jimacid Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 και μετα root?πως γινεται? kernel θα περασω τον jvr 1.4.2 απο αυτη την σελιδα ε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 Είμαι από το κινητό τώρα και δεν μπορώ να δω τον kernel που λες. Αλλά η λογική για root είναι: Βάζεις την επίσημη rom που θες Και μετά βάζεις έναν kernel που σου δίνει root access. (αυτό είναι το root δηλαδή.) από εκεί και πέρα αν ο kernel που θα βάλεις έχει και το clockworkmod (cwm) Τότε μετά μπορείς να προχωρήσεις σε εγκατάσταση μιας custom rom φτιαγμένη από κάποιον developer. Ξαφνικα εχασα τον λογαριασμο google και δεν μπορω να μπω στο market παω για φλασαρισμα η το γλιτωνω με καποιο τροπο;:( Και φλασαρισμα να κανείς, μόλις ανοίξει το κινητό σου πως θα βάλεις τον google account σου αφού τον έχεις ξεχάσει; Δεν είναι λύση το φλασαρισμα. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τον κωδικό σου η στην χειρότερη να φτιάξεις ένα καινούριο google account Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Για την ελληνική 2.3.3 βάζουμε semaphore 1.4.2 ή 1.5.0; Επίσης ο semaphore υποστηρίζει μετατροπή σε ext4; Εγώ έβαλα την 1.5.0 και δουλεύει μια χαρά. Την κατεβάζεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 Για το ext4 πρέπει να κατεβάσεις από εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12651371&postcount=7 την εφαρμογή για την μετατροπή. Η πιο πρόσφατη είναι η CF-Root-ext4-v1.3-Addon.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Στράτο, όταν το δεις αυτό, μια ερώτηση... στην 1.5.0 γράφεις Patched with the latest Samsung kernel sources, αυτό σημαίνει ότι δώσανε επιτέλους source για την 2.3.4? Επίσης, όσοι έχουν JVQ, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την JVR έκδοση, ή καλύτερα να μείνουν με την JVQ την παλιότερη, όπως γίνεται στα cf kernels που χρησιμοποιείς αυτό που βασίζεται στη ρομ σου; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Στράτο, όταν το δεις αυτό, μια ερώτηση... στην 1.5.0 γράφεις Patched with the latest Samsung kernel sources, αυτό σημαίνει ότι δώσανε επιτέλους source για την 2.3.4? Επίσης, όσοι έχουν JVQ, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την JVR έκδοση, ή καλύτερα να μείνουν με την JVQ την παλιότερη, όπως γίνεται στα cf kernels που χρησιμοποιείς αυτό που βασίζεται στη ρομ σου; Ναι, έδωσαν επιτέλους. Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την JVR έκδοση. Ετσι κι αλλιώς μάλλον τα sources αναφέρονται στην JVQ. Οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θεωρώ (δεν το έχω δοκιμάσει) θα είναι καλύτερα. Στα cf επειδή δεν γίνεται re compile ο πυρήνας είναι φυσικά καλύτερα να χρησιμοποιήσεις όπως είπες την κατ.άλληλη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Ναι, έδωσαν επιτέλους. Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την JVR έκδοση. Ετσι κι αλλιώς μάλλον τα sources αναφέρονται στην JVQ. Οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θεωρώ (δεν το έχω δοκιμάσει) θα είναι καλύτερα. Στα cf επειδή δεν γίνεται re compile ο πυρήνας είναι φυσικά καλύτερα να χρησιμοποιήσεις όπως είπες την κατ.άλληλη έκδοση Ωραία, thanks. Έκανες καμιά σύγκριση στα sources να δεις αν υπάρχουν φοβερές αλλαγές; Μόνο το autobrightness διορθώθηκε; Ή υπάρχει και κάτι που είπες ααα, μεγάλο λάθος που δουλεύαμε στη 2.3.4 με τον 2.3.3 κώδικα; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 με την 2.3.3 ελληνικη ποια kernel πρεπει να περασουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 με την 2.3.3 ελληνικη ποια kernel πρεπει να περασουμε? Τι θα πει "πρέπει"; :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 ποια ειναι η σωστη εννοω...η jvr 1.4.2 ?ή αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 ποια ειναι η σωστη εννοω...η jvr 1.4.2 ?ή αλλη? Καλύτερα να σου απαντήσει ο Στράτος αφού μάλλον αναφέρεσαι στη δική του δουλειά, αλλά υποθέτω ότι η τελευταία 1.5.0 θα δουλεύει κανονικά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Και φλασαρισμα να κανείς, μόλις ανοίξει το κινητό σου πως θα βάλεις τον google account σου αφού τον έχεις ξεχάσει; Δεν είναι λύση το φλασαρισμα. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τον κωδικό σου η στην χειρότερη να φτιάξεις ένα καινούριο google account Sent from my GT-I9000 using Tapatalk φτιάξε άλλο :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μαλλον δεν με καταλαβατε δεν εχω ξεχασει κανενα κωδικο δεν μου βγαζει καθολου στους λογαριασμους να φτιαξω καινουργιο.Δεν εχει καθολου τον google acount Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Αλέξανδρε, πήρε το μάτι μου στο xda ότι βγήκε επίσημη αγγλική 2.3.4 ονόματι JVQ. Αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Όλοι οι custom kernels μέχρι και χθες χρησιμοποιούσαν source από 2.3.3 Χθες δημοσιεύθηκε ο κώδικας για 2.3.4 (μάλλον για την JVQ). Για να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση ο πυρήνας που φλασάρουμε αποτελείται από τον κυρίως πυρήνα και από το initramfs - το αρχικό σύστημα αρχείων που χρησιμοποιήει ο πυρήνας για να μπορέσει να εκκινήσει το σύστημα. Αυτό που γίνεται, επομένως, σε όλους του custom kernels είναι να χρησιμοποιείς τον κώδικα που έχεις διαθέσιμο και το initramfs από την εκάστοτε rom που θέλεις. Το initramfs περιέχει και drivers της Samsung που δεν περιέχονται στον κώδικα του πυρήνα. Επειδή οι αλλαγές από έκδοση σε έκδοση δεν είναι μεγάλες μπορεί να γίνει αυτό χωρίς πρόβλημα (ή έστω με μικρά προβλήμα τις περισσότερες φορές). Οπότε στην ερώτησή σου, η 1.4.2 είναι με κώδικα από την 2.3.3 και με το initramfs της JVQ. H 1.5.0 και η 1.5.0v χρησιμοποιούν κώδικα της 2.3.4 με initramfs από την JVR. Οι διαφορές στον κώδικα απ' όσο είδα είναι λίγες στον driver του αισθητήρα φωτός, του μαγνητόμετρου και του touch. Ελπίζω να μη μπέρδεψα και συγνώμη για την πολυλογία βραδιάτικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Αλέξανδρε, πήρε το μάτι μου στο xda ότι βγήκε επίσημη αγγλική 2.3.4 ονόματι JVQ. Αληθεύει ή είναι ράδιο αρβύλα; Ναι Μάκη, αληθεύει... και είναι τραγικό... δώσανε επίσημα την παλιά εδώ και μήνες leaked jvq, ενώ ήδη υπάρχει η jvr.... ποιός ξέρει γιατί... :wacko: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Όλοι οι custom kernels μέχρι και χθες χρησιμοποιούσαν source από 2.3.3 Χθες δημοσιεύθηκε ο κώδικας για 2.3.4 (μάλλον για την JVQ). Για να ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση ο πυρήνας που φλασάρουμε αποτελείται από τον κυρίως πυρήνα και από το initramfs - το αρχικό σύστημα αρχείων που χρησιμοποιήει ο πυρήνας για να μπορέσει να εκκινήσει το σύστημα. Αυτό που γίνεται, επομένως, σε όλους του custom kernels είναι να χρησιμοποιείς τον κώδικα που έχεις διαθέσιμο και το initramfs από την εκάστοτε rom που θέλεις. Το initramfs περιέχει και drivers της Samsung που δεν περιέχονται στον κώδικα του πυρήνα. Επειδή οι αλλαγές από έκδοση σε έκδοση δεν είναι μεγάλες μπορεί να γίνει αυτό χωρίς πρόβλημα (ή έστω με μικρά προβλήμα τις περισσότερες φορές). Οπότε στην ερώτησή σου, η 1.4.2 είναι με κώδικα από την 2.3.3 και με το initramfs της JVQ. H 1.5.0 και η 1.5.0v χρησιμοποιούν κώδικα της 2.3.4 με initramfs από την JVR. Οι διαφορές στον κώδικα απ' όσο είδα είναι λίγες στον driver του αισθητήρα φωτός, του μαγνητόμετρου και του touch. Ελπίζω να μη μπέρδεψα και συγνώμη για την πολυλογία βραδιάτικα :) Άρα για την JVQ, δεν είναι σωστό να βάλουμε την 1.4.2 με το αντίστοιχο initramfs? :) Δεν ξαναcompilάρεις ένα 1.4.2 με το καινούριο source? :) (για να αποφύγουμε τα πιθανά "μικροπροβλήματα" που αναφέρεις) Ή δεν έχει καθόλου σημασία; (στην οποία περίπτωση η 1.5.0 θα κάνει και για την ελληνική JVN?) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Άρα για την JVQ, δεν είναι σωστό να βάλουμε την 1.4.2 με το αντίστοιχο initramfs? :) Δεν ξαναcompilάρεις ένα 1.4.2 με το καινούριο source? :) (για να αποφύγουμε τα πιθανά "μικροπροβλήματα" που αναφέρεις) Ή δεν έχει καθόλου σημασία; (στην οποία περίπτωση η 1.5.0 θα κάνει και για την ελληνική JVN?) Αν βάλεις την 1.4.2 θα έχεις παλιά sour ces. Το πιο σωστό θα ήταν αυτό που λες. Αλλά δεν θα συναντήσεις προβήματα με την 1.5.0 στην JVQ (το έχουν δοκιμάσει πολλοί) Για την ελληνική 2.3.3 δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 @Stratosk Ομολογώ ότι ως όχι ιδιαίτερα σχετικός με το σπορ με μπέρδεψες. Αν κατάλαβα καλά από το ποστ σου, για την ελληνική JVN που κυκλοφόρησε θα πρέπει να περάσουμε την έκδοση 1.4.2 του κέρνελ που έχεις φτιάξει και όχι την 1.5.0. Προσωπικά φλάσαρα την ελληνική 2.3.3 και πάνω σε αυτή την semaphore 1.5.0. Προς το παρόν όλα καλά, αλλά βέβαια θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες για να δω τη συμπεριφορά του συνδυασμού! Σε περίπτωση που παρατηρήσω προβλήματα μπορώ να φλασάρω απευθείας την 1.4.2 ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία; Και γενικότερα, επειδή είναι πρώτη φορά που βάζω custom kernel αν θέλω να αναβαθμίσω αργότερα σε νεότερη έκδοση (1.5.1, 1.6.0 κτλ) χρειάζεται να κάνω wipe κάτι πρώτα ή απλά φλασάρω απευθείας τη νέα έκδοση του πυρήνα με odin; Να επανέλθω και στο θέμα του swype για λοιπούς χρήστες. Η ελληνική 2.3.3 συνεχίζει να έχει το πρόβλημα με το τελικό "ς", πέρασα όμως το swype ξανά, σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλέξανδρού εδώ, και δουλεύει τέλεια. Ειλικρινά αισθάνομαι υπόχρεος σε όλα τα παιδιά του φόρουμ για τη δουλειά τους και τη συνεισφορά τους (μικρή ή μεγάλη). Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 @Stratosk Ομολογώ ότι ως όχι ιδιαίτερα σχετικός με το σπορ με μπέρδεψες. Αν κατάλαβα καλά από το ποστ σου, για την ελληνική JVN που κυκλοφόρησε θα πρέπει να περάσουμε την έκδοση 1.4.2 του κέρνελ που έχεις φτιάξει και όχι την 1.5.0. Προσωπικά φλάσαρα την ελληνική 2.3.3 και πάνω σε αυτή την semaphore 1.5.0. Προς το παρόν όλα καλά, αλλά βέβαια θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες για να δω τη συμπεριφορά του συνδυασμού! Σε περίπτωση που παρατηρήσω προβλήματα μπορώ να φλασάρω απευθείας την 1.4.2 ή θα πρέπει να ακολουθήσω κάποια διαδικασία; Και γενικότερα, επειδή είναι πρώτη φορά που βάζω custom kernel αν θέλω να αναβαθμίσω αργότερα σε νεότερη έκδοση (1.5.1, 1.6.0 κτλ) χρειάζεται να κάνω wipe κάτι πρώτα ή απλά φλασάρω απευθείας τη νέα έκδοση του πυρήνα με odin; Συγνώμη που σε μπέρδεψα. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει δικός μου πυρήνας με τον ιδανικό συνδιασμό για την ελληνική ROM. Από την άλλη όπως είδες δεν πιστεύω ότι θα έχεις προβλήματα . Αν συναντήσεις προβλήματα μπορείς να φλασάρεις απ'ευθείας την 1.4.2 ή και την 1.3.3 που θα είναι πιο "κοντά" στην ελληνική ROM. To ίδιο και σε νεότερες εκδόσεις - απλά φλασάρεις με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Αν βάλεις την 1.4.2 θα έχεις παλιά sour ces. Το πιο σωστό θα ήταν αυτό που λες. Αλλά δεν θα συναντήσεις προβήματα με την 1.5.0 στην JVQ (το έχουν δοκιμάσει πολλοί) Για την ελληνική 2.3.3 δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα Το μόνο που έχω παρατηρήσει βάζοντας την 1.5.0 στην Ελληνική, είναι όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή και πατάω στιγμιαία το power button για να κλείσει η οθόνη, ότι κάνει κάποιο είδους "εφέ". Κατά τα άλλα εώς τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Στρατο αν και τελειως offtopic(δεν ηξερα που αλλου να κανω την ερωτηση...) θελω να σε ρωτησω γιατι δεν μου δουλευει το BLN;Κατεβασα την εφαρμογη απο το μαρκετ,την ενεργοποιησα αλλα οταν κανω αναπαντητη δεν αναβουν τα λεντακια.Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο clockwork; Εχω την ελληνικη τωρα πια 2.3.3 και semaphore 1.33 Edited August 6, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosk Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Το μόνο που έχω παρατηρήσει βάζοντας την 1.5.0 στην Ελληνική, είναι όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή και πατάω στιγμιαία το power button για να κλείσει η οθόνη, ότι κάνει κάποιο είδους "εφέ". Κατά τα άλλα εώς τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Αν εννοείς το fade out δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. @panosfx Δοκίμασε από το BLN control να απενεργοποιήσεις το schedule (ή να το βάλεις τις ώρες που θέλεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 @panosfx είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα, δε μου δούλευε το BLN (σε JVN 2.3.3 με semaphore 1.5.0), παρά το ότι είχα εγκαταστήσει το BLN control. Το απεγκατέστησα και αγόρασα το BLN control pro, δουλεύει πλέον άψογα! Μπορείς να το δοκιμάσεις, αν δε σου δουλεύει απλά ακυρώνεις την αγορά από το market. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Αν εννοείς το fade out δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. @panosfx Δοκίμασε από το BLN control να απενεργοποιήσεις το schedule (ή να το βάλεις τις ώρες που θέλεις) Όχι fade out, απλά όταν κλείνει πρασινίζει στιγμιαία τα σημεία της οθόνης που υπάρχουν κάποια αντικείμενα, π.χ εικονίδια, κάποιο widget, γενικά ότι υπάρχει στην οθόνη. Ελπίζω να έδωσα να καταλάβεις σωστά τι εννοώ :) @ikar6 Μιας και εσύ έχεις την Ελληνική με την 1.5.0 δε δοκιμάζεις να πατήσεις το power button για να κλείσει η οθόνη, να πεις αν το κάνει και σε εσένα; Τράβηξα ένα σύντομο βίντεο με την webcam για να καταλάβετε τι εννοώ... http://www.4shared.com/video/Q_BCOWr_/Video_6.html Edited August 6, 2011 by QTiVoCo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) το πέρασα μόλις τώρα και από τις δοκιμές που έκανα νομίζω δουλεύει τέλεια. Μπορείς να μας πεις όμως τι ήταν το fix που έκανες; Άλλαξες το αρχείο που περιέχει τις λέξεις; Ρωτάω για να ξέρουμε πως να το φτιάξουμε και μόνοι μας σε περίπτωση που βγει και άλλη πατάτα έκδοση Μόλις πέρασα το swype από τον οδηγό και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα :wacko: Καμιά ιδέα ? edit: έχετε βρει κάποιο CRT screen off animation που να δουλεύει στην Ελληνική JVN ?? Edited August 6, 2011 by Nexus Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Όχι fade out, απλά όταν κλείνει πρασινίζει στιγμιαία τα σημεία της οθόνης που υπάρχουν κάποια αντικείμενα, π.χ εικονίδια, κάποιο widget, γενικά ότι υπάρχει στην οθόνη. Ελπίζω να έδωσα να καταλάβεις σωστά τι εννοώ :) @ikar6 Μιας και εσύ έχεις την Ελληνική με την 1.5.0 δε δοκιμάζεις να πατήσεις το power button για να κλείσει η οθόνη, να πεις αν το κάνει και σε εσένα; Τράβηξα ένα σύντομο βίντεο με την webcam για να καταλάβετε τι εννοώ... http://www.4shared.com/video/Q_BCOWr_/Video_6.html Είδα το βίντεό σου, όχι, εμένα δε μου κάνει τίποτα τέτοιο, ανταποκρίνεται όπως και παλιά! Τι να πεις!:lol::lol::lol: Τουλάχιστον δεν είναι κάτι ενοχλητικό ή major. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Μόλις πέρασα το swype από τον οδηγό και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα :wacko: Καμιά ιδέα ? edit: έχετε βρει κάποιο CRT screen off animation που να δουλεύει στην Ελληνική JVN ?? Tι εννοείς το ίδιο πρόβλημα; Το swype από τους οδηγούς δουλεύει κανονικά, είναι χιλιοεπαληθευμένο. Μάλλον δεν το πέρασες σωστά, αν έχεις πρόβλημα. Edited August 7, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts