να περιεχει bootloaders χωρις το συνδυασμο, αλλα γιατι να το κανεις αυτο. Το δικο σου ζητουμενο ειναι να εχεις το συνδυασμο ενεργοποιημενο. Ολα αυτα αναφερονται στους οδηγους στα επισημασμενα θεματα αλλα και στην πρωτη σελιδα αυτου του θεματος.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Administrators
Καλημέρα, μήπως θυμάται κανείς το character set για ελληνικά στο mobo player?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3628775#post3628775

Modpic.gif

Καλημέρα..θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με root. Όταν πάω στις ρυθμίσεις/πληρ. σχετικά με τηλ/kernel info. Εκεί μου εμφανίζει : root@Dell105#1 . Το έχω rooted..

Όμως, το περίεργο είναι οτι σε ενα galaxy ace το οποίο δεν ειναι rooted, λέει πάλι το ίδιο..

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι άσχετη με root η κάτι παίζει ?

Αυτά.. ευχαριστώ.

Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3

• The topic was unlocked