Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί αντίστοιχη ρύθμιση στο CWM όπως στους froyo kernels.

Ο simone έγραψε οτι προβληματάκια υπάρχουν και στον voodoo kernel Παναγιώτη...

Ναι εχει θεματα με ολους τους κερνελ ειπε, αλλα σιγουρα δεν συνιστα να μεινει καποιος με τον cf root και πως θα πρεπει να φλασαρει αλλον μολις περασει την ρομ. Υποτιθεται οτι θα λυσει τα θεματα στην επομενη εκδοση.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάλτε ένα ξυπνητήρι στο κινητό, κάντε επανεκκίνηση και χωρίς να βάλετε κωδικό της sim δείτε αν χτυπάει κανονικά το ξυπνητήρι :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Η τελευταία έκδοση του froyo ανανεώθηκε στην πρώτη σελίδα. Είναι η καλύτερη έκδοση froyo, απ'οτι φαίνεται :)
- Alex

Η τελευταία έκδοση του froyo ανανεώθηκε στην πρώτη σελίδα. Είναι η καλύτερη έκδοση froyo, απ'οτι φαίνεται :)

OCF OCF!!! :cool:

Άντε να βγει η αγγλική ginger όμως γιατί με 2.2 δεν κάνουμε δουλειά :lol:

OCF OCF!!! :cool:

Άντε να βγει η αγγλική ginger όμως γιατί με 2.2 δεν κάνουμε δουλειά :lol:

Eπίσημα πια, με σημερινή ανακοίνωση, τέλη Μαΐου.

http://www.samsung.com/uk/news/newsRead.do?news_seq=27774&gltype=localnews

- Alex

Δοκίμασε κανείς την νέα simply? :)

Συγκριτικά σε σχέση με την criskelo λέει τίποτα?

Edited by ntragas

Καλησπέρα, ειμαι καινούργιος στο rooting, flashing κλπ. Σημερα μετα απο πολυ καιρο και brickαρωντας το κινητο 2 φορες καταφερα να βαλω την 2.3.3 XWJVH, εχω κανει root και εβαλα lagfix. Κανοντας μια μικρη εξερευνηση παρατηρησα οτι το πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικη γλωσσα. Γινεται να την βαλουμε με καποιον τροπο;

Samsung Galaxy S GT-I9000

ROM: Gingerbread 2.3.5 JVT

Kernel: DarkCore 4.1 JVT

Καλησπέρα, ειμαι καινούργιος στο rooting, flashing κλπ. Σημερα μετα απο πολυ καιρο και brickαρωντας το κινητο 2 φορες καταφερα να βαλω την 2.3.3 XWJVH, εχω κανει root και εβαλα lagfix. Κανοντας μια μικρη εξερευνηση παρατηρησα οτι το πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικη γλωσσα. Γινεται να την βαλουμε με καποιον τροπο;

διάβασε τον οδηγό που έχω στην υπογραφή μου, έχει οτι χρειάζεσαι :)

ΟΚ φιλε ευχαριστω, εβαλα το ελληνικο πληκτρολογιο απο την JVK που ειχε ποσταρει ο Tyxerakias και δουλευει κοπλε :)

Samsung Galaxy S GT-I9000

ROM: Gingerbread 2.3.5 JVT

Kernel: DarkCore 4.1 JVT

Καινουρια 2.3.3 για αγγλια, JVO

Παρη για να την βαλω μεσω odin πρεπει να εχω το stock kernel της jvh ή γινεται και με τον supercurio χωρις κανενα προβλημα...;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παρη για να την βαλω μεσω odin πρεπει να εχω το stock kernel της jvh ή γινεται και με τον supercurio χωρις κανενα προβλημα...;
Ηρακλη αυτη εχει αλλον κερνελ,λογικα και αυτος της jvh θα δουλεψει αλλα προσωπικα δε μου αρεσει να ανακατευω κερνελ διαφορετικων ρομ.Νομιζω παντως οτι δεν θα εχει διαφορες απο την jvh

Ηρακλη αυτη εχει αλλον κερνελ,λογικα και αυτος της jvh θα δουλεψει αλλα προσωπικα δε μου αρεσει να ανακατευω κερνελ διαφορετικων ρομ.Νομιζω παντως οτι δεν θα εχει διαφορες απο την jvh

Το σίγουρο πάντως είναι ότι JVH και JVO έχουν την ίδια build date: 4 Μαΐου. Το περίεργο είναι ότι η ίδια η samsung Αγγλίας είχε ανακοινώσει ότι θα διατεθεί τέλος του μήνα. WTF :p.

Μάκης

το ξερω οτι εχει κι αυτη τον δικο της κερνελ..αλλο λεω, δηλαδη τωρα που ειμαι με την jvh + supercurio (χωρις lagfix) ρωταω εαν υπαρχει προβλημα να περασω την αγγλικη με το odin ή εαν πρεπει (για να μην γινει καμια στραβη) να φλασαρω πρωτα το stock της jvh και μετα να βαλω την jvo...φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα που λενε :O

Ηρακλής!

Παιδια καλημέρα πριν λιγο μπηκε στο samfirmware

I9000XXJVO ## 512.PIT 2.3.3 2011 May 4 CSC = I9000OXAJVO

θα εχει και ελληνικα πληκτρολογια,ξερετε?

