cupraman21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αυτη η titanium backup απο to store ειναι?ειναι free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αυτη η titanium backup απο to store ειναι?ειναι free? Είναι επί πληρωμή. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δοκιμασε να κατεβασςεις την εφαρμογη που σου ειπα απο το μαρκετ και θα σου εγκαταστησει την τελευταια εκδοση busybox που νομιζω ειναι η 1.18. Τοτε λογικα θα λυθει το προβλημα σου. κατεβασα το busybox αλλα παλι τα ιδια... Μαλλον θελει 1-1. Ποια εφαρμογη μου ειπεσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αυτη η titanium backup απο to store ειναι?ειναι free? Οχι, θα μπεις στο μαρκετ και θα γραψεις στο search busybox. Το πρωτο αποτελεσμα που θα σου βγαλει ειναι η ομωνυμη εφαρμογη απο τον stephen. Κατεβασε την και εγκατεστησε το. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αυτη η titanium backup απο to store ειναι?ειναι free? free ειναι η pro εκδοση ειναι επι πληρωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 με την free μπορω να κανω restore και backup των δεδομενων μου σε περιπτωση flasharismatos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 με την free μπορω να κανω restore και backup των δεδομενων μου σε περιπτωση flasharismatos? ναι αλλα μια μια με την προ ολα μαζι και προγραμματισμο για μπακ απ ελπιζω οταν εννοεις δεδομενων να εννοεις μονο τις εφαρμογες που χεις βαλει εσυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 αυτο εννοω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Πάντως δεν καταλαβαίνω το "κόλλημα" με τo Titanium. Είχα αγοράσει την pro έκδοση και πέρα από τη δυνατότητα "freezing" ορισμένων εφαρμογών που δε χρειαζόμουν, είχα κάνει και ένα back up των εφαρμογών μου. Μετά από ένα φλασάρισμα κάποια στιγμή, δοκίμασα να κάνω επαναφορά. Είχα προβλήματα όπως αυτό που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω, δοκίμασα διάφορα, επικοινώνησα και με το support, καμία ανταπόκριση. Έφαγε σουτ με τη μία και εγκατέστησα το "MyBackup pro". Εξαιρετική εφαρμογή, έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα (και αν θυμάμαι καλά ήταν και φθηνότερο από το titanium). Το χρησιμοποίησα τελευταία φορά πριν 5 μέρες, όταν εγκατέστησα την τελευταία ελληνική 2.3.3, εγκατέστησα μετά το mybackup pro, επανέφερα το σωσμένο backup που το βρήκε με τη μία από την εξωτερική sd κάρτα και σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμος! Επανέφερε και όλες τις ρυθμίσεις στις επιφάνειες εργασίες, φακέλους, call logs, sms τα πάντα! Ειλικρινά, δηλαδή, έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος από αυτή την εφαρμογή που θεωρώ ότι είναι κρίμα να αναφέρουν όλοι μόνο το titanium... Edited August 10, 2011 by ikar6 Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Να ρωτήσω κάτι... έχω PCode: GT-I9000RWYXEH. Πως θα μπορέσω να περάσω official gingerbread σύντομα ? :P http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=780509 Από εδώ παίζει να κάνω PCode spoof και να περάσω official gingerbread COS ??? Edited August 10, 2011 by s0me0ne Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πάντως δεν καταλαβαίνω το "κόλλημα" με τo Titanium. Είχα αγοράσει την pro