Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα ! εχω βαλει την επισιμη gingerbread jvi και εκανα το κινητο μου root μεσω του cf root οπως οριζε ο οδηγος.Παρατήρησα ομως οτι υπαρχει ενα προβλημα στο wifi...δεν παιρνει το ip οποτε δεν συνδεεται,Ειναι γνωστο προβλημα αυτο?Ειναι θεμα του cf root η του firmware?Αν μπορουσε καποιος να μου πει καποιο αλλο ειδος root που να ειναι καλύτερο απο θέμα bugs και απόδοσης θα με βοηθουσε πολυ..

Ευτυχώς ή δυστυχώς το αν είσαι root ή όχι δεν έχει καμία σχέση με την συμπεριφορά ή απόδοση του wi-fi (όπως και άλλων εφαρμογών του συστήματος). Αν υπάρχει όντως πρόβλημα αυτό θα είναι ή της rom ή των wi-fi drivers ή του router που χρησιμοποιείς. Πάντως και άλλο μέλος που δοκίμασε την JVI ανέφερε ότι το wi-fi της είναι χάλια (χωρίς βέβαια να εξειδικεύει σε τι συνάσταται το χάλι του). Δες εδώ.

Μάκης

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευτυχώς ή δυστυχώς το αν είσαι root ή όχι δεν έχει καμία σχέση με την συμπεριφορά ή απόδοση του wi-fi (όπως και άλλων εφαρμογών του συστήματος). Αν υπάρχει όντως πρόβλημα αυτό θα είναι ή της rom ή των wi-fi drivers ή του router που χρησιμοποιείς. Πάντως και άλλο μέλος που δοκίμασε την JVI ανέφερε ότι το wi-fi της είναι χάλια (χωρίς βέβαια να εξειδικεύει σε τι συνάσταται το χάλι του). Δες εδώ.
Καλησπερα.Μακη δοκιμασες τον t23?

Mε την ευκαιρια,χρησιμοποιεις το gosms?το εχω βαλει αλλα βλεπω να μενει μονιμα ανοικτο κρατωντας 12-13 mb :blink:

Δεν βλεπω και τον Παναγιωτη εδω γυρω,να μας πει που το χρησιμοποιει καιρο.

edit:για το ποστ μου που παραθεσες πριν σχετικα με την jvi,να πω για οτι ηταν η μοναδικη 2.3.3 απο οσες ειχα φορτωσει,που ειχε χαμηλο σημα στο wifi και δεν μπορουσε να παρει ip απο τα ανοικτα wifi που πιανω στα καφε.

Edited by truckman

Mε την ευκαιρια,χρησιμοποιεις το gosms?το εχω βαλει αλλα βλεπω να μενει μονιμα ανοικτο κρατωντας 12-13 mb :blink:

Ελα Παρη φιλε μου. Λοιπον δεν το παρατηρησα ποτε αυτο που λες. Πχ εστειλα πριν κανενα 2ωρο 2-3 sms και τωρα που το κοιταω δεν τρεχει απο πισω. Ειμαι με τον t22.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Έχει απαντηθεί αυτό στο θέμα Επίσημα firmwares... αλλά ορίστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3689241#post3689241

Λάθος μου που δεν έψαξα! Ζητάω συγνώμη. Κάτι έπαθε τώρα και μετα απο την εγκατασταση της 3.9 SH, (πεντακαθαρη) και ενω ολα ηταν μια χαρα, ειχα κανει πολλα ριμπουτ χωρις κανενα θεμα αλλα οταν στο SGS tools πατησα το μαρκετ φιξ και εκανε ριμπουτ ...κολλαει στο ρομποτακι και κανει μια λοθπ ατελειωτη χωρις να ανοιγει....!!! Εκτος απο το να ξαναφλασαρω τι αλλο μπορω να κανω?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

edit:για το ποστ μου που παραθεσες πριν σχετικα με την jvi,να πω για οτι ηταν η μοναδικη 2.3.3 απο οσες ειχα φορτωσει,που ειχε χαμηλο σημα στο wifi και δεν μπορουσε να παρει ip απο τα ανοικτα wifi που πιανω στα καφε.

Όχι Πάρη, τελείωσα με speedmod στον t22. Τώρα είμαι με voodoo. Δεν άντεξαν άλλο τα νεύρα μου ρε παιδί μου. Όσον αφορά το gosms το χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και καιρό. Κοίταξα τώρα από περιέργεια στο "εφαρμογές σε εκτέλεση" και δεν το βλέπω.

Edit: Αρχίζω να ανησυχώ πλέον Παναγιώτη.

Μάκης

Λάθος μου που δεν έψαξα! Ζητάω συγνώμη. Κάτι έπαθε τώρα και μετα απο την εγκατασταση της 3.9 SH, (πεντακαθαρη) και ενω ολα ηταν μια χαρα, ειχα κανει πολλα ριμπουτ χωρις κανενα θεμα αλλα οταν στο SGS tools πατησα το μαρκετ φιξ και εκανε ριμπουτ ...κολλαει στο ρομποτακι και κανει μια λοθπ ατελειωτη χωρις να ανοιγει....!!! Εκτος απο το να ξαναφλασαρω τι αλλο μπορω να κανω?

Μπες σε recovery mode, υποθέτω η simply έχει cwm recovery, κάνε mount το system, μετά σύνδεσε το καλώδιο στο pc, και στο adb shell γράψε

su (ή rootsh αν δε δουλέψει το su)
busybox cp -f /sdcard/sgstools/Vending* /system/app/

Και reboot. Αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι λέω, ξαναφλάσαρε :)

Υ.Γ. Και φυσικά μην ξανακάνεις market fix ή άλλα πράγματα που δεν ξέρεις τι κάνουν :)

- Alex

ειμαι σε download mode...αλλα ο odin δε βρισκει το κινητο για flashασαρισμα.....κάτι λέει για gadget serial driver....win7 32bit....ξέρει κανείς?....

ειμαι σε download mode...αλλα ο odin δε βρισκει το κινητο για flashασαρισμα.....κάτι λέει για gadget serial driver....win7 32bit....ξέρει κανείς?....

Προφανώς δεν έχεις περάσει στον υπολογιστή σου τους drivers της samsung. Διάβασε εδώ.

Μάκης

Ελα Παρη φιλε μου. Λοιπον δεν το παρατηρησα ποτε αυτο που λες. Πχ εστειλα πριν κανενα 2ωρο 2-3 sms και τωρα που το κοιταω δεν τρεχει απο πισω. Ειμαι με τον t22.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Όχι Πάρη, τελείωσα με speedmod στον t22. Τώρα είμαι με voodoo. Δεν άντεξαν άλλο τα νεύρα μου ρε παιδί μου. Όσον αφορά το gosms το χρησιμοποιώ και εγώ εδώ και καιρό. Κοίταξα τώρα από περιέργεια στο "εφαρμογές σε εκτέλεση" και δεν το βλέπω.

Edit: Αρχίζω να ανησυχώ πλέον Παναγιώτη.

Ισως φταιει η τελευταια εκδοση,η 3.50 που εβαλα,θα τεσταρω την προηγουμενη (λετε να μου το εχουν ματιασει?? :lol::lol:)

Μακη supercurio εχεις τωρα? Η αληθεια παντως ειναι οτι αυτον τον speedmod ποτε μου δεν τον συμπαθησα,ελα ομως που ο supercurio δεν εχει βγαλει για την jvq!!

Παρεπιπτοντως,προχθες ειπα να δοκιμασω και τον cfroot και το εφαγα το fc.

edit: οντως εφταιγε η 3.50,εβαλα την 3.49 κι ολα οκ!

Edited by truckman

Μακη supercurio εχεις τωρα? Η αληθεια παντως ειναι οτι αυτον τον speedmod ποτε μου δεν τον συμπαθησα,ελα ομως που ο supercurio δεν εχει βγαλει για την jvq!!

Ναι Πάρη, supercurio ξανά :). Από ότι φαντάζομαι όμως πρέπει να τα έχει ψιλοπαρατήσει γιατί δεν βλέπω τόσο καιρό να βγάζει νέες εκδόσεις. Σε αντίθεση βέβαια με τον hardcore που βρίσκεται σε πραγματικό οίστρο :lol:.

Παρεπιμπτόντως και εγώ την 3.50 φοράω.

Μάκης

Ισως φταιει η τελευταια εκδοση,η 3.50 που εβαλα,θα τεσταρω την προηγουμενη (λετε να μου το εχουν ματιασει?? :lol::lol:)

edit: οντως εφταιγε η 3.50,εβαλα την 3.49 κι ολα οκ!

Παρη κι εγω την τελευταια εχω. Μαλλον εφαγε κανενα σκαλωματακι, μην ασχολεισαι και πολυ. Κι εγω παντως μενω με τον t22, περιμενοντας ενδεχομενη επισημη 2.3.4 και καινουργιο supercurio. Οτι σκασει πρωτο, φλασαρεται:)

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια, επειδη δεν θυμαμαι : το factory reset ενδεικνειται για ΠΡΙΝ κανεις το φλασαρισμα με το ODIN? Εγω το εκανα παντως, απλα θα ηθελα μια επιβεβαιωση. Ειναι αυτο που σου σβηνει τις εφαρμογες και αφηνει την sd card απειραχτη?

Παιδια, επειδη δεν θυμαμαι : το factory reset ενδεικνειται για ΠΡΙΝ κανεις το φλασαρισμα με το ODIN? Εγω το εκανα παντως, απλα θα ηθελα μια επιβεβαιωση. Ειναι αυτο που σου σβηνει τις εφαρμογες και αφηνει την sd card απειραχτη?

Καλα εκανες. Το καλυτερο βεβαια ειναι να γινει και μετα, ωστε να εχεις ενα καθαρο κινητο ετοιμο για χρηση.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Όπως είπε και ο φίλτατος Παναγιώτης (red) απο πάνω:rolleyes:: πριν οπωσδήποτε αλλά και μετά συνιστάται! Το factory reset είναι αυτό που σβήνει τις εφαρμογές απο τον κατάλογο συστήματος και επαναφέρει εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν διαγράφει άλλα δεδομένα/ φακέλους (φωτογραφίες κλπ), δεν είναι δηλαδή format...

ΥΓ: βρε Παναγιώτη, δεν ανοίγεις και μια τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης:p;

Βασίλης!

Παρη κι εγω την τελευταια εχω. Μαλλον εφαγε κανενα σκαλωματακι, μην ασχολεισαι και πολυ. Κι εγω παντως μενω με τον t22, περιμενοντας ενδεχομενη επισημη 2.3.4 και καινουργιο supercurio. Οτι σκασει πρωτο, φλασαρεται:)
Για να δουμε,απ οτι δειχνουν τα πραγματα η επομενη 2.3.4 θα ειναι επισημη και λογικα δεν πρεπει να αργησει (συνηθως εως τωρα μετα την δευτερη leaked εβγαινε η επισημη και δεν αργουσε),θα δειξει :O

ρε μαγκες μια βοηθεια παρακαλω πολυ.....πηρα το galaxy s μεταχειρο με darky ρομ και καταφερα να το γυρισω σε μαμα 2.1 enclair μεσω του επισημου firmwire που υπαρχει εδώ στο site....με το kies που εβαλα τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει ενημέρωση για αυτην την εκδοση!!!!!! ειναι δυνατον? και δευτερο θα ηθελα να βαλω μεσω odin την 2.2 ελληνικη official που εχει ανεβει εδω στο site αλλα εχει μονο ένα αρχειο το ραρ αντι για τρια που εχουν ολα τα αλλα firmwire....μόνο στο phone θα βαλω δηλαδη και στο modem και στο csc τιποτα στο odin? Edited by dgeorge4

Ελβετία (Orange), Γαλλία (sim-free, SFR, Orange και Bouygtel), Ρωσσία (sim-free), Aγγλία (T-Mobile), Γερμανία (T-Mobil), Aυστρία (3), βγήκανε σήμερα το πρωί.... Ελλάδα πουθενά. Για να δούμε τι θα δούμε.

βάλε και την Πορτογαλία μαζί με την Ελλάδα! μας ακολουθεί και στην κρίση!

Για να δουμε,απ οτι δειχνουν τα πραγματα η επομενη 2.3.4 θα ειναι επισημη και λογικα δεν πρεπει να αργησει (συνηθως εως τωρα μετα την δευτερη leaked εβγαινε η επισημη και δεν αργουσε),θα δειξει :O

Μακαρι Παρη, τωρα που εχουμε λιγο παραπανω χρονο να ασχοληθουμε. Παντως ειναι σε καλο δρομο η 2.3.4 και εχω απαιτησεις μολις θα κυκλοφορησει.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ΥΓ: βρε Παναγιώτη, δεν ανοίγεις και μια τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης:p;

Βασιλη, για ιδρυση εταιρειας μας κοβω εδω στο myphone.gr:lol:

ρε μαγκες μια βοηθεια παρακαλω πολυ.....πηρα το galaxy s μεταχειρο με darky ρομ και καταφερα να το γυρισω σε μαμα 2.1 enclair μεσω του επισημου firmwire που υπαρχει εδώ στο site....με το kies που εβαλα τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει ενημέρωση για αυτην την εκδοση!!!!!! ειναι δυνατον? και δευτερο θα ηθελα να βαλω μεσω odin την 2.2 ελληνικη official που εχει ανεβει εδω στο site αλλα εχει μονο ένα αρχειο το ραρ αντι για τρια που εχουν ολα τα αλλα firmwire....μόνο στο phone θα βαλω δηλαδη και στο modem και στο csc τιποτα στο odin?

Ειναι λογικο να μην σου δινει την αναβαθμιση γιατι δεν συμφωνει το product code που εχει το κινητο. Το kies διαβαζει ουσιαστικα το product code για να δωσει την αναβαθμιση στους κατοχους της καθε χωρας. Λογικα το product code εχει αλλαξει απο τις αναβαθμισεις και τις custom που εχει φορεσει στο κινητο ο προηγουμενος κατοχος. Μικρο το κακο βεβαια, αφου η 2.2 που θελεις βρισκεται στους οδηγους. Οσο για τα αλλα που ρωτας ειναι ολα αναλυτικα γραμμενα στους οδηγους, μην τα ξαναγραφω εδω. Τελος, φανταζομαι οτι θελεις να εισαι εντος εγγυησης για να φορεσεις την ελληνικη 2.2 ετσι? Αλλιως αφου φλασαρεις που φλασαρεις, μπορεις να βαλεις μια πολυ πολυ καλυτερη ρομ. Αυτα.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

ρε μαγκες μια βοηθεια παρακαλω πολυ.....πηρα το galaxy s μεταχειρο με darky ρομ και καταφερα να το γυρισω σε μαμα 2.1 enclair μεσω του επισημου firmwire που υπαρχει εδώ στο site....με το kies που εβαλα τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει ενημέρωση για αυτην την εκδοση!!!!!! ειναι δυνατον? και δευτερο θα ηθελα να βαλω μεσω odin την 2.2 ελληνικη official που εχει ανεβει εδω στο site αλλα εχει μονο ένα αρχειο το ραρ αντι για τρια που εχουν ολα τα αλλα firmwire....μόνο στο phone θα βαλω δηλαδη και στο modem και στο csc τιποτα στο odin?

Nαι, όπως γράφω στους οδηγούς. Μόνο στο PDA βάζεις το ένα tar αρχείο, και τίποτα στα υπόλοιπα, oύτε στο PIT, και δεν κάνεις repartition.

- Alex

βάλε και την Πορτογαλία μαζί με την Ελλάδα! μας ακολουθεί και στην κρίση!

Όχι λάθος, η Πορτογαλία είναι μπροστά, έχει 2.2.1.

- Alex

Μπες σε recovery mode, υποθέτω η simply έχει cwm recovery, κάνε mount το system, μετά σύνδεσε το καλώδιο στο pc, και στο adb shell γράψε
su (ή rootsh αν δε δουλέψει το su)
busybox cp -f /sdcard/sgstools/Vending* /system/app/

Και reboot. Αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι λέω, ξαναφλάσαρε :)

Υ.Γ. Και φυσικά μην ξανακάνεις market fix ή άλλα πράγματα που δεν ξέρεις τι κάνουν :)

Άλεξ σε ευχαριστώ για την βοηθεια! Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το adb shell (αν και τα εχω κανει στο πρωτο ετος!;) ΝΤΡΟΠΗ!)

Πριν φλασαρω εκανα οτι wipe υπαρχει και γλυτωσα το φλασαρισμα τουλαχιτον! Και κατι τελευταιο προς το παρων... εκανα format internal sd card ωστε να καθαρισω τα παντα, τα backups τα εχω περασει στο pc μου και στην external sd ωστε να τα εχω.Οταν ηρθε η ωρα του restore λοιπον, τα περασα παλι στην εσωτερικη καρτα αλλα δεν εβλεπα προκοπη! Δεν τα αναγνωριζει! Το μονο που κανει ειναι ενα παλιο backup που ειχα. Πως θα βρω το πιο προσφατο

backup και να το κανω restore? Ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Άλεξ σε ευχαριστώ για την βοηθεια! Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το adb shell (αν και τα εχω κανει στο πρωτο ετος!;) ΝΤΡΟΠΗ!)

Πριν φλασαρω εκανα οτι wipe υπαρχει και γλυτωσα το φλασαρισμα τουλαχιτον! Και κατι τελευταιο προς το παρων... εκανα format internal sd card ωστε να καθαρισω τα παντα, τα backups τα εχω περασει στο pc μου και στην external sd ωστε να τα εχω.Οταν ηρθε η ωρα του restore λοιπον, τα περασα παλι στην εσωτερικη καρτα αλλα δεν εβλεπα προκοπη! Δεν τα αναγνωριζει! Το μονο που κανει ειναι ενα παλιο backup που ειχα. Πως θα βρω το πιο προσφατο

backup και να το κανω restore? Ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Yποθέτω φλάσαρες από την αρχή τη simply? Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς backup. Τι είδους backup? Titanium?

- Alex

πριν λιγο περασα την JvQ.. (ειμαι και αρρωστος και δεν ηξερα τι να κανω :lol:)

ελπιζω να εχει multitasking.. η simply 3.9, καλη γρηγορη,μαματη, αλλα multitasking 0. μεχρι την 3.8 ηταν κοπλε.

περασα και αυτα τα μοντακια και φαινονται πολυ καλα μπορω να πω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085759

ελπιζω να εχει ενα "υποτυπωδες" multitasking..

Ειδωμεν..

edit: ξεχασα να γραψω για τα μοντακια, οποιος τα περασει θα εχει προβλημα με τον stock browser (θα κολλαει).

εγω χρησιμοποιω οπερα, οποτε δεν με ενοχλει (μονο στον stock browser υπαρχει προβλημα)

Edited by nikos523

πριν λιγο περασα την JvQ.. (ειμαι και αρρωστος και δεν ηξερα τι να κανω :lol:)

ελπιζω να εχει multitasking.. η simply 3.9, καλη γρηγορη,μαματη, αλλα multitasking 0. μεχρι την 3.8 ηταν κοπλε.

περασα και αυτα τα μοντακια και φαινονται πολυ καλα μπορω να πω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1085759

ελπιζω να εχει ενα "υποτυπωδες" multitasking..

Ειδωμεν..

καταρχήν καλημέρα. Κατά δεύτερον...περαστικά.

Κατά τρίτον...το θέμα του multitasking είναι λίγο υποκειμενικό γιατί καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις.

Επειδή το έχω ψάξει πολυυυυυ το θέμα, θα σας πω κάτι που έχω δει για να το τσεκάρετε κι' εσείς :

Το καλύτερο μπορείτε να το πετύχετε με τον εξής τρόπο. Όταν είστε σε κάποια εφαρμογή και θέλετε να ανοίξετε μια άλλη συγχρόνως, πατήστε το κεντρικό πλήκτρο να πάτε στην αρχική και ανοίξτε την δεύτερη εφαρμογή.

Όταν θελήσετε από την δεύτερη εφαρμογή να πάτε στην πρώτη (η σε κάποια άλλη) και αντιστρόφως, να το κάνετε πατώντας το κεντρικό πλήκτρο ώστε να πάτε στην αρχική οθόνη και μετά ανοίγετε την εφαρμογή που θέλετε να μεταβείτε.

Αυτός ο τρόπος είναι 100% πιο σωστός από το να κρατάτε πατημένο το κεντρικό πλήκτρο, να σας εμφανίζει τις τελευταίες εφαρμογές που ανοίξατε και να πατάτε αυτή που θέλετε να μεταβείτε.

Έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους, και για έναν παράξενο λόγο το multitasking με την χρήση του πατημένου κεντρικού πλήκτρου κρατάει λιγότερες εφαρμογές συγχρόνως ανοιχτές στην μνήμη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αλλά ισχύει.

Δοκιμάστε με τους δύο τρόπους και πείτε μου αν βλέπετε διάφορες κι' εσείς

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The topic was unlocked