γιατι και XW που ηταν οι αλλες δεν ειχαν ελληνικα πληκτρολογια

Παιδια καλημέρα πριν λιγο μπηκε στο samfirmware

I9000XXJVO ## 512.PIT 2.3.3 2011 May 4 CSC = I9000OXAJVO

θα εχει και ελληνικα πληκτρολογια,ξερετε?

γιατι και XW που ηταν οι αλλες δεν ειχαν ελληνικα πληκτρολογια

Έιχαν, και τα πληκτρολόγια αυτά είναι στους οδηγούς, το έχουμε πει χιλιάδες φορές... Aπλά το Σκανδιναβικό CSC τις κάλυπτε με έκδοση που δεν είχε. Αυτή δεν έχει καν, γιατί δεν είναι XW.

- Alex

Έιχαν, και τα πληκτρολόγια αυτά είναι στους οδηγούς, το έχουμε πει χιλιάδες φορές... Aπλά το Σκανδιναβικό CSC τις κάλυπτε με έκδοση που δεν είχε. Αυτή δεν έχει καν, γιατί δεν είναι XW.

Οκ μην βαρατε απλα ειχα μπερδευτει με την XWJVH που εχω που δεν ειχε! βεβαια εχω περασει τα δικά σου και ειμαι οκ!

Οκ μην βαρατε απλα ειχα μπερδευτει με την XWJVH που εχω που δεν ειχε! βεβαια εχω περασει τα δικά σου και ειμαι οκ!

Είχε, απλά το Swype γράφτηκε από πάνω με την έκδοση της Βορειοανατολικής Ευρώπης, και για το samsung keypad δεν υπήρχε ο φάκελος με τις γλώσσες (αν και υπήρχε η υποστήριξη). Τώρα που έβαλες αυτά από τους οδηγούς δεν άλλαξες κάτι στην JVH, για το Swype ξανάλλαξες το αρχείο με το αρχικό της rom (πριν περαστεί το Σκανδιναβικό CSC), και για το keypad απλά προσέθεσες το φάκελο με την Ελληνική γλώσσα. Το app παραμένει ίδιο. Αυτά. Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα λίγο :)

- Alex

Βγήκε η JVO deodexed (απο Kies στην Αγγλία). Δεν ξέρω αν οι kernels JVH θα δουλεύουν, περιμένουμε.

Στο θέμα της simply, πολύ καλή. Αν δεν φλασαριστεί σωστά το modem ή μερικά apps απο τον /data φάκελο, ξανα φλασάρετε το zip.

Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες σωστά στο thread δεν θα έχετε πρόβλημα μάλλον.

Προτείνω voodoo-6-test kernel (ή darkcore εναλλακτικά). Τους βρήκα πιο smooth απο του damian, και το tmetrics ελαφρώς συμφώνησε..Και το quadrant. Στου damian μετά έκανα και OC, αλλά μόνο τα scores αυξήθηκαν. Όλα αυτά με ext4.

εννοειται οτι οποιος βαλει την αγγλικη να μας πει εντυπωσεις :p:D:D

εγω παω πενθημερο Θεσσαλονικη για συνεδριο οποτε απο Δευτερα θα την βαλω :(:(:(

Ηρακλής!

Βγήκε η JVO deodexed (απο Kies στην Αγγλία). Δεν ξέρω αν οι kernels JVH θα δουλεύουν, περιμένουμε.

Στο θέμα της simply, πολύ καλή. Αν δεν φλασαριστεί σωστά το modem ή μερικά apps απο τον /data φάκελο, ξανα φλασάρετε το zip.

Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες σωστά στο thread δεν θα έχετε πρόβλημα μάλλον.

Προτείνω voodoo-6-test kernel (ή darkcore εναλλακτικά). Τους βρήκα πιο smooth απο του damian, και το tmetrics ελαφρώς συμφώνησε..Και το quadrant. Στου damian μετά έκανα και OC, αλλά μόνο τα scores αυξήθηκαν. Όλα αυτά με ext4.

ειναι deodexed σιγουρα απο το Kies??? :rolleyes:

απο σχολια που διαβασα και παιρνωντας υπ'οψην οτι εχουν ιδιο build date αλλα και μοντεμ με την jvh λενε οτι προκειται για ιδια ρομ με την jvh αλλα με αλλαγμενο csc

τζαμπα περιμενα μου φαινεται... :(

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Γεια σας, φλασαρα χτες με στοκ 2.3.3 jvh, ολα πηγαν καλα αλλα δεν λειτουργει πλεον η εφαρμογη voodoo control plus! Ξερει κανεις τι παιζει; με 2.2.1 λειτουργουσε κανονικα..

Ευχαριστω

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Γεια σας, φλασαρα χτες με στοκ 2.3.3 jvh, ολα πηγαν καλα αλλα δεν λειτουργει πλεον η εφαρμογη voodoo control plus! Ξερει κανεις τι παιζει; με 2.2.1 λειτουργουσε κανονικα..

Ευχαριστω

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

μηπως πρεπει να βαλεις και voodoo kernel?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• The topic was unlocked