έκδοση και πέρα από τη δυνατότητα "freezing" ορισμένων εφαρμογών που δε χρειαζόμουν, είχα κάνει και ένα back up των εφαρμογών μου. Μετά από ένα φλασάρισμα κάποια στιγμή, δοκίμασα να κάνω επαναφορά. Είχα προβλήματα όπως αυτό που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω, δοκίμασα διάφορα, επικοινώνησα και με το support, καμία ανταπόκριση. Έφαγε σουτ με τη μία και εγκατέστησα το "MyBackup pro". Εξαιρετική εφαρμογή, έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα (και αν θυμάμαι καλά ήταν και φθηνότερο από το titanium). Το χρησιμοποίησα τελευταία φορά πριν 5 μέρες, όταν εγκατέστησα την τελευταία ελληνική 2.3.3, εγκατέστησα μετά το mybackup pro, επανέφερα το σωσμένο backup που το βρήκε με τη μία από την εξωτερική sd κάρτα και σε 5 λεπτά ήμουν έτοιμος! Επανέφερε και όλες τις ρυθμίσεις στις επιφάνειες εργασίες, φακέλους, call logs, sms τα πάντα! Ειλικρινά, δηλαδή, έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος από αυτή την εφαρμογή που θεωρώ ότι είναι κρίμα να αναφέρουν όλοι μόνο το titanium... Κι εγώ το MyBackUp χρησιμοποιώ, αλλά το "Root" (δωρεάν). Τελικά τί διαφορά έχει από το Pro και το Free; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokni Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά, πρέπει να βάλω root για να παίξει το openvpn (ελπίζω δλδ) και ακολουθώ τη διαδικασία που περιγράφεται στον οδηγό για το fuguroot. Κόλησα στον kernel. Έχω την καινούργια ελληνική 2.3.3 (COS), η οποία είναι JVN και άρα θέλω τον JVN kernel, σωστά?. Στις πληροφορίες όμως του κινητού όμως λέει έκδοση βασικού φάσματος Ι9000XXJVQ. Καταλαβαίνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα παιδιά, πρέπει να βάλω root για να παίξει το openvpn (ελπίζω δλδ) και ακολουθώ τη διαδικασία που περιγράφεται στον οδηγό για το fuguroot. Κόλησα στον kernel. Έχω την καινούργια ελληνική 2.3.3 (COS), η οποία είναι JVN και άρα θέλω τον JVN kernel, σωστά?. Στις πληροφορίες όμως του κινητού όμως λέει έκδοση βασικού φάσματος Ι9000XXJVQ. Καταλαβαίνω κάτι λάθος? Τον XWJVN χρειάζεσαι που υπάρχει στον οδηγό. Το έκανα εγώ και δουλεύει μια χαρά ;-) Δες και εδώ ένα βίντεο με τη διαδικασία: Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Παλικάρια HELP Προσπάθησα να βάλω την official 2.3 απο το Kies και κατα την διάρκια της αναβάθμισης σταμάτησε στο 56% και απο την mode κατάσταση η οθόνη έγινε κόκκινη και κόλλησε.Τι να κάνω? edit : η μαμά samsung τα προβλέπει όλα οπότε έκανα μια έκτακτη αναβάθμιση υπολογησμικού και όλα ok Edited August 10, 2011 by dRaGm3n Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokni Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Τον XWJVN χρειάζεσαι που υπάρχει στον οδηγό. Το έκανα εγώ και δουλεύει μια χαρά ;-) Δες και εδώ ένα βίντεο με τη διαδικασία: Οκ, δούλεψε μια χαρά. Οφτόπικ αλλά ότι θα έδινα su σε τέρμιναλ κινητού με touch οθόνη δεν το φανταζόμουνα ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Κι εγώ το MyBackUp χρησιμοποιώ, αλλά το "Root" (δωρεάν). Τελικά τί διαφορά έχει από το Pro και το Free; Δεν είμαι σίγουρος να σου απαντήσω γιατί αγόρασα την pro εφαρμογή. Σε rooted συσκευές πάντως μου δίνει όλα όσα έκανε και το titanium (μόνο που μου δουλεύουν ενώ στο titanium προσωπικά είχα ταλαιπωρηθεί και δεν έβγαλα άκρη όπως γράφω πιο πάνω), δηλαδή toolbox για έλεγχο των εφαρμογών (freeze, unfreeze), μπορείς να προγραμματίσεις scheduled back ups, ορίζεις το μέγιστο αριθμό των back ups που θα παραμένουν σωσμένα στο φάκελο που έχεις ορίσει (πετάει αυτόματα το πιο παλιό αν θέλεις) και κάποια άλλα ίσως που τώρα δε μου έρχονται στο μυαλό. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Επανέφερε και όλες τις ρυθμίσεις στις επιφάνειες εργασίες, φακέλους, call logs, sms τα πάντα! Ειλικρινά, δηλαδή, έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος από αυτή την εφαρμογή που θεωρώ ότι είναι κρίμα να αναφέρουν όλοι μόνο το titanium... Για καιρο χρησιμοποιουσα κι εγω το mybackup pro, αλλα τελικα με βολεψε περισσοτερο το titanium. Αναλογα με τις προτιμησεις του επιλεγει ο καθενας την εφαρμογη που του ταιριαζει. Για backup παντως ειναι και οι 2 πολυ καλες εφαρμογες. Ο φιλος που ειχε προβλημα πιο πανω κατα πασα πιθανοτητα το ελυσε με την εγκατασταση του τελευταιου busybox. Προσωπικα, το titanium μου επαναφερει ακριβως το κινητο οπως το ειχα στημενο πριν το φλασαρισμα, απλα επανω στη νεα ρομ. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Για καιρο χρησιμοποιουσα κι εγω το mybackup pro, αλλα τελικα με βολεψε περισσοτερο το titanium. Αναλογα με τις προτιμησεις του επιλεγει ο καθενας την εφαρμογη που του ταιριαζει. Για backup παντως ειναι και οι 2 πολυ καλες εφαρμογες. Ο φιλος που ειχε προβλημα πιο πανω κατα πασα πιθανοτητα το ελυσε με την εγκατασταση του τελευταιου busybox. Προσωπικα, το titanium μου επαναφερει ακριβως το κινητο οπως το ειχα στημενο πριν το φλασαρισμα, απλα επανω στη νεα ρομ. Ετσι ειναι Παναγιωτη, κι εμενα το titanium ενω αρχικα μου εκανε καποια κολπακια μετα την εγκατασταση του τελευταιου busybox λειτουργει κανονικα... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Kαποιος που εχει περασει την JVN και χρησιμοποιει αρκετα καποιο bluetooth car kit να μας πει τι παιζει σε αυτο το σημειο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokni Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Γειά σας παιδιά, θα ήθελα μια μου λύσετε μια απορία και ευχαριστώ προκαταβολικά! Έκανα τη διαδικασία του fuguroot και έβαλα τον jvn kernel από τον οδηγό. Όμως προσπαθώ τώρα να φτιάξω το openvpn (το χρειάζομαι για την δουλειά μου) αλλά ο stock jvn kernel δεν μου φορτώνει το tun.ko module :-( Χρειάζομαι λοιπόν kernel με tun module. δύο ερωτήσεις λοιπόν: 1) Από όσο είδα, ο semaphore έχει, σωστά? 2) Αν ναι, τι κάνω? flash κατευθείαν τον semaphore ή πρέπει να γυρίσω πίσω τη διαδικασία του fuguroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Γειά σας παιδιά, θα ήθελα μια μου λύσετε μια απορία και ευχαριστώ προκαταβολικά! Έκανα τη διαδικασία του fuguroot και έβαλα τον jvn kernel από τον οδηγό. Όμως προσπαθώ τώρα να φτιάξω το openvpn (το χρειάζομαι για την δουλειά μου) αλλά ο stock jvn kernel δεν μου φορτώνει το tun.ko module :-( Χρειάζομαι λοιπόν kernel με tun module. δύο ερωτήσεις λοιπόν: 1) Από όσο είδα, ο semaphore έχει, σωστά? 2) Αν ναι, τι κάνω? flash κατευθείαν τον semaphore ή πρέπει να γυρίσω πίσω τη διαδικασία του fuguroot? Φλάσαρε τον κέρνελ κατευθείαν απλώς :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε μέσω του Γαλαξία μας τα ad-hoc ασύρματα δίκτυα που φτιάχνουμε; Γίνεται στη 2.2.1. Διαφορετικά πρέπει να αλλάξεις drivers, μόνο με root. Τώρα που έχω την 2.3.3 ακόμα δεν μπορώ να δω το ad-hoc δίκτυο που έχω φτιάξει. Έχω ένα PC (Windows XP) με σύνδεση στο δίκτυο μέσω καλωδίου και του έχω συνδέσει ένα USB Wireless Adapter της NETGEAR. Έχω κάνει τις ρυθμίσεις για να φτιάξω hotspot, αλλά παρόλα αυτά ο γαλαξίας αρνείται πεισματικά να βρει το δίκτυο... Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή να το παρατήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Εκανα μια μικρη χαζομαρα χωρις καμια επιπτωση βεβαια και θελω να την διορθωσω.Ειχα semaphore kernel 1.5.0v και ειχα μετατρεψει τα αρχεια σε ext4.Επειδη οταν παταγα το power button στιγμιαια πρασινιζε η οθονη θελησα να τον αλλαξω και να βαλω speedmod.Εκανα την πατατα ομως και δεν μετετρεψα τα αρχεια σε rfs κι ετσι τον περασα με odin απο πανω.Στο μενου του κινητου εμειναν τα εικονιδια του semaphore,"CWM","Tweaks" και "Ext4".Στις ρυθμισεις φαινεται οτι εχω περασει τον speedmod.Τι παιχτηκε; Και τωρα που θελω να ξαναπερασω semaphore 1.4.2 γιατι ο speedmod δεν μου αρεσε τι κανω;Ευχαριστω πολυ! ΥΓ.Η ρομ που φοραω ειναι η επισημη JVR 2.3.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Τώρα που έχω την 2.3.3 ακόμα δεν μπορώ να δω το ad-hoc δίκτυο που έχω φτιάξει. Έχω ένα PC (Windows XP) με σύνδεση στο δίκτυο μέσω καλωδίου και του έχω συνδέσει ένα USB Wireless Adapter της NETGEAR. Έχω κάνει τις ρυθμίσεις για να φτιάξω hotspot, αλλά παρόλα αυτά ο γαλαξίας αρνείται πεισματικά να βρει το δίκτυο... Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή να το παρατήσω; Τελικά κατάφερα να το κάνω αλλά με Windows 7. Στα XP δεν φαίνεται να παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Εκανα μια μικρη χαζομαρα χωρις καμια επιπτωση βεβαια και θελω να την διορθωσω.Ειχα semaphore kernel 1.5.0v και ειχα μετατρεψει τα αρχεια σε ext4.Επειδη οταν παταγα το power button στιγμιαια πρασινιζε η οθονη θελησα να τον αλλαξω και να βαλω speedmod.Εκανα την πατατα ομως και δεν μετετρεψα τα αρχεια σε rfs κι ετσι τον περασα με odin απο πανω.Στο μενου του κινητου εμειναν τα εικονιδια του semaphore,"CWM","Tweaks" και "Ext4".Στις ρυθμισεις φαινεται οτι εχω περασει τον speedmod.Τι παιχτηκε; Και τωρα που θελω να ξαναπερασω semaphore 1.4.2 γιατι ο speedmod δεν μου αρεσε τι κανω;Ευχαριστω πολυ! ΥΓ.Η ρομ που φοραω ειναι η επισημη JVR 2.3.4 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα CWM, Tweaks & Ext4 που συνεχίζεις να βλέπεις είναι εφαρμογές που απλά αν δεν τις χρειάζεσαι μπορείς να τις απεγκαταστήσεις όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. O speedmode έχει στο CWM recovery επιλογή για μετρατροπή απο rfs -> ext4 και αντίστροφα. Αν σκοπεύεις να ξαναβάλεις semaphore για να σαι 100% σίγουρος καλύτερα γύρνα σε rfs πριν. Κερνελ φλασάρεις από το odin αλλά εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εφαρμογή SGS flasher από το μαρκετ. Τέλος για JVR καλύτερα βάλε τον 1.5 semaphore όπως προτείνει και ο δημιουργός του Edited August 11, 2011 by _XrS_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts