Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι off-topic, είδα σήμερα το Galaxy S σε άριστη κατάσταση στην χρυσή ευκαιρία 250 ευρώ. ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ! Κρίμα να μην έχω καθόλου λεφταααα :/

Νομιζω το ειδα στο Πλαισιο 340. Καπου τοσο.

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παδιια ξαφνικα απο την πεμπτη τπο βραδυ δεν εχω σημα στο κινητο η καλυτερα εχω σημα αλλα δεν μπορω να καλεσω δεν φταιει η sim γιατι δοκιμασα σε αλλο τηλεφωνο και καλω κανονικα εχω criskelo V62. στις ρυθμισεις τηλεφωνου στην κατασταση δεν μου εχει ουτε ονομα δικτουου ουτε τιποτα η μαλλον ερχεται και φευγει δοκιμασα factory reset αλλα τιποτα και το data ερχεται και φευγει

Πριν βαλεις V62 σε ποια ρομ ησουνα.Δωσε καποια στοιχεια.Παλι Criskelo η καποια αλλη. Φλασαρες κανα θεμα απο πανω?

κτλ κλπ

παδιια ξαφνικα απο την πεμπτη τπο βραδυ δεν εχω σημα στο κινητο η καλυτερα εχω σημα αλλα δεν μπορω να καλεσω δεν φταιει η sim γιατι δοκιμασα σε αλλο τηλεφωνο και καλω κανονικα εχω criskelo V62. στις ρυθμισεις τηλεφωνου στην κατασταση δεν μου εχει ουτε ονομα δικτουου ουτε τιποτα η μαλλον ερχεται και φευγει δοκιμασα factory reset αλλα τιποτα και το data ερχεται και φευγει

πως γίνεται να έχεις πρόβλημα από την πέμπτη (με την v62) ενώ βγηκε σήμερα η ρομ;; :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Κάτι off-topic, είδα σήμερα το Galaxy S σε άριστη κατάσταση στην χρυσή ευκαιρία 250 ευρώ. ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ! Κρίμα να μην έχω καθόλου λεφταααα :/

Κυριλλε παρτο, βγαλε μια ρομ δυναμιτη και μετα θα σου κανουμε εμεις donate για να κανεις αποσβεση:lol::lol::p

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

jvo stock με cf-root kernel.

Μολις τωρα ειδα την υπογραφη σου.

Εγω προσωπικα θα εκανα Επαναφορα Εργοστασιακων. Δεν μπορω να βρω καποιον λογο για να γινονται αυτα που περιγραφεις, οποτε σκεφτομαι μηπως καποια εφαρμογη δημιουργει το προβλημα (μηπως εβαλες τελευταια καμια gallery like?).

Αν δεν σου δωσει καποια καλυτερη πληροφορια κανενας αλλος συμφορουμιτης, go for hard reset :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εχω πεταξει photos σε φακελο Wallpapers στην sd καθως και στον φακελο DCIM->camera....οταν ανοιγω Gallery δεν μου τις εμφανιζει.....και μετα απο καθε reboot του κινητου χανονται και οι photos που τραβηξα στην gallery :wacko:....?

Τα αρχεία όμως είναι εκεί μέσα, αν κοιτάξεις με κάποιον explorer?

- Alex

Κυριλλε παρτο, βγαλε μια ρομ δυναμιτη και μετα θα σου κανουμε εμεις donate για να κανεις αποσβεση:lol::lol::p

hahaha πλάκα πλάκα έχω μαζέψει 200$ από donates! :) Ξόδευσα τα 90$ για να πάρω μια καινούρια οθόνη για το λαπτοπ μου γιατί η παλιά έσπασε. Εντωμεταξύ τα λαμόγια εδώ στην Ελλάδα, πουλάνε τις οθόνες 200-250 ευρώ LOL. Ίσως πάρω τον Γαλαξία το καλοκαιράκι. :)

P.S: Έβγαλα την v5.5 χτες :P Πετάει!

Πριν βαλεις V62 σε ποια ρομ ησουνα.Δωσε καποια στοιχεια.Παλι Criskelo η καποια αλλη. Φλασαρες κανα θεμα απο πανω?

κτλ κλπ

ειχα και πριν criskelo δεν εχω φλσαρει καποιο θεμα
υπογραφή εκτός ορίων

ειχα και πριν criskelo δεν εχω φλσαρει καποιο θεμα

Μηπως ειχες lagfix ενεργο, γιατι ο Cris εχει και το ελλατωμα να αλλαζει kernels,και μεχρι την 59 ειχε CF ROOT Ενω τωρα εχει dark core2.4.

Tο καλυτερο παντως ειναι ενα wipe :cry: για να ερθει στα ισα του:D

Τα αρχεία όμως είναι εκεί μέσα, αν κοιτάξεις με κάποιον explorer?

Nαι & τα βλεπω κανονικα με το file system και με astro file manager.To πιο κουφο ειναι οταν βγαζω μια photo και μετα απο reboot δεν φορτωνει στο gallery....αλλα με astro την βλεπω.

Δεν πρέπει να έκατσε καλά η ROM sakiss, κάνε wipe data/factory reset + wipe cache + wipe dalvik. IMHO.

lakerdas 9000+

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Nαι & τα βλεπω κανονικα με το file system και με astro file manager.To πιο κουφο ειναι οταν βγαζω μια photo και μετα απο reboot δεν φορτωνει στο gallery....αλλα με astro την βλεπω.

Μήπως μέσα στον φάκελο που αποθηκεύονται οι φωτό υπάρχει και ένα αρχείο no.media;

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Μήπως μέσα στον φάκελο που αποθηκεύονται οι φωτό υπάρχει και ένα αρχείο no.media;

Sent from my GT-I9000

.nomedia

:)

.nomedia

:)

Ναι αυτό θα έλεγα, με πρόλαβε ο Lakerdas. Κοίτα στο φάκελο για το .nomedia αρχείο. Η εφαρμογή 'Τα αρχεία μου' δεν το βλέπει, κοίτα με κάποιον σοβαρό file manager, όπως ο Root Explorer ή ο File Expert.

- Alex

εγω ας πουμε που ειμαι με jvo+ cf root σε περιπτωση που θελω να βαλω την criskelo v62 τι ακριβως βηματα κανω...;:wacko:

μαλλον θα ειναι η πρωτη μου custom :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

εγω ας πουμε που ειμαι με jvo+ cf root σε περιπτωση που θελω να βαλω την criskelo v62 τι ακριβως βηματα κανω...;:wacko:

wipe data /factory reset + wipe cache + wipe dalvik , όλα αυτά από CWM

μετά ένα απλό install zip επίσης από CWM, αλλά είσαι σίγουρος οτι θες να βάλεις μια ρομ η οποία αναβαθμίζεται καθημερινά χωρίς ουσιαστικές αλλαγές;

Ηρακλεα, κοιτα τη σελιδα του στο xda εχει αναλυτικες οδηγιες (:lol::lol::lol: οκ κακιουλα-trolling με επηρεαζει αρνητικα ο comod salie )

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

wipe data /factory reset + wipe cache + wipe dalvik , όλα αυτά από CWM

μετά ένα απλό install zip επίσης από CWM, αλλά είσαι σίγουρος οτι θες να βάλεις μια ρομ η οποία αναβαθμίζεται καθημερινά χωρίς ουσιαστικές αλλαγές;

το σκεφτομαι ρε Αλεκο, ακουω και διαβαζω θετικα σχολια και λεω ας δοκιμασω...δεν ειμαι και πολυ των custom βεβαια, αλλα εαν ειναι καλη και αξιοπιστη πανω απο ολα δεν θα ελεγα οχι...με την jvo δεν εχω το παραμικρο προβλημα...καποια αλλη που να βασιζεται στην jvo εχεις στο νου σου...; γιατι οπως ειπα, ελαχιστα εχω ψαχτει για custom roms.

Ηρακλής!

Kατεβασε τη v62 και βαλτη στην καρτα μνημης του τηλεφωνου(οχι external)

Kλεισε το κινητο και με την μεθοδο των τριων πληκτρων πηγαινε στο recovery.

wipe cache -partition- factory reset

και μετα install zip from sd card

διαλεγεις CriskeloRom v62 και μολις τελειωσει κανεις reboot.

Μεγια η καινουργια σου custom rom. Απολαυ:pσε

το σκεφτομαι ρε Αλεκο, ακουω και διαβαζω θετικα σχολια και λεω ας δοκιμασω...δεν ειμαι και πολυ των custom βεβαια, αλλα εαν ειναι καλη και αξιοπιστη πανω απο ολα δεν θα ελεγα οχι...με την jvo δεν εχω το παραμικρο προβλημα...καποια αλλη που να βασιζεται στην jvo εχεις στο νου σου...; γιατι οπως ειπα, ελαχιστα εχω ψαχτει για custom roms.

δοκιμασε την. δεν χανεις κατι!

Αν θες κάτι ριζοσπαστικό, go MiUI, αν και έχει bugs θα είναι μια ωραία iphone-style αλλαγή.

Έχω καιρό να φλασάρω custom πέρα της Cyanogenmod και έχω χάσει επισόδεια. :)

Αν έβαζα κάτι πάντως θα επέλεγα μεταξύ των darky 10.1 / CM7 / MiUI

σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας :)

και σε περιπτωση που θελω να γυρισω πισω στην stock jvo απλα φλασαρω ξανα μεσω odin ετσι...;

Ηρακλής!

Εκτός του ότι ο γαλαξίας μου δουλεύει σούπερ με jvo/cfroot, ένας από τους βασικούς λόγους που σκέφτομαι να κρατήσω ακόμα τον γαλαξία και να μην πάρω ακόμα το sgs 2 είναι η πολύ καλή παρέα που έχουμε εδώ. Το λέω και το εννοώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι παλιός, ποιος είναι νέος, ποιος μαθαίνει γρήγορα, ποιος είναι πιο αργόστροφος, και δεν ξέρω κι' εγώ τι άλλο.

Ώρες ώρες πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό γράφουν μερικοί εδώ μέσα.

Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει ρε παλικάρια τι σημαίνει παλιός, τι σημαίνει νέος, κ.τ.λ ?

Δηλαδή εγώ είμαι παλιός ας πούμε ? Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα πρώτη φορά με odin την jvo στο κινητό μου, και όλα αυτά ΜΟΝΟ με την βοήθεια του Αλέξανδρου, ο οποίος μου έλεγε βήμα βήμα τι να κάνω και συνδέθηκε με teamviewer και με βοήθησε. Δηλαδή ξαφνικά έγινα παλιός και πρεπει να σηκώσω αμανέ ? Που το γράφει πάλι αυτο και δεν το είδα ?

Από την άλλη, βλέπω κάποια παιδιά τα οποία δεν σέβονται καθόλου τον κόπο και τον χρόνο κάποιων πιο έμπειρων, που τους βοήθησαν να μάθουν 5 πραγματάκια. Τον κόπο κάποιων που κάθισαν και έγραψαν οδηγούς, tips, κ.τ.λ.

Εγώ προσωπικά αν δω τέτοιου είδους φαινόμενα να επαναληφθούν, έχω φύγει καρφί στο sgs2. Και συγνώμη για το ποστ μου αλλά δεν μπορώ να βλέπω να κάνουμε σαν μικρά παιδιά.

Την καλησπέρα μου σε όλους !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Ευχαριστω παιδια ηθελε factory reset μεσα απο το menu του κινητου για να νιωσει...δεν ξερω γιατι αλλα ετσι εστρωσε...αντε ξαναμανα στησιμο απο την αρχη.

Εκτός του ότι ο γαλαξίας μου δουλεύει σούπερ με jvo/cfroot, ένας από τους βασικούς λόγους που σκέφτομαι να κρατήσω ακόμα τον γαλαξία και να μην πάρω ακόμα το sgs 2 είναι η πολύ καλή παρέα που έχουμε εδώ. Το λέω και το εννοώ.

offtopic αλλα ξαναγόρασα GS1 2η φορά (το nexus αποδειχθηκε το δεξι πλευρο του GS1)....εφαγα μεγαλη ξενέρα με τις διαστασεις του GS2...δυστυχώς για τα γουστα μου ειναι παντοφλα & δεν μπορω να το χωνεψω. Edited by sakiss

• The topic was unlocked