Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την ιστορία σύνδεσα το κινητό σε άλλον υπολογιστή και επιτέλους λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό και βλέπει ότι έχω γερμανικό product code.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

doganos το έκανες με την βοήθεια των οδηγών η χρειάζεται κάποια επιπλέον γνώση ?

Εάν ναι κάντιν ποστ την διαδικασια ολοκληρη. !

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από τους οδηγους. απλως έφταιγε το kies στον υπολογιστή μου.

Samsung S21 Ultra

Για την ιστορία σύνδεσα το κινητό σε άλλον υπολογιστή και επιτέλους λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό και βλέπει ότι έχω γερμανικό product code.

Άρα δεν καθάρισες το μητρώο στον πρώτο υπολογιστή....

ερωτηση για οποιον μπορει να βοηθησει...

Ειμαι με JSD και θελω να περασω παλι την επισημη EUR ελληνικη (που υπαρχει και στον οδηγο) αφου αυτη ειχα......υπαρχει περιπτωση περνωντας την να χασω το download mode??????

Αν ναι ...πως μπορω να μην το χασω ..να ξαναεχω εγγυηση παλι ετσι ωστε να βλεπει κα ιto KIES το κινητο για πιθανο update ( αν και δεν το βλεπω)

Όχι δε θα χάσεις το download mode. Απλά πέρνα την όπως είναι χωρίς pit και repartition. (Μόνο το 2ο βήμα δηλαδή, στον οδηγό).

Edited by Tyxerakias
- Alex

ερωτηση για οποιον μπορει να βοηθησει...

Ειμαι με JSD και θελω να περασω παλι την επισημη EUR ελληνικη (που υπαρχει και στον οδηγο) αφου αυτη ειχα......υπαρχει περιπτωση περνωντας την να χασω το download mode??????

Αν ναι ...πως μπορω να μην το χασω ..να ξαναεχω εγγυηση παλι ετσι ωστε να βλεπει κα ιto KIES το κινητο για πιθανο update ( αν και δεν το βλεπω)

Δεν θα το χασεις. Μην κανεις repartition, διαβασε καλα τον οδηγο. Για να αναγνωριστει το κινητο απο το kies για ενδεχομενο update, πρεπει να συμφωνει και το product code σου. Αυτο πρεπει να τσεκαρεις γιατι μπορει να εχει επηρρεαστει απο τα φλασαρισματα που εχεις κανει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα, μήπως θυμάται κανείς πως αλλάζεις launcher;

Ευχαριστώ

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Ευχαριστώ

Γιώργος

Κατεβαζεις τον launcher που θες και την εφαρμογη home switcher απο το market.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Πέρασα χθες το πρωί τον semaphore 1.3.1 κερνελ σε SH 3.9 (είχα πριν τον 1.3.0 ) και χωρίς να έχω κάνει κάποια ρύθμιση η να έχω περάσει άλλη εφαρμογή το κινητό άρχισε να καταναλώνει τρελλά την μπαταρία και να ζεσταίνεται ΠΟΛΥ στο πίσω μέρος! πριν 2 ώρες ξαναπέρασα τον 1.3.0 και επανήλθηκε στα φυσιολογικά επίπεδα!

έχει τύχει σε άλλον; Στράτο ξέρεις μήπως που μπορεί να οφείλεται;

Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Απ' ότι βλέπω στο thread του SH 3.9 κάποιοι αναφέρουν παρόμοια θέματα με τον πυρήνα του Damian. Ίσως είναι θέμα της ROM.

Οι διαφορές πάντως από την 1.3.0 στην 1.3.1 είναι στο voodoo sound, module παραπάνω και σ' ένα script. Δεν νομίζω ότι δικαιολογείται μια τέτοια συμπεριφορά λόγω της νέας έκδοσης. Κάποιο process που τρέχει και καταναλώνει αρκετή cpu δημιουργεί το πρόβλημα.

Αν σου ξανασυμβεί, μπορείς με κάποιον terminal emulator να δώσεις την εντολή top και να δεις ποιο process χρησιμοποιεί την cpu.

Να αποχαιρετησω κι εγω με τη σειρα μου την καταπληκτικη αυτη παρεα, και να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια που εδωσαν. Το κινητο εχει πουληθει και περιμενω να βγει το φινλανδικο meego-τερατακι. Ελπιζω να τα ξαναπουμε καπου...καποτε.

Να αποχαιρετησω κι εγω με τη σειρα μου την καταπληκτικη αυτη παρεα, και να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια που εδωσαν. Το κινητο εχει πουληθει και περιμενω να βγει το φινλανδικο meego-τερατακι. Ελπιζω να τα ξαναπουμε καπου...καποτε.

Καλη συνεχεια και σε σενα king le bron. Πρεπει να εισαι ο μοναδικος που δεν φευγει προς τον διαδοχο:p Καλη ανταμωση στον γαλαξια 3

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ευχαριστω πολυ ολους για την απαντηση...το product code παραμενει EUR οποτε φανταζομαι δεν εχει αλλαξει κατι .....

Ευχαριστω πολυ

Edited by Madness

Ευχαριστω πολυ ολους για την απαντησει...το product code παραμενει EUR οποτε φανταζομαι δεν εχει αλλαξει κατι .....

Ευχαριστω πολυ

Αν ολα πηγαν οκ πρεπει να ελεγξεις στο kies και να σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση firmware. Αν στο γραφει, τοτε μολις βγει η ελληνικη gingerbread (εδω γελαμε) θα στη δωσει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Καλησπέρα, επειδή είμαι άσχετος να κάνω μια ερώτηση.

Ποια Gingerbread ROM - από το θέμα Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης - περιέχει bootloaders;

Ευχαριστώ προκαταβολικά. :p

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ποια Gingerbread ROM - από το θέμα Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης - περιέχει bootloaders;

Καλησπερα και καλως ορισες. Η ρομ που θελεις ειναι η JVΦ :p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Μια Boot animation που έφτιαξα βασισμένη στην BA του PROTONUS και specialex

http://i1088.photobucket.com/albums/i337/xdarksun/TEST.gif

Αντιγραφή του bootanimation.zip σε /system/media/bootanimation.zip

ή αν δεν δουλεύει σε /data/local/bootanimation.zip

Προσοχή μην φλασάρετε με cwm

Galaxy S 8GB

Galaxy S 16GB

Μια Boot animation που έφτιαξα βασισμένη στην BA του PROTONUS και specialex

http://i1088.photobucket.com/albums/i337/xdarksun/TEST.gif

Αντιγραφή του bootanimation.zip σε /system/media/bootanimation.zip

ή αν δεν δουλεύει σε /data/local/bootanimation.zip

Προσοχή μην φλασάρετε με cwm

Galaxy S 8GB

Galaxy S 16GB

ωραίο animation, ευχαριστούμε! δουλεύει άριστα με τον 1ο τρόπο :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

ωραίο animation, ευχαριστούμε! δουλεύει άριστα με τον 1ο τρόπο :)

Σε ποια ρομ το δοκιμασες?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Φιλε le-bron,να σου ευχηθω κι εγω καλη συνεχεια και οπως ειπε κι ο Παναγιωτης,ραντεβου στο thread του

S3,αντε να ξαναμαζευτει παλι η παρεα :happy:

μου εχουν ξεμεινει 8 bootloaders και μισο κιλο ρελαντι που πανε γαντι με την JVΦ που σου ειπε ο Παναγιωτης,αν ενδιαφερεσαι pm me (θα δεις στους οδηγους οτι οι bootloaders δεν ειναι τσαμπε ;) ) Edited by truckman

Πέρασα χθες το πρωί τον semaphore 1.3.1 κερνελ σε SH 3.9 (είχα πριν τον 1.3.0 ) και χωρίς να έχω κάνει κάποια ρύθμιση η να έχω περάσει άλλη εφαρμογή το κινητό άρχισε να καταναλώνει τρελλά την μπαταρία και να ζεσταίνεται ΠΟΛΥ στο πίσω μέρος! πριν 2 ώρες ξαναπέρασα τον 1.3.0 και επανήλθηκε στα φυσιολογικά επίπεδα!

έχει τύχει σε άλλον; Στράτο ξέρεις μήπως που μπορεί να οφείλεται;

Ο 1.3.1 σε μενα δουλευει απροβληματιστα.Δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Δοκιμασε να τον ξαναπερασεις και κανε και κανενα wipe data.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σε ποια ρομ το δοκιμασες?

2.3.4 JVQ me SH 3.9 και κερνελ semaphore 1.3.0

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

2.3.4 JVQ me SH 3.9 και κερνελ semaphore 1.3.0

Ευχαριστω για την πληροφορια, λογικα θα λειτουργησει και στην JVQ.

@Παρη φιλε περιμενω κανενα σπεσιαλ μοντακι για την JVΦ :p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδιά να ρωτήσω αν έχει κανείς πρόχειρο το link στο xda με το lockscreen animation του Nexus S για το κινητό μας ? :)

Kαλημερα.Οποιος θελει crt screen off animation

extended power menu

flyin animations

AND

two battery mods για την JVB παει εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12949583&postcount=1413 Επισης υπαρχουν και για deodexed JVB τα αντιστοιχα

εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12954491&postcount=345

αυτα τα flyin animations ειναι απιθανα

Συγνώμη για το edit αλλά βρήκα το ποστ που είχα διαβάσει περί του crt-off amination αλλά πάνω σ'αυτό θέλω να ρωτήσω εάν παίζει σε jvq ..

Γνωρίζουμε ? :/

Edited by somebilly
More info :)
- Βασίλης

Καλη συνεχεια και σε σενα king le bron. Πρεπει να εισαι ο μοναδικος που δεν φευγει προς τον διαδοχο:p Καλη ανταμωση στον γαλαξια 3

Φιλε le-bron,να σου ευχηθω κι εγω καλη συνεχεια και οπως ειπε κι ο Παναγιωτης,ραντεβου στο thread του

S3,αντε να ξαναμαζευτει παλι η παρεα :happy:

Ευχαριστω πολυ παιδια. Αν εχουν λυθει κατι θεματακια με το android και βαλουν στο S3 λιγο αλουμινιο παραπανω θα ξανανταμωσουμε σιγουρα...

Παιδιά να ρωτήσω αν έχει κανείς πρόχειρο το link στο xda με το lockscreen animation του Nexus S για το κινητό μας ? :)

Συγνώμη για το edit αλλά βρήκα το ποστ που είχα διαβάσει περί του crt-off amination αλλά πάνω σ'αυτό θέλω να ρωτήσω εάν παίζει σε jvq ..

Γνωρίζουμε ? :/

Παίζει σε όλες τις ginger. Η Samsung απλά το'χει απενεργοποιήσει.

- Alex

Ευχαριστώ

Γιώργος

Settings-->Applications--->Manage Applications (επιλέγεις το tab "All"). Εκει βρίσκεις τον launcher (πχ twlauncher) που είναι προεπιλεγμένος και κάνεις "clean defaults" μετά πατάς το κεντρικό κουμπάκι και σε ρωτάει με πιό launcher να εκτελέσει. Εκεί επιλεγεις και το νέο default.

Τα ιδια κάνεις (μέχρι και το "clean defaults") για ολες τις εφαρμογές όταν θες να αλλάξεις την προεπιλεγμένη

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

• The topic was unlocked