Tyxerakias Δημ. May 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Nα προσθέσω κι εγώ ότι CF-root για την JSD δεν έχει βγει ακόμα.. :p Kαι αν δε θέλεις custom kernel, απλά διάβασε το post που σου έχουν παραθέσει πιο πάνω... αλλιώς μόνο μέσω speedmod. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 καλησπερα , ειχα την 2.2.1 απο την πρωτη σελιδα και μολισ προχ8ες εβαλα την 2.3.3 XXJVO αλλα μαλλον 8α γυρισω παλι στην 2.2.1 . αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι το εξης, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βαλω την πιο γρηγορη ρομ που να μην κρασαρει μολις περασω καμια 100στη εφαρμογες , μηπως υπαρχει καποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 καλησπερα , ειχα την 2.2.1 απο την πρωτη σελιδα και μολισ προχ8ες εβαλα την 2.3.3 XXJVO αλλα μαλλον 8α γυρισω παλι στην 2.2.1 . αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι το εξης, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βαλω την πιο γρηγορη ρομ που να μην κρασαρει μολις περασω καμια 100στη εφαρμογες , μηπως υπαρχει καποια? φιλε τι σε ενοχλησε και θελεις να γυρισεις στην 2.2.1.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 τρωει παρα πολλα σκαλωματα στην εναλαγη σελιδων μεσα στο μενου αλλα κυριως στην επιφανεια εργασιας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Ναι, κάνεις root με supercurio (αν και το busybox μπαίνει στο φάκελο bin και δεν αναγνωρίζεται από το titanium). Για το δεύτερο εδώ μολις εκανα αυτο που εχει το flyin animation+crt animation κτλ και μου εβγαλε σφαλμα στο cwm can't open "ονομα αρχειου" θα δοκιμασω και τα αλλα να δω Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 τρωει παρα πολλα σκαλωματα στην εναλαγη σελιδων μεσα στο μενου αλλα κυριως στην επιφανεια εργασιας.... κατι δεν εκανες σωστα δεν παιζει αυτο που λες... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 μολις εκανα αυτο που εχει το flyin animation+crt animation κτλ και μου εβγαλε σφαλμα στο cwm can't open "ονομα αρχειου" θα δοκιμασω και τα αλλα να δω Ποιο πηγες να περασεις? Deodexed η odex? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Ποιο πηγες να περασεις? Deodexed η odex? εχω deodexed και πηγα να περασω αυτο εδω JVO_MOD_SOURCES % battery + extended power menu + sip + nexuss notification icons + stock animations δεν εχει επιλογη για odexed και deodexed Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 εχω deodexed και πηγα να περασω αυτο εδω JVO_MOD_SOURCES % battery + extended power menu + sip + nexuss notification icons + stock animations δεν εχει επιλογη για odexed και deodexed Α νομισα πηγες να περασεις το αλλο αρχειο. Εγω μολις περασα αυτο CWM ZIP JVO stock animations ODEX και ολα λειτουργουν ρολοι. Η αληθεια ειναι οτι το battery icon δεν μου αρεσει και παρα πολυ, αλλα αφου εχει ποσοστο μου φτανει και μου περισσευει. Τα υπολοιπα ολα οκ. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 τον cf-root kernel για την jvo που μπορω να τον βρω...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 το να μην εκανα κατι σωστα ειναι πολυ πι8ανο διοτι ηταν η 2η φορα που φλασαρα , αλλα κατα τ αλλα ολα δουλευουν ρολοι υπο8ετω... η λυση ειναι να την ξαναπερασω δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 τον cf-root kernel για την jvo που μπορω να τον βρω...; Ηρακλεα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12651359&postcount=6 και διαλεγεις το CF-Root-XX_OXA_JVO-v3.2-CWM3RFS.zip Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 τον cf-root kernel για την jvo που μπορω να τον βρω...; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 το να μην εκανα κατι σωστα ειναι πολυ πι8ανο διοτι ηταν η 2η φορα που φλασαρα , αλλα κατα τ αλλα ολα δουλευουν ρολοι υπο8ετω... η λυση ειναι να την ξαναπερασω δηλαδη? ναι αμα το κανεις σωστα ολα αυτα που αναφερεις δεν θα τα ξανασυναντησεις ;) εδιτ μας προλαβαν :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ευχαριστω πολυ αλλα επειδη εχω αρχισει να γινομαι κουραστικος 8α κανω μια τελευταια ερωτηση , αξιζει να ξαναπερασω αυτη την 2.3.3 η υπαρχει μεσα στο φορουμ καποια καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ευχαριστω πολυ αλλα επειδη εχω αρχισει να γινομαι κουραστικος 8α κανω μια τελευταια ερωτηση , αξιζει να ξαναπερασω αυτη την 2.3.3 η υπαρχει μεσα στο φορουμ καποια καλυτερη? ναι αξιζει αυτη που εβαλες απο που τη βρηκες και πως την φλασαρες? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 επειδη δεν ηξερα οτι υπηρχαν οδηγοι για κουστομ ρομ εδω , το googlara kai brhka ton odhgo.... epitrepete na balw to link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 επειδη δεν ηξερα οτι υπηρχαν οδηγοι για κουστομ ρομ εδω , το googlara kai brhka ton odhgo.... epitrepete na balw to link? hello, καλώς ήρθες :) Απλά να σου υπενθυμίσω οτι απαγορεύονται τα greeklish kαι τώρα στο θέμα, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, τι οδηγό βρήκες; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ναι συγνωμη.... εδω βρηκα τον οδηγο http://www.theandroidsoul.com/how-to-install-xwjvh-on-your-galaxy-s-i9000/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305088 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 ορίστε και οδηγοί στα ελληνικά :) αυτό ήθελες; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 γενικα παντως εκτος απο αυτον τον kernel δεν υπαρχει καποιος αλλος με υποστηριξη bln σωστα? οποτε δοκιμαζω αναγκαστικα αυτον και βλεπω.... Bln υποστηρίζει και ο dark core, βασισμένος στον voodoo, σχεδόν ίδιος. Είναι περισσότερο δημοφιλής και δοκιμασμένος. Αλλά αν δε σου δουλεύει καλά το bln, τότε χρειάζεται να κάνεις αλλαγή του services.jar, απο το thread του bln mod στο xda θα το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Ηρακλεα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12651359&postcount=6 και διαλεγεις το CF-Root-XX_OXA_JVO-v3.2-CWM3RFS.zip http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 σας ευχαριστω πολυ Παναγιωτη και Bασιλη...την εβαλα,ολα μια χαρα, εβαλα και το ελληνικο keypad + fly animations και ειναι κομπλε !!! :D να'στε καλα guys...:) καληνυχτα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) παιδια η jvo εχει εξαιρετικη μπαταρια για την ακριβεια, οχι μονο δεν καταναλωνει αλλα μου αυξανεται κιολας αμα το αφησω κανενα 5λεπτο :lol::lol::lol: εβαλα το stock animations απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13924654#post13924654 και ο μετρητης της μπαταριας εχει σκαλωσει κανω ενα reboot μπας και στρωσει αλλιως το βγαζω και βαζω παλι αυτο αν και δεν μου αρεσει τοσο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037157 ---- και ναι οσο παει και ανεβαινει η μπαταρια... :D φανταζομαι στο 100% θα σβηνει :lol::lol: λοιπον τελικα μουφα ο omator 2 mods εβαλα και δεν δουλευει κανενα Edited May 23, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Bln υποστηρίζει και ο dark core, βασισμένος στον voodoo, σχεδόν ίδιος. Είναι περισσότερο δημοφιλής και δοκιμασμένος. Αλλά αν δε σου δουλεύει καλά το bln, τότε χρειάζεται να κάνεις αλλαγή του services.jar, απο το thread του bln mod στο xda θα το βρεις. thanks for the info. θα διαβασω στο xda τι παιζει και θα αποφασισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 thanks for the info. θα διαβασω στο xda τι παιζει και θα αποφασισω Δημητρη, το BLN δουλευει ρολοι με τον voodoo, αλλα στον dark core ενδεχομενως να συνανατησεις προβληματα. Παντως οι ρομ του darky ειναι καταλληλα ρυθμισμενες για τον dark core και εκει το BLN δουλευει σωστα. Σε αλλες περιπτωσεις (στη simply συγκεκριμενα που δοκιμασα) δεν λειτουργει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Φίλε μου γιατι λες για cf-root? Βάλε speedmod να δεις διαφορά! Μπαίνει εύκολα όπως ανέφερε και ο Αλέκος πιο πάνω, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις! Βέβαια δεν γίνεται να ξαναγυρίσεις σε στοκ (εκτός και βρεις τον αρχικό κερνελ σε .tar να το περάσεις πάλι μέσω ODIN σαν PDA- τι λέω τώρα:lol:)! Αλλά μπορείς πάντα να ξαναπεράσεις την rom και να έχεις πάλι στοκ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δοκιμάσεις κάποιον kernel ΔΕΝ θα θέλεις να ξαναγυρίσεις σε στοκ, trust me:p! αποφασισα να περασω τον speedmod. αλλα οταν ανοιγω το odin ,πατω το pda και δεν μου βλεπει το αρχειο απο το ξεζιπαρισμα του speedmod kernel που κατεβασα. υ.γ. το αρχειο που κατεβασα το ξεζιπαρα και βγηκε ενα αρχειο με ονομα "zImage " , ομως δεν το βλεπει το odin:